Nos 55 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Boston - More than a feeling :music: απλα κομματαρα... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Boston - More than a feeling :music: απλα κομματαρα... Old school rock... :up: :respect: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έχει δίκιο. Να σε παραπέμψω σε σχετικό μου ποστ στο ίδιο θέμα εδώ. έχεις απόλυτο δίκαιο..διάβασα όλα το ποστ μετά από το δικό σου που λες..και πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω..υπάρχουν κάποιοι που έβαλαν για 6-7 τραγούδια μέσα σε 20 μέρες...έλεος ρε παίδια... λοιπόν εγώ επιμένω Ελληνικά και λεώ Τυφλόμυγα-Βασίλης Φτάνει που κλέμε-Κότσιρας Πρώτη μας φορά-Κότσιρας (νομίζω καταλαβαίνει κάνεις το στιλ των τραγουδίων που μου αρέσουν..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Old school rock... :up: :respect: Σταθερες αξιες ομως... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έχει δίκιο. Να σε παραπέμψω σε σχετικό μου ποστ στο ίδιο θέμα εδώ. για μενα πιο ευκολο ειναι να κανω κλικ σε ενα ανωνυμο λινκ παρα να εχω τον τιτλο και να ψαξω εγω ο ιδιος να βρω ποιο ειναι το τραγουδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 To τραγουδι απο την νεα διαφημιση της vodafone. +1000 για την τραγουδαρα του Νοs 55!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 To τραγουδι απο την νεα διαφημιση της vodafone. +1 Mε προλαβες,τωρα θα το εβαζα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 onirama - κλεψύδρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Boston - More than a feeling :music: απλα κομματαρα... Μου το κολλησες και μενα.:p Κομματαρα καλη: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Eπισης κατι που μου ψηλοκολλησε αυτο τον καιρο ειναι το Sweet Child O' Mine απο Guns N' Roses. Κομματαρα!:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Big Ali - Neon Music remix 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iQgeCZ4afus Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Wild Beasts - Hooting & Howling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Κανείς δε θα μπορέσει να σε πειράξει άγγελος φύλακας θα βάζει τάξη άγγελος θα 'μαι εγώ για σένα άνοιξε τα φτερά σου πάνω από μένα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popular Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 το waking up in vegas της katy perry:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Νίκος Βέρτης - Στην καρδιά μου μιλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 morandi - oh my god http://www.youtube.com/watch?v=k9AGjOjauJ0 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 PJ Harvey & John Parish - Black Hearted Love (καλό ήταν και το ακουστικό/μανιοκαταθλιπτικό ξέσπασμα του White Chalk, αλλά η πραγματική PJ είναι αυτή που φωνάζει, δεν κλαίει :) ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Διάφανα Κρίνα - Η μπαλάντα της φωτιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 David Archuleta - Zero Gravity Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Chicane - Saltwater [vid] Αχ... Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Γιαννης Κοτσιρας-Το Τσιγαρο Δεν θα το χαρακτηριζα καλυτερο η χειροτερο απο του Cooper, απλα διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Roy Orbison - Running Scared http://www.youtube.com/watch?v=R6MH05zjb24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 stereo love : http://www.youtube.com/watch?v=vMuIqxiKVY4&playnext=1&playnext_from=QL In and out of love : Together forever : http://www.youtube.com/watch?v=BM1Y3Pn5X6o&feature=quicklist Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassosk82 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 We Are The Peopple - Empire Of The Sun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Stereo Love - edward maya ft vika jigulina That's my name - Akcent :up: Evacuate the dancefloor - Cascada Give it to me right - Melanie Fiona Heavy Cross - the gossip αυτα σε ενα ατελειωτο repeat!!!!!!:D:D Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts