tripolis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ούτε κι από μένα τέτοιο θέμα με την οθόνη.Καλό θα είναι να το πάει στο σέρβις τώρα που έχει εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ούτε κι από μένα τέτοιο θέμα με την οθόνη.Καλό θα είναι να το πάει στο σέρβις τώρα που έχει εγγύηση. Δεν νομίζω να είναι θέμα οθόνης... Ας μας απαντήσει και μετά πριν αποφασίσει για σέρβις ας του κάνει μια επαναφορά ρυθμίσεων... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Όπως βλέπεις το ξυπνητήρι (Ρύθμιση ώρας κλπ) συρε προς τα επάνω την οθόνη και θα δεις και το υπόλοιπο μενού με τις ρυθμίσεις ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απίστευτο. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτηκα να σκρολάρω προς τα κάτω. :O Ευχαριστώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Απίστευτο. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτηκα να σκρολάρω προς τα κάτω. :O Ευχαριστώ. :D Πάνω κάτω τι ίδιο είναι :D Να είσαι καλά!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Δεν νομίζω να είναι θέμα οθόνης... Ας μας απαντήσει και μετά πριν αποφασίσει για σέρβις ας του κάνει μια επαναφορά ρυθμίσεων... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κινητό είναι φίλου, όχι δικό μου. Του έχω κάνει επαναφορά αλλά μου είπε ότι του κάνει τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δε το κάνει συνέχεια και αν δε το δούνε στο service θα του το γυρίσουν όπως είναι πίσω. Η lg την έχει ακόμη η arvato; Edited July 28, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Το κινητό είναι φίλου, όχι δικό μου. Του έχω κάνει επαναφορά αλλά μου είπε ότι του κάνει τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δε το κάνει συνέχεια και αν δε το δούνε στο service θα του το γυρίσουν όπως είναι πίσω. Η lg την έχει ακόμη η arvato; Μακρυά από κηφισό... Μην το πιάνεις καν στο στόμα σου!! Ανέβα ελληνορωσσων να το δουν ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα! Κ10 ds όταν είναι κλειστό και το βάζω για φόρτιση ενεργοποιείται μόνο του. Αν τώρα που φορτίζει το κλείσω δεν ενεργοποιείται ξανά, παραμένει κλειστό. Έτσι γίνεται σε όλα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 στην κοπέλα μου που το αγόρασα εγώ είναι πραγματικά σκύλος . παίζει ακούει μουσική το λιώνει και η μπαταρία είναι βράχος . το μόνο αρνητικό είναι ακόμα στη 5.1 αλλά είναι και Branded Tim ιταλικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 στην κοπέλα μου που το αγόρασα εγώ είναι πραγματικά σκύλος . παίζει ακούει μουσική το λιώνει και η μπαταρία είναι βράχος . το μόνο αρνητικό είναι ακόμα στη 5.1 αλλά είναι και Branded Tim ιταλικο Έχει πάρει κανείς έκδοση 6? Κ εγω το ίδιο εχω και είμαι ακομα στην 5.1 Καλησπέρα! Κ10 ds όταν είναι κλειστό και το βάζω για φόρτιση ενεργοποιείται μόνο του. Αν τώρα που φορτίζει το κλείσω δεν ενεργοποιείται ξανά, παραμένει κλειστό. Έτσι γίνεται σε όλα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν πρέπει να ειναι κάποιο πρόβλημα κ έμενα έτσι κάνει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Και σε μένα το ίδιο κάνει. K10 430DS και είχε περασμένη την 6.0 όταν το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Έχει πάρει κανείς έκδοση 6? Κ εγω το ίδιο εχω και είμαι ακομα στην 5.1 Δεν πρέπει να ειναι κάποιο πρόβλημα κ έμενα έτσι κάνει Και σε μένα το ίδιο κάνει. K10 430DS και είχε περασμένη την 6.0 όταν το αγόρασα Και το δικό μου είχε την 6.0 όταν το αγόρασα και είχε και άμεση ενημέρωση, με το που το άνοιξα, 235mb, αν θυμάμαι καλά, που όμως δεν κατάλαβα τι άλλαξε-βελτίωσε. Η συσκευή είναι προδιαγραφών EU (Espana) Edited August 9, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φιλοι μου να κανω μια ερωτηση το δικαρτο καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Από τη στιγμή που είναι από ευρωπαϊκή χώρα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panasim Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Από gps πως πάει γιατί είχα ακούσει ότι έχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Από gps πως πάει γιατί είχα ακούσει ότι έχει πρόβλημα Που το άκουσες και τι πρόβλημα να έχει; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 K 10 παιδια η samsung j5? Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 K 10 παιδια η samsung j5? Εγώ θα σου πρότεινα το 3ο που σου δείχνω στο λινκ... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7849&&idPhone2=7869&idPhone3=7575 Όμως καλύτερα να ρωτήσεις στο νήμα για επιλογή κινητού ;) Στάλθηκε από το LG-H650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Είδα ότι έχει μια νέα ενημέρωση την V10d-MAY-18-2016 , μέγεθος 297,59ΜΒ. εγώ έχω την V10c-EUR-XX. Αλλάζει κάτι, την έχει κάνει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbullakias Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 καλησπερα πηρα το εν λογο κινητο πολυ χρηστικο κ λειτουργικο για μενα που ειμαι απλως χρηατης κ θελω ενα τηλ και βιμπερ.σε σχεση με το c4 αν εξαιρεσω την οθονη που χανει κατα κρατος με εξυπηρετει καλυτερα εμενα που ειμαι απλως χρηστης.εχω ομως καποιες απορειες επειεη εχω προβλημα με την ακοη μου κ δεν εχει ledειδοποιησεων υπαρχει καποιος τροπος να αναβει ο φακος ΚΑΙ στις αναπαντητες και στις ειδοποιησεις viber και στα μυνηματα μεχρι να τα δω?η υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανω την δουλεια μου?οταν με καλουν αναβει ο φακος αλλα το θελω και στα αλλα,που προειπα. επισης υπαρχει καποιος τροπος τα εικονιδια ατην ΑΡΧΙΚΗοθονη να γινουν ποιο μεγαλα?χωρις να αλλαξω την αρχικη οθονη με το easy home? και κατι ακομα μπορει να βγει η ωρα μονο στην αρχικη οθονη χωρις το windget του καιρου?θελω να φαινεται στην αρχικη οπως στα xperia αν καποιοι γνωριζουν.αυτα κ ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλησπέρα. Να ανάβει το φλας την ώρα της κλήσης ή των ειδοποιήσεων γίνεται μόνο μια φορά κι όχι συνέχεια. Και μια εφαρμογή που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εξάλλου συνέχεια θα σου τελειώσει την μπαταρία. Για τα κουμπιά της αρχικης οθόνης δεν ξέρω αλλά για το ρολόι υπαρχει εφαρμογή στο play store : γράψε ρολόι xperia και θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Είδα ότι έχει μια νέα ενημέρωση την V10d-MAY-18-2016 , μέγεθος 297,59ΜΒ. εγώ έχω την V10c-EUR-XX. Αλλάζει κάτι, την έχει κάνει κάποιος ; Γνωρίζει κανείς ; :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Σήμερα την εγκατέστησα. Δεν φαίνεται κάποια αλλαγή, αλλά για κάποιο λόγο θα βγήκε η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Τελικά μπήκε η V10e Ιούλιος 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα! Κ10 ds όταν είναι κλειστό και το βάζω για φόρτιση ενεργοποιείται μόνο του. Αν τώρα που φορτίζει το κλείσω δεν ενεργοποιείται ξανά, παραμένει κλειστό. Έτσι γίνεται σε όλα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. το έχω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές όπως το G4c Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts