impreza_sti Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλά δεν υπάρχουν οι τύποι. έχουν σταματήσει πια? γιατί έχουν πολύ καιρό να βγάλουν κάτι καινούργιο Μάλλον κάνουν, απλώς θα έχουν φαίνεται τίποτα δουλειές με γυρίσματα ταινίες/σειρές/τραγουδια/συνεντευξεις. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Το άκουσα σε ένα απο τα επεισόδια του top gear και μου έμεινε..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Τρομερό κομμάτι... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Διασκευή, του γνωστου τραγουδιού του bob serger, απο τους metallica. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κάτι από τα 90s.... The Beloved - Sweet Harmony https://youtu.be/1DR-eYIl9BU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Διασκευή, του γνωστου τραγουδιού του bob serger, απο τους metallica. Πωω τι λες τωρα. Η καλυτερη διασκευη τους για μενα.. Απολυτο κολλημα!! Edited August 13, 2015 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Από τα πιο ωραία τραγούδια που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 #summer2015 και τα μυαλά στις παραλίες της Καβάλας! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δώσε Χρηστάρα :up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τεραστιο κολλημα πλεον αυτη η μπαντα. Αντε να ξαναρθουν στα μερη μας... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 TLC - No scrubs <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Και γενικότερα, Nitzhonot ακούσματα... Holymen - The Last Universe Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω κολλήσει με 4 τραγούδια αυτόν τον καιρό τελείως διαφορετικά. 1)Maître Gims - J'me tire 2)Maître Gims - Zombie 3) Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality 4) Robin Schulz - Sugar Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Είχα κολλήσει, ξανακόλλησα και πάει λέγοντας..! The XX- Intro [long version] Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 kwnstantinos b - to kyma + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μιχάλης Κουνάλης - Χρυστό φτερό Ακούστε το με προσοχή, και όποιος δεν κολλήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μιχάλης Κουνάλης - Χρυστό φτερό Ακούστε το με προσοχή, και όποιος δεν κολλήσει.... Ωραίος :) Κουνάλης +μαντολίνο απλά δεν υπάρχει!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δύσκολο για κάποιον ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση, εδώ και πολλά πολλά ........ :D χρόνια, σε οποιοδήποτε συγκρότημα είναι αυτό να κολλήσει με ένα συγκεκριμένο κομμάτι σε καινούργια δισκογραφική δουλειά. Το συγκεκριμένο album είναι φυσικά υπέροχη «κλασική» δουλειά από την συγκεκριμένη μπάντα. Πως και τι δεν είμαι σίγουρος, και πριν καν φτάσω στις πρώτες 10 ακροάσεις, το συγκεκριμένο κομμάτι μου έχει κολλήσει άσχημα. Διδάσκουν πως μπορεί και πρέπει να είναι ένα «slow» κομμάτι. Υπέροχη μουσική, υπέροχοι στοίχοι και ένα σόλο στην κιθάρα που σε, με, «στέλνει». Ακούστε το και ας μην έχετε καμία απολύτως σχέση με ανάλογα μουσικά ακούσματα. Κάποιους είμαι σίγουρος ότι θα τους «ακουμπήσει». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δύσκολο για κάποιον ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση, εδώ και πολλά πολλά ........ :D χρόνια, σε οποιοδήποτε συγκρότημα είναι αυτό να κολλήσει με ένα συγκεκριμένο κομμάτι σε καινούργια δισκογραφική δουλειά. Το συγκεκριμένο album είναι φυσικά υπέροχη «κλασική» δουλειά από την συγκεκριμένη μπάντα. Πως και τι δεν είμαι σίγουρος, και πριν καν φτάσω στις πρώτες 10 ακροάσεις, το συγκεκριμένο κομμάτι μου έχει κολλήσει άσχημα. Διδάσκουν πως μπορεί και πρέπει να είναι ένα «slow» κομμάτι. Υπέροχη μουσική, υπέροχοι στοίχοι και ένα σόλο στην κιθάρα που σε, με, «στέλνει». Ακούστε το και ας μην έχετε καμία απολύτως σχέση με ανάλογα μουσικά ακούσματα. Κάποιους είμαι σίγουρος ότι θα τους «ακουμπήσει». +1000...τεράστια μπάντα συνολικά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Metallica - To live is to die Το αγαπημενο μου Instrumental κομματι τους. Απιθανο το δεσιμο της ακουστικης με την ηλεκτρικη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts