xagiaka Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Sepultura - Roots Bloody Roots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Porcupine Tree: Fear of a Blank Planet, My Ashes, Anesthetize, Sound of Muzak. :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Sepultura - Roots Bloody Roots :blink: που ειστε κρυμενες ρε κοπελιες?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Editors - When anger shows Interpol - Pace is the trick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 anastacia--club megamix:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Δεν φταίω εγώ για αυτό αλλά ο γείτονας... Χριστίνα .....κάτι δεν θυμάμαι επώνυμο---Τέλος Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 τωρα εχω κολλισει λιγακι με Avril.. Sk8r Boy περισσοτερο :D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Μπορώ πια και μόνος να ζω δίχως έρωτες και μια ζεστή αγκαλιά Μπορώ μα σε θέλω πολύ πιο πολύ από κάθε φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Madonna - The beat goes on!!:music: Δεν ξερω αν ειναι demo ή οτι αλλο αλλα μ'αρεσει και μου χει κολλησει πολυ.... "On and on and on the beat goes" :up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μηλιώκας Γιάννης - Πάλι πιωμένος και μόνος Μηλιώκας Γιάννης - Ζητώ συγνώμη. Θεός ο Γιάννης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αmy Winehouse- Back to black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αmy Winehouse- Back to black γενικά όλο το cd ειναι κορυφαίο (You Know I'm No Good, κλπ). επίσης τώρα τελευταία unkle - burn my shadow away Yung Joc- It's Going Down Dr. Dre - The Next Episode Υποχθόνιος - Κάνε Ντου πολύ rnb παίζει τώρα τελευταία, περίεργα πράγματα :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ελισάβετ Σπανού - Τρελαίνομαι:O (πυροβολήστε με...:rolleyes:) Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 When the stars Go Blue!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 :!:Δημήτρης Παναγόπουλος - ΑΥΡΑ:!: ...γιατι ειμαι αερας που περνα, μεσα στης πολης τα στενα και κανει τα κλειστα παραθυρα να τριζουν, ΓΙΑΤΙ ΜΑΙ ΑΥΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΗ ΠΝΟΗ ΚΑΘΑΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΕΝΑ ΦΎΛΛΑ ΝΑ ΘΡΟ'Ι'ΖΟΥΝ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 γενικά όλο το cd ειναι κορυφαίο (You Know I'm No Good, κλπ). κατά την ταπεινή μου άποψη το καλύτερο cd που έχω ακούσει τελευταία, πολύ πιο ''ώριμη'' Αmy απο το ''Frank''...Υπέροχη ερμηνεία στο Me & Mr Jones :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 She she, she want it, I want to give it to her,She know that, it's right here for her,I want to, see her break it down yooo 50 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Pharoahe Monch-Simon Says Mike Jones-Still Tipppin(G-Unit Remix) Army Of The Pharaohs-Tear It Down Aυτά τα ολίγα και ενα yo σε όλους τους hip-hopάδες Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Sufjan Stevens - John Wayne Gacy Jr Carly Simon - It's too late baby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Και μέσα σε όλα τα ξένα, να πω και το: Τον Αύγουστο που μου χρωστάς - Μητροπάνος. Τραγουδάρα! :music: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 74,75,τελειο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 She she, she want it, I want to give it to her,She know that, it's right here for her,I want to, see her break it down yooo 50 :D +100000000000 Απίστευτη κομματάρα!! Όπως και το Peep Show που αν και έχω μόνο snipet απο το κομμάτι, εδώ και ενάμιση μήνα κοσμεί το κινητό μου σαν ringtone. Και το νέο της JLo - Do it well απο το νέο της album Brave (09/10/2007) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Stavento - Το πιο γλυκό μεθύσι Απλά υπέροχο :O Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Stavento - Το πιο γλυκό μεθύσι Απλά υπέροχο :O Εμένα απο Stavento μου έχει κολλήσει το "Πόσο ακόμα".. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ενα που λεει Out of my life out of...... αλλα δε ξερω πως λεγεται.help plzzzzzzzzzz! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts