Pavlos1908 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Να τις κάνεις με τον εξής τρόπο: πέρνα την 360 δούλεψε μια μέρα μαζί της ή μια φόρτιση αποφόρτιση. Μετά πας ξέρω γω στη 381 τα ίδια, να δεις που έχεις καλύτερη αυτονομία πχ στη 360 4 ώρες στη 381 2 ώρες και να μείνεις στην καλύτερη για σένα αυτονομία και όταν βγει μια σωστή και σταθερή αναβάθμιση εδω μέσα θα το μάθεις απ τους πρώτους. οκ καταλαβα. Να κανω επαναφορα πριν/μετα απο καθε αναβαθμιση εχετε παρατηρησει αν χρειαζετα ή οχι (εννοω αν "καθεται" καλυτερα ετσι η αναβαθμιση); Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν είναι απαραίτητο, δεν χάνεις και κάτι όμως να κάνεις (εκτός από χρόνο και δεδομένα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Να προσθέσω κι εγώ την σύντομη εμπειρία μου. Χθες, μετά από μια βδομάδα που είχα ειδοποίηση, αποφάσισα να περάσω την 381. Έκανα μία επαναφορά επιλογών των εφαρμογών όπως διάβασα και κάνα δυο soft reset. Προς το παρόν μου φαίνεται νορμάλ η κατανάλωση, θα επανέλθω αργότερα για καλύτερη εικόνα. Αυτό που βλέπω αρχικά και μου αρέσει είναι καλύτερη διαχείριση της ram. Έχω περισσότερη ελεύθερη ram, χωρίς να αλλάξω κάτι στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μου ερχεται η B389 μεσω υπολογιστη (Hisuite) !!!! Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Και ΟΤΑ ήρθε η 389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μου ρθε OTA και μένα η 389 την περνάω και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 και ναι , εχουμε λειτουργια monochrome μονο με την μια καμερα :cool: Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 χαχα και εγω αυτο μπηκα να γραψω, ηρθε η 389, αντε να δουμε μηπως δουμε καποια βελτιωση στη μπαταρια γιατι κατα τα αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το κινητο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Original Huawei Honor 8 Case Huawei Honor 8 TPU Ultra Thin Anti Skid Back Phone Cover for Honor 8 Cover Luxury with Protect Film http://s.aliexpress.com/2mYr6VB3 Αυτή πήρα και μου ήρθε κανονικά σε κουτί με το σήμα της Huawei. Τα ελληνικά μαγαζιά την έχουν 9€ περίπου. Προσπαθησα να την παραγγειλω αλλα κατα την πληρωμη μου πεταει σφαλμα οτι απετυχε. Το αντιμετωπισες κι εσυ αυτο; Ειδαλλως υπαρχει πουθενα αλλου οπως ebay ας πουμε; Αυτην την εχει δοκιμασει κανεις; http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Matte-Bumper-Nature-TPU-Silicone-Gel-Soft-Case-Covers-For-HUAWEI-Honor-8-/162142425595?var=&hash=item25c07111fb:m:mYixMS2sciJ-UMwNcWnwk0w UPDATE: Ακυρο. Μου εβγαζε το σαιτ οτι δεν εγινε η πληρωμη και μου πετουσε σφαλμα αλλα μου ηρθε email επιβαιωσης και στον λογαριασμο μου δειχνει οτι εγιναν ολα κανονικα και ειναι στην φαση "awaiting shipμεντ". Οποτε μαλλον καποιο bug της σελιδας ηταν. Edited June 16, 2017 by Pavlos1908 Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μόλις το πήρα από κατάστημα wind με την προσφορά! Σε άσπρο το είχαν , ένα τελευταίο κομμάτι! Του έκανα την αναβάθμιση σε Β360, δεν ήρθε άλλη ακόμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μόλις το πήρα από κατάστημα wind με την προσφορά! Σε άσπρο το είχαν , ένα τελευταίο κομμάτι! Του έκανα την αναβάθμιση σε Β360, δεν ήρθε άλλη ακόμα. Και γω το ίδιο!:D Και επι της ευκαιρίας...προσπαθώ να αλλάξω γλώσσα επιλογής απο English(US) για να το θέσω σε λειτουργία αλλά δεν τα καταφέρνω...τι κάνω λάθος? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 και ναι , εχουμε λειτουργια monochrome μονο με την μια καμερα :cool: Τι κανει αυτη η λειτουργια φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Και γω το ίδιο!:D Και επι της ευκαιρίας...προσπαθώ να αλλάξω γλώσσα επιλογής απο English(US) για να το θέσω σε λειτουργία αλλά δεν τα καταφέρνω...τι κάνω λάθος? Ευχαριστω!! Οκ, έφτιαξε με factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Τι κανει αυτη η λειτουργια φιλε. βγαζει ασπρομαυρες φωτογραφιες χρησιμοποιοντας μονο την ασπρομαυρη καμερα. Και τωρα που "ησυχασαμε" απο το θεμα των -μη-update, δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα θα βρειτε πολλα ωραια θεματακια εγκαθιστωντας αυτη την εφαρμογη ΕΜUI THEMES FACTORY Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Βγήκε και σε μένα μέσω hisuite η ενημέρωση για β389 θα την εγκαταστήσω τις επόμενες μέρες Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Σαν να έχει φτιάξει το θέμα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν μπορει ας τσεκαρει καποιος που εβαλε την 389 αν υπαρχει μειωση φωτεινοτητας οταν ανοιγουμε κλησεις,μηνυματα,browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Κανένα πρόβλημα, αν και πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν μπορει ας τσεκαρει καποιος που εβαλε την 389 αν υπαρχει μειωση φωτεινοτητας οταν ανοιγουμε κλησεις,μηνυματα,browser. Όλα οκει,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν μπορει ας τσεκαρει καποιος που εβαλε την 389 αν υπαρχει μειωση φωτεινοτητας οταν ανοιγουμε κλησεις,μηνυματα,browser. Υπάρχει πάλι δεν κόβεται το ελαττωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Η καινούρια αναβάθμιση ήρθε και στα κινητά που αγοράστηκαν από καταστήματα όπως η wind; Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Υπάρχει πάλι δεν κόβεται το ελαττωμα στο δικό μου δεν το εχω παρατηρήσει αυτο που λετε Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Σταμάτησε η μείωση της φωτεινότητας με την τελευταία αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το ερώτημα είναι αν η 389 κρατά τα ιδια επίπεδα αυτονομίας με την 360; Ότι έχω δοκιμάσει πέραν της 360 υστερούμε σε αυτονομία. Επίσης εάν δεν μείνω ικανοποιημένος από την 389 μπορώ να γυρίσω πίσω στην 360 η αυτή την φορά είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημέρα, είμαι με την 360 και έχει βγάλει αναβάθμιση σε 381, για να μου έρθει η 389 πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα την 381; Η να περιμένω μήπως και μου την εμφανίσει με την 360; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts