Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη του φόρτιση και είπα να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω για να δω αν είναι όντως 100%. Τελικά πάλι δεν ανοίγει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Λογικά θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει όπως πριν που ανοιξε μετά από κάμποση ώρα. Έχετε ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο; Εντωμεταξύ είδα μια επιλογή για quick boot η οποία ήταν απενεργοποιημένη. Μήπως αυτό φταίει;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιπλέον τώρα που είναι κλειστό και συνδέω το φορτιστή δεν ανταποκρίνεται, δηλαδή παραμένει κλειστό.

Το Quick boot όταν είναι ενεργοποιημένο, ανοίγει πιο γρήγορα κατά την επανεκκίνηση.

Τώρα αυτό που δεν σου ανοίγει είναι λίγο παράξενο. Το έβαλες για φόρτιση, σου έδειξε 100%, το έκλεισες, και στη συνέχεια δεν ανοίγει. Μήπως έχει ελάττωμα στο power button; Δοκίμασε να το πιέσεις λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν φταίει το κουμπί η συσκευή μετά από μία ώρα είναι ακόμα ζεστή και όσο περνάει η ώρα ζεσταίνεται και περισσότερο. Μάλλον δεν έχει κλείσει τελείως και προσπαθεί να κλείσει για αυτό άλλωστε και δεν ανοίγει; Έγινε καμιά στραβή μετά το update; Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως αν όντως είναι ακόμα σε λειτουργία θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει ολόκληρη η μπαταρία για να σβήσει και μετά ίσως ανοίξει.

Δεν είναι και αποσπώμενη η μπαταρία να πεις ότι θα την βγάλω και θα κλείσει τελείως.

Όχι δεν φταίει το κουμπί η συσκευή μετά από μία ώρα είναι ακόμα ζεστή και όσο περνάει η ώρα ζεσταίνεται και περισσότερο. Μάλλον δεν έχει κλείσει τελείως και προσπαθεί να κλείσει για αυτό άλλωστε και δεν ανοίγει; Έγινε καμιά στραβή μετά το update; Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως αν όντως είναι ακόμα σε λειτουργία θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει ολόκληρη η μπαταρία για να σβήσει και μετά ίσως ανοίξει.

Δεν είναι και αποσπώμενη η μπαταρία να πεις ότι θα την βγάλω και θα κλείσει τελείως.

Δε χρειάζεται να περιμένεις να τελειώσει η μπαταρία. Πάτησε το power button για 5 με 6 δευτερόλεπτα και θα κλείσει. Μετά, πάτησέ το στιγμιαία, όπως πρέπει δηλαδή για να ανοίξει και δες μήπως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν πριν λίγο το έπιασα από πίσω και ήταν κρύο. Άνοιξε με την πρώτη φορά, και πήγα και έκανα κατευθείαν Factory Reset. Τώρα το έχω κλείσει 2 φορές και άνοιξε κανονικά. Εντωμεταξύ το όλο σκηνικό μου κατέβασε την μπαταρία στο 70%.

Λοιπόν πριν λίγο το έπιασα από πίσω και ήταν κρύο. Άνοιξε με την πρώτη φορά, και πήγα και έκανα κατευθείαν Factory Reset. Τώρα το έχω κλείσει 2 φορές και άνοιξε κανονικά. Εντωμεταξύ το όλο σκηνικό μου κατέβασε την μπαταρία στο 70%.

Άρα ήταν ανοιχτό αλλά χωρίς να βλέπεις τι γίνεται. Σου εύχομαι να τελείωσε εδώ το θέμα και να είναι όλα οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ φίλε, τελικά βρήκα τι έφταιγε. Το πορτάκι με τις σιμ. Με τις σιμ μεσα το κινητό σπάνια να ανοίξει. Χωρίς τις σιμ ανοίγει κανονικά αλλά όταν βάζω μεσα και τις 2 τις σιμ κατα 80% θα εχει θέμα. Υποψιάζομαι ότι αυτη την ιστορία τη δημηιουργεί η μια η σιμ που την έκανα Micro μόνος μου και δεν έχει βγει 100% όπως θα έπρεπε αλλα μέχρι τώρα δν ειχα τέτοιο θεμα.

Σε ευχαριστώ φίλε, τελικά βρήκα τι έφταιγε. Το πορτάκι με τις σιμ. Με τις σιμ μεσα το κινητό σπάνια να ανοίξει. Χωρίς τις σιμ ανοίγει κανονικά αλλά όταν βάζω μεσα και τις 2 τις σιμ κατα 80% θα εχει θέμα. Υποψιάζομαι ότι αυτη την ιστορία τη δημηιουργεί η μια η σιμ που την έκανα Micro μόνος μου και δεν έχει βγει 100% όπως θα έπρεπε αλλα μέχρι τώρα δν ειχα τέτοιο θεμα.

Οπότε, δοκίμασε τώρα και μερικά restart με τη σωστή sim βγάζοντας εκτός αυτή που έκοψες μόνος σου. Αν όλα είναι οκ, αντικαθιστάς την προβληματική με μια νέα και τέλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σε ολους παιδες...τελικα δε με θελει καθολου το κινητακι....σημερα μου φυγε απτο χερι και επεσε με την οθονη προς τα κατω σε πλακακια...δεν εσπασε το τζαμι αλλα απο αριστερα οπως κοιταμε την οθονη εχουν σχητιστει γραμες στα πιξελ παχους σχεδον ενος εκατοστου κατα μηκος σε ολη την οθονη./...:mad::(:mad: η αφη στο σημειο που ΔΕΝ δειχνει λειτουργει κανονικα...απλα δυσκολα διαβαζεις ειδησεις σαιτ ή ακομα και τι γραφεις σε μηνυματα,,,βρηκα ενα μαγαζι που ευτυχως κανει σερβις σε digitizer-οθονη και μου ζητησε 80 ευρω για να παραγγειλει και το ανταλλακτικο γυρω στις 10 μερες λεει...δεδομενου οτι εγω το πηρα το κινητο στα 131 ευρω και ασχετως τωρα που εχει φτασει στα 150 ξερει κανεις κανενα μαγαζι περιοχη αθηνα που επισκευαζει κινεζικα κινητα να κανω μια μικρη ερευνα αγορας μιας και συνολικα 3 μαγαζια βρηκα στο ιντερνετ και μονο το ενα φτιαχνει ουκιτελ.

Ευχαριστω

Σημερα, για πρωτη μου φορα, ενεργοποιησα το 4g (wind). Τεσταρα με το speedtest και μου εδωσε 47mbs upload και 24 download. Δεν το περιμενα, κατατρομαξα και... το απενεργοποιησα! :lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

για αυτο βρε παιδια ειναι οι Θηκες....για να μας προστευουν απο τετοια διαφορα.....

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Δυστυχως φιλε η θηκη την οποια ποτε δεν εχω βγαλει και μιλαω για την διαφανη δεν κανει απολυτως τιποτα...και ο λογος??αν προσεξεις αν την εχεις και την εχεις φορεσει...σε παχος δεν αγκαλιαζει την οθονη...δλδ δεν εξεχει για να μπορει να προστατεψει την οθονη..αν το βαλεις οριζοντια και το δεις θα δεις οτι δεν φτανει να εξεχει ετσι ωστε οταν σε πτωση με την οθονη προς τα κατω να ακουμπησει η θηκη στο εδαφος...με λιγα λογια θηκη σαχλαμαρα...τωρα ειχε δωρο και την ψευτοδερματινη θηκη η οποια δε με βολευει καθολου...με αυτην μπορει να το σωζα...αλλα η διαφανη πλαστικη ειναι εντελως αχρηστη για την οθονη στην οποια εχω φορεσει το tempered glass που εδινε δωρο...αυτο ισως εσωσε το εξωτερικο τζαμι και δεν εσπασε...και επειδη ειμαι απο τους πρωτους που το αγορασαν αν διαβασεις αρχικα ποστ...ειμαι απλα ατυχος μαυτο το κινητο...τα εχω παθει ολα

κριμα, εγω παντως πηρα την θηκη την δερματινη και το εχω απο την 1η μερα

Την πλαστικη, την εβγαλα αμεσως

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Καλησπέρα και από εμένα. Γενικά βλέπω και διαβάζω καλά σχόλια για το συγκεκριμένο κινητό και ψήνομαι για την αγορά του. Να φανταστείτε, πήγαινα καρφί για το redmi note 3 pro μέχρι που διάβασα για αυτό και κόλλησα. Εντάξει τα specs του xiomi δεν τα έχει αλλά έχει μία τεράστια αυτονομία, χαρακτηριστικά που νομίζω θα με καλύψουν και με το παραπάνω για τη χρήση που κάνω (ιντερνετ, face, insta, youtube, και κανα παιχνιδάκι) και με 40 ευρώ λιγότερα. :D Μερικές απορίες. Η προστασία οθόνης που έρχεται με το κινητό είναι tempered glass, ή θα χρειαστεί να αγοράσω extra; Ο φορτιστής είναι ταχείας φόρτισης ή ο απλός; Άν είναι ο απλός αξίζει η αγορά ενός ταχυφορτιστή και ποιος είναι συμβατός για το συγκεκριμένο κινητό;

Καλησπέρα και από εμένα. Γενικά βλέπω και διαβάζω καλά σχόλια για το συγκεκριμένο κινητό και ψήνομαι για την αγορά του. Να φανταστείτε, πήγαινα καρφί για το redmi note 3 pro μέχρι που διάβασα για αυτό και κόλλησα. Εντάξει τα specs του xiomi δεν τα έχει αλλά έχει μία τεράστια αυτονομία, χαρακτηριστικά που νομίζω θα με καλύψουν και με το παραπάνω για τη χρήση που κάνω (ιντερνετ, face, insta, youtube, και κανα παιχνιδάκι) και με 40 ευρώ λιγότερα. :D Μερικές απορίες. Η προστασία οθόνης που έρχεται με το κινητό είναι tempered glass, ή θα χρειαστεί να αγοράσω extra; Ο φορτιστής είναι ταχείας φόρτισης ή ο απλός; Άν είναι ο απλός αξίζει η αγορά ενός ταχυφορτιστή και ποιος είναι συμβατός για το συγκεκριμένο κινητό;

Αναλογα απο που και σε τι προσφορα θα το τσιμπισεις φιλε..οταν το πηρα εγω περσι το μαιο ειχε tempered glass πλαστικη διαφανη θηκη και δερματινη θηκη δωρο...ο φορτιστης εννοειται πως ειναι ταχυφορτιστης για μια μπαταρια 6000mah ο οποιος την φορτιζει στο φουλ μαξιμουν σε 2,5-3 ωρες.

Αναλογα απο που και σε τι προσφορα θα το τσιμπισεις φιλε..οταν το πηρα εγω περσι το μαιο ειχε tempered glass πλαστικη διαφανη θηκη και δερματινη θηκη δωρο...ο φορτιστης εννοειται πως ειναι ταχυφορτιστης για μια μπαταρια 6000mah ο οποιος την φορτιζει στο φουλ μαξιμουν σε 2,5-3 ωρες.

Τα gearbest και banggood αναφέρουν απλά "screen protector" και θήκη που μάλλον είναι η διάφανη (από τα reviews που βλέπω) . Μάλλον θα κάνω ερώτηση στο κατάστημα πρώτα. Πολλοί γράφουν ότι τους ήρθε το κινητό με φορτιστή 5v. Είναι ταχείας φόρτισης αυτός; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά τί θα πάρουμε; Γουρούνι στο σακί; :lol:

Τα gearbest και banggood αναφέρουν απλά "screen protector" και θήκη που μάλλον είναι η διάφανη (από τα reviews που βλέπω) . Μάλλον θα κάνω ερώτηση στο κατάστημα πρώτα. Πολλοί γράφουν ότι τους ήρθε το κινητό με φορτιστή 5v. Είναι ταχείας φόρτισης αυτός; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά τί θα πάρουμε; Γουρούνι στο σακί; :lol:

Οχι...ο ταχυφορτιστης ειναι 9βολτος εχω την εντυπωση οτι διαβαζεις παλια ριβιουζ...γιατι το θεμα το θυμαμαι αλλα η ουκι μετα τις πρωτες παρτιδες σταματησε να το κανει...κατι ειχε ακουστει οτι ειχε αναθεσει σε θηγατρικη της την παραγωγη των φορτιστων και απο κει εγινε το θεμα..[ο δικος μου αν και 9βολτος δε λεει πουθενα ουκιτελ περα απο ενα αυτοκολλητο ταμπελακι στο καλωδιο,φαντασου].ευχομαι λοιπον να μη σου βαλουν 5βολτο φορτιστη και θεωρω οτι δε θα σου βαλουν...για να σε παω σε σεναριο συνομωσιας...εξαρταται και ποια παρτιδα εχει το ταδε ηλ. καταστημα..η παρτιδα μου ακομα και την 2η φορα σε μενα για παραδειγμα ειχε 32μπιτη ρομ....παρε και καταλαβε...οταν αλλοι εδω στην παρεα το πηραν με 64μπιτ απτο κουτι..

Οχι...ο ταχυφορτιστης ειναι 9βολτος εχω την εντυπωση οτι διαβαζεις παλια ριβιουζ...γιατι το θεμα το θυμαμαι αλλα η ουκι μετα τις πρωτες παρτιδες σταματησε να το κανει...κατι ειχε ακουστει οτι ειχε αναθεσει σε θηγατρικη της την παραγωγη των φορτιστων και απο κει εγινε το θεμα..[ο δικος μου αν και 9βολτος δε λεει πουθενα ουκιτελ περα απο ενα αυτοκολλητο ταμπελακι στο καλωδιο,φαντασου].ευχομαι λοιπον να μη σου βαλουν 5βολτο φορτιστη και θεωρω οτι δε θα σου βαλουν...για να σε παω σε σεναριο συνομωσιας...εξαρταται και ποια παρτιδα εχει το ταδε ηλ. καταστημα..η παρτιδα μου ακομα και την 2η φορα σε μενα για παραδειγμα ειχε 32μπιτη ρομ....παρε και καταλαβε...οταν αλλοι εδω στην παρεα το πηραν με 64μπιτ απτο κουτι..

Μάλιστα, δηλαδή είναι καθαρά θέμα τύχης άν θα σου έρθει με 32 ή 64 μπιτ android; Για την προστασία οθόνης ξέρουμε τίποτα; Είναι tempered glass;

Πριν δυο μηνες το κινητο ηρθε με φορεμενη ζελατινα προστασιας, αλλη μια ιδια δωρο, 64bit,την σιλικονατη πλατη-θηκη και τον 5v φορτιστη που σε 2-3 ωρες το γεμιζει. Τζαμακι και δερματινη θηκη τα αγορασα εξτρα με 5-6 ευρω και πλεον τα εχω φορεμενα. Η ζελατινα ειναι πολυ σπαστικια με την λιπαροτητα των χεριων και τις γρατζουνιες, οποτε εφαγε ποδι.

Έχω ξανα αναφέρει πως έχω γνωστο στην oukitel και μου είπε πως σταματησαν την παραγωγή ταχυφορτιστων. Ο ταχυφορτιστης εγραφε κανονικα oukitel και ηταν 9V. Πλεον βαζουν τον 5V που φορτιζει στα 2Α. Προσωπικά αγορασα τον φορτιστή του Ulefone power και του elefone. Ειναι ακριβως οι ιδιοι με τον ταχυφορτιστή της oukitel. Οσοι πηραν ταχυφορτιστή oukitel πηραν και τις παλιες παρτιδες κινητων. Το συγκεκριμενο κινητο το αγορασα ηδη 10 φορές για διαφορους γνωστούς μου και ολα ηρθαν 64bit και με φορτιστή 5v.

Έχω ξανα αναφέρει πως έχω γνωστο στην oukitel και μου είπε πως σταματησαν την παραγωγή ταχυφορτιστων. Ο ταχυφορτιστης εγραφε κανονικα oukitel και ηταν 9V. Πλεον βαζουν τον 5V που φορτιζει στα 2Α. Προσωπικά αγορασα τον φορτιστή του Ulefone power και του elefone. Ειναι ακριβως οι ιδιοι με τον ταχυφορτιστή της oukitel. Οσοι πηραν ταχυφορτιστή oukitel πηραν και τις παλιες παρτιδες κινητων. Το συγκεκριμενο κινητο το αγορασα ηδη 10 φορές για διαφορους γνωστούς μου και ολα ηρθαν 64bit και με φορτιστή 5v.

Μάλιστα άρα οι τελευταίες παρτίδες είναι που έχουν τον 5v φορτιστή και το 64μπιτο λειτουργικό. Η αγορά ταχυφορτιστή αξίζει; Μήπως μειώνεται η "ζωή" της μπαταρίας με αυτόν και γι αυτό τον σταμάτησαν;

Κι εμένα και τα δύο που ήρθαν ήταν 64bit με φορτιστή 5v 2A που δεν γράφει OUKITEL.

IMG_20170129_100403_115.jpg

Επίσης, αυτό το κουμπάκι, σε τι εξυπηρετεί;

Pics_Art_01_29_10_16_07.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα και τα δύο που ήρθαν ήταν 64bit με φορτιστή 5v 2A που δεν γράφει OUKITEL.

IMG_20170129_100403_115.jpg

Επίσης, αυτό το κουμπάκι, σε τι εξυπηρετεί;

Pics_Art_01_29_10_16_07.jpg

Νομιζω οτι οταν το πατας φορτιζει αλλες συσκευες.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Νομιζω οτι οταν το πατας φορτιζει αλλες συσκευες.

Φορτίζει χωρίς να το πατάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρκετά δυνατό κινητό αλλά δύσκολο να το έχουμε στην Ελλάδα αφού δεν διαθέτει καν τεχνική υποστήριξη..

Μάλιστα άρα οι τελευταίες παρτίδες είναι που έχουν τον 5v φορτιστή και το 64μπιτο λειτουργικό. Η αγορά ταχυφορτιστή αξίζει; Μήπως μειώνεται η "ζωή" της μπαταρίας με αυτόν και γι αυτό τον σταμάτησαν;

Το τηλέφωνο υποστηρίζει ταχυφόρτιση στα 9v άρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ φορτίζω πάντα με τον 5v κ όταν βιάζομαι χρησιμοποιώ τον 9v. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον φορτιστή, προσωπικά δεν έχω δει καμία διαφορά στη διάρκεια μπαταρίας. Λειτουργεί άψογα!:cool:

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro