nikos_nia86 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις από την μπαταρία, οθόνη και κάμερα; Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το έχει ούτε ένα μέλος στην κατοχή του :confused: Εκτός αν το έχουν απλά δε γράφουν. Το εχουν κάποιοι. Εγω πιο πολυ για τη μπαταρία θέλω να μάθω. Η κάμερα είναι νομίζω και λίγο υποκειμενικο. Πάντως σε όλα τα review στο YouTube αναφερουν ότι είναι καλύτερη του xiaomi redmi note 3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το εχουν κάποιοι. Εγω πιο πολυ για τη μπαταρία θέλω να μάθω. Η κάμερα είναι νομίζω και λίγο υποκειμενικο. Πάντως σε όλα τα review στο YouTube αναφερουν ότι είναι καλύτερη του xiaomi redmi note 3 pro http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023 ειχε και το 620 νημα που δεν το βρισκω τωρα.Ισως μεταφερθηκε εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις από την μπαταρία, οθόνη και κάμερα; Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το έχει ούτε ένα μέλος στην κατοχή του :confused: Εκτός αν το έχουν απλά δε γράφουν. Καλα βρε παιδες δεν διαβαζετε ουτε 2-3 σελιδες ποιο πισω?:rolleyes: Τα εχουμε πει, το τηλεφωνο ειναι παρα παρα πολυ καλο σε ολα! Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μήπως πρέπει να διορθωθεί ο τίτλος...αφού κυκλοφορεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δημιουργήθηκαν δύο διαφορετικά θέματα μιας και πρόκειται για διαφορετικές συσκευές: LeEco Le 2 Pro (X25 / X20) LeEco Le 2 (X620) Συνεχίζουμε στο θέμα της κάθε συσκευής αντίστοιχα. Το παρόν :lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts