Jump to content

Αλλαγη συσκευης αμεσα

Modeling
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον εχω P8 lite dual sim αλλα αρχισε να με κουραζει ...

Αλλαγη λοιπον αμεσα αυτη την εβδομαδα,ψαχνω για συσκευη μεχρι 5.2' το πολυ οχι παραπανω και εως 250-300 max στα χρηματα.

Ειμαι αναμεσα σε P8 ( το κανονικο) και S6 δευτερο χερακι.

Αν εχετε καποια αλλη προταση ειμαι ανοιχτος . Η αγορα θα γινει απο φυσικο καταστημα μαλλον και οχι skroutz οποτε αναλογες να ειναι και οι προτασεις ( εκτος αν παρω δευτερο χερι με μεγαλο υπολοιπο εγγυησης).

My Name Is George V.

Σε αυτες τις διαστασεις ενα S6 απο δευτερο χερι ειναι οντως η καλυτερη λυση.

Αν κοιταξεις μεταχειρισμενα θα σου βγει γυρω στα 220e το P8 και 320e το S6....Απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..Σαν κατοχος P8 εδω και ενα μηνα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....

μου αρεσουν και τα 2....αλλα δνε ξερω πιο να προτιμησω και ΓΙΑΤΙ ;;;;;

Να ξέρεις απο μπαταρία δεν λένε και τρομερά πράγματα, με έντονη χρήση θα βγάζεις τη μέρα οριακά.. Εντυπωσιασμενος είχα μείνει απο την αυτονομία του Α5 2016, ριξτο μια ματιά.. ποιότητα κατασκευής εφάμιλλη του S6. Μπορεί σε specs να είναι λιγο κατώτερο όμως ρολάρει υποδειγματικά.

Να ξέρεις απο μπαταρία δεν λένε και τρομερά πράγματα, με έντονη χρήση θα βγάζεις τη μέρα οριακά.. Εντυπωσιασμενος είχα μείνει απο την αυτονομία του Α5 2016, ριξτο μια ματιά.. ποιότητα κατασκευής εφάμιλλη του S6. Μπορεί σε specs να είναι λιγο κατώτερο όμως ρολάρει υποδειγματικά.

μπα οχι Α5 ....μπαταρια δνε με νοιαζει γιατι εχω φορτιστη στο αυτοκινητο και το βαζω συνεχεια...Το s6 πρεπει να ειναι πυραυλος παντως.

My Name Is George V.

Γιατί όχι ένα g4? Το καλύτερο κινητό της χρονιάς βγήκε και πλέον παίζει στα 300 ευρώ.

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Λιγο;;;;Γτ να δωσει 290 ευρω για snp 615;;; Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση το Α5..Ενα υπερκοστολογημενο samsung ειναι κ τπτ παραπανω!!! Σε αυτα τα χρηματα παιζουν ανωτερα κινητα..Huawei p8/honor 7/Z3+/nexus 5x/g4/xperia Z3/htc one m8.... Ακομα κ το moto x play που εχει ιδιο soc ειναι ανωτερο τηλ και με πολυ καλη μπαταρια !!!

Λιγο;;;;Γτ να δωσει 290 ευρω για snp 615;;; Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση το Α5..Ενα υπερκοστολογημενο samsung ειναι κ τπτ παραπανω!!! Σε αυτα τα χρηματα παιζουν ανωτερα κινητα..Huawei p8/honor 7/Z3+/nexus 5x/g4/xperia Z3/htc one m8.... Ακομα κ το moto x play που εχει ιδιο soc ειναι ανωτερο τηλ και με πολυ καλη μπαταρια !!!

Μια χαρά αξίζει, ήμουν κάτοχος και ξέρω τι λέω. Εσύ το χεις πιάσει ποτέ; Ποιοτικότατο, υλικά κατασκευής υπεράνω κριτικής και καλογραμμένο λογισμικό χωρίς κανένα κόλλημα. Α και που σαι, exynos 7580 φοράει το κινητό.

Μια χαρά αξίζει, ήμουν κάτοχος και ξέρω τι λέω. Εσύ το χεις πιάσει ποτέ; Ποιοτικότατο, υλικά κατασκευής υπεράνω κριτικής και καλογραμμένο λογισμικό χωρίς κανένα κόλλημα. Α και που σαι, exynos 7580 φοράει το κινητό.

Τον επεξεργαστη που φοραει το s5 neo ;;; Σαν να λεμε ακομα χειροτερα δλδ...ΝΑ το πιασω;; Οχι ευχαριστω δεν θελω να πεταξω 290 ευρω για το Α5 οταν υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα στα λεφτα του..Καλογραμμενος ο touchwiz για εμενα δεν ...Για εσενα μπορει(δεν το λεω ειρωνικα,γουστα ειναι αυτα)..Δικαιωμα σου να το βρισκεις καλο τηλ αλλα για εμενα υπαρχουν ανωτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα τουλαχιστον 2-3 κλασεις πανω..Επισης το Α5 2016 βγαινει κ με τον snp615 αλλα ισως στην Ελλαδα ερχεται μονο με τον exynos,δεν το ξερω και καλα εκανες κ με διορθωσες !!

Τον επεξεργαστη που φοραει το s5 neo ;;; Σαν να λεμε ακομα χειροτερα δλδ...ΝΑ το πιασω;; Οχι ευχαριστω δεν θελω να πεταξω 290 ευρω για το Α5 οταν υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα στα λεφτα του..Καλογραμμενος ο touchwiz για εμενα δεν ...Για εσενα μπορει(δεν το λεω ειρωνικα,γουστα ειναι αυτα)..Δικαιωμα σου να το βρισκεις καλο τηλ αλλα για εμενα υπαρχουν ανωτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα τουλαχιστον 2-3 κλασεις πανω..Επισης το Α5 2016 βγαινει κ με τον snp615 αλλα ισως στην Ελλαδα ερχεται μονο με τον exynos,δεν το ξερω και καλα εκανες κ με διορθωσες !!

Πέταμα λεφτών δεν είναι, επίσης παρωπίδες δεν φοράω γιατι κι εγω το P8 έχω τώρα. Εξίσου ποιοτικό αλλά απο αυτονομία σε ρηχά νερά.. Επίσης το να του προτείνετε G4 είναι σα να τον πετάτε σε πισίνα με καρχαρίες και να θέλετε να βγει ζωντανός..:rolleyes:

Πέταμα λεφτών δεν είναι, επίσης παρωπίδες δεν φοράω γιατι κι εγω το P8 έχω τώρα. Εξίσου ποιοτικό αλλά απο αυτονομία σε ρηχά νερά.. Επίσης το να του προτείνετε G4 είναι σα να τον πετάτε σε πισίνα με καρχαρίες και να θέλετε να βγει ζωντανός..:rolleyes:

Για το g4 εχεις μεγαλο δικιο και μπορω να πω πως κακως το ανεφερα, μιας κ εχει ενα ρισκο η αγορα του..Σε αυτο συμφωνω γτ ουτε κ εγω θα το αγοραζα!! Οσο για το Α5 ειδικα απο την στιγμη που μου ειπες πως εχει το ιδιο soc με του s5 neo το θεωρω πραγματικα πεταμενα λεφτα..Ο καθενας ομως εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη !!

Edited by mikele123

Για το g4 εχεις μεγαλο δικιο και μπορω να πω πως κακως το ανεφερα, μιας κ εχει ενα ρισκο η αγορα του..Σε αυτο συμφωνω γτ ουτε κ εγω θα το αγοραζα!! Οσο για το Α5 ειδικα απο την στιγμη που μου ειπες πως εχει το ιδιο soc με του s5 neo το θεωρω πραγματικα πεταμενα λεφτα..Ο καθενας ομως εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη !!

Σίγουρα..δεν θα τα χαλάσουμε μέρες που είναι, απ οτι βλέπω του γυάλισε το S6 κιόλας:rolleyes:

παιδια γραφω ΟΧΙ πανω απο 5.2' ....οριακα 5.2 δηλαδη,το G4 ειναι ολοκληρο τουβλο.
My Name Is George V.

παιδια γραφω ΟΧΙ πανω απο 5.2' ....οριακα 5.2 δηλαδη,το G4 ειναι ολοκληρο τουβλο.

Το G4 δεν ειναι τουβλο.Ειναι μαζεμενο.Αμα θελεις πιασε G3/G4 και δες το μεγεθος.Καθολου μεγαλο,σε σχεση με αλλα τηλεφωνα στις ιδιες ιντσες οθονης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Και εγώ με την σειρά μου θα σου προτείνο το s6 αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 32gb μνήμης....

κανενα προβλημα...φαντασου ειμαι πληρως ικανοποιημενος με τα 16 ( 10) ελευθερα του p8 lite !

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το G4 δεν ειναι τουβλο.Ειναι μαζεμενο.Αμα θελεις πιασε G3/G4 και δες το μεγεθος.Καθολου μεγαλο,σε σχεση με αλλα τηλεφωνα στις ιδιες ιντσες οθονης.

τα εχω πιασει ολα φιλε μου στα μαγαζια- ειναι τεραστιο το G4...προτιμω κατι εως 5.2' .

My Name Is George V.

:offtopic:

Τί σε χάλασε στο p8 lite? απλώς το βαρέθηκες?

ναι εχει μεινει στασιμο στο θεμα update,απο τελη ιουλιου μια φορα πηρε την 170 . τελικα ομως το κραταω δεν αλλαζω ακομα...

θα περιμενω το s7 ( θελω αδιαβροχο κινητο) να πεσει στα 350 και θα το παρω.

My Name Is George V.