trifilli Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Olivia Lewis-"Vertigo" Στον αστερισμό της Γιουροβίζιον εγώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Olivia Lewis-"Vertigo" Στον αστερισμό της Γιουροβίζιον εγώ... Ναι εμεινες λιγο πισω....!:wacko: Παντως ηταν απο τα λιγα κομματια που ξεχωρισα και εγω;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler7 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 The Clansman από Maiden.:cool: Παράθεση http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδάκια μια ερώτηση: Ποιός είναι ο ερμηνευτής ή ο τίτλος του τραγουδιού που λέει: Αυτό το καλοκαίρι θα'ναι μαγικό θα ζήσουμε το κάτι διαφορετικό... (ξέρω ξέρω λάθος θέμα διάλεξα ,αλλά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει). :happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδάκια μια ερώτηση: Ποιός είναι ο ερμηνευτής ή ο τίτλος του τραγουδιού που λέει: Αυτό το καλοκαίρι θα'ναι μαγικό θα ζήσουμε το κάτι διαφορετικό... (ξέρω ξέρω λάθος θέμα διάλεξα ,αλλά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει). :happy: Μάλλον εννοείς αυτό : Κυριάκος Παπαηλίας-Αυτό το καλοκαίρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Μάλλον εννοείς αυτό : Κυριάκος Παπαηλίας-Αυτό το καλοκαίρι :) Ναι ,αυτό είναι σ'ευχαριστώ πολύ..:happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει το τραγούδι από την διαφήμιση της coka-cola που παίζει τώρα στην TV??? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 White Stripes-Conquest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 White Stripes-Conquest thanks αλλα δεν είναι αυτό που ψάχνω. εννοώ την διαφήμιση που ο τυπάκος χτυπιέται μπροστά σε ένα μαγαζί και μετά από λίγο των δείχνει να πρωταγωνιστεί σε μια τεράστια πλατεία σε ένα video wall και όλοι να των δείχνουν :D Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 thanks αλλα δεν είναι αυτό που ψάχνω. εννοώ την διαφήμιση που ο τυπάκος χτυπιέται μπροστά σε ένα μαγαζί και μετά από λίγο των δείχνει να πρωταγωνιστεί σε μια τεράστια πλατεία σε ένα video wall και όλοι να των δείχνουν :D Εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα για αναζήτηση κομματιών. Εδώ θα βρεις ότι ψάχνεις. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εμενα παντως το τραγουδι που μου εχει κολλησει κ το λεω ολη την ωρα ειναι το bleed it out απο linkin park. E δεν ειναι κ πολυ δυσκολοι οι στιχοι!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous Girl Το άκουσα σήμερα και έφαγα τρελό κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 The Clansman από Maiden.:cool: Respect (ειδικά στο rock in rio) απο εμένα Iron Maiden - Journeyman (live) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Respect (ειδικά στο rock in rio) απο εμένα Iron Maiden - Journeyman (live) :respect: I know what I want, I'll say what I want and noone can take it away! :respect: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 :respect: I know what I want, I'll say what I want and noone can take it away! :respect: Κομματαρα!!!! Πρεπει να ειναι το μονο ακουστικο τους τραγουδι. Εχω το "Death on the Road" dvd και το παιζουν εκει.. Και ο δισκος (Dance of Death) του 2003 ηταν πολυ καλος. Π[ολυ καλυτερος απο τον τελευταιο Rainmaker Widest Dreams Paschendale Face in the Sand Dance of Death Journeyman κλπ κλπ ολα αψογα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Κομματαρα!!!! Πρεπει να ειναι το μονο ακουστικο τους τραγουδι. Εχω το "Death on the Road" dvd και το παιζουν εκει.. Και ο δισκος (Dance of Death) του 2003 ηταν πολυ καλος. Π[ολυ καλυτερος απο τον τελευταιο Rainmaker Widest Dreams Paschendale Face in the Sand Dance of Death Journeyman κλπ κλπ ολα αψογα Όντως. Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το "Dance of Death" παρά το τελευταίο album... Το "Journeyman" είναι ύμνος, είναι κομμάτι απόλυτου respect... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_tazman Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Schwab - Djs in a Row!!! Einai to prwto tragoudi pou akougetai stin tainia "It's all gone pete tong". Twra apo Rock exw kollisei asxima me to God Gave Me Everything tou Mick Jagger alla exw faei skaloma kai pali (meta apo kairo) me to Still D.R.E (Dr. Dre + Snoop Dog) apo hip-hop.. O sxizofrenis dolofonos me to prioni einai episis korifi........... :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The World is Yours.. Take it to the limit! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Clint Manshell-Death is the road to Awe...από το εξαιρετικό soundtrack του ''The Fountain''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Κομματαρα!!!! Πρεπει να ειναι το μονο ακουστικο τους τραγουδι. Εχω το "Death on the Road" dvd και το παιζουν εκει.. Και ο δισκος (Dance of Death) του 2003 ηταν πολυ καλος. Π[ολυ καλυτερος απο τον τελευταιο Rainmaker Widest Dreams Paschendale Face in the Sand Dance of Death Journeyman κλπ κλπ ολα αψογα Από τον τελευταίο δίσκο,όλα τα λεφτά είναι το εκπληκτικό For the greater good of God Respect στον Steve Harris . Για μένα το Dance of Death είναι το καλύτερο τραγούδι των Maiden.Μουσική πανδαισία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Από τον τελευταίο δίσκο,όλα τα λεφτά είναι το εκπληκτικό For the greater good of God Respect στον Steve Harris . Για μένα το Dance of Death είναι το καλύτερο τραγούδι των Maiden.Μουσική πανδαισία Για καλυτερο δεν το κοβω. αλλα ναι ειναι πανδαισια! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 απο τον δισκο dance of death ειναι κ το no more lies μεγαλη κομματαρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 απο τον δισκο dance of death ειναι κ το no more lies μεγαλη κομματαρα! Σωστός. Iron Maiden - Futureal (live with bruce) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Buena Vista Social Club-Clocks & I still haven't found what i am looking for Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μου έχουν κολλήσει 2 τραγούδια και τα 2 από τα Mad VMA Το πρώτο είναι "Όλα γύρω σου γυρίζουν" με τον Μίχα και το 2ο είναι Stavento-C:Real "Επικίνδυνα σε θέλω-Πόσο ακόμα" Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 There's a place for us A time and a place for us Hold my hand and we're half way there hold my hand and I'll take you there Somehow... Someday, somewhere... :music: Μάριος Φραγκούλης - Someday Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts