Bayern7 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Και στο #scrablers έτσι είναι. Ελάτε να δείτε. :D Υπάρχουν ακόμα τετοια κανάλια μικρά. απλά η μάζα πάει και μπαίνει στο hellas kai sto sex kai sto jokes_gr Που είναι 1000 ατομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Και τωρα ,οπως ειπανε και αλλοι, υπαρχουν τετια καναλια. Δοκιμασε κανενας ναμπει #computer_games η #Finalfantasy-gr ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Οσο αφορα τη σχεση (γνωριμια θα ελεγα...) μεσω ιντερνετ κατα την δικη μου γνωμη τα πραγματα δεν ειναι εντελως ξεκαθαρα!... Γενικα τα ατομα που εχουν καποια καλη εμφανιση δεν μπαινουν σε ιστοσελιδες γνωριμιων, mirc,icq, κ.τ.λ για να βρουνε τον ερωτα της ζωης τους! :) Ομως απο καποια συζητηση που εχω κανει τωρα τελευταια με κοπελα που οχι μονο εμφανισημη ητανε, αλλα ανετα θα μπορουσε να εχει κανει καριερα σαν μοντελο (μιλαμε για πολυ ωραια γυναικα και αρκετα μορφωμενη και καθολου ψωνιο!!!!) μου ειπε οτι εχει μπει αρκετες φορες σε chat rooms,στην αρχη το εκανε για cyber-παρεα κουβεντουλα, αλλα αργοτερα μπηκε στον πειρασμο να γνωρισει καποιον....μηπως και τυχει καποιο καλο και αξιολογο ατομο! Αν και βγηκε με 4-5 ατομα, δεν εκανε κατι (ετσι τουλαχιστον ειπε!!) γιατι γενικα δεν τα βρηκανε σαν χαρακτηρες...αλλα και οταν τους ειδε απο κοντα ολοι ητανε διαφορετικοι στην εμφανιση απο την φωτο που ειχαν στειλει, η απο την περιγραφη που της ειχαν δωσει!!....Βεβαια με εναν απο αυτους εχει κρατησει φιλικες σχεσεις και κανουνε πολυ καλη παρεα! Οταν την ρωτησα γιατι εφοσον ειναι τοσο εμφανισημη δεν μπορει να κανει καποια γνωριμια απο παρεες, γνωστους και γενικα εξω και επιλεγει το ιντερνετ, μου ειπε οτι οι αντρες γενικα δεν την πλησιαζουν, αρκουνται στο να την κοιτανε , να κορναρουν και να λενε διαφορα μεσα απο το αυτοκινητο τους και μετα να φευγουν....(τα γνωστα που ακουμε απο γυναικες εδω και καιρο!).Να ξαναπω οτι η κοπελα ειναι πολυ προσγειωμενη και καθολου ψωνιο!! οι μονοι που την πλησιασανε μου ειπε μεχρι τωρα ειναι κατι 45αρηδες παντρεμενοι...και γενικα τυποι που ειναι λιγο πολυ γνωστοι σαν φατσες στην νυχτα και γενικα στα μαγαζια, και φυσικα το μονο που θελανε απο την κοπελα ητανε .....η...."παρεα της" για 1-μερικες νυχτες!! Το αλλο παλι που μου ειπε ειναι οτι γνωριζει κοπελες που ειναι πολυ εμφανισιμες και ψαχνουνε και μεσω ιντερνετ για γνωριμια :blink: Τωρα οσο αφορα τους αντρες υπαρχουν πολλοι που μπαινουν στο irc μονο και μονο για πλακα, δινοντας γυναικεια ονοματα,φωτο, περιγραφη,κ.τ.λ κοροιδευοντας τους επιδοξους lovers που δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η καταξανθη πρασινοματα Μαρια του 1,80, ειναι στην πραγματικοτητα ενας "Μαριος" κοντος χοντρος(χωρις παρεξηγηση!) που ισως να εχει και μουστακι... :p λεμε τωρα.... :) Γενικα παντως απο ατομα που ξερω οτι κανουν chat για γνωριμιες, ολοι μου λενε οτι δεν τους εχει τυχει καποια καλη περιπτωση μεχρι τωρα,αλλα παρολα αυτα συνεχιζουν να το κανουν διοτι τα πραγματα οσο αφορα στο να γνωρισεις καποια κοπελα εξω δεν ειναι και τοσο ευκολα... Οσο αφορα τωρα εμενα στο παρελθον εχω κανει καποια γνωριμια μεσω chat..μετα απο μια ασχετη σηζητηση για ενα θεμα,η οποια στην συνεχεια κατεληξε σε μια καλη φιλια!..Γενικα παντως δεν ειμαι υπερ της αποκλειστικης χρησης του ιντερνετ για γνωριμιες! Χωρις να το αποκλειω εντελως, προτιμω να γνωρισω καποια κοπελα εξω, απο παρεα κ.τ.λ γιατι το βρισκω πιο πραγματικο! :cool: Αυτα! ελπιζω να μην σας κουρασα... :) Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Georgekap1 ελπίζω να έχεις σκεφτεί ότι ίσως η κοπέλα που μιλάς είναι κι αυτή μια από τα ίδια.Το ότι σου έχει στείλει φωτό δε σημαίνει κάτι :O Μη νομίζεις κάποιοι έχουν πολύ όρεξη για δούλεμα ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Georgekap1 ελπίζω να έχεις σκεφτεί ότι ίσως η κοπέλα που μιλάς είναι κι αυτή μια από τα ίδια.Το ότι σου έχει στείλει φωτό δε σημαίνει κάτι :O Μη νομίζεις κάποιοι έχουν πολύ όρεξη για δούλεμα ;) Απ'οτι καταλαβα η συζητηση που περιγράφει έγινε live κι οχι σε chat. διορθώστε με αν κανω λάθος... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Απ'οτι καταλαβα η συζητηση που περιγράφει έγινε live κι οχι σε chat. διορθώστε με αν κανω λάθος... Ναι,παίζει δεν ξέρω.Αλλά ήθελα να τονίσω ότι πολλές φορές οι ωραίες και οι ωραίοι που στέλνουν φωτό δεν είναι οι ίδιοι και ότι πολλοί που μπαίνουν ειδικά hellas έχουν πολύ όρεξη για δούλεμα και κάποιες φορές το συνεχίζουν και για πολύ καιρό. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Η κοπελα ειναι γνωστη μου εδω και 2 χρονια, δεν την γνωρισα μεσα απο chat! :) Εχεις δικιο να υποπτευεσαι οτι ισως και να στελνει ψευτικες φωτο,να δινει ψευτικη περιγραφη (δεν νομιζω αφου ειναι αρκετα εμφανισημη!) και γενικα ισως και να ταλαιπωρει καποιους, παιζοντας παιχνιδι αλλα δεν νομιζω να κανει τοσο πλακα πια.... :confused: (χωρις τωρα να βαζω και το χερι μου στην φωτια ετσι?? ;) ) Οσο καιρο την ξερω δεν μου εχει δωσει τετοια εντυπωση..! αν τωρα εχει φτασει σε αυτο το σημειο..........τι να πω....... ολα καποτε πληρωνονται! ;) Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Ακούω αρκετούς να κατακρίνουν αυτούς που χρησιμοποιούν το internet ως μέσο για να γνωρίσουν ή να κάνουν μια σχέση.Και αυτοί οι ίδιοι που το κατακρίνουν είναι που το χρησιμοποιούν κατά κόρον..Τεσπα Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν όλο το πράγμα περιορίζεται σε αυτό που λέμε internet.Δηλαδή γίνεται μια γνωριμία μέσω του δικτύου,αν η υπόθεση προχωρήσει κανονικά στην real life,τότε δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα!Είναι σαν να λέμε γνωρίστηκαν σε μια καφετέρια ή σε ένα πάρτυ.Το ίδιο μου κάνει εμένα.Αν η σχέση εξελιχθεί,τι πάει να πει γνωρίστηκαν μέσω internet,εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ.Κανονικοί άνθρωποι είμαστε όλοι μας. Εξαιρούνται βέβαια περιπτώσεις ανώμαλων/ψυχάκηδων που τρώνε την ζωή τους πίσω απο μια οθόνη προσπαθώντας να βγάλουν τα απωθημένα τους.Αυτούς/αυτές εύκολα μπορείς να τους ξεχωρίσεις αν έχεις μια σχετική πείρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Η κοπελα ειναι γνωστη μου εδω και 2 χρονια, δεν την γνωρισα μεσα απο chat! :) Εχεις δικιο να υποπτευεσαι οτι ισως και να στελνει ψευτικες φωτο,να δινει ψευτικη περιγραφη (δεν νομιζω αφου ειναι αρκετα εμφανισημη!) και γενικα ισως και να ταλαιπωρει καποιους, παιζοντας παιχνιδι αλλα δεν νομιζω να κανει τοσο πλακα πια.... :confused: (χωρις τωρα να βαζω και το χερι μου στην φωτια ετσι?? ;) ) Οσο καιρο την ξερω δεν μου εχει δωσει τετοια εντυπωση..! αν τωρα εχει φτασει σε αυτο το σημειο..........τι να πω....... ολα καποτε πληρωνονται! ;) Όχι,δε μίλαγα για αυτή την κοπέλα!Μίλαγα γενικά για το ότι υπάρχουν πολλοί που το κάνουν αυτό! ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σχέση αποκλειστικά μέσω Internet δεν νοείται. Λείπει η προσωπική επαφή. Γνωριμία από Internet οποία καταλήγει σε προσωπική γνωριμία και σχέση, είναι κατανοητότατη. Είναι και αυτός ένας τρόπος προσέγγισης.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Σχέση αποκλειστικά μέσω Internet δεν νοείται. Λείπει η προσωπική επαφή. Γνωριμία από Internet οποία καταλήγει σε προσωπική γνωριμία και σχέση, είναι κατανοητότατη. Είναι και αυτός ένας τρόπος προσέγγισης.... γενικα παντως με φοβιζει η γνωριμια μεσω chat,δεν θα εχω ποτε εμπιστοσυνη για το τι κανει,γι αυτο η θα το εκοβε το chat η θα κοβοτανε η σχεση μας :cool: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 αμα ειχαμε μια web camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 poios o logos na mpei kapoios se mirc i icq i otidipote allo gia na gnorisei i na dimiourgisi sxesi kai na min paei mia bolta kai ean dei kati to opoio tha tou aresei na min kanei ekei tin protasi anoixta kai as faei kai xilopita. Να σου πω εγώ γιατί: Διότι φίλτατε, είμαι εγώ σε μια καφετέρια την παρέα μου και είναι και μια κοπέλα που μου αρέσει με τη δικιά της παρέα. Έστω ότι εγώ δεν ντρέπομαι να της πιάσω την κουβέντα και να της δείξω ότι με ελκύει, σκέφτηκες το ενδεχόμενο όταν την προσελκύσω σε τη θέση μπορεί να την φέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τα off topic αφαιρέθηκαν. Πρέπει σε αυτό το σημείο να γίνουν οι απαραίτητες παρατηρήσεις για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως οτι συμβαίνει στο κανάλι του #myphone, ή οποιοδήποτε κανάλι του IRC... δεν αφορά το φόρουμ μας. Το τι λέτε στο κανάλι, ακόμα και το δικό μας μένει εκεί. Τα αστεία, οι κακοήθειες και η ηλιθιότητες που μπορεί να συμβούν δεν μεταφέρονται στο φορουμ μας σε καμία περίπτωση. Michele, δημιούργησες το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα συνεχόμενα off topic posts σου. Δεν αφορά κανέναν το τι σου συνέβει στο IRC, για να το αναφέρεις και να προσπαθείς μετά να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για γεγονότα στο κανάλι. Είδες οτι αντέδρασαν πολλοί χρήστες και επιχείρησαν να σε σταματήσουν για να σώσουν το συγκεκριμένο thread. Εσύ ανταπάντησες με... 2 σελίδες off topic απαντήσεις. Δεν παίρνεις ποινή, αλλά αυστηρή παρατήρηση να μην επιτρέψεις να ξανασυμβεί αυτό. Δεν με απασχολεί το τι επιλογή θα κάνεις εσύ και ο Exposed σχετικά με το Myphone. Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί, και δεν με αφορά. Εγώ όπως και όλοι μας, θέλουμε όλους τους χρήστες στο φορουμ. Για αυτούς κάνει ο MsK και όλοι μας, όσα κάνουμε... Exposed, ξέρεις οτι ήσουν απαράδεκτος. Με τη συμπεριφορά σου έδειξες οτι δεν σέβεσαι ούτε τον MsK, ούτε κανένα άλλο μέλος... Banned για κάποιες μέρες... Λυπάμαι. Δεν χρειαζεται να συνεχίσουμε στο θέμα. Όποιος το έχει ανάγκη να μιλήσει, ας μου στείλει PM... Στο επόμενο αίσχος... αυτό το thread θα κλειδωθεί μόνιμα. :!: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τα off topic αφαιρέθηκαν. Πρέπει σε αυτό το σημείο να γίνουν οι απαραίτητες παρατηρήσεις για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως οτι συμβαίνει στο κανάλι του #myphone, ή οποιοδήποτε κανάλι του IRC... δεν αφορά το φόρουμ μας. Το τι λέτε στο κανάλι, ακόμα και το δικό μας μένει εκεί. Τα αστεία, οι κακοήθειες και η ηλιθιότητες που μπορεί να συμβούν δεν μεταφέρονται στο φορουμ μας σε καμία περίπτωση. Michele, δημιούργησες το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα συνεχόμενα off topic posts σου. Δεν αφορά κανέναν το τι σου συνέβει στο IRC, για να το αναφέρεις και να προσπαθείς μετά να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για γεγονότα στο κανάλι. Είδες οτι αντέδρασαν πολλοί χρήστες και επιχείρησαν να σε σταματήσουν για να σώσουν το συγκεκριμένο thread. Εσύ ανταπάντησες με... 2 σελίδες off topic απαντήσεις. Δεν παίρνεις ποινή, αλλά αυστηρή παρατήρηση να μην επιτρέψεις να ξανασυμβεί αυτό. Δεν με απασχολεί το τι επιλογή θα κάνεις εσύ και ο Exposed σχετικά με το Myphone. Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί, και δεν με αφορά. Εγώ όπως και όλοι μας, θέλουμε όλους τους χρήστες στο φορουμ. Για αυτούς κάνει ο MsK και όλοι μας, όσα κάνουμε... Exposed, ξέρεις οτι ήσουν απαράδεκτος. Με τη συμπεριφορά σου έδειξες οτι δεν σέβεσαι ούτε τον MsK, ούτε κανένα άλλο μέλος... Banned για κάποιες μέρες... Λυπάμαι. Δεν χρειαζεται να συνεχίσουμε στο θέμα. Όποιος το έχει ανάγκη να μιλήσει, ας μου στείλει PM... Στο επόμενο αίσχος... αυτό το thread θα κλειδωθεί μόνιμα. :!: ΑΨΟΓΟΣ...!!! Μακαρι να μην αντικρισουν τα ματακια μας αλλα τετοια posts.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Να πουμε μερικα πραγματα ως εχουν και απο εκει και περα ο καθενας κανει αυτο που νομιζει,αλλωστε λεμε την αποψη μας,δεν προσπαθουμε να πεισουμε και τους αλλους οτι ειναι η καλυτερη και η σωστοτερη. Τωρα σχετικα με το θεμα..πιστευω οτι οποιαδηποτε γνωριμια ειναι γνωριμια οπως και αν προεκυψε.Απλα η τεχνολογια,αλλαξε παρα πολυ τα πραγματα σε αυτον το τομεα σε σχεση με τον παραδοσιακο τροπο(αμεση επαφη).Προσεξτε μιλαω για γνωριμια,γιατι για να φθασεις στη σχεση ή στη φιλια ή καπου τελοσπαντων ξεκινας απο εκει πρωτα.Προσωπικα ξερω ζευγαρι παντρεμενο μετα απο γνωριμια στο internet. Στο ιδιο θεμα θα αναφερθω και στα κινητα(η τεχνολογια που λεγαμε).Σε ποσους-ες απο εσας δεν εχει τυχει να σταλθει ενα λαθος μηνυμα ή να γινει μια λανθασμενη κληση και απο εκει να ξεκινησει μια γνωριμια;ασχετως αν κατεληξε ή οχι καπου.Θελω να πω οτι σιγουρα ο παραδοσιακος τροπος ειναι ο πιο αμεσος και σου δινει αμεσες και γρηγορες πληροφοριες για το ατομο που σε ενδιαφερει,αλλα η τεχνολογια μπορει να σου δωσει τη δυνατοτητα να γνωρισεις καποιον-α που υπο κανονικες συνθηκες το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα γνωριζες ποτε και που ισως παιξει καποιο μικρο ή μεγαλο ρολο στη ζωη σου. Πολλοι και πολλες αναφερθηκαν στο θεμα εμπιστοσυνης αφου δεν θα ξερεις καποιον που θα γνωρισεις που δεν τον ξερεις και ως ενα μεγαλο βαθμο πιστευω οτι εχουν δικιο,αλλα παλι ποιος ή ποια μπορει να διαβεβαιωσει τον-την οποιο(α)δηποτε οτι αυτος-η που θα γνωρισουμε σε μια κοινη παρεα ή απο κοντινα μας ατομα οτι οταν γινει συντροφος μας δεν θα μας βγαλει εναν αλλο εαυτο απο αυτον που γνωρισαμε;ισως και επικινδυνο;τα χειροτερα απο οτι θα εχετε δει γινονται σε παντρεμενα ζευγαρια και οχι μεταξυ αγνωστων. Ολοι μας δηλαδη ειμαστε ευχαριστημενοι απο τους-τις εκαστοτε συντροφους που γνωρισαμε με τον κλασικο τροπο;αν ηταν ετσι θα ειχαμε ολοι οικογενειες τωρα :) και δεν θα μιλουσαμε για αυτο το θεμα.Αν σε μια γνωριμια σε ενδιαφερει κατι σοβαρο,θα ψαξεις αρκετα τον-την αλλο-η για να δεις αν ταιριαζεις,αν σε καλυπτει,αν..πολλα αν..οπως και αν εχει γινει η γνωριμια.Αυτο για μενα ειναι το τελικο προσωπικο συμπερασμα και το πως κανει ο καθενας τις γνωριμιες του δεν με αφορα.Η ουσια ειναι αλλη,το τυπικο ειναι ο τροπος. Σε καποιο αλλο θεμα αν θελετε,να θιξουμε και το θεμα των κινητων που ειναι πολυδιαστατο(οσον αφορα σχεση,πολλαπλες σχεσεις,γνωριμιες,πολλαπλα νουμερα,προσωπικα νουμερα,επαγγελματικα νουμερα,κλησεις που δεν απαντωνται,απενεργοποιηση κινητου..και πολλα αλλα που ολοι ξερουν τι εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 αν εβαζες και καμια παραγραφο στο κειμενο σου κ δεν ηταν ενα κατεβατο ισως καθομουνα να το διαβασω.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Εγινε και συγγνωμη για το πρωην πλεον κατεβατο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Γνώρισα τη μέλλουσα γυναίκα μου στο irc πριν 3 χρόνια. Μιλήσαμε για άσχετα πράγματα και με κανένα σκοπό και οι δυο μας. Τότε ήμουν σε διαδικασία διαζυγίου, και απλά ζητούσα τη γνώμη της σε κάποιες δικές μου απορίες. Τελικά, μετά από 1-2 μήνες chat, συναντηθήκαμε και είδαμε ότι ήταν ακριβώς όπως είχε "καταλάβει" ο ένας τον άλλον. Δημιουργήθηκε η σχέση και τώρα αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε. Δεν έχω πρόβλημα να λέω το πως γνωριστήκαμε, ενώ η κοπέλα μου το αποφεύγει. Η άποψη μου είναι ότι η σχέση που δημιουργείται μέσω του internet είναι ακριβώς αντίθετη από την κανονική, και αν είναι ειλικρινής μπορεί να είναι πολύ πετυχημένη. Πρώτα γνωρίζεις εσωτερικά τον άλλον (αφού είναι πιο "απρόσωπα" και μπορεί να πει όλα του τα προβλήματα χωρίς να ντρεπεται), και μετά τον γνωρίζεις πιο επιφανειακά (στην καθημερινότητα του) και τέλος εξωτερικά. Ίσως να ήμουν τυχερός, ίσως είχα την εμπειρία να διαλέξω το σωστό τρόπο προσέγγυσης, πάντως νομίζω ότι δεν είναι καθόλου κακό. Και σε καμιά περίπτωση δε θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ποιότητα του κόσμου που κάνει chat, είτε σε εμφάνιση, είτε -πολύ περισσότερο- σε χαρακτήρα. Προσοχή θέλει για να τους βρεις. Γνώρισα πολύ καλές φίλες (οι περισσότερες θα μπορούσα να πω ότι αποδεικνύουν ότι στο irc υπάρχουν όμορφες) που δεν είχαμε κανένα σκοπό και απλά διασκεδάζαμε τον ελεύθερο χρόνο μας στις δουλειές μας... (μας είχε φάει η δουλειά, ε?? :D ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Γνώρισα τη μέλλουσα γυναίκα μου στο irc πριν 3 χρόνια. Μιλήσαμε για άσχετα πράγματα και με κανένα σκοπό και οι δυο μας. Τότε ήμουν σε διαδικασία διαζυγίου, και απλά ζητούσα τη γνώμη της σε κάποιες δικές μου απορίες. Τελικά, μετά από 1-2 μήνες chat, συναντηθήκαμε και είδαμε ότι ήταν ακριβώς όπως είχε "καταλάβει" ο ένας τον άλλον. Δημιουργήθηκε η σχέση και τώρα αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε. Δεν έχω πρόβλημα να λέω το πως γνωριστήκαμε, ενώ η κοπέλα μου το αποφεύγει. Η άποψη μου είναι ότι η σχέση που δημιουργείται μέσω του internet είναι ακριβώς αντίθετη από την κανονική, και αν είναι ειλικρινής μπορεί να είναι πολύ πετυχημένη. Πρώτα γνωρίζεις εσωτερικά τον άλλον (αφού είναι πιο "απρόσωπα" και μπορεί να πει όλα του τα προβλήματα χωρίς να ντρεπεται), και μετά τον γνωρίζεις πιο επιφανειακά (στην καθημερινότητα του) και τέλος εξωτερικά. Ίσως να ήμουν τυχερός, ίσως είχα την εμπειρία να διαλέξω το σωστό τρόπο προσέγγυσης, πάντως νομίζω ότι δεν είναι καθόλου κακό. Και σε καμιά περίπτωση δε θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ποιότητα του κόσμου που κάνει chat, είτε σε εμφάνιση, είτε -πολύ περισσότερο- σε χαρακτήρα. Προσοχή θέλει για να τους βρεις. Γνώρισα πολύ καλές φίλες (οι περισσότερες θα μπορούσα να πω ότι αποδεικνύουν ότι στο irc υπάρχουν όμορφες) που δεν είχαμε κανένα σκοπό και απλά διασκεδάζαμε τον ελεύθερο χρόνο μας στις δουλειές μας... (μας είχε φάει η δουλειά, ε?? :D ;) ) εσυ δεν ησουν τυχερος αντε να μην πω τι ησουν τωρα και με κανει κανεις ban :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Δεν τίθεται, πιστεύω, αμφιβολία ότι το άτομο που γνωρίζει κάποιος στο δίκτυο είναι πιο ανοικτό και μπορεί να γνωρίσει κάποιος καλύτερα τον χαρακτήρα του λόγου του απρόσωπου του μέσου(με την προϋπόθεση το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής έχει καλές προθέσεις). Και ίσωσ αυτό να είναι το πλεονέκτημα της γνωριμίας απο το Internet, παρά της κατα πρόσωπον γνωριμίας... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δεν τίθεται, πιστεύω, αμφιβολία ότι το άτομο που γνωρίζει κάποιος στο δίκτυο είναι πιο ανοικτό και μπορεί να γνωρίσει κάποιος καλύτερα τον χαρακτήρα του λόγου του απρόσωπου του μέσου(με την προϋπόθεση το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής έχει καλές προθέσεις). Και ίσωσ αυτό να είναι το πλεονέκτημα της γνωριμίας απο το Internet, παρά της κατα πρόσωπον γνωριμίας... ean ego sou petakso sto internet ena ginaikio onoma kai sou to paizo gkomenara me super xaraktira kai etsi esi pos tha katalabeis ti atomo eimai, i ean sou to paizo pirinikos epistimonas kai pou kai pou petao kai kamia p@p@ria apo kana biblio pou exo diabasei i kanena arthro pou brika mesa sto internet ante esi na bgaleis akri. genika auto pou ego pisteuo einai oti to internet kai genika oi sxeseis pou dimiourgountai apo ekei mes ginontai apo kata koron anasfali atoma gia ton eauto tous pou den exoun stin pragmatiki zoi to tsagano na pane se mia tipissa na poune to moro mou se goustaro kai thelo na se gnoriso kai prospathoune mesa apo ena pc na kripsoun oti exoun na kripsoun. kai eksallou iparxei kai to legomeno katalabaino ti leei o allos kai to pion tou/tis mesa apo ta matia. ante sto internet esi na to katalabeis auto mias kai mono matia den blepeis alla milas oxi me ena atomo alla apla me ena nickname pou enas theos pragmatika kserei ti mpirei na kribetai piso apo auto. en katakleidi pisteuo oti apo mirc icq kai paei legontas kapoios mporei na riksei apisteuto doulema se kapoio allo atomo (oxi oti den mporei na ginei kai stin prgmatiki zoi apla einai ligo pio diskolo giati ean kapoios einai empeiros apo sxeseis filias kai alles to katalabainei apo tin proti matia). to mono isos pleonektima tis sxeseis mesa apo to internet einai na min fas xilopita sto prosopo zontana alla apo tin alli eimai tis filosofias pou leei oti ola mesa stin zoi einai kai prepei na ta zoume etsi oste na mas boithane na orimazoume kai na mathainoume na kanoume pio sostes epiloges stin zoi mas. kai episis ti einai pio asximo na fas tin xilopita sto amesos ean pas na kolliseis se mia pou sou aresei ston dromo i na milas me kapoian ena diastima x kai meta pou tha se zei kai tha sou milisei na sou tin riksei??? gia olous autous tous logous kai akoma perissoterous ego prosopika protimo ena mou aresei kapoia na pao na tis to po ston dromo anti na ksimerobradiazome piso apo mia othoni psaxnontas to etero mou imisi pou akoma kai ean tha to bro tha me kanei oli i diadikasia an anarotitho to kata poso tha einai auto pou psaxno apo tin stigmi pou epese oxi epeidi me eide kai tis aresa alla epeidi milaei me ena anonimo kai aprosopo nickname pou tis eipe 5 mlks pou stin teliki mporei kai na tis antegrapsa apo kapoio site. allo to na me dei kai na tin do sto dromo, ekei exei na peksei i emfanisi proto apo ola kai meta kaneis kai tin sosti gnorimia gia na deis an teriazoun kai ta xnota sas pou leo ego. cheers :lol: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ean ego sou petakso sto internet ena ginaikio onoma kai sou to paizo gkomenara me super xaraktira kai etsi esi pos tha katalabeis ti atomo eimai, i ean sou to paizo pirinikos epistimonas kai pou kai pou petao kai kamia p@p@ria apo kana biblio pou exo diabasei i kanena arthro pou brika mesa sto internet ante esi na bgaleis akri. genika auto pou ego pisteuo einai oti to internet kai genika oi sxeseis pou dimiourgountai apo ekei mes ginontai apo kata koron anasfali atoma gia ton eauto tous pou den exoun stin pragmatiki zoi to tsagano na pane se mia tipissa na poune to moro mou se goustaro kai thelo na se gnoriso kai prospathoune mesa apo ena pc na kripsoun oti exoun na kripsoun. kai eksallou iparxei kai to legomeno katalabaino ti leei o allos kai to pion tou/tis mesa apo ta matia. ante sto internet esi na to katalabeis auto mias kai mono matia den blepeis alla milas oxi me ena atomo alla apla me ena nickname pou enas theos pragmatika kserei ti mpirei na kribetai piso apo auto. en katakleidi pisteuo oti apo mirc icq kai paei legontas kapoios mporei na riksei apisteuto doulema se kapoio allo atomo (oxi oti den mporei na ginei kai stin prgmatiki zoi apla einai ligo pio diskolo giati ean kapoios einai empeiros apo sxeseis filias kai alles to katalabainei apo tin proti matia). to mono isos pleonektima tis sxeseis mesa apo to internet einai na min fas xilopita sto prosopo zontana alla apo tin alli eimai tis filosofias pou leei oti ola mesa stin zoi einai kai prepei na ta zoume etsi oste na mas boithane na orimazoume kai na mathainoume na kanoume pio sostes epiloges stin zoi mas. kai episis ti einai pio asximo na fas tin xilopita sto amesos ean pas na kolliseis se mia pou sou aresei ston dromo i na milas me kapoian ena diastima x kai meta pou tha se zei kai tha sou milisei na sou tin riksei??? gia olous autous tous logous kai akoma perissoterous ego prosopika protimo ena mou aresei kapoia na pao na tis to po ston dromo anti na ksimerobradiazome piso apo mia othoni psaxnontas to etero mou imisi pou akoma kai ean tha to bro tha me kanei oli i diadikasia an anarotitho to kata poso tha einai auto pou psaxno apo tin stigmi pou epese oxi epeidi me eide kai tis aresa alla epeidi milaei me ena anonimo kai aprosopo nickname pou tis eipe 5 mlks pou stin teliki mporei kai na tis antegrapsa apo kapoio site. allo to na me dei kai na tin do sto dromo, ekei exei na peksei i emfanisi proto apo ola kai meta kaneis kai tin sosti gnorimia gia na deis an teriazoun kai ta xnota sas pou leo ego. cheers :lol: Είχα διαβάσει ότι το 50% των ατόμων που κάνουν chat είναι πολότοι, μοντέλα, αθλητές-γυμναστές (και άλλα σχετικά), σύμφωνα με την ιδιότητα που δηλώνουν :D . Οπότε, είναι παρα πολύ εύκολο να αποφύγεις τους ψεύτες. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι αν ποτέ μιλούσαμε δε θα με κατάφερνες να βρεθούμε επειδή δε θα με έπειθες. Έχω τον τρόπο μου. Και (ίσως είναι το βασικότερο) δεν έμπαινα για να κάνω γνωριμία. Κάποιες φορές προέκυψε, και μάλιστα όχι με σκοπό τη σχέση. Σε ό,τι αφορά "το διάβασμα" των ματιών που λές, πιο πιθανό είναι να καταλάβω το αντίθετο του χαρακτήρα κάποιου (-ας) παρά το σωστό. Από το λόγο (και κατα συνέπεια από αυτά που γράφει) μάλλον τα πάω πολύ πολύ καλύτερα... Πάντως αυτό που λες για το πότε είναι προτιμότερο να φας τη χυλόπιτα, συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Είπα με την (βασική) προϋπόθεση το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής έχει καλές προθέσεις. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Σχέση from what ??? Αν ήθελα να κάνω σχέση με μια νταλίκα* θα έβρισκα μία στην Καλιρόης περνάνε πολές νταλίκες** από εκεί. :lol: :lol: * = Μία υπέρβαρη + απελπισμένη + ξελιγωμένη + βλαμμένη γυναίκα ** = Υπέρβαρο όχημα :p Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts