sofi-k Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Για να σε εκδικηθώ-Μητροπάνος και Λάκης Παπαδόπουλος:music: Απολαύστε το...... Αχ...:O Τραγουδαρα...Μητροπανος ρε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Moby - Disco Lies (Spencer & Hill Radio Mix) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Craig David - Insomnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Amy Macdonald - This Is The Life Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Amy Macdonald - This Is The Life Ωραιο τραγουδακι! Ωραιο και το αεροπλανακι απο κατω!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ωραιο τραγουδακι! Ωραιο και το αεροπλανακι απο κατω!:p Ε δεν είχα πρόχειρο 747 και είπα να βάλω το Cessnaκι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 μου έχει κολλήσει "Το μηδέν" της Αρβανιτάκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ν.Άσιμος - Venceremos Απίστευτο κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Από εχθές μου έχει κολλήσει τό 'Τα 'πια'... Τα 'πια τρελάθηκα και τα' πια και σου 'ρχομαι κομμάτια να δουν τα δυο σου μάτια το θέαμα Τά 'πια χωρίς τη συντροφιά σου μα είπα στην υγειά σου αν έχω στην καρδιά σου δικαίωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ν.Άσιμος - Venceremos Απίστευτο κομμάτι. Τραγουδαρα, νε! Σχετικο, που μου εχει κολλησει ειδικα σημερα για διαφορους λογους: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Nine Inch Nails-We' re in this together Ιδιοφυές,ασύλληπτο,αγαπημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Nine Inch Nails-We' re in this together Ιδιοφυές,ασύλληπτο,αγαπημένο. Σ'αγαπώ!!! :respect: Είναι ΤΟ αγαπημένο μου... Αν και αυτές τις μέρες μου' χει κολλήσει άγρια το And All That Could Have Been Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Σ'αγαπώ!!! :respect: Είναι ΤΟ αγαπημένο μου... Thank you! :O Παίζει και για το thread ''το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών''!:X Αν και αυτές τις μέρες μου' χει κολλήσει άγρια το And All That Could Have Been Kαι αυτό πολύ κοψοφλέβιο! Ταιριάζει και με τον καιρό. ;) Υ.Γ Αν και πέρασαν 2 μέρες...χρόνια πολλά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Thank you! :O Παίζει και για το thread ''το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών''!:X Παίζει, αλλά μόνο οι δυό μας, άντε και κανένας άλλος να το ξέρει! Kαι αυτό πολύ κοψοφλέβιο! Ταιριάζει και με τον καιρό. ;) Υ.Γ Αν και πέρασαν 2 μέρες...χρόνια πολλά! :D Έχω πάθει ζημιά με αυτό το κομμάτι, άστα! Και ευχαριστώ!!! :happy: Υ.Γ. Για να βρω άτομο που ακούει NIN πρέπει να βγω παγανιά με το δίκανο! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Δεν πειράζει λίγοι και καλοί!:p Στην Αμερική πάντως είναι πολύ δημοφιλείς.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 lol όντως, αλλά αν το πάμε έτσι, δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ live εδώ! :( Και για να μην είμαι off topic, Peter Murphy -I'll fall with your knife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Πασχαλης Τερζης - Κανε οτι νομιζεις Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 lol όντως, αλλά αν το πάμε έτσι, δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ live εδώ! :( Tότε άρχισε να προσυλητίζεις κόσμο γιατί με τα 100 αντίτυπα που πουλάνε εδώ δεν τους βλέπω και πολύ ζεστούς στο να έρθουν από τα μέρη μας.:p Μην ξεχνάς ότι ζούμε στο Ελλαδιστάν!;) Πάντως λέω να κάνω ένα τηλεφωνάκι στον Τrent να του πω ότι έχουν δύο die-hard fans στην Ελλάδα και που ξέρεις..? Ίσως έρθουν να παίξουν για μας! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 εχω κολλησει μενα τραγουδι που δυστυχως δεν γνωριζω τον τιτλο....παιζεται στη διαφημιση του καναλιου alpha για το domino day.please αν υπαρχει καποιος που ξερει τον ευχαριστω προκαταβοληκα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 εχω κολλησει μενα τραγουδι που δυστυχως δεν γνωριζω τον τιτλο....παιζεται στη διαφημιση του καναλιου alpha για το domino day.please αν υπαρχει καποιος που ξερει τον ευχαριστω προκαταβοληκα!!!:) Ρώτα εδώ man http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195390&page=49 Για μένα Chris De Burgh - Saint Peter's gate & Chris De Burgh - The revolution. Εξαιρετικός καλλιτέχνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Smashing Pumpkins - από το σάουντρακ του Lost Highway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Amy MacDonald - This is the life :music: And you're singing the songs Thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Amy MacDonald - This is the life :music: And you're singing the songs Thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?πολυ ωραιο κομματι.μου ειχε κολλησει πριν απο μερες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Coldplay - Scientist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Even Better Than The Real Thing [Perfecto Mix] - U2 :music: ωραιότατο μιξάκι από τον Paul Oakenfold Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts