tpal Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Κόλλησα με αυτό αυτή την εβδομάδα big city life Μου αρέσει όπως και όλα τα καινούργια Του Mattafix - Big City Life: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πόσο ωραίο τραγούδι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 και τα μυαλά στα :cool: Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Είχα ένα flashback με τον σήμερα... ;) Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίχτηκε με Βόρεια Αστέρια? Ακούγεται ότι διαλυθήκανε αλλά δεν έχει βγει κάτι επίσημο... :worry: Έχω καιρό να δω δουλειά τους... Ζήνων, Lex και ΜΚ συνεχίζουν μόνοι τους Edited July 18, 2014 by thanossalonika Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εμένα πάλι μου κόλλησε ένα ολόκληρο άλμπουμ. :) http://redeemerofsouls.judaspriest.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Από τα τραγούδια που μόνο σε μένα κολλάνε :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Darude - sandstorm Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πολύ ψαγμένοι και ποιοτικοί μας το παίζετε οι περισσότεροι. Κανείς δηλαδή δεν ακούει το Ludacris - Move Bitch; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πολύ ψαγμένοι και ποιοτικοί μας το παίζετε οι περισσότεροι. Κανείς δηλαδή δεν ακούει το Ludacris - Move Bitch; :lol::lol: Έλα τώρα, αυτό είναι από τα κορυφαία :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επί ευκαιρίας.. πλοκάμι ακούει κάνεις άλλος; προσωπικά φανατικά, απίστευτη μουσική Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επί ευκαιρίας.. πλοκάμι ακούει κάνεις άλλος; προσωπικά φανατικά, απίστευτη μουσική Φυσικά! Σφιχτερμαν ftw! :p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εχω κοψει πολλα riffακια για ηχους κλησεις σε διαφορες επαφες και για γενικο μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα το τελευταιο κομματι απο Το Νησι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επί ευκαιρίας.. πλοκάμι ακούει κάνεις άλλος; προσωπικά φανατικά, απίστευτη μουσική Πλοκάμι του καρχαρία λες; Ποτέ δε μ' άρεσε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ναι :) Έχεις ακούσει η μόνο 1-2? :p Δοκίμασε Anorimoi Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ναι :) Έχεις ακούσει η μόνο 1-2? :p Δοκίμασε Anorimoi Έχω προσπαθήσει να ακούσω αλλά δεν ήταν και ότι καλύτερο για τ' αυτιά μου :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εμένα πάλι μου κόλλησε ένα ολόκληρο άλμπουμ. :) http://redeemerofsouls.judaspriest.com/ + τα πέντε τραγούδια της Deluxe Edition. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μήπως ακούει κανείς Lex? Παίζει να χω κάψει στο replay ότι κομμάτι έχει βγάλει! Από τους λίγους στο είδος του που το κρατάνε ψηλά ακόμη... ;) Από εχθές κόλλησα με Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 HammerFall - Child Of The Damned Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ναι :) Έχεις ακούσει η μόνο 1-2? :p Δοκίμασε Anorimoi & για τελείωμα Καφρίλλιον...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 απειρες φορες μεσα στη μερα! 24 ωρες repeat!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Repeat 10 χρόνια πρίν στο τρέξιμο, επανήλθε πριν λίγο καιρό πάλι στο repeat... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Katy Perry - The One That Got Away Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts