Tolino80 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μόλις πήγα και εγώ στην 381, αφού πρώτα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με το που τελείωσε η ενημέρωση μου έβγαλε απευθείας και για 389 και τωρα την κατεβάζω. Μόλις εγκατασταθεί να κάνω ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή θα ξαναγυρίσει πάλι στην 360? Οχι δε ξανα γυρναει στην 360.απλα στησε το κιν απο την αρχη Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Παιδια καλησπερα !! Εγω ειμαι στην δευτερη φορτιση και στο 30% εχω 4 ωρες οθονη με wifi κυριως και 50-70% φωτεινοτητά.Δεν ξερω αν το λες βαρια χρηση αλλα ειμαι ευχαριστημενος αρκετα.ΒΕβαια να πω οτι δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση απο την παρασκευη που το πηρα,ακομα ανδροιδ 6 εχω. Edited June 21, 2017 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekrav4 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Άλλαξα χωρίς να καταλάβω το στυλ γραφής ξέρει κάποιος πως αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μεγάλωσε η γραμματοσειρά; Άλλαξε η γραμματοσειρά; Άλλαξε το πληκτρολόγιο; Ανέβασε κάνα Screen shot να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Αυτο που λετε για 389 σε τι αναφερεστε;;Ευχαριστω !! ειναι η πιο προσφατη αναβαθμιση. Πρωτα θα σου ερθει η B360 που θα σε παει σε σε android 7.0 / emui 5 και μετα θα σου ερθει (μαλλον) η 381 και μετα απο αυτη η Β389 (θα συνεχισεις να εισαι σε android 7.0) ************************************************************* Ενας οδηγος για περισσοτερη διαρκεια μπαταριας απο το XDA forum: 1)Factory reset μετα απο καθε update 2)Απενεργοποιηση εφαρμογ συστηματος hicare και huawei ID (εξακολουθουν να ερχονται ενημερωσεις) 3)κλεισιμο auto update στο google play και τσεκαρισμα χειροκινητα (χμ...) 4) απενεργοποιηση οι δε χρειαζομαστε απο εδω attachment.php by GEORGE, on Flickr 5) απενεργοποιηση wifi και data σε sleep mode 6) Απενεργοποιηση google συγχρονισμος data (Ε?) 7) Απενεργοποιηση auto check ενημερωση λογισμικου και αυτοματη ληψη wifi 8) Aπενεργοποιηση link+ update 9) gps -> τρεις τελειες -> ρυθμισεις σαρωσης -> απενεργοποιηση σαρωσης wifi + bluetooth (λενε οτι τρωει αρκετη μπαταρια) Σημ: απλως αντεγραψα και μετεφρασα τα ποστ, καθε προσθηκη-διορθωση δεκτη. Προσοχη τι κλεινετε απο εφαρμογες συστηματος!!! Edited June 21, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδια τα φώτα σας αν γίνεται: Στο 5 μηνων αγορασμενο απο Public HONOR 8 εχθες ενω προσπαθουσα να βγαλω φωτογραφια μπλοκαρε το κινητο και εκλεισε. Δεν ανοιγε με τίποτα. Εκανα ολους τους συνδιασμους πλήκτρων διχως αποτελεσμα. Το πηγα στο καταστημα και μου ειπαν να το στείλουν σημερα στο τεχνικο για ελεγχο. Το κρατησα για ολο το βραδυ φορτιζοντας το και σημερα μετα απο 15 προσπαθεις καταφερε και ανοιξε! Η καμερα λειτουργει κανονικα...αλλα εχω ΑΛΛΟ θεμα σημερα! Εχει εμφανισμενο το εικονιδιο της Συνδεσης με ακουστικο στην αρχικη σελιδα και στις κλησεις που κανω δε με λαμβανει ηχητικα κανεις ουτε μπορω να ακουσω εγω! Φαινεται δηλαδη οτι εχω συνδεδεμενο ακουστικο και δε λειτουργει το μικροφωνο και μεγαφωνο του τηλ! Λετε να το δωσω στο τεχνικο ή να το προσπαθησω απο εδω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 εγω στη θεση σου θα εκανα ενα hard reset και θα το παρακολουθουσα και βλεποντας μετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 μηπως πηρε νερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παρτε και απο μενα μια αναφορα καταναλωσης. Απο Β380 πηγα σε Β389, δεν εκανα factory reset. Φορτιση 100% , επανεκκινηση και: οθονη στο χειροκινητο, εχω βαλει να κλεινουν σχεδον ολες οι εφαρμογες με το σβησιμο της οθονης εκτος viber, δεν εχω facebook & messenger (χρησιμοποιω το F lite) data κλειστα, πολυ wifi, λιγες κλησεις, gps ενεργο αρκετη ωρα, μεταφορες bluetooth, καμποσες φωτο και edit, την εξοικονομηση την ενεργοποιησα στο 20% ταβλακι αρκετο. Αποτελεσμα SOT 5:15 , 40 ωρες λειτουργια και μπαταρια στο 15% report by GEORGE, on Flickr λετε αμα κανω factory reset να βελτιωθει κι αλλο? νομιζω μια χαρα ειναι η αποδωση παντως... :cool: Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Βλέπω το λειτουργείς με μία sim, οπότε σίγουρα θα έχεις λίγο καλύτερη αυτονομία από το αν το δούλευες ως δίκαρτο. Πάντως μια χαρά σε βλέπω, θα ενημερώσω και εγώ μόλις συμπληρώσω μια φυσιολογική ημέρα ( δίκαρτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) Παιδια τα φώτα σας αν γίνεται: Στο 5 μηνων αγορασμενο απο Public HONOR 8 εχθες ενω προσπαθουσα να βγαλω φωτογραφια μπλοκαρε το κινητο και εκλεισε. Δεν ανοιγε με τίποτα. Εκανα ολους τους συνδιασμους πλήκτρων διχως αποτελεσμα. Το πηγα στο καταστημα και μου ειπαν να το στείλουν σημερα στο τεχνικο για ελεγχο. Το κρατησα για ολο το βραδυ φορτιζοντας το και σημερα μετα απο 15 προσπαθεις καταφερε και ανοιξε! Η καμερα λειτουργει κανονικα...αλλα εχω ΑΛΛΟ θεμα σημερα! Εχει εμφανισμενο το εικονιδιο της Συνδεσης με ακουστικο στην αρχικη σελιδα και στις κλησεις που κανω δε με λαμβανει ηχητικα κανεις ουτε μπορω να ακουσω εγω! Φαινεται δηλαδη οτι εχω συνδεδεμενο ακουστικο και δε λειτουργει το μικροφωνο και μεγαφωνο του τηλ! Λετε να το δωσω στο τεχνικο ή να το προσπαθησω απο εδω ?? Μπήκε νερό, αναψυκτικό ή ιδρώτας στη θήρα τζακ το έπαθα εγώ με μια σταγόνα ιδρώτα. Βάλε κάτι να καθαρίσει το τζακ πχ μια μπατονετα, τίναξε το λίγο άστο κάπου ζεστά όσο είναι σβησμένο, εγώ άφησα τότε το p8 μέσα στο αυτοκίνητο στο τεμπέλη με το τζακ κάτω και ήρθε στα ίσια του, αλλιώς πήγαινε το στο σέρβις να αλλάξουν τζακ. λετε αμα κανω factory reset να βελτιωθει κι αλλο? νομιζω μια χαρα ειναι η αποδωση παντως... :cool: Να κάνεις, θα ανέβεις κι άλλο, και τώρα καλή είναι αλλά μπορεί και καλύτερα http://i67.tinypic.com/hs1f1i.jpg Edited June 21, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Αν δεν έχεις fb+messenger apps μπορείς να βγάλεις καλά νούμερα σε οθόνη πλέον . Εγώ που έχω και fb messenger insta με μεικτό WiFi+data είμαι στην 1 και 1/2 μέρα με 4.30-5 ώρες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Έχω φτιάξει λογαριασμό Huawei στη προηγούμενη συσκευή μου. Οι δύο συσκευές μοιράζονται τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό. Μπορεί αυτό να δημιουργήσει κανένα μπέρδεμα όταν πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό από το Honor ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Όχι κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Τσέκαρε κανένας τώρα με την 389 ότι όταν ανοίγεις την κάμερα και τη δουλέψεις λίγο αρχίζει και βράζει το κινητό; Νομίζω φρικαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Τσέκαρε κανένας τώρα με την 389 ότι όταν ανοίγεις την κάμερα και τη δουλέψεις λίγο αρχίζει και βράζει το κινητό; Νομίζω φρικαρα... Ωχ... Επισης εαν εχεις το geotag ενεργοποιημενο στην cam, με το που την ανοιγεις ενεργοποιει το GPS, αλλα οταν κλεινεις cam δεν το κλεινει. Αγενεστατη.... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά γιατι οταν ανοιγω το Google και την καμερα μου πεταει την φωτεινότητα απο 100% στο 80%(περίπου) Εννοείται δεν εχω αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης. Το πηρα σφραγισμενο απο αγγελια 270€ σε μαυρο χρωμα, αγορασμενο απο wind, με αποδειξη. Περιμενω πως και πως να φτασει το τζαμακι που εχω παραγγειλει γιατι φοβαμαι να το κυκλοφορισω "γυμνο". Μου δεινει την εντυπωση οτι ακομα και να το κοιταξεις λοξα μππορει και να κανει γρατζουνια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ωχ... Επισης εαν εχεις το geotag ενεργοποιημενο στην cam, με το που την ανοιγεις ενεργοποιει το GPS, αλλα οταν κλεινεις cam δεν το κλεινει. Αγενεστατη.... εγώ που το έχω ενεργοποιημένο δεν μου το έχει κάνει πότε αυτό Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά γεια χαρά. Ψάχνω να αγοράσω κινητό και η αλήθεια είναι ότι γλυκοκοιτάζω το honor ως καλό VFM. Αυτό που με προβληματίζει μέσα από το ψάξιμο που έχω κάνει είναι η απόδοση της μπαταρίας. Θα ήθελα τις εντυπώσεις των κατόχων του κινητού ως προς αυτό το θέμα μιας και πολλοί από εσάς το έχετε ήδη αρκετό καιρό στα χέρια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ αν έχει αναλυθεί το θέμα πιο πίσω, αλλά είναι μεγάλο το thread. Παράθεση Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα κι από μένα, μετά που αναβάθμισα σε 389 άρχισαν τα θέματα που αναφέρουν με την κάμερα. Αρκετές φορές και όταν η μπαταρία είναι κάτω από 40% ανοίγοντας την κάμερα η συσκευή κολλάει και χρειάζεται πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση. Με γεμάτη μπαταρία δεν έχει πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα της αναβάθμισης και οτι σε μελλοντική θα διορθωθεί θέλω να πιστεύω. Έχω τη συσκευή από τότε που βγήκε και δεν βρίσκω λόγω να αλλαξω μέχρι τώρα. Μην μας τα κάνεις αυτά Huawei!!! Επειδή δεν έκανα hard reset λέω να το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες και θα ενημερώσω ξανά εάν διορθωθεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα κι από μένα, μετά που αναβάθμισα σε 389 άρχισαν τα θέματα που αναφέρουν με την κάμερα. Αρκετές φορές και όταν η μπαταρία είναι κάτω από 40% ανοίγοντας την κάμερα η συσκευή κολλάει και χρειάζεται πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση. Με γεμάτη μπαταρία δεν έχει πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα της αναβάθμισης και οτι σε μελλοντική θα διορθωθεί θέλω να πιστεύω. Έχω τη συσκευή από τότε που βγήκε και δεν βρίσκω λόγω να αλλαξω μέχρι τώρα. Μην μας τα κάνεις αυτά Huawei!!! Επειδή δεν έκανα hard reset λέω να το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες και θα ενημερώσω ξανά εάν διορθωθεί το πρόβλημα σημερα μου κολλησε για 1η φορα την ωρα που μιλουσα πφφφφ Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά γεια χαρά. Ψάχνω να αγοράσω κινητό και η αλήθεια είναι ότι γλυκοκοιτάζω το honor ως καλό VFM. Αυτό που με προβληματίζει μέσα από το ψάξιμο που έχω κάνει είναι η απόδοση της μπαταρίας. Θα ήθελα τις εντυπώσεις των κατόχων του κινητού ως προς αυτό το θέμα μιας και πολλοί από εσάς το έχετε ήδη αρκετό καιρό στα χέρια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ αν έχει αναλυθεί το θέμα πιο πίσω, αλλά είναι μεγάλο το thread. Τα θέματα αυτονομίας έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με την 389. Να ξέρεις πως κυμαίνεται απο 4 εως 7 ώρες SOT. Μπορώ να σου πω πλέον πως σε σύγκριση με το S7 edge τόσο σε αυτονομία όσο και σε γκάζια το πάτησα κάτω, ο συνάδελφος μου απλά ξενερωσε... Βέβαια όπως ξέρεις κάθε αναβάθμιση κάτι θα διορθώνει κάτι θα χαλάει, αυτά γίνονται και στα καλύτερα σπίτια. Σαν κάτοχος που του πίνω το αίμα σου προτείνω να το αγοράσεις με κλειστά τα μάτια, παρ όλα αυτά αν μας έλεγες τι χρήση του κάνεις θα σου δίναμε ένα κατά προσέγγιση SOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 ενταξει σιγουρα το κινητο αξιζει, ακομη και με την αυτονομια που βγαζει ειναι στο μεσο όρο (σε συγκριση με κινητα που εχουν 3000mah), περα απο αυτο ειναι πολυ smooth στη χρηση του και δε θα σε απογοητευσει ευκολα, και γω θα το συνιστούσα ανετα εκτος αν καποιος θελει να περιμενει για το honor 9 οταν βγει.. επισης για μενα δεν εχει νοημα να βγαλεις εφαρμογες που χρησιμοποιεις για να κερδισεις μιση ωρα κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 :):):):):):)Μπήκε νερό, αναψυκτικό ή ιδρώτας στη θήρα τζακ το έπαθα εγώ με μια σταγόνα ιδρώτα. Βάλε κάτι να καθαρίσει το τζακ πχ μια μπατονετα, τίναξε το λίγο άστο κάπου ζεστά όσο είναι σβησμένο, εγώ άφησα τότε το p8 μέσα στο αυτοκίνητο στο τεμπέλη με το τζακ κάτω και ήρθε στα ίσια του, αλλιώς πήγαινε το στο σέρβις να αλλάξουν τζακ. Να κάνεις, θα ανέβεις κι άλλο, και τώρα καλή είναι αλλά μπορεί και καλύτερα http://i67.tinypic.com/hs1f1i.jpg :(:(:(το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει κ ολας με ολους τους συνδιασμους πληκτρων... Το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και δε πηρε νερο ουτε μου επεσε, απλα μετα απο προπονηση το ειχα σε θηκη μπρατσου μου παρουσιασε αυτες τις ανωμαλίες (μη λειτουργία φ. Μηχανης, αναμενο το εικονιδιο bluetooth και μη εκκινηση απο κλειστη λειτουργία) Στην ουσια το τηλ. μου ειναι κλειστο! απο προχθές ειναι στον τεχνικο της PUBLIC και περιμενω να μου πει τι θα γινει στο 5 μηνων ολοκαινουργιο τηλεφωνο μου!!! Ευχαριστω πολυ!!! :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts