mp83 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Sum 41 - With Me Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Lacuna Coil - Enjoy the silence Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 πολλα&διαφορα ελληνικα!βοηθεια ειμαι αρρωστος δεν παιζει:sick:..μεχρι προτεινος ακουγα ξενα(&ελληνικα αλλα μονο με την παρεα)..τωρα ακουω μονο ελληνικα(με ή χωρις παρεα),τα ξενα τα βαριεμαι,εκτος απο κανα δυο:blink::dizzy:! μια γυναικα φταιει για ολα:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εμενα μου εχουν κολλησει το ''You bring me down - Leona Lewis'' και το ''She's not me - Madonna''!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 εμενα μου εχουν κολλησει τα: αποψε λειπεις-μενιδιατης εγκλημα καρδιας-οικονομοπουλος τι μου εχεις κανει-μαρινης lollipop-lil wayne all my people-gabereal psycho-puddle of mudd long road to ruin-foo fighters:respect: let me think about it-ida corr vs. fedde le grand Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Flunk - personal stereo :hypno: This one goes out to the one I love This one goes out to the one I love This one goes out to the one I love Coming to you, on your personal stereo I'm coming back to play But I don't know the rules And I'm nobody's fool but myself So if you want it any other way - it's OK απο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε free και καποια remixes. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Bellanova - Stairway to heaven http://www.youtube.com/watch?v=Nv4INTWtScw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 The Fray - How To Save A Life Πραγματικα πολυ ωραιο τραγουδι !!!!!!!!!!!!!!!!!:music::music::music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Heart - Alone I hear the ticking of the clock I'm lying here the room's pitch dark I wonder where you are tonight No answer on the telephone And the night goes by so very slow Oh I hope that it won't end though Alone Till now I always got by on my own I never really cared until I met you And now it chills me to the bone How do I get you alone How do I get you alone you don't know how long i have wanted to touch your lips and hold you tight You don't know how long I have waited and I was going to tell you tonight But the secret is still my own and my love for you is still unknown Alone Till now I always got by on my own I never really cared until I met you And now it chills me to the bone How do I get you alone How do I get you alone How do I get you alone How do I get you alone Alone, alone Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Stavento - Ματια μου ομορφα Μάτια μου όμορφα μη ρίχνετε ψιχάλες, είναι μικρή η ζωή και οι χαρές δεν είναι πολλές. Πήρε ο χρόνος μαύρη κλώστη κεντάει αυτόν τον δύσκολο κόσμο με μαύρες στιγμές. Λίγα τα όμορφα , λίγα τα μαγεμένα τις πίκρες ξέχασε, ψάξε βρες τα και δες. Πώς πάνω από όλα μονάχα μετράει να μου χαμογελάς καθώς περνάει το χθες. Στα όμορφα μάτια σου το γκρίζο μην το βάζεις, δεν σου ταιριάζει σου λέω, δεν είναι καλό. Το φως αγάπη μου μη θες να το σκιάζεις με παραμύθια που ΄χουνε τέλος κακό. Κοίτα ματάκια μου τον ήλιο που ξυπνάει κι ανάσα δίνει στου κόσμου αυτού τα νεκρά Σε τούτη τη ζωή που μας κακογερνάει σκούπισε τα μάτια σου και κοίτα ψηλά Μάτια λουσμένα με του ουρανού το χρώμα τα γκρίζα σύννεφα διώξ΄τα μακριά Δίωξε μαζί κι όλα τα πικρανέμνια που σου ματώνουν τόσο καιρό την καρδία Μάτια μου όμορφα μάτια μου μαγεμένα που απ΄τα βλέφαρα σου κρέμομαι σαν φύλλο ξερό Μη μου δακρύζεις γιατί μπορεί να πέσω και να με σύρει ο άνεμος στης μοναξιάς το κενό. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Katatonia - Day & Elliot Smith - Between The Bars Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 stavento - Να καίγεσαι. ToP!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=FB2WUSvQStg τέλειο!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Don't let the sun be the one to change you baby I wanna learn how to love, if I'm to know Cause I wanna go where the people go Cause I'm forever lost Oh yeah, I'm forever lost the magic numbers - forever lost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Μου έχει κολλήσει το "Mad about you"-Hooverphonic! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Excession - Just For You τρελο κομματι.....ελληνας ο παραγωγος...ευγε :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εδω κ λιγες μερες. Δεσποινα Ολυμπιου- μακρυα κ αγαπημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Moby - Disco Lies http://www.youtube.com/watch?v=MwyPI-zKqRs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 As strong as you were Tender you go I'm watching you breathing For the last time A song for your heart But when it is quiet I know what it means And I'll carry you home I'll carry you home Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=36 life in mono-mono Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή... Απιστευτο!!! Εγω Soulmate - Natasha Bedingfield !!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Alanis Morissette - Moratorium Από το album Flavors Of Entanglement που έρχεται αρχές Ιουνίου!! :D http://bp3.blogger.com/_GmZ4miRsA4w/R_eMMsnQ_MI/AAAAAAAAAFk/r1l36Ddv1Qk/s400/AlanisMorissette_FlavorsOfEntanglement(2008).gif Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts