Jump to content

Ποιο τραγούδι σας έχει κολλήσει αυτόν τον καιρό;

mplip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από το μεσημέρι έχω κολλήσει άσχημα με το συγκεκριμένο (σαν τρελός φαν του Λεξ :p )

Κατά τη γνώμη μου Λεξ και ΜΚ πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους rappers στην Ελλάδα...

Edited by thanossalonika

Έχω κολλήσει με το ακυκλοφόρητο του sifu versus σε συνεργασία με τον EVERSORA! Ο αγαπημένος μου mc με τον αγαπημένο μου παραγωγό ετοιμάζουν cdara. Περιμένω πως και πως για παραγγελιά.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Θα συμφωνούσα Θάνο αν δεν υπήρχαν ο Iratus και ο ΡΦ :p

Καλός και ο Iratus, αλλά καμία σχέση με τους άλλους δύο σαν στυλάκι :lol: Είχα πάει σε live του τον Απρίλιο. Οκ πάρα πολύ καλή η συναυλία αλλά εμένα η σκηνή που μου έμεινε πιο πολυ είναι ότι στο τέλος όλο το κοινό φώναζε Λεξ! :D

ΡΦ για κάποιο λόγο τον έχω πάρει με πολύ κακό μάτι. Και για την κόντρα του με τον Tiny πιο παλιά, αλλά και γενικά δε μου αρέσουν καθόλου τα κομμάτια του (πλην 1-2)

Καλός και ο Iratus, αλλά καμία σχέση με τους άλλους δύο σαν στυλάκι :lol: Είχα πάει σε live του τον Απρίλιο. Οκ πάρα πολύ καλή η συναυλία αλλά εμένα η σκηνή που μου έμεινε πιο πολυ είναι ότι στο τέλος όλο το κοινό φώναζε Λεξ! :D

ΡΦ για κάποιο λόγο τον έχω πάρει με πολύ κακό μάτι. Και για την κόντρα του με τον Tiny πιο παλιά, αλλά και γενικά δε μου αρέσουν καθόλου τα κομμάτια του (πλην 1-2)

Πήγες; Είχε έρθει και στα Χανιά αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω :(

Γούστα είναι αυτά. Πολύ καλός και ο Λεξ αλλά για μένα πιο κάτω από τους δύο που ανέφερα.

Κι εγώ τον ΡΦ τον είχα πάρει με κακό μάτι για τους ίδιους λόγους πάνω κάτω με εσένα, και μια μέρα μου τη βάρεσε και έβαλα να ακούσω. Αν κάτσεις και ακούσεις τις δουλειές του θα αλλάξεις γνώμη πιστεύω. Έχει βγάλει πολύ καλά πράγματα και το Κελί 218 είναι απλά αριστούργημα!

Πήγα ναι. Αν εξαιρέσεις την αναμονή (2 ώρες σχεδόν μέχρι να μας βάλουν μέσα και να αρχίσει) ήταν πολύ καλό το live!

Μου αρέσει πολύ σαν στυλάκι ο Λεξ/ΜΚ όπως και ο Mpelafon που είναι επίσης πολύ καλός.

Για τον ΡΦ, 2-3 τυχαία που άκουσα πριν καιρό δε μου άρεσαν καθόλου. Εκτός από το "Φωτογραφίες" και "Θανατοποινίτης" που είναι πολύ ωραία...

Jedi mind tricks - Animal Rap feat Nas mix

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Jedi Mind Tricks Fraudulent Cloth feat. Eamo

mainstream μεν, υπέροχο δε.

τι θυμηθηκες ωρε?:cool:

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7