Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως δεν έχεις επιλογή για μεταφορά αρχείων ή για αντίστροφη φόρτιση;

Ισχύει και αυτό που λέει ο φίλος να μην επαρκεί το ρεύμα.

Χαμένο σίγουρα δεν πάει, εγώ το αγόρασα για το λαπτοπ μου που δεν έχει.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τις έχω τις επιλογές. Μόλις βάζω το otg καλώδιο έχω πέντε επιλογές. Θα το δω. Ευχαριστώ
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τις έχω τις επιλογές. Μόλις βάζω το otg καλώδιο έχω πέντε επιλογές. Θα το δω. Ευχαριστώ

Αν δεν κατάφερες να το δουλέψεις είναι θέμα ρεύματος, το συνάντησε και γνωστός μου που το.συζητούσαμε το βράδυ.

Την λύση την βρήκε με αυτό το καλώδιο

https://www.skroutz.gr/s/4509048/DeLock-mini-USB-5-pin-male-2x-USB-A-male-1m-82447.html

Και δίνει ρεύμα (κόκκινο usb) απο power bank

Επίσης μου είπε αν μπορείς να πας πίσω το lg και να πάρεις το TRANSCEND TS8XDVDS-K EXTRA SLIM που είναι σκυλί...

Αν δεν κατάφερες να το δουλέψεις είναι θέμα ρεύματος, το συνάντησε και γνωστός μου που το.συζητούσαμε το βράδυ.

Την λύση την βρήκε με αυτό το καλώδιο

https://www.skroutz.gr/s/4509048/DeLock-mini-USB-5-pin-male-2x-USB-A-male-1m-82447.html

Και δίνει ρεύμα (κόκκινο usb) απο power bank

Επίσης μου είπε αν μπορείς να πας πίσω το lg και να πάρεις το TRANSCEND TS8XDVDS-K EXTRA SLIM που είναι σκυλί...

Δηλαδη, κοκκινο στο power bank το αλλο μαυρο usb στο otg καλωδιο του κινητου και το τριτο στο dvd player. Σωστα;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

εχει παρατηρήσει κανείς κάτι στην εναλλαγή των φωτογραφιών στην εφαρμογή "συλλογή" του κινητού? χρησιμοποίησα το google photos και το quickpic και είναι πολύ, πολύ πιο smooth η αίσθηση. είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε αυτό απλά είμαι ολίγον ψείρας.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια ερώτηση να μου θυμίσετε. Απο που αλλάζω την ανάλυση της οθόνης σε 720 αντί 1080. Εκανα αναβάθμιση σε EMUI 5.01 στην έκδοση 394 και δεν το βρίσκω τώρα

Ευχαριστώ

εχει παρατηρήσει κανείς κάτι στην εναλλαγή των φωτογραφιών στην εφαρμογή "συλλογή" του κινητού? χρησιμοποίησα το google photos και το quickpic και είναι πολύ, πολύ πιο smooth η αίσθηση. είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε αυτό απλά είμαι ολίγον ψείρας.

Συνήθως τις επεξεργάζομαι στο goggle photos και μερικές φορές στο snapseed με πολύ καλά αποτελέσματα, δεν κατάλαβα αν σου αρέσει περισσότερο ή το αντίθετο, αλλά κυρίως με το google photos είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Εννοούσα ότι στο scrolling μεταξύ των φωτογραφιών, μου δίνει την αίσθηση ότι πάει λίγο σπαστά. Ενώ με άλλες εφαρμογές πάει πολύ smooth. Υπάρχει κάποια εφαρμογή συλλογής που να υποστηρίζει τις motion photos, δηλαδή να τις κάνει κανονικά playback, χωρίς να τις βλέπω σαν στατικές;

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια ερώτηση να μου θυμίσετε. Απο που αλλάζω την ανάλυση της οθόνης σε 720 αντί 1080. Εκανα αναβάθμιση σε EMUI 5.01 στην έκδοση 394 και δεν το βρίσκω τώρα

Ευχαριστώ

Μες τη μπαταρία είναι "εξοικονόμηση ισχύος..." αλλά σε γενικές γραμμές δεν δουλεύει.

Καλημέρα σε όλους και χρονια πολλά στους εορτάζοντες!! Το κινητό αγοράστηκε την περασμένη εβδομάδα και με το που το άνοιξα, πέρασα απευθείας όλες τις ενημερώσεις μέχρι την 394. Δεν έκανα πουθενά επαναφορά εργοστασιακών παρά μόνο στο τέλος, όταν περάστηκε η 394. Ψιλολαγκαριζε στην εφαρμογή συλλογή και συγκεκριμένα στην εναλλαγή των φωτό. Ήταν αρκετά σπαστικό ειδικά από την ώρα που το πρόσεχα συνεχώς. Το έκανα rollback στην 131 και πλέον δεν έχω θέμα. Υπάρχει πιθανότητα να έφταιγε για το θέμα στη συλλογή, ότι δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών σε κάθε αναβάθμιση; Εσάς το scrolling στις φωτό της εργοστασιακησ συλλογής πηγαίνει το ίδιο smooth με την google photos ας πούμε; Ευχαριστώ και καλή χρονια σε όλους!!

Καλημέρα σε όλους και χρονια πολλά στους εορτάζοντες!! Το κινητό αγοράστηκε την περασμένη εβδομάδα και με το που το άνοιξα, πέρασα απευθείας όλες τις ενημερώσεις μέχρι την 394. Δεν έκανα πουθενά επαναφορά εργοστασιακών παρά μόνο στο τέλος, όταν περάστηκε η 394. Ψιλολαγκαριζε στην εφαρμογή συλλογή και συγκεκριμένα στην εναλλαγή των φωτό. Ήταν αρκετά σπαστικό ειδικά από την ώρα που το πρόσεχα συνεχώς. Το έκανα rollback στην 131 και πλέον δεν έχω θέμα. Υπάρχει πιθανότητα να έφταιγε για το θέμα στη συλλογή, ότι δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών σε κάθε αναβάθμιση; Εσάς το scrolling στις φωτό της εργοστασιακησ συλλογής πηγαίνει το ίδιο smooth με την google photos ας πούμε; Ευχαριστώ και καλή χρονια σε όλους!!

κι αλλοι παραπονεθηκαν για το θεμα scrolling, και εγω περασα ολα τα updates, μαλιστα στο τελευταιο δεν εκανα factory reset, μονο clear cache και δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα. κακως το γυρισες πισω, εβαζες μια αλλη εφαρμογη για τις εικονες και τελε (εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ)

Απορια: ενω το κινητο δουλευει αψογα κατα τα αλλα(το εχω αρκετα φορτωμενο με apps) οταν απ τις ρυθμισεις παταω "Google" δε συνδεεται στο λογαριασμο και με λεει "no internet connection" ενω συγχρονισμοι κτλ δουλευουν μια χαρα. Επισης αργει πολυ το gmail.

Εχει κανεις ιδεα τις πταιει?

Pffff...

Πρέπει να τον σβήσεις και να τον ξανά βάλεις, τρώει κάτι φρικες το Google, λογικά πρέπει να σου πετάει και θαυμαστικά στον συγχρονισμό...

Πρέπει να τον σβήσεις και να τον ξανά βάλεις, τρώει κάτι φρικες το Google, λογικά πρέπει να σου πετάει και θαυμαστικά στον συγχρονισμό...

συγχροναει κανονικα.... αμα delete τον λογαριασμο δε θα φρικαρουν ολα? (playstore κτλ)

Pffff...

Μόλις μου ήρθε ενημέρωση σε b399 κάνεις άλλος;

Εμένα όχι ακόμη...

...τί σου λέει στις πληροφορίες της αναβάθμισης (τί διορθώνει/βελτιώνει) ;;

Παίδες οι spigen είναι όντως καλύτερες - σε βαθμό να δικαιολογείται το υψηλό τους κόστος - σε σχέση με άλλες θήκες τέτοιου τύπου, πχ Ipaky και κάτι άλλες που κυκλοφορούν;

Παίδες οι spigen είναι όντως καλύτερες - σε βαθμό να δικαιολογείται το υψηλό τους κόστος - σε σχέση με άλλες θήκες τέτοιου τύπου, πχ Ipaky και κάτι άλλες που κυκλοφορούν;

Για μενα οι spigen είναι όντως οι καλύτερες. Δεν έχω δει καλύτερη εφαρμογή και έχω δοκιμάσει αρκετές. Είναι σαν φυσική προέκταση, όλα κομμένα τέλεια, στο χιλιοστό. Αν είσαι και λίγο ψείρας σαν εμένα θα εκπλαγείς από το πόσο τέλεια είναι και ακριβώς τα κοψίματα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μην ενεργοποιείται καθόλου η ειδοποίηση όταν είναι κλειδωμένο στις περιπτώσεις που χτυπάει viber, messenger etc?! Το μόνο έχω βρει είναι να δονείται το κινητό και να ανάβει η οθόνη χωρίς να εμφανίζει το χτυπάει. Εγώ θέλω να μην ανάβει καθόλου η οθόνη

Μα δεν ανάβει η οθόνη όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις εκτός και αν έχεις επιλέξει εσύ να σου ανάβει την οθόνη.

Γράψε στην αναζήτηση "ειδοποιήσεις" θα σου πετάξει μια επιλογή που λέει "με τις ειδοποιήσεις ενεργοποίηση η οθόνη" ή κάπως έτσι, είμαι απο το xiaomi τώρα και δεν θυμάμαι τη διαδρομή.