masterone Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Λοιπον επεστρεψε το κινητο απο το σερβις μετα απο σχεδον 2 μηνες και αυτο που εκαναν ηταν να περασουν το λογισμικο απο την αρχη και εκαναν ρυθμιση σε καποιους αισθητηρες φωτηνοτητας. Προς το παρον μετα απο 3 μερες δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα αλλα θα δειξει ο χρονος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Κατάλαβα. Τελικά αγόρασα το Lg K10 dual LTE και νομίζω ήταν σωστή επιλογή, μιας και μου άρεσε πολύ οπτικά, για τη χρήση που κάνω φαίνεται μέχρι ώρας να είναι υπερ αρκετό και η έκδοση που πήρα (dual, lte) έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερο επεξεργαστή (mali t720, mt6753) από το ”απλό” (adreno και snapdragon 410) και ενώ σε 1-2 review του k10 έβλέπα στο antutu να βγάζει 29000 σκορ περίπου, αυτό που έχω έβγαλε 35000. Φίλε μια ερώτηση για το δίκαρτο που πήρες. Μπορείς να εχεις 4g δεδομένα και από τη 2η κάρτα ή όχι; Smart wake έχει; Σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Λοιπον επεστρεψε το κινητο απο το σερβις μετα απο σχεδον 2 μηνες και αυτο που εκαναν ηταν να περασουν το λογισμικο απο την αρχη και εκαναν ρυθμιση σε καποιους αισθητηρες φωτηνοτητας. Προς το παρον μετα απο 3 μερες δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα αλλα θα δειξει ο χρονος... Εύχομαι να μην το ξανακάνει. Σε καμιά εβδομάδα αν θες γράψε μας πως συμπεριφέρεται. Αν όντως έγινε δουλειά να το πάω κι εγώ στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Φίλε μια ερώτηση για το δίκαρτο που πήρες. Μπορείς να εχεις 4g δεδομένα και από τη 2η κάρτα ή όχι; Smart wake έχει; Σε ευχαριστώ Καλησπέρα. Δεν το γνωρίζω για το 4g στην 2η γιατί έχω μόνο μια sim. Το smart wake τί είναι για να δω αν έχει και να σου πω. ΥΓ: Πείτε μου καμιά θήκη τύπου πουγκί σαν την cellular line tattoo xxxl;; Την έχει φίλος μου και κάνει ακριβώς για το k10 η cellular που λέω, αλλά το μέγεθος xxxl δεν το έχει κανείς... άσχετα που Κώτσος σε Συγγρού και Περιστέρι λένε ότι το έχουν... όλες είναι ελλατωματικές και προς καταστροφή.. Edited November 25, 2016 by stratigos24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αν εννοείς κάτι τέτοιο την είχα πάρει από ebay. http://www.ebay.co.uk/itm/401086709096 Πολύ καλή και δεν θα την άλλαζα, αλλά αγόρασα την LG K10 4G Quick Cover Edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Smart wake είναι να ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα πάνω της και όχι με το power button Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ναι μπορείς να ανοίξεις την οθόνη με double tap, δεν χρειάζεται κάποιο extra app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Smart wake είναι να ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα πάνω της και όχι με το power button Ναι, κανονικά, όπως είπε και ο φίλος απο πάνω. Με το κουμπί δεν το έχω κλειδώσει\ξεκλειδώσει ουτε μια φορά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Εσύ έχεις δει : 1. Αν υποστηρίζει 4G στη 2η κάρτα; 2. Όταν κάνεις κλήση, πως επιλέγεις τη γραμμή από SIM 1 / SIM 2; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μπορείς να επιλέξεις ποια γραμμή θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κλήσεις όπως το παρακάτω: Η φωτο δεν είναι δική μου. http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2016/04/LG-K10-LTE-screenshots6.jpg Αυτήν την στιγμή έχει επιλέξει την sim2 για να κάνει κλήσεις, αν επιλέξει το sim1 θα αλλάξει χρώμα το αριστερό. Επίσης επάνω στις γραμμές το σήμα θα είναι μέσα σε πλαίσιο. Και όχι δεν έχει η sim2 4G SIM 1 SIM Type Nano-SIM GSM/CDMA GSM 3G Yes 4G/ LTE Yes SIM 2 SIM Type Nano-SIM GSM/CDMA GSM 3G Yes 4G/ LTE No http://gadgets.ndtv.com/lg-k10-lte-3198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Και όχι δεν έχει η sim2 4G Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Στο δικό μου Κ10 η sim2 έχει κανονικά 4G. Αρκετό καιρό είχα wind και από σήμερα με CU αφού πρώτα ζήτησα από τη vodafone ενεργοποίηση του 4G. Edited November 29, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κάποιο πρόγραμμα κάμερας πέραν από το ''μαμα'' που να βγάζει πιο καλές φωτό; Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τις κάμερες του (το razr i μου έβγαζε πολύ καλύτερες φωτό αλλά και βίντεο), πρέπει να είσαι πολύ σταθερός αλλιώς είναι κουνημένες, η ποιότητα πολύ μέτρια κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εύχομαι να μην το ξανακάνει. Σε καμιά εβδομάδα αν θες γράψε μας πως συμπεριφέρεται. Αν όντως έγινε δουλειά να το πάω κι εγώ στο service. Λοιπον μετα απο σχεδον 3 εβδομαδες χρησης το κινητο δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα μακαρι να συνεχισει ετσι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Nougat θα πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνδέω bluetooth ακουστικά στο κινητό και μόλις κλείνει η οθόνη μετά από λίγο αποσυνδέονται. Υπάρχει καμία ρύθμιση? Άκυρο σήμερα δουλεύει κανονικά Edited December 20, 2016 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Επεκτάσιμη μνήμη rom έχει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Επεκτάσιμη μνήμη rom έχει; Sent from my iPhone using Tapatalk http://www.gsmarena.com/lg_k10-7849.php Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εν τέλει έχει 4G στη 2η sim; Κάρτα sd έχει ξέχωρο slot; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 4g έχει σε όποια θέλεις αλλά μόνο η μία. Διάβασες το άνωθεν λινκ για τα χαρακτηριστικά; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 2η φορα που παθαινει bootloop και ευτυχως επανηλθε και παλι με hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Hard reset πως κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ρυθμίσεις - Γενικές - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά - Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα παιδια 2 ερωτήσεις. Η έκδοση με 2gb ram υπάρχει σε κανα σκρουτζομαγαζο; Κατι διάβασα για Καινούργιο Κ10 αρχές του 2017 με καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία. Ξέρουμε τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα παιδια 2 ερωτήσεις. Η έκδοση με 2gb ram υπάρχει σε κανα σκρουτζομαγαζο; Κατι διάβασα για Καινούργιο Κ10 αρχές του 2017 με καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία. Ξέρουμε τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk 1.5gb εννοείς....; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω-επιβεβαιώσω αν υποστηρίζει το κ10 otg (διάβασα ότι δεν υποστηρίζει). Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να υποστηρίζει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts