Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει πάλι δεν κόβεται το ελαττωμα

Δεν έχει παρατηρηθεί σε καμία αναβάθμιση, μήπως έχετε την επιλογή "αυτόματο" ενεργοποιημένο και σας φαίνεται σαν bug;

Η καινούρια αναβάθμιση ήρθε και στα κινητά που αγοράστηκαν από καταστήματα όπως η wind;

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Είναι brand το κινητό; Δηλαδή στο άνοιγμα βγάζει logo της Wind; Αν ναι δεν συμβαδίζει με μας έχει δικές του αναβαθμίσεις.

Αλλιώς κανονικότατα!

Το ερώτημα είναι αν η 389 κρατά τα ιδια επίπεδα αυτονομίας με την 360;

Ότι έχω δοκιμάσει πέραν της 360 υστερούμε σε αυτονομία.

Επίσης εάν δεν μείνω ικανοποιημένος από την 389 μπορώ να γυρίσω πίσω στην 360 η αυτή την φορά είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή;

Ναι μπορείς αλλά έχει διαδικασία.

Καλημέρα, είμαι με την 360 και έχει βγάλει αναβάθμιση σε 381, για να μου έρθει η 389 πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα την 381; Η να περιμένω μήπως και μου την εμφανίσει με την 360;

Πρέπει πρώτα να περάσει η 381 για να σου πετάξει ΟΤΑ για 389.

Αν περάσεις την 381 στο reboot κάνε "έλεγχο ενημερώσεων" και θα σου βγει η 389!

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σταμάτησε η μείωση της φωτεινότητας με την τελευταία αναβάθμιση

Ειναι ερωτηση ή επιβεβαιωση οτι σταματησε φιλε;

Παίδες λίγο τη βοήθειά σας.

...έχω ήδη το Le Max 2 και τσίμπησα στο Honor 8 (λευκό) με τη προσφορά...τώρα προσπαθώ να επιλέξω ποιό θα κρατήσω.

...στο honor με χαλάει

- που έχει τα κουμπιά στην οθόνη, τρώει αρκετό χώρο

- το αρκετά μέτριο βίντεο, λόγω μικρής ανάλυσης αλλά και απουσίας OIS

- κι ο ήχος διαβάζω δεν είναι φοβερός.

- το λευκό μου χτυπάει πολύ στο μάτι

- δεν έχει gorilla glass κτλ και λόγω κατασκευής είναι επιρρεπές σε γρατσουνιές

μου αρέσει όμως

- το συνολικό μέγεθος

- η ύπαρξη 800άρας μπάντας

- σε φωτογραφίες, παρότι χαμηλότερης ανάλυσης, μάλλον είναι καλύτερο

- η μαζεμένη κάμερα, που δεν προεξέχει από το σώμα του κινητού.

Από μπαταρία και τα δύο είναι μάλλον αρκετά μέτρια...προς το παρόν το Le Max 2 ίσως τα πάει και καλύτερα, γιατί υπάρχουν custom rom και root ΑΚΤ προφίλ, που βελτιώνουν σημαντικά τη κατάσταση...

Το πήρα πιστεύοντας ότι θα δώσω αμέσως το Le Max 2, αλλά τελικά μου είναι πιο δύσκολο να αποφασίσω....εσείς τί λετε;

Δεν έχει παρατηρηθεί σε καμία αναβάθμιση, μήπως έχετε την επιλογή "αυτόματο" ενεργοποιημένο και σας φαίνεται σαν bug;

Είναι brand το κινητό; Δηλαδή στο άνοιγμα βγάζει logo της Wind; Αν ναι δεν συμβαδίζει με μας έχει δικές του αναβαθμίσεις.

Αλλιώς κανονικότατα!

Ναι μπορείς αλλά έχει διαδικασία.

Πρέπει πρώτα να περάσει η 381 για να σου πετάξει ΟΤΑ για 389.

Αν περάσεις την 381 στο reboot κάνε "έλεγχο ενημερώσεων" και θα σου βγει η 389!

Όχι όχι ποτέ δεν το Βάλα στο αυτόματο απλά νταξει ειναι το τελευταίο που με απασχολεί ας στρώσει η μπαταρία και όλα τα άλλα είναι μηδαμινα

Παίδες λίγο τη βοήθειά σας.

...έχω ήδη το Le Max 2 και τσίμπησα στο Honor 8 (λευκό) με τη προσφορά...τώρα προσπαθώ να επιλέξω ποιό θα κρατήσω.

...στο honor με χαλάει

- που έχει τα κουμπιά στην οθόνη, τρώει αρκετό χώρο

- το αρκετά μέτριο βίντεο, λόγω μικρής ανάλυσης αλλά και απουσίας OIS

- κι ο ήχος διαβάζω δεν είναι φοβερός.

- το λευκό μου χτυπάει πολύ στο μάτι

- δεν έχει gorilla glass κτλ και λόγω κατασκευής είναι επιρρεπές σε γρατσουνιές

μου αρέσει όμως

- το συνολικό μέγεθος

- η ύπαρξη 800άρας μπάντας

- σε φωτογραφίες, παρότι χαμηλότερης ανάλυσης, μάλλον είναι καλύτερο

- η μαζεμένη κάμερα, που δεν προεξέχει από το σώμα του κινητού.

Από μπαταρία και τα δύο είναι μάλλον αρκετά μέτρια...προς το παρόν το Le Max 2 ίσως τα πάει και καλύτερα, γιατί υπάρχουν custom rom και root ΑΚΤ προφίλ, που βελτιώνουν σημαντικά τη κατάσταση...

Το πήρα πιστεύοντας ότι θα δώσω αμέσως το Le Max 2, αλλά τελικά μου είναι πιο δύσκολο να αποφασίσω....εσείς τί λετε;

Ποια προσφορά;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Le max 2 κακός πήρες το Honor

Το πήρα αφού είδα ότι τα φωτογραφικά δείγματα στο Honor 8 είναι αρκετά ανώτερα του Le Max 2 και γενικά προσπαθώ να βρω την καλύτερη φωτογραφική μέχρι τα 200€...

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8195&idPhone2=7972&idPhone3=8051

...γι αυτό πήρα και το Le Max 2, αλλά αυτό τώρα φαίνεται καλύτερο σε αυτόν τον τομέα...

...ενώ όμως είναι σαφώς καλύτερο στην φωτογραφική, το βίντεο είναι αρκετά κατώτερο...χωρίς αυτό το θέμα, μάλλον θα είχα ήδη αποφασίσει...

Γι αυτό ρωτάω εσάς που το έχετε δουλέψει...μπορεί δλδ να έχει βελτιωθεί το θέμα της εγγραφής βίντεο, καθότι πολλά μπορεί να λύνονται με ενημερώσεις λογισμικού.

Μόνο αυτό έχω να σας πω!

http://i68.tinypic.com/34h9lde.jpg

στην β389 είχες αυτό το αποτέλεσμα;

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

στην β389 είχες αυτό το αποτέλεσμα;

Ναι, χωρίς καμία αλλαγή ούτε στο τρόπο που το χειρίζομαι, ούτε κάποια αλλαγή σε εφαρμογές ή ρύθμιση!

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Ρε παιδιά, πως φτιάχνω φακέλους? (προέρχομαι απο WP οπότε εχει πέσει/πέφτει πολύ ψάξιμο, αλλά δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο ...)

Αν εννοείς φακέλους με τις εφαρμογές, απλά πατάς παρατεταμένα πάνω σε μια εφαρμογή και τη σέρνεις πάνω σε μια άλλη. Έτσι σου δημιουργεί φάκελο.

:D

Αν εννοείς φακέλους με τις εφαρμογές, απλά πατάς παρατεταμένα πάνω σε μια εφαρμογή και τη σέρνεις πάνω σε μια άλλη. Έτσι σου δημιουργεί φάκελο.

Ακριβώς αυτό! Ευχαριστώ πολύ!!!

Παίδες, είναι το κινητό Dual SIM Full Active ή Dual Standby;

Dual active φυσικά

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

εγω παντως δεν ειδα δραματικη διαφορα με την 389 στην αυτονομια, μια μικρη αυξηση 30-40 λεπτα, για να δω στις επομενες φορτισεις πως θα τα παει..

εγω παντως δεν ειδα δραματικη διαφορα με την 389 στην αυτονομια, μια μικρη αυξηση 30-40 λεπτα, για να δω στις επομενες φορτισεις πως θα τα παει..

Δεν θα έλεγα ότι μια αύξηση 40 λεπτών είναι τόσο μικρή, αν αναλογιστέι κανείς ότι προκύπτει μέσω βελτίωσης του λογισμικού αποκλειστικά.

Υπάρχουν εφαρμογές υπο-χρονισμού (underclocking) για τον Kirin 950, όπως η AKT profiles για τον SD820/1;

Έχω βάλει εδώ και 1 μήνα αυτό το γυαλί.... http://www.ebay.co.uk/itm/152465018317 και σήμερα παρατήρησα μια γρατζουνιά...δεν έχει πέσει κάτω, μπορεί να έχει προέλθει από άλλη αιτία κι επίσης μπορεί να έχει προχωρήσει και στην οθόνη από κάτω; Κρίνεται ότι είναι ασφαλή να παρέχει προστασία το γυαλί όπως είναι τώρα ή πρέπει να το αλλάξω;

DSC_0282.jpg

Edited by xalaros

Δεν θα έλεγα ότι μια αύξηση 40 λεπτών είναι τόσο μικρή, αν αναλογιστέι κανείς ότι προκύπτει μέσω βελτίωσης του λογισμικού αποκλειστικά.

Υπάρχουν εφαρμογές υπο-χρονισμού (underclocking) για τον Kirin 950, όπως η AKT profiles για τον SD820/1;

ναι αλλα αν σκεφτεις οτι η αυτονομια επαιζε ετσι και αλλιως απο 2μιση μεχρι 3και κατι ωρες, τοτε μπορει να μην ειναι καν αυξηση, θα δειξει πως θα τα παει,

παντως αυτη τη στιγμη ειναι στα 37% με 2ωρες και 26 λεπτα OST με power saving mode απο την αρχη..

Και γω από σήμερα στην 389, νομίζω ότι βλέπω κι εγώ βελτίωση αυτονομίας. 80% και ήδη έχω 1,30 ώρα οθόνη. Βλέπουμε βέβαια πως θα πάει, αλλά ενθαρρυντικά δείγματα

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8