Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι εντυπώσεις σας από τη κάμερα ποιές είναι;

Με έκπληξή μου διαπίστωσα, πάντως, ότι δεν είναι καλύτερη του Le Max 2 που είχα...μου βγάζει περισσότερο θόρυβο, ακόμη και σε σκοτεινή φωτογραφία, λιγότερη λεπτομέρεια...

...ομολογώ δεν το περίμενα καθόλου, κάπως δυσάρεστο...

ΥΓ

Πήρα την nillkin nature tpu θήκη από e-shop, ωραία είναι, στο κάτω μέρος έχει και ελάσματα για κάλυψη των θυρών (usb/ακουστικών) για να μην μπαίνει σκόνη...αλλά έτσι και σου πέσει την έβαψες...6mm φαινομενικά μηδενικής προστασίας.

Από τα τοπικώς διαθέσιμα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη, κυρίως) υπάρχει κάποιο Προστατευτικό Οθόνης που να καλύπτει επαρκώς την οθόνη (στο μήκος τουλάχιστον), χωρίς αυτό το "halo effect" στα πλάγια;

Ερώτηση

Ρυθμίσεις->μπαταρία->Επιπεδο κατανάλωσης->λογισμικό επιλέξατε facebook, viber, chrome κλπ χαμηλή κατανάλωση ενεργειας και κλεισιμο μετα το κλειδωμα οθονης?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Ερώτηση

Ρυθμίσεις->μπαταρία->Επιπεδο κατανάλωσης->λογισμικό επιλέξατε facebook, viber, chrome κλπ χαμηλή κατανάλωση ενεργειας και κλεισιμο μετα το κλειδωμα οθονης?

Αν επιλεξεις χαμηλη καταναλωση δεν σημαινει πως θα εχει χαμηλη καταναλωση αλλα δεν θα σου βγαζει ενδειξη για υψηλη καταναλωση. Μεσα απο της ρθμισεις της μπαταριας πανω δεξια στο γραναζι εχει την επιλογη για να σου δειχνει τις εφαρμογες που καταναλωνουν πολυ. Αν εσυ εχεις απεπιλεξει την υψηλη καταναλωση απο το facebook για παραδειγμα δεν θα λαμβανεις ειδοποιηση οταν αυτο καταναλωνει πολυ.

Επισης για οτι θες να λαμβανεις ειδοποιησεις πχ viber, messenger, whatsapp κτλ. αν επιλεξεις να κλεινει με το κλεισιμο δεν θα λαμβανεις ειδοποιησεις οταν κλεινει η οθονη. Για οτι θες ειδοποιησεις θα επιλεξεις να μην κλεινει με το κλειδωμα της οθονης.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά όλα καλά με το plugin δοκιμάστε το είναι ένα πολύ ωραίο feature πιστεύω

Παιδιά το εγκατεστησα, εμφανίστηκε η εφαρμογή και η επιλογή στη κάμερα, τη χρησιμοποιώ αλλά μετά δεν βλέπω επιλογή στο γκαλερι για να την δω. Κάνω κάτι λάθος;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Αν επιλεξεις χαμηλη καταναλωση δεν σημαινει πως θα εχει χαμηλη καταναλωση αλλα δεν θα σου βγαζει ενδειξη για υψηλη καταναλωση. Μεσα απο της ρθμισεις της μπαταριας πανω δεξια στο γραναζι εχει την επιλογη για να σου δειχνει τις εφαρμογες που καταναλωνουν πολυ. Αν εσυ εχεις απεπιλεξει την υψηλη καταναλωση απο το facebook για παραδειγμα δεν θα λαμβανεις ειδοποιηση οταν αυτο καταναλωνει πολυ.

Επισης για οτι θες να λαμβανεις ειδοποιησεις πχ viber, messenger, whatsapp κτλ. αν επιλεξεις να κλεινει με το κλεισιμο δεν θα λαμβανεις ειδοποιησεις οταν κλεινει η οθονη. Για οτι θες ειδοποιησεις θα επιλεξεις να μην κλεινει με το κλειδωμα της οθονης.

ok στο FB δεν έχω επιλέξει τιποτα οπότε (καμία ένδειξη δεν είναι στο μπλε) θα λαμβανω ειδοποιησεις κανονικα.

γενικα προσπαθω να αυξησω την SOT (ειδα και το σχετικο thread στο xda)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

ok στο FB δεν έχω επιλέξει τιποτα οπότε (καμία ένδειξη δεν είναι στο μπλε) θα λαμβανω ειδοποιησεις κανονικα.

γενικα προσπαθω να αυξησω την SOT (ειδα και το σχετικο thread στο xda)

Πηγαινε στις ρυθμισεις>μπαταρια>κλεισιμο εφαρμογων μετα το κλειδωμα της οθονης και σε οτι δεν θες ειδοποιηση κλειστο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με έκπληξή μου διαπίστωσα, πάντως, ότι δεν είναι καλύτερη του Le Max 2 που είχα...μου βγάζει περισσότερο θόρυβο, ακόμη και σε σκοτεινή φωτογραφία, λιγότερη λεπτομέρεια...

ΥΓ

Πήρα την nillkin nature tpu θήκη από e-shop, ωραία είναι, στο κάτω μέρος έχει και ελάσματα για κάλυψη των θυρών (usb/ακουστικών) για να μην μπαίνει σκόνη...αλλά έτσι και σου πέσει την έβαψες...6mm φαινομενικά μηδενικής προστασίας.

Από τα τοπικώς διαθέσιμα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη, κυρίως) υπάρχει κάποιο Προστατευτικό Οθόνης που να καλύπτει επαρκώς την οθόνη (στο μήκος τουλάχιστον), χωρίς αυτό το "halo effect" στα πλάγια;

Θα συμφωνησω οτι το βραδυ οι φωτογραφιες δεν ειναι τοσο καλες..(διακρινω και γω αρκετο θόρυβο) και μενα το προηγουμενο xiaomi mi4c εβγαζε καλυτερες εχω την εντυπωση, τη μερα ωστοσο ειναι τρομερες,

γενικα ευχαριστημενος ειμαι, το βραδυ απο κινητο δεν περιμενω τρομερα πραγματα..

ΥΓ

Αν δεν κάνω λάθος το έχεις ξανά αναφέρει αυτό με την κάμερα και αναρωτιόσουν αν πρέπει να κρατήσεις το ονορ σωστά;

Αλήθεια πως τσεκάρεις την ποιότητα της κάμερας μέσω οθονών των κινητών ή ίδια λήψη απο την οθόνη του pc σου;

Πολύ θα ήθελα να δω δίγματα μιας που θεωρώ πως η κάμερα του ονορ σε σχέση με του μαξ είναι καλύτερη (γνώμη μου)

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Αν δεν κάνω λάθος το έχεις ξανά αναφέρει αυτό με την κάμερα και αναρωτιόσουν αν πρέπει να κρατήσεις το ονορ σωστά;

Αλήθεια πως τσεκάρεις την ποιότητα της κάμερας μέσω οθονών των κινητών ή ίδια λήψη απο την οθόνη του pc σου;

Πολύ θα ήθελα να δω δίγματα μιας που θεωρώ πως η κάμερα του ονορ σε σχέση με του μαξ είναι καλύτερη (γνώμη μου)

Το είχα ρωτήσει προηγουμένως, όσο έβλεπα δέιγματα σε ιστοσελίδες...

...στις φωτογραφίες το Honor 8 φαινόταν να έχει πλεονέκτημα σε "καθαρότητα" και εστίαση, ας πούμε.

...στο βίντεο το Le Max 2 ήταν σαφέστατα ανώτερο, λόγω 4Κ.

Στην οθόνη υπολογιστή συγκρίνω τις φωτογραφίες ασφαλώς...

...αν τις κοίταζα στην οθόνη του κινητού, μπορεί και να υστερούσε φαινομενικά η κάμερα του Le Max 2, καθότι η οθόνη του έχει πολύ υψηλή ανάλυση και δεν είναι τόσο φωτεινή (και δεν έχει τόσο ωραία χρώματα) όσο του honor 8, η οποία, όντας και χαμηλότερης ανάλυσης και μικρότερου μεγέθους, δεν θα αναδείκνυε κάθε ατέλεια στη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες είναι από εσωτερικό χώρο του σπιτιού, δεν καίγομαι να τις ανεβάσω, και πλέον δεν έχω το Le Max 2 ώστε να βγάλω νέες δίπλα-δίπλα...θα δω αν μπορω να ξεδιαλέξω μερικές για να δεις τί εννοώ.

...τόσο η κεντρική όσο και η μπροστινή (selfie) κάμερα του Le Max 2 παρουσίαζαν σημαντικά λιγότερο θόρυβο....περιέργως και σε χαμηλό φωτισμό όπου περιμενα να δω και τα καλύτερα αποτελέσματα με το honor 8, δεν μπόρεσα να επιτύχω το ίδιο αποτέλεσμα, αν και έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις.

Επίσης το flash του Le Max 2 μου έδινε πιο καθαρά και ομοιόμορφα αποτελέσματα, είναι σαφώς πιο δυνατό.

Πάντως στο Ηονορ 8 χαίρομαι το δαχτυλικό αποτύπωμα, που δεν περίμενα να το χρησιμοποιήσω ποτέ...τόσο για το ξεκλείδωμα, όσο και για την εμφάνιση του μενού γρήγορων ρυθμίσεων.

Παιδιά το εγκατεστησα, εμφανίστηκε η εφαρμογή και η επιλογή στη κάμερα, τη χρησιμοποιώ αλλά μετά δεν βλέπω επιλογή στο γκαλερι για να την δω. Κάνω κάτι λάθος;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πανω στην φωτογραφια υπαρχει πανω δεξια ενας κυβος..πατα πανω στον κυβο να γινει η εικονα σου 3D

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Σεβαστεί η άποψη σου και σίγουρα έχεις τραβήξει κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες αλλά μπας και έχεις μπει στη διαδικασία να δεις κάποιες συγκρίσεις από το gsmarena

Εγώ δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και το le max 2 αλλά από reviews και συγκριτικά μεταξύ των δυο τους το Ονορ 8 πέρα από ταχύτητες που δεν πιάνεται ακόμα και αν στο Antutu στο λε μαξ έχει βαθμολογία 138.026, στη κάμερα με βάση πάντα το gsmarena μπορώ να διακρίνω πως η κάμερα του Ονορ 8 είναι κατά πολύ ανώτερη του μαξ.

Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά στο λινκ.

Δεν θέλω να φανώ έξυπνος ή να σου μπω στο μάτι αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ πως το μαξ έχει καλύτερη κάμερα.

Ακόμα και σαν χαρακτηριστικά το Ονορ φοράει καλύτερο αισθητήρα από το λε μαξ το δε Ονορ της Sony IMX286 με διαφράγμα 2.2 απέναντι πάλι της Sony τον IMX230 με διαφράγμα 2.0 για το μόνο που ζηλέυω το μαξ είναι στο image stabilization αν και από κριτικές δεν έχει καλό σταθεροποιητή αλλά από το τίποτα ε;

Όσο αφορά το 4κ να ξέρεις είναι upscaled του 1080p με ένα πρόγραμμα και το Ονορ τραβάει 4κ

Δεν ξέρω αλλά με προβλημάτισες πάρα πολύ …

http://i66.tinypic.com/2dtzrc3.jpg

Edited by rackal

Το είχα ρωτήσει προηγουμένως, όσο έβλεπα δέιγματα σε ιστοσελίδες...

...στις φωτογραφίες το Honor 8 φαινόταν να έχει πλεονέκτημα σε "καθαρότητα" και εστίαση, ας πούμε.

...στο βίντεο το Le Max 2 ήταν σαφέστατα ανώτερο, λόγω 4Κ.

Στην οθόνη υπολογιστή συγκρίνω τις φωτογραφίες ασφαλώς...

...αν τις κοίταζα στην οθόνη του κινητού, μπορεί και να υστερούσε φαινομενικά η κάμερα του Le Max 2, καθότι η οθόνη του έχει πολύ υψηλή ανάλυση και δεν είναι τόσο φωτεινή (και δεν έχει τόσο ωραία χρώματα) όσο του honor 8, η οποία, όντας και χαμηλότερης ανάλυσης και μικρότερου μεγέθους, δεν θα αναδείκνυε κάθε ατέλεια στη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες είναι από εσωτερικό χώρο του σπιτιού, δεν καίγομαι να τις ανεβάσω, και πλέον δεν έχω το Le Max 2 ώστε να βγάλω νέες δίπλα-δίπλα...θα δω αν μπορω να ξεδιαλέξω μερικές για να δεις τί εννοώ.

...τόσο η κεντρική όσο και η μπροστινή (selfie) κάμερα του Le Max 2 παρουσίαζαν σημαντικά λιγότερο θόρυβο....περιέργως και σε χαμηλό φωτισμό όπου περιμενα να δω και τα καλύτερα αποτελέσματα με το honor 8, δεν μπόρεσα να επιτύχω το ίδιο αποτέλεσμα, αν και έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις.

Επίσης το flash του Le Max 2 μου έδινε πιο καθαρά και ομοιόμορφα αποτελέσματα, είναι σαφώς πιο δυνατό.

Πάντως στο Ηονορ 8 χαίρομαι το δαχτυλικό αποτύπωμα, που δεν περίμενα να το χρησιμοποιήσω ποτέ...τόσο για το ξεκλείδωμα, όσο και για την εμφάνιση του μενού γρήγορων ρυθμίσεων.

Το honor 8 δεν εχει οπτικο σταθερποιητή ενω το το le max εχει..Επίσης το honor εχει καλύτερο αισθητήρα απο το le max.το aperture του λε μαξ ειναι μεγαλυτερο απο αυτο του honor που εχει f/2.2 ενω το λε μαξ f/2.0 που σημαινει οτι επιτρεπει να περναει περισοτερο φως στις σκοτεινες ληψεις..θεωρω το honor βγαζει καλυτερες φωτο με καλο φωτισμο ενω το max κερδιζει σε βραδυνες ληψεις.Επισεις παιζει ρολο και το hardware της συσκευης με οτι αυτο συνεπάγεται.

Και επίσης τα mp δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα της εικόνας

Edited by Tolino80
!!!

Σεβαστεί η άποψη σου και σίγουρα έχεις τραβήξει κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες αλλά μπας και έχεις μπει στη διαδικασία να δεις κάποιες συγκρίσεις από το gsmarena

Εγώ δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και το le max 2 αλλά από reviews και συγκριτικά μεταξύ των δυο τους το Ονορ 8 πέρα από ταχύτητες που δεν πιάνεται ακόμα και αν στο Antutu στο λε μαξ έχει βαθμολογία 138.026, στη κάμερα με βάση πάντα το gsmarena μπορώ να διακρίνω πως η κάμερα του Ονορ 8 είναι κατά πολύ ανώτερη του μαξ.

Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά στο λινκ.

Δεν θέλω να φανώ έξυπνος ή να σου μπω στο μάτι αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ πως το μαξ έχει καλύτερη κάμερα.

Ακόμα και σαν χαρακτηριστικά το Ονορ φοράει καλύτερο αισθητήρα από το λε μαξ το δε Ονορ της Sony IMX286 με διαφράγμα 2.2 απέναντι πάλι της Sony τον IMX230 με διαφράγμα 2.0 για το μόνο που ζηλέυω το μαξ είναι στο image stabilization αν και από κριτικές δεν έχει καλό σταθεροποιητή αλλά από το τίποτα ε;

Όσο αφορά το 4κ να ξέρεις είναι upscaled του 1080p με ένα πρόγραμμα και το Ονορ τραβάει 4κ

Δεν ξέρω αλλά με προβλημάτισες πάρα πολύ …

http://i66.tinypic.com/2dtzrc3.jpg

Έχω δει κι εγώ τα άπειρα συγκριτικά...τα ξαναδιάβαζα, τα ξαναέβλεπα...

Εδώ σου λέω έδωσα το Le Max 2 για να πάρω το honor 8, ακριβώς βάσει αυτών των reviews...και δεν περίμενα αυτά τα αποτελέσματα, γι αυτό σας ρώτησα...

...έλεγα μήπως από ΡΟΜ σε ΡΟΜ, μπορεί να αλλάζουν οι επιδόσεις της κάμερας...τώρα είμαι με την Β360 και ΔΕΝ μου εμφανίζει ενημέρωση για την τελευταία διαθέσιμη, δεν ξέρω γιατί.

Στο συγκριτικό του gsmarena, στο βίντεο, αν θεωρήσει κανείς απόλυτα αξιόπιστο το συγκριτικό, θα περίμενε άθλιο ήχο στην εγγραφή βίντεο με το Le Max 2...δεν συνάντησα τέτοιο θέμα, δεν έχει πολύ καλό ήχο αλ΄λα σε καμία περίπτωση οτιδήποτε που να προσομοιάζει τον ήχο στο βίντεο του συγκριτικού, που απλά δεν είναι ανεκτός καθόλου.

...πώς κατάφεραν και το ηχογράφησαν με τόσο κακό ήχο, δεν ξέρω.

Το Ηονορ ΔΕΝ τραβάει 4Κ, πού το είδες αυτό;

Το 4Κ του Le max 2 δεν είναι upscaled, δεν το νομίζω, γιατί είναι πολύ είναι καλύτερο από το 1080π του ίδιου, η εστίαση δουλεύει καλύτερα, νομίζω ο σταθεροποιητής δουλεύει καλύτερα, πολύ περισσότερη λεπτομέρεια κ.α.

Ξέχασα να βάλω κόμμα η σωστή πρόταση είναι έτσι:

Όσο αφορά το 4κ να ξέρεις είναι upscaled του 1080p, με ένα πρόγραμμα και το Ονορ τραβάει 4κ

Δλδ αν περάσεις εφαρμογή στο ονορ μπορείς να τραβάς 4κ.

Τώρα για το θέμα αναβαθμίσεων έχει συζητηθεί διεξοδικά, αν και είμαι σίγουρος πως έχεις αλλά οφείλω να το αναφέρω, κάρτα σιμ έχεις;;;

Υπάρχει πάντα η επιλογή του rollback και εγκατάσταση εκ νέου των αναβαθμίσεων με θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε κάποια προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, όπως και η επιλογή (που δεν την συστήνω απλά την αναφέρω) του firmware finder.

Και μια ακόμα επιλογή που έπρεπε να την αναφέρω πρώτη, το factory reset.

Και μια υπενθύμιση: Ονορ και τα μυαλά στα κάγκελα :p

Επισης θα ηθελα να αναφερω κατι και εγω απο την μικρη μου εμπειρια. Ο σταθεροποιητης κανει την διαφορα κυριως στο video, οχι στη φωτογραφια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τώρα είμαι με την Β360 και ΔΕΝ μου εμφανίζει ενημέρωση για την τελευταία διαθέσιμη, δεν ξέρω γιατί.

Εκανες επαναφορα εργοστασιακων; Εγω μολις το πηρα μου εκανε την πρωτη αναβαθμιση και μετα στο καπακι με καθε επαναφορα μου εμφανιζε την επομενη μεχρι που εφτασα στην τελευταια. Αν δεν εχεις κανει δοκιμασε το.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε τα χρωματα πιο εντονα (saturated?) τα θεωρω λιγο "ξεπλυμενα", εβαλα θερμοκρασια χρωματος τερμα πανω στο κοκκινο αλλα δε με ικανοποιησε

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Επισης θα ηθελα να αναφερω κατι και εγω απο την μικρη μου εμπειρια. Ο σταθεροποιητης κανει την διαφορα κυριως στο video, οχι στη φωτογραφια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκανες επαναφορα εργοστασιακων; Εγω μολις το πηρα μου εκανε την πρωτη αναβαθμιση και μετα στο καπακι με καθε επαναφορα μου εμφανιζε την επομενη μεχρι που εφτασα στην τελευταια. Αν δεν εχεις κανει δοκιμασε το.

Ναι έκανα factory reset (με επιλεγμένη και την επιλογή για φορματ της του αποθηκευτικού χώρου), δεν μου εμφανίζει αναβάθμιση στη νεώτερη.

Επίσης μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ χώρο καταλαμβάνουν οι εφαρμογές στο τηλέφωνο αυτό....παρότι έσβησα τα παιχνίδια και μερικές άλλες εφαρμογές και πρόσθεσα καμιά δεκαριά (κανένα παιχνίδι), έχω τώρα μόνο 18GB διαθέσιμα...

...αν βάλω και λίγη μουσική που θέλω να έχω, με κάποιες φωτό και βίντεο γεμίζει ο αποθηκευτικός αρκετά γρήγορα...

...να άλλο ένα θετικό του 64GB αποθηκευτικού...ξενοιάζεις από το θέμα του χώρου, ακόμη κι αν χρησιμοποιείς δύο κάρτες (ή αν δεν παίρνει το τηλέφωνο MicroSD σε υβριδική θύρα).

@ρακαλ

Δεν κατάλαβα, θέλεις να πεις πως "διορθώνεται" η κάμερα, βελτιώνονται οι επιδόσεις της με επαναφορά εργοστασιακών; Δεν το νομίζω.

Το VoLTE τι ακριβως προσφερει; Ειναι μονιμα ενεργοποιημενο, ενεργοποιειται μονο του; Αν οχι απο που το ενεργοποιω; Παιζει στην Ελλαδα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

@ρακαλ

Δεν κατάλαβα, θέλεις να πεις πως "διορθώνεται" η κάμερα, βελτιώνονται οι επιδόσεις της με επαναφορά εργοστασιακών; Δεν το νομίζω.

Με πρόγραμμα (εφαρμογή, application) μπορείς να τραβήξεις 4κ βίντεο απο το Ονορ.

Με επαναφορά εργοστασιακών για να σου βγάλει ΟΤΑ (αναβάθμιση σε 389) αν δεν σου βγάλει και έτσι τότε πρέπει να κάνεις rollback.

To rollback έχει την δυνατότητα να διορθώνει και κάποια bug.

Για τα 64gb με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο...

Αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω αφού είχες ενα κινητό που σε κάλυπτε σε πολλά κομμάτια και επειδή μπήκες στη διαδικασία να τα συγκρίνεις κράτησες το Ονορ.

Στο είπα κακός άφησες το λε μαξ :p

Παρόλα αυτά μη σκας, ετοιμάζεται η πρώτη custom rom που έχει την εφαρμογή για κάμερα του π9 λένε πως τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

:):):):):):)

:(:(:(το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει κ ολας με ολους τους συνδιασμους πληκτρων... Το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και δε πηρε νερο ουτε μου επεσε, απλα μετα απο προπονηση το ειχα σε θηκη μπρατσου μου παρουσιασε αυτες τις ανωμαλίες (μη λειτουργία φ. Μηχανης, αναμενο το εικονιδιο bluetooth και μη εκκινηση απο κλειστη λειτουργία) Στην ουσια το τηλ. μου ειναι κλειστο! απο προχθές ειναι στον τεχνικο της PUBLIC και περιμενω να μου πει τι θα γινει στο 5 μηνων ολοκαινουργιο τηλεφωνο μου!!! Ευχαριστω πολυ!!! :!::!::!:

ολα ενταξει επαναφορα εργοστασιακων Ρυθμισεων μετα απο υποδειξη του τεχνικου της Εταιρειας και το κινητο ξαναδουλεευει σαν καινουργιο!!!

Με πρόγραμμα (εφαρμογή, application) μπορείς να τραβήξεις 4κ βίντεο απο το Ονορ.

Με επαναφορά εργοστασιακών για να σου βγάλει ΟΤΑ (αναβάθμιση σε 389) αν δεν σου βγάλει και έτσι τότε πρέπει να κάνεις rollback.

To rollback έχει την δυνατότητα να διορθώνει και κάποια bug.

Για τα 64gb με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο...

Αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω αφού είχες ενα κινητό που σε κάλυπτε σε πολλά κομμάτια και επειδή μπήκες στη διαδικασία να τα συγκρίνεις κράτησες το Ονορ.

Στο είπα κακός άφησες το λε μαξ :p

Παρόλα αυτά μη σκας, ετοιμάζεται η πρώτη custom rom που έχει την εφαρμογή για κάμερα του π9 λένε πως τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Δεν πιστεύω ότι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά μόνο το λογισμικό, όχι τίποτα άλλο, αλλά και τις αναφορές για το P9 τις κόβω κάπως υπερβολικές, αν κρίνω από το Honor 8...

έχουν και τα δύο "μπιχλιμπίδια" που μπορέι να ανεβάζουν την βαθμολογία, αλλά το ζουμί βρίσκεται στην απόδοση σε "point and shoot" καταστάσεις...

Ήμουν διχασμένος γενικά, γι αυτό δημοσίευσα κι εδώ και στο νήμα του le max 2 εκτενή σύγκριση βάσει προδιαγραφών, περιμένοντας κάποιο feedback (που δυστυχώς δεν ήρθε έγκαιρα)

To le max μου έπεφτε μεγάλο σε μέγεθος, ήθελα κάτι που να να είναι πιο μαζεμένο...επίσης ανησυχούσα λίγο για τη μακροβιότητα του φακού πίσω που ξεπροβαίνει πολύ κι ίσως ήθελε επιπλέον γυαλάκι, που όμως ανησυχούσα πως θα επηρεάζει τις φωτογραφίες.

Τις συγκρίσεις των φωτογραφιών τις έκανα εν πολλοίς αφότου έδωσα το Le max 2, στηρίχτηκα πολύ στις αναφορές τρίτων...δεν έγινε ταυτόχρονη σύγκριση δλδ, αλλά ετερόχρονη.

Η προτίμηση του Ηονορ 8 είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ήταν ό,τι καλύτερο για τα λεφτά από Ελλάδα, με διετή εγγύηση...κάτι που δεν το έχεις με τα κινέζικα...

Γενικά περίμενα μήπως μπει κανά s7 dual σε προσφορά μέχρι 300€ (δεν θα έδινα παραπάνω), που θα ήταν το μέγιστο που θα έδινα ποτέ για κινητό (και μόνο για εκείνο με την "καλύτερη" κάμερα που θα μπορούσα να πάρω)...

...αλλά έκατσε το honor 8 κι είπα να το δοκιμάσω.

...οπότε δεν ξέρω αν κακώς έδωσα στο Le Max 2, ίσως κακώς πήρα το honor 8 (αντι να περιμένω την επόμενη black friday)...θα το θεωρούσα ενδεχομένως πιο ακριβές.

Edited by vgiozo

Σεβαστό αυτό που λες αλλά και το Huawei κινεζια είναι :p

Πέρα απ την πλάκα στα συγκριτικά και απο αναφορές κατόχων οι δύο τοπ κάμερες είναι Samsung και lg και στη τρίτη θέση κονταροχτυπιεται η Huawei με το iPhone.

Όλοι λένε πως το ονορ έχει καλύτερη κάμερα του iPhone 7 με διάφραγμα 1.8.

Τι να σου πω; Αν και σου δίνω κάποια επιχειρήματα οτι έκανες καλή επιλογή το μέλλον θα δείξει αν σε άφησε ικανοποιημένο...

Πάντως το 4κ δεν νομίζω πως το θέλουν οι περισσότεροι, λόγο του όγκου που καταλαμβάνει όλοι είναι σε 1080p μη σου πω σε 720p

Για την εγγύηση σχολίασα, όχι για τη χώρα προέλευσης...199ε από ελλάδα το honor 8 έναντι 175€ από Κίνα το Le Max 2, είναι σίγουρα πολύ καλή προσφορά το Ονορ...αλλά πρακτικά έιναι τί σε βολεύει στη χρήση...

...αν τα 32γίγα αποδειχτούν λίγα, αν η μπαταρία δεν ικανοποιεί, παρά τη μικρότερη ανάλυση, δεν έχει νόημα η συζήτηση περί VFM...είναι τί χρειάζεσαι πρακτικά...να μην σε ικανοποιεί κάτι και να το κρατάς γιατί ήταν "καλή τιμή" είναι σε τελική ανάλυση, λανθασμένο.

Τις αναφορές των χρηστών στο 90% τις θεωρώ πολύ υποκειμενικές για να είναι αξιόπιστες...άλλος κοιτάει τις εικόνες μόνο στην οθόνη του κινητού, άλλος κοιτάει μόνο τα χρώματα, άλλος έχει πολύ ιδιοσυγκρασικό τρόπο να κρίνει τα χρώματα, άλλος έχει τέτοιο καταναλωτικό εγωϊσμό που θέλει να το βγάζει πρώτο, για να μην πει πως έκανε κακή επιλογή...πολλά παίζουν.