Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καινουργιο oukitel k3 το εχετε δει ρε παιδια? Τι λεει? Απο τις φωτο που εχω δει δεν ειναι ασχημο. Μονο τα bezels μου φαινονται μεγαλα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει μερικες μερες,παταω να ανοιξω το playstore και αυτο κλεινει αμεσως. Να φταιει η ιδια η εφαρμογη ή κατι αλλο αποντο κινητο; Αμα κανω απενεργοποιηση της εφαρμογης και την ξανανοιξω,δουλευει κανονικα

Εχει μερικες μερες,παταω να ανοιξω το playstore και αυτο κλεινει αμεσως. Να φταιει η ιδια η εφαρμογη ή κατι αλλο αποντο κινητο; Αμα κανω απενεργοποιηση της εφαρμογης και την ξανανοιξω,δουλευει κανονικα

Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Google Play Store/Αποθηκευτικός χώρος/Εκκαθάριση Δεδομένων.

Θα σου κάνει reset όλη την εφαρμογή. Δοκιμασέ το και πες ενημερωσέ μας.

Το κανω συνεχεια και μονο ετσι επανερχεται αλλα μετα απο μια δυο φορες ξανα σφαλμα

Κανε εγκατάσταση απο το play store to google service info και δες μηπως χρειάζεσαι update στα service σου.

Μετα απο πολλες προσπαθειες,εκανα ακομα μια εκκαθαριση δεδομενων,οχι μονο της προσωρινης μνημης. Φαινεται να εστρωσε προς το παρων. Δε ξερω το λογω του σκαλωματος παντως

Μετα απο πολλες προσπαθειες,εκανα ακομα μια εκκαθαριση δεδομενων,οχι μονο της προσωρινης μνημης. Φαινεται να εστρωσε προς το παρων. Δε ξερω το λογω του σκαλωματος παντως

Σου έκανε αναβάθμιση το play store και κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση του. Με μία εκκαθάριση όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό.

Αμετρητες εκκαθαρισεις και απενεργοποιησεις της εφαρμογης κλπ αλλα το προβλημα παραμενει. Εστιαζω οτι δεν μπορει να εμφανισει την αρχικη σελιδα του playstore. Αν μπω πχ. στο app sales και πατησω πανω σε μια προτινομενη εφαρμογη,μου ανοιγει κανονικα το playstore στην εφαρμογη αυτη. Επομενη δοκιμη που διαβασα,να σβησω και να ξαναπερασω το λογαρισμο google στην συσκευη. Και εσχατη ολων,η επαναφορα εροστασιακων. Ηδη εγραψα στο playstore για το θεμα. Αναμενω

Τι να σου πω ρε φίλος...σε έμενα μία χαρά λειτουργεί με android 7.

Μήπως είσαι root?

Οχι. Κανενα σκαλωμα του play store θα ειναι. Χθες εκανα ενα update του google services και βλεπουμε...

Ρε παιδιά, με αυτή τη συσκευή, στο Facebook, δεν μπορώ να εμφανίσω τη λειτουργία που είχα με την προηγούμενη συσκευή. Τι θέλω να πω; Με το facebook ανοιχτό, όταν άγγιζα το πλήκτρο αριστερά κάτω, (δίπλα στο home), άνοιγε ένα παράθυρο με τέσσερις επιλογές, και μια απ' αυτές ήταν οι ρυθμίσεις. Τις άλλες δεν τις θυμάμαι. Τώρα αυτό πως το κάνουμε αφού εκεί πλέον πατώντας, σου δείχνει τις εφαρμογές που τρέχουν;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Μου έσπασε η οθόνη. Βρήκα με 32 ευρώ. Να την παραγγείλω;

Αν έχει αλλάξει κάποιος, ας πει αν τοποθετείται με επιτυχία ή αν δεν αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευκολο θα ειναι με βαση μερικα βιντεο που ειδα στο youtube. Προσεχτικα και απαλα οτι βγαζεις και εξισου προσεχτικο ξεκουμπωμα τις λεπτες καλωδιοταινιες και ολα θα πανε καλα. Σκεψου οτι καποτε αλλαξα μονο digitizer και το ξεκολησα με πιστολακι απο την οθονη (σε αλλη συσκευη). Εσυ μονο θα ξεβιδωσεις-ξεκουμπωσεις και αντιστροφο. Νομιζω απο το πισω κατω καπακι το μικρο ξεκινας και αμεσως βγαλε μπαταρια οταν φτασεις σε αυτην. Οτι βγαζεις,απο πλαστικα εως βιδες,απλωνε τα απο αριστερα προς τα δεξια σου ωστε με την ιδια σειρα να τα ξανατοποθετησεις. Edited by r31134

Ευκολο θα ειναι με βαση μερικα βιντεο που ειδα στο youtube. Προσεχτικα και απαλα οτι βγαζεις και εξισου προσεχτικο ξεκουμπωμα τις λεπτες καλωδιοταινιες και ολα θα πανε καλα. Σκεψου οτι καποτε αλλαξα μονο digitizer και το ξεκολησα με πιστολακι απο την οθονη (σε αλλη συσκευη). Εσυ μονο θα ξεβιδωσεις-ξεκουμπωσεις και αντιστροφο. Νομιζω απο το πισω κατω καπακι το μικρο ξεκινας και αμεσως βγαλε μπαταρια οταν φτασεις σε αυτην. Οτι βγαζεις,απο πλαστικα εως βιδες,απλωνε τα απο αριστερα προς τα δεξια σου ωστε με την ιδια σειρα να τα ξανατοποθετησεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε. Λογικά θα την παραγγείλω και ότι βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καινουργιο oukitel k3 το εχετε δει ρε παιδια? Τι λεει? Απο τις φωτο που εχω δει δεν ειναι ασχημο. Μονο τα bezels μου φαινονται μεγαλα.

Τυχαια επεσα πανω του απο διαφημιση και νομιζω πως μου γυαλισε...

Aφου το playstore εστρωσε εντελως, εχει λιγο καιρο που μου εμφανιζε το μηνυμα οτι η εφαρμογη BeautySnap δεν ανταποκρινεται. Την κλεινω και μεσα στη μερα ξανα εμφανιζεται. Καμια ιδεα; Διαβασα οτι ειναι καποια εφαρμογη που σκαλωνει αλλα δεν ειναι απο αυτες που εχω εγκατεστημενες.

Μου έσπασε η οθόνη. Βρήκα με 32 ευρώ. Να την παραγγείλω;

Αν έχει αλλάξει κάποιος, ας πει αν τοποθετείται με επιτυχία ή αν δεν αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ.

Ώπα, και εμένα έσπασε...από κάτω αριστερά έως πάνω δεξιά.

Η αφή δουλεύει κανονικά όμως.

Δε στέλνεις ένα link να παραγγείλω και εγώ?

Ώπα, και εμένα έσπασε...από κάτω αριστερά έως πάνω δεξιά.

Η αφή δουλεύει κανονικά όμως.

Δε στέλνεις ένα link να παραγγείλω και εγώ?

Βεβαίως. Λογικά αυτό πρέπει να είναι.

https://m.aliexpress.com/item/32662283958.html#autostay

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τυχαια επεσα πανω του απο διαφημιση και νομιζω πως μου γυαλισε...

Και μενα μου γυαλισε. Θα το προτιμουσα απο το plus ( οχι πως ειναι κακο) για να αλλαξω λιγο στυλ

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπέρα,

έχω μία απορία, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει,

υποτίθεται ότι στο Android 6 που φοράει το κινητό μας, μέσα στις ρυθμίσεις, στις επιλογές για προγραμματιστές, υπάρχει επιλογή για multi Windows λειτουργία, αλλά δεν την βλέπω. Σε κάποιου άλλου από εσάς υπάρχει?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

έχω μία απορία, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει,

υποτίθεται ότι στο Android 6 που φοράει το κινητό μας, μέσα στις ρυθμίσεις, στις επιλογές για προγραμματιστές, υπάρχει επιλογή για multi Windows λειτουργία, αλλά δεν την βλέπω. Σε κάποιου άλλου από εσάς υπάρχει?

Ευχαριστώ.

Τι ακριβώς κάνει αυτό που ψάχνεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ακριβώς κάνει αυτό που ψάχνεις;

Ανοίγει ταυτόχρονα 2 η 3 εφαρμογές μαζί στην κεντρική οθόνη, αλλά η κάθε μία σε δικό της πλαίσιο. Κάτι ανάλογο με τα πολλαπλά ανοιγμένα παράθυρα στο pc.

Ανοίγει ταυτόχρονα 2 η 3 εφαρμογές μαζί στην κεντρική οθόνη, αλλά η κάθε μία σε δικό της πλαίσιο. Κάτι ανάλογο με τα πολλαπλά ανοιγμένα παράθυρα στο pc.

Μήπως δεν απλά θέμα μόνο ρομ, αλλά, και συσκευής; Στην 7 πάντως που πέρασα, κάνει κάτι περίπου σαν αυτό που λες. Χωρίζει δηλαδή την οθόνη σε δύο μέρη. Πχεπάνω βάζω ένα live scores και από κάτω το fb Screenshot_20170926-212907.png' alt='Scr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αυτό λέω.

Μόνο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το 6 marshmallow και μετά σαν στάνταρτ λειτουργία του. Κάποιος άλλος με 6 μπορεί να μας πει αν το δικό του την έχει?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ναι, αυτό λέω.

Μόνο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το 6 marshmallow και μετά σαν στάνταρτ λειτουργία του. Κάποιος άλλος με 6 μπορεί να μας πει αν το δικό του την έχει?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Την nougat δεν θέλεις να την περάσεις; Εγώ σχετικά εύκολα το έκανα.

Με βοήθησαν όπου χρειάστηκε τα παιδιά εδώ. Λίγες σελίδες πίσω λέει αναλυτικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro