Belle Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Magic - Coldplay <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πραγματικα εκπληκτικο κομματι οπως ολα σχεδον εκεινης της περιοδου αν κ προτιμω την version με την Kate Ryan αλλα γουστα ειναι εγω τελευταια εχω κολλησει με ενα πολυ προφητικο τραγουδι ποσο μπροστα ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πραγματικα εκπληκτικο κομματι οπως ολα σχεδον εκεινης της περιοδου αν κ προτιμω την version με την Kate Ryan αλλα γουστα ειναι εγω τελευταια εχω κολλησει με ενα πολυ προφητικο τραγουδι ποσο μπροστα ηταν Και της kate ryan εννοειται πως ειναι πολυ ωραιο.απλα εβαλα αυτην που τοχω "ταυτισει" με το κομματι.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ακριβώς αυτό εννοώ. Με τον άλλον καμία σχέση Νίκο :p Οκ τότε, ησύχασα τώρα :wacko::p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Οκ τότε, ησύχασα τώρα :wacko::p Όχι μην αγχώνεσαι, δεν ακούω Stan. JB που και που τυχαίνει αλλά τα πιο κλαμπάδικα κομμάτια που συμμετέχει (βλέπε Wait for a minute, Lolly κλπ). Προς το παρόν επιστροφή στην ελληνική σκηνή πάντως. Μια κομματάρα από Anser των Flowjob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ιδέα μου, ή έχει πέσει πολύ το επίπεδο;;; Καιρός για λίγη ποιότητα! ;) ΤUS - Κροκόδειλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 οντως με τον Τους ανεβηκε η ποιοτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 οντως με τον Τους ανεβηκε η ποιοτητα.. Δεν το νιώθεις ήδη; :lol: Πάντως εδώ έχω ένα απέιρως καλύτερο κομμάτι, από τον βιρτουόζο της κιθάρας, Paco de Lucía: Concierto Aranjuez - Adagio Φοβερή μελωδία να την ακούς και ακόμα καλύτερα να την παίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Χαρη στο maker το οποιο ειναι ενα συντομο animated clip βρηκα αυτο το κομματι και σκαλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Lounge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν το νιώθεις ήδη; :lol: Πάντως εδώ έχω ένα απέιρως καλύτερο κομμάτι, από τον βιρτουόζο της κιθάρας, Paco de Lucía: Concierto Aranjuez - Adagio Μπα, δεν νιωθω γενικοτερα Εξηγησε μου πλιζ που κολλαει αυτο με τον τους τον ριμοδοτη των 5 ηπειρων :blink: χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μπα, δεν νιωθω γενικοτερα Εξηγησε μου πλιζ που κολλαει αυτο με τον τους τον ριμοδοτη των 5 ηπειρων :blink: χαχα Για χαβαλέ έβαλα βρε συ τον Τους....:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ααα ενταξει ησυχασα τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κόλλημα, Από την πρώτη στιγμή πριν 13 χρόνια μέχρι και τώρα, είναι το πιο γλυκό το πιο αγαπημένο ελληνικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ. Γ.Σ. \m/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μις και μπήκε καλοκαίρι, πάμε παραλία Surf Nicaragua :) Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Είναι από εκείνες τις φορές, που σε πιάνουν ψυχολογικά στο άσχετο και θες να ξεσπάσεις... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Είναι από εκείνες τις φορές, που σε πιάνουν ψυχολογικά στο άσχετο και θες να ξεσπάσεις... Εγώ πάλι πιτσιρίκο :p άμα θέλω να ξεσπάσω, δεν είσαι :whip: σε απόσταση βολής :rolleyes: και βαριέμαι να πάρω τηλέφωνο για «στόλισμα» καταφεύγω σε κάτι πιο δραστικό. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Άλλο ένα φοβερό τραγούδι των Enter Shikari - Constellations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αν και ειχα καιρο να ακουσω diary of dreams τελευταια λιωνω το συγκεκριμενο τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=1G3BVhOutOc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καμπακάκης - θα σε ξεχάσω!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Kenny Larkin - Cirque de Sol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Γ.Σ. <3 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) How right you are... Edited June 21, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ενα που ευκολα μπαινει στην 5αδα μου... Ηταν χρησιμο σε δυσκολες περιπτωσεις... Bill, ... 3-4 φορες τον μηνα θα ακουστει ΣΙΓΟΥΡΑ ολοκληρο.... Ελατε Ελλαδα ρεεεεε! Αγαπημενο τραγουδι με... αρκετα νοηματα! :) Οσοι δεν καταλαβαινετε, αν και αρκει το υπερχο videoclip, υπαρχουν και υποτιτλισμενα :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts