Jump to content

Επιλογή κινητού στα 300 ευρώ

Alpiner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός LG G2 με το οποίο έμεινα αρκετά ικανοποιημένος όμως μετά από 2 χρόνια χρήσης σκέφτομαι να αλλάξω γιατί έχει αρχίσει να σέρνεται... Η χρήση που κάνω είναι κυρίες τα social media (facebook, instagram, twitter, messanfer, viber, tumbrl) navigation γιατί κάνω αρκετά ταξίδια και μ' ενδιαφέρει επίσης η φωτογραφία πάρα πολύ καθώς ασχολούμαι συστηματικά.

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν πολύ καλό στις αρχές, όμως κάπου άρχισε να καθυστερεί και γενικά δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής. Έχω δεί το LG G4, το Sony M4, αλλά θα ήμουν ανοικτός και σε κάτι ακόμα αν έχετε να μου προτείνετε (τα κινέζικα δεν τα γουστάρω). Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!

Σα vfm επιλογή μπορείς να δεις το LG Flex 2 και απο εκεί και πέρα, λίγο πιο πάνω το Huawei P8 και το LG Nexus 5x έκαστο με τα καλά του και τα κακά του.

teokeh said:
Σα vfm επιλογή μπορείς να δεις το LG Flex 2 και απο εκεί και πέρα, λίγο πιο πάνω το Huawei P8 και το LG Nexus 5x έκαστο με τα καλά του και τα κακά του.

Εκεί είναι το θέμα... τα κακά να μην είναι περισσότερα απο τα καλά :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

akis71 said:
Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία το G4 είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα

Απο ταχύτητα στις εφαρμογές όμως;

StathisTs said:
Κοίτα και το Sony z3 plus.:)

Δεν προσφέρει εγγύηση η Sony Hellas

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PERIKLIS_15 said:
Δεν προσφέρει εγγύηση η Sony Hellas

Από που το συμπεραίνουμε αυτό;

Από μένα LG G4 για καλύτερη φωτογραφική και οθόνη, Huawei P8/Honor 7 για ωραία ποιοτική μεταλλική κατασκευή, Sony Xperia Z3+ και τέλος εάν δεν παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια που απαιτούν μεγάλη μνήμη ram τότε το Nexus 5X νομίζω θα σε υπερκαλύψει.

Alpiner said:
Εκεί είναι το θέμα... τα κακά να μην είναι περισσότερα απο τα καλά :rolleyes:

Εκεί κοιτάς το G4 όπου αν σου βγεί το κακό, τρέχεις.

Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. 2 χρόνια+ θα σου βγάλουν όλα τα παραπάνω. Το Nexus λόγω λειτουργικού λογικά και παραπάνω.

Kozi0 said:
Από που το συμπεραίνουμε αυτό;

Από μένα LG G4 για καλύτερη φωτογραφική και οθόνη, Huawei P8/Honor 7 για ωραία ποιοτική μεταλλική κατασκευή, Sony Xperia Z3+ και τέλος εάν δεν παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια που απαιτούν μεγάλη μνήμη ram τότε το Nexus 5X νομίζω θα σε υπερκαλύψει.

Με ένα απλό τηλεφώνημα στην Sony Hellas το διαπιστώνεις. Ο λόγος που αναφέρουν είναι ότι δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλαδα και δεν το αναλαμβάνουν.

PERIKLIS_15 said:
Με ένα απλό τηλεφώνημα στην Sony Hellas το διαπιστώνεις. Ο λόγος που αναφέρουν είναι ότι δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλαδα και δεν το αναλαμβάνουν.

Στο κέντρο υποστήριξής τους στο site (support) όμως το έχουν κανονικά.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/214444d4353c11f027aa6347a66ea1f5.jpg

Σε εμένα μην τα λες, πες τα σε αυτούς. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις εγγύηση από την Sony Hellas, όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Φυσικά το κάθε κατάστημα μπορεί να σου δώσει εγγύηση αλλά θα ξέρεις ότι εάν χαλάσει δεν θα στο φτιάξει κάποιο εξουσιοδοτημένο service (arvato, omnitech κτλ) αλλα κάποιος μη εξουσιοδοτημένος τεχνικός.

Edited by PERIKLIS_15

Τελοσπάντων. Δεν το είχα ξανακούσει. Χρήσιμη πληροφορία. Θα ήλπιζα να μην ίσχυε. Δηλαδή η επίσημη ναυαρχίδα που εισήχθη στην Ελλάδα μετά το Ζ3 είναι το Ζ5. Οπότε, για να μείνουμε στο θέμα, τα κινητά που προανέφερα χωρίς το Ζ3+.

Alpiner said:

Απο ταχύτητα στις εφαρμογές όμως;

Από ταχύτητα φυσικά και είναι μία χαρά. Η περσινή ναυαρχίδα της LG είναι. Εάν δεν ασχολείσαι με βαριά παιχνίδια δεν βλέπεις διαφορές ούτε και από τις φετινές ναυαρχίδες. Η δε κάμερα είναι ότι καλύτερο κυκλοφόρησε σε android πέρσι. Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Μόνο προσοχή να πάρεις νέα παρτίδα γιατί κάποιες συσκευές βγάλαν θέμα με bootloop. Αλλά ακόμη και να σου τύχει απλά σου κάνουν αλλαγή πλακέτας στο σέρβις και απλά θα περιμένεις λίγες μέρες

akis71 said:
Από ταχύτητα φυσικά και είναι μία χαρά. Η περσινή ναυαρχίδα της LG είναι. Εάν δεν ασχολείσαι με βαριά παιχνίδια δεν βλέπεις διαφορές ούτε και από τις φετινές ναυαρχίδες. Η δε κάμερα είναι ότι καλύτερο κυκλοφόρησε σε android πέρσι. Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Μόνο προσοχή να πάρεις νέα παρτίδα γιατί κάποιες συσκευές βγάλαν θέμα με bootloop. Αλλά ακόμη και να σου τύχει απλά σου κάνουν αλλαγή πλακέτας στο σέρβις και απλά θα περιμένεις λίγες μέρες

Ok ευχαριστώ!

Και εγώ έχω σχεδόν καταλήξει στο lg g4. Σκεφτόμουν και το nexus αλλά δεν έχει κάρτα ούτε fm. Το αρνητικό είναι πως κατα την αποψή μου εμφανισιακά φαίνεται φτηνιάρικο ενώ το 5x πιο κυριλέ.

Το θέμα ειναι πως δε ξέρω πως θα διασφαλίσω νέα παρτίδα. Σιγά μη κάτσουν να ασχοληθούν.