Pitsikoulina Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Queen - We will rock you Απίστευτος ύμνος... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Φοβερο κομματι απο ενα φοβερο συγκροτημα!! \m/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi27 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν ήσουνα αγάπη Ε. Παπαρίζου. Όλη μέρα αυτό τραγουδάω. και να είχα κ φωνή πάει στο καλό... Παράθεση Τους εχθρούς μου τους ξέρω..τους φίλους μου φοβάμαι!:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Kanye West - Runaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Otherview - Kane me Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Tiesto - Walking On Clouds ,αναμνησεις απο τα παλια http://www.youtube.com/watch?v=dka_KK48QSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kvargiam Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 How fragile we are. STING. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Miguel Bose - Dame Argumentos (Tiesto Remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να με προσέχεις. - Διονύσης Σαββόπουλος. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Michael Jackson - Hollywood tonight συνεχειααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ^ Χαρούλα μου, μήπως να σε πάμε για αποτοξίνωση? :p Εγώ αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με το ΕΠΙΚΟ Humanity των θρυλικών Σκορπιών.. Τέρμα τα ακουστικά.... Λατρεύω στίχους + μουσική "Nothing can change us, no one can save us from ourselves" respect... Ίσως ένα από τα πιο κορυφαία κομμάτια όλων των εποχών.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μια που πλησιαζουμε στις γιορτες μου χουν κολλησει πολλα χριστουγεννιατικα.....jingle bell rock all i want for xmas is you και φυσικα τα χριστουγεννα απο Δεσποινακι !!!! αντε καλα Χριστουγεννα να χουμε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Το κόλλημα....Αυτό το τραγούδι , αν και δεν έχει λόγια , σου μιλάει στην ψυχή... :love: Βέβαια , και η ταινία είναι όλα τα λεφτά... American beauty φυσικά , με το γνωστό soundtrack Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Iωαννιδης-Πανουσης -- "Εγω και ΄συ μαζι" Αφιερωμενο στο ατομο που ακομα δεν εχω γνωρισει :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Σφυριξε χαρουμενα μπορεις!!!:) (δεν μπορω να βαλω λινκ λογω του οτι ειναι κλειδωμενο το ytube στο γραφειο :mad: ) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Nikos Diamantopoulos & Katerina - Too Late (Christos Fourkis Remix) πολυ ομορφο!ειδικα με αυτον τον καιρο ειναι οτι πρεπει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ρώτησα γιατί - Πέγκυ Ζήνα http://www.youtube.com/watch?v=dprtGL_C3-w & Στιγμές - Αντώνης Ρέμος http://www.youtube.com/watch?v=RJsaca7Qzlw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Iωαννιδης-Πανουσης -- "Εγω και ΄συ μαζι" Αφιερωμενο στο ατομο που ακομα δεν εχω γνωρισει :) Αυτό το τραγουδάκι είναι πάρα πολύ ωραίο.. Και έχει χαριτωμένους και με νόημα στίχους.. Αν και soundtrack παιδικού είναι πολύ συγκινητικό... Ελπίζω τουλάχιστον εσένα το άτομο που το αφιερώνεις να το εκτιμήσει :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αυτό το τραγουδάκι είναι πάρα πολύ ωραίο.. Και έχει χαριτωμένους και με νόημα στίχους.. Αν και soundtrack παιδικού είναι πολύ συγκινητικό... Ελπίζω τουλάχιστον εσένα το άτομο που το αφιερώνεις να το εκτιμήσει :) ειναι απο παιδικο (το ΑΠΙΘΑΝΟ "Toy Story"). ατομο να το αφιερωσω οπως ειπα και πριν δεν εχει βρεθει ακομα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Interpol - Try It On http://www.youtube.com/watch?v=6RScDYuQ2xQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 . Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Robbie Williams - Angels Οι στίχοι : http://www.metrolyrics.com/angels-lyrics-robbie-williams.html Πολύ ωραίο τραγουδάκι και στίχοι που με συγκινούν :) Θα ψάξω να βρω και το ringtone το σαββατοκύριακο :) Έψαξα στο youtube αλλά δεν βρήκα κανένα φοβερό βιντεάκι να σας βάλω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts