evago Δημοσιεύτηκε April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2016 Γεια σας θέλω ένα κινητό μέχρι 250 ευρώ και θα το πάρω απο κατάστημα στην κύπρο.Εμενα με ενδιαφέρει να μην δημιουργειο καθολου προβλήματα, να αντέξει τουλάχιστον 2 χρόνια, να έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, καλη μπαταρια . Είμαι ανάμεσα σε αυτά 1. Μotorola moto g3 (γρήγορο, δεν λαγκάρει, αλλά κακό εμφανισιακά, δεν υπάρχει η δυνατότητα στην μπροστινη καμερα να μην κανει flip τις φωτογραφιες μολις βγαινουν, 1gb ram, καλή μπαταρία, προστασια απο νερο, σίγουρα updates) 2.Sony xperia m4 aqua (γρήγορο, καλος επεξεργαστης και 2gb ram, αδιάβροχο και προσασια απο σκόνη, ωραιο design, μέτρια καμερα, δεν γνωριζω για την μπροστινη, φοβαμαι λιγο τα sony ακουσα πολλους να έχουν προβλήματα, λίγη μνήμη η οποια δεν θα ειναι προβλημα με το android 6.0) 3.Sony Xperia C4 (δεν γνωρίζω πολλά γιαυτό, αρκετά μεγάλη οθόνη (5.5) , καλος επεξεργαστης, γρηγορο, 2gb ram, πολύ όμορφο , τελεια selfie camera με flash, φοβαμαι λιγο τα sony, κακη μπαταρια απ'οτι ακουσα,όχι αδιαβροχο) 4. Lg Zero (δεν γνωριζω πολλα για τα midrange lg, καλή καμερα και μπροστινή , μετριος επεξεργαστης, 1.5 ram, 16 gb μνημη, οχι αδιαβροχο, οχι σιγουρα updates, καλή μπαταρία, όμορφο) 5. Lg K10 (καλή κάμερα, κακή μπροστινή, μετριος επεξεργαστης, 1.5 ram, 16 gb μνημη, οχι αδιαβροχο, οχι σιγουρα updates, τελειο εξωτερικαα, 5.3 οθονη) Ποιο απο αυτά προτείνετε και γιατίι? Θέλω σίγουρες απόψεις καθως ειμαι εξαιρετικα αναποφασιστος και εδω και πολλους μηνες παιδευομαι να αποφασισω ποιο να παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Και γιατι οχι νεξους 5χ; Ολα οσα εγραψες ειναι 2 επιπεδα χειροτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Nexus 5χ και από μένα και με λίγα παραπάνω παίρνεις το 32gb η LG g flex 2 αρκετά καλό και αυτό.. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ομοίως και από μένα Nexus 5X.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σίγουρα το Nexus 5x υπερτερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 θα το παρω απο κυπροο . το nexus στην κυπρο ειναι σχεδον 400 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Υπάρχουν skoutzομάγαζα στην Ελλάδα που κάνουν και αποστολές στην Κύπρο με κάποια έξτρα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 το ξερω απλα εχω ενα κουπονι απο ενα καταστημα στην κυπρο μεγαλου ποσου και θελω να το αξιοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Οπότε απορρίπτεται... κρίμα και αξίζει τα λεφτά του.. Για το moto g 3rd gen σε ποια έκδοση αναφέρεσαι; 8gb εσωτερική και 1gb ram ή 16gb εσωτερική και 2gb ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Φίλε από αυτά που αναφέρεις έχω πιάσει στα χέρια μου το zero που πήρε ένας φίλος μου και τον βοήθησα στο στήσιμο. Όμορφη κατασκευή και φοβερές κάμερες για αυτά τα χρήματα. Για το αν σε κρατήσει 2 χρόνια φαντάζομαι ότι όλα αυτά που αναφέρεις πάνω κάτω θα σε κρατήσουν αλλά αυτό εξαρτάται από τις δικές σου απαιτήσεις. Το android έχει ωριμάσει και οι συσκευές γενικά έχουν ικανοποιητικό hardware για να λειτουργούν απροβλημάτιστα για ένα μέσο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Γενικά αν έχεις πολλές εφαρμογές ή μεγάλες σε μέγεθος και κουβαλάς μαζί σου πολλές φωτό, βίντεο και μουσική απέφυγε να πάρεις κινητό με εσωτερική μνήμη μικρότερη από 16gb. Ακόμα και αν δέχεται κάρτες μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μιλάω για την έκδοση με το 1gb. Το γνρίζω αυτό με την μνήμη απλά με το android 6.0 θα μπορώ να χρησιμοποιησω μια sd card ως εσωτερική μνήμη του κινητού και γιαυτό έβαλα μέσα στις επιλογές μου και κινητά με 8gb μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ναι το ξέρω και αυτό απλά θα πρέπει να "επενδύσεις" σε μία πολύ καλή, αξιόπιστη και γρήγορη κάρτα μνήμης για να λειτουργεί απροβλημάτιστα σαν εσωτερικός χώρος γιατί αν σου χαλάσει δεν θα μπορείς ούτε εφαρμογή να ανοίξεις. Αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στο κομμάτι της ram. Όσο ελαφρύ και αν έχει γίνει το android, ακόμα και στο moto g που είναι σχεδόν pure, πάλι δεν παύει να έχει απαιτήσεις και στο μέλλον αυτό ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα. Πάντως για καθημερινή και απλή χρήση το moto g με 1gb ram νομίζω θα δουλεύει μια χαρά. Τώρα για το κομμάτι της κάμερας, που βλέπω σε ενδιαφέρει πολύ, δεν μπορώ να σου πω ποιο είναι καλύτερο καθώς δεν τα έχω δουλέψει όλα. Η sony φημίζεται για τις κάμερές της, το moto g έχει μια πολύ καλή κάμερα την ίδια που έχει και το nexus 6 και τα LG από τα χαρακτηριστικά τους μόνο βλέπω πως έχουν αξιόλογες κάμερες. Η μπαταρία εξαρτάται και πολύ από την χρήση που θέλεις να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μιλάω για την έκδοση με το 1gb. Το γνρίζω αυτό με την μνήμη απλά με το android 6.0 θα μπορώ να χρησιμοποιησω μια sd card ως εσωτερική μνήμη του κινητού και γιαυτό έβαλα μέσα στις επιλογές μου και κινητά με 8gb μνήμη Μονο η μοτορόλα το κάνει αυτο που λες. Οι υπόλοιπες εταιρείες δεν προχώρησαν σε ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου στην 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 @bill_thes εισαι σιγουρος 100%? Επειδή απ'οτι ξέρω δεν ήρθαν ακόμα οι αναβαθμίσεις στα αλλα κινητά (πλυν του motorola). Σ ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εισαι σιγουρος 100%? Επειδή απ'οτι ξέρω δεν ήρθαν ακόμα οι αναβαθμίσεις στα αλλα κινητά (πλυν του motorola). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 @bill_thes εισαι σιγουρος 100%? Επειδή απ'οτι ξέρω δεν ήρθαν ακόμα οι αναβαθμίσεις στα αλλα κινητά (πλυν του motorola). Σ ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . 100% δεν ειμαι, κρίνοντας όμως απο συσκευές που κατείχα και αναβάθμισα απο 5.0 σε 6.0 ( z5 compact, lg g4) και δεν είδα ενοποίηση, δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι στις εταιρείες που προανέφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evago Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 πιστευεις οτι το lg k10, lg zero θα αναβαθμιστουν σε android 6.0? Πιστεύεις οτι οι αναβαθμίσεις γενικά είναι σημαντικές για το κινητό ? Ποιο κινητό απο αυτά που ανεφερα μου προτεινεις να παρω κατα την γνωμη σου και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts