speed_fire08 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 d.guetta-Baby when the lights go out Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Foo Fighters - Tired Of You Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Your empty walls, Your empty walls, Pretentious adventures, Dismissive apprehension Don't waste your time, On coffins today, When we decline From the confines of our mind, Don't waste your time, On coffins today... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Είτε το πιστεύετε είτε όχι (μιας και είμαι ταγμένη στην μαύρη μουσική) τις τελευταίες ημέρες έχω λιώσει το Blackout της Britney Spears. Tracks όπως το Gimme More, Break The Ice, Piece Of Me, Radar, Toy Soldier, Get Back (Bonus track) είναι στο winamp σε συνεχές play. Δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ αλλά με ξεσηκώνει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrelis_ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 to tragoudi pou mou exei kollisei auto ton kairo einai ena kainourgio tou kourkouli alla den thimamai ton titlo..mipos ton kserei kaneis sas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ε ποιοι στιχοι σου κολλησαν;καπου εκει μεσα κρυβεται και ο τιτλος.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Την ευλογία σας πάτερ http://www.eppforum.org/gkr41/smilies/priest.gif Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε.... κορυφαίο! :D:lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ω θαυμα!-Παιδι θαυμα/ΖΝ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το καινούριο που είπε ο Τερζής στα Αρίων :up: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το καινούριο που είπε ο Τερζής στα Αρίων :up: πως λενε τον τιτλο φιλε μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 πως λενε τον τιτλο φιλε μου? Δεν είμαι σίγουρος γιατί ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, πάντως νομίζω ότι θα λέγετε "5 βήματα" ή κάτι τέτοιο... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 PJ Harvey - The Devil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 respect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μητροπάνος - 10 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Underworld - Holding The Moth:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Plain White T's - Hey There Delilah :love: A thousand miles seems pretty far But they've got planes and trains and cars I'd walk to you if I had no other way Our friends would all make fun of us and we'll just laugh along because we know That none of them have felt this way Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 'Οσο περνάνε οι χρονιές!!! junkey και τα δύο Taki Tsan εννοείτε!!!;):music: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Teardrop αλλά όχι απο Massive Attack απο τον José González (απίστευτος!!!) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Don't stop the music - Rihanna :music: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Fairytale gone bad (Acoustic version) :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 to tragoudi pou mou exei kollisei auto ton kairo einai ena kainourgio tou kourkouli alla den thimamai ton titlo..mipos ton kserei kaneis sas? To "αφιερωμένο" λες στάνταρ. το τραγούδι γ@μ@ει.... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 πραγματικα πολυ ωραιο τραγουδι...;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Comftarbly nab και η μουσική από το shine on you crazy diamond των pink floyd. Δεν παίζονται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Comftarbly nab και η μουσική από το shine on you crazy diamond των pink floyd. Δεν παίζονται.. +1 Ιδιαίτερα για Pink Floyd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Placebo - Every You Every Me Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts