Villis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Αγάπησε με - Γιώργος Γιαννιάς Δως'μου πίσω την καρδιά μου - Γιάννης Πλούταρχος Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Linkin Park - What I've Done Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 αν κ παλιο εγω τωρα ανακαλυψα οτι ειχα αυτο το τραγουδι! Στράτος-Σφακιακακης!(το τραγουδι υμνος για τον στρατο διονυσιου)(φιλε εφυγε ο στρατος και παρελυσε το κρατος......................) το εχω βαλει στο repeat κ το ακουω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Nicole Scherzinger - Whatever U Like (Feat. T.I.) wicked beat :hypno: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μιχαλάρας-Το σ'αγαπώ :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kath30 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 how to save a life-the fray fairytale gone bad-sunrise avenue k fysika.. pio poly-mixalis xatzigiannis! Παράθεση Μοναχά μη με ρωτήσεις αν θα πέθαινα για σένα,η απάντηση μωρό μου είναι εύκολη για μένα.. Πιο πολύ απ' όσο φαντάζεσαι,πιο πολύ απ' όσο φοβάσαι,πιο πολύ απ΄ότι ονειρεύεσαι μες τα χέρια μου όταν κοιμάσαι.. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ 30/12/2006:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 U.N.K.L.E - burn my shadow :music: I have burned my tomorrow And I stand inside today At the edge of the future And my dreams all fade away And burn my shadow away Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Nothing in my way-Keane:) Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Fragile - Sting :music: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 U.N.K.L.E - burn my shadow :music: I have burned my tomorrow And I stand inside today At the edge of the future And my dreams all fade away And burn my shadow away Φανταστικό κομμάτι! :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Fragile - Sting :music: Απλά :respect: Για μένα: House of love - East 17 :music: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Avril Lavigne - When You're Gone Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimofili Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Avril Lavigne - When You're Gone symfono einai teleio.... Παράθεση impossible is nothing:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Και φοβερό videoclip:happy: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimofili Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Και φοβερό videoclip:happy: ontos.....vasika thelo na to akouo synexeia Παράθεση impossible is nothing:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 James - Getting Away With It Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ash-Polaris & I Started a Fire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Atb - Let U Go (Tocadisco Doesnt Give A Rats *** Mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coulomb Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Iron Maiden - 2 Minutes to midnight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Iron Maiden - 2 Minutes to midnight :respect: 2 Minutes to midnight The hands that treaten doom 2 minutes to midnight, To kill the unborn in the womb. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ριλααααααξ,τεικ ιτ ιιιιιζιιιιι το εχω ρινγκτοουν στο κινητο και μου κολησε απο το πρωι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 James - Getting Away With It Για ευνόητους λόγους :respect: Εμένα μου έχει κολλήσει το Say Something από το πρωί. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Σε κουβαλάω παντού όπου κι αν πάω, ό,τι κι αν κάνω δε σε ξεχνώ. Σε κουβαλάω παντού όπου κι αν πάω, κι είσαι μαζί μου, όπου βρεθώ...:cry: :( Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 otan xarazei -Aggelakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Οναρ - Χαρτινα φαναρια!!!!! "Τι ώρα είναι" δε θα ρωτήσω κι αν θα σε χάσω δε θα μιλήσω. αυτή την ώρα θέλω να κλέψω και στων ματιών σου το έργο να παίξω. Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts