NickStavr Δημοσιεύτηκε April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2016 Γεια σας, Είμαι 19 και θέλω τόσο πολυυυυύ να κάνω ένα σχετικά μικρό τατουάζ στο χέρι...από την μια όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα θέλω να το έχω σε 30 χρόνια (πχ), από την άλλη οι 2-3 εβδομάδες της χένας μου φαίνονται πολύ λίγες :p Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ενδιάμεση επιλογή; Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Γεια σας, Είμαι 19 και θέλω τόσο πολυυυυύ να κάνω ένα σχετικά μικρό τατουάζ στο χέρι...από την μια όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα θέλω να το έχω σε 30 χρόνια (πχ), από την άλλη οι 2-3 εβδομάδες της χένας μου φαίνονται πολύ λίγες :p Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ενδιάμεση επιλογή; Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση :cry: Υπάρχει κάποια λύση: Να περιμένεις μερικά χρόνια και αν ακόμα το θέλεις να το κάνεις τότε. Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις τι θα θέλεις σε 30 χρόνια. Κυρίως στην ηλικία που είσαι, αλλά και εγώ που είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερός σου, με το ζόρι ξέρεις τι θέλεις να κάνεις την επόμενη βδομάδα. Περίμενε. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι. Επίσης οι 2-3 βδομάδες της henna μια χαρά είναι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Χαρακτηριστικό της ηλικίας είναι ένας υπέρ ενθουσιασμός, καθώς και μια αίσθηση πως τα συναισθήματα και οι επιθυμίες είναι πολύ δυνατές κλπ κλπ Ακόμα δηλαδή και στις περιπτώσεις που κανείς λέει “δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη ποτέ, θα μου αρέσει για πάντα ", το φυσιολογικό είναι μεγαλώνοντας να αλλάξει η άποψή σου. Λέω φυσιολογικό γιατί ο άνθρωπος εξελίσσεται. Πολύ περισσότερο στη δική σου περίπτωση που δεν είσαι κ πολύ σίγουρος. Η καλύτερη ηλικία, με λιγότερα πράγματα να μετανιώσεις είναι 25 μέχρι 30. Μπορεί να σου φαντάζει μακρινό. Ιδίως αν έχει σκαλώσει το μυαλό σου κ παίζεις διαρκώς σενάρια για το tattoo.. Βρες κάτι άλλο να απασχολήσει το μυαλό σου όμως και με τον καιρό θα σου φύγει. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Σκέψου ένα παπού, να κάθεται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και να προσέχει το εγγονάκι του που παίζει. Στη συνέχεια σκέψου τον με τατουάζ...αν δε σου αρέσει το θέαμα άστο γι αργότερα και βλέπεις αν το θέλεις ακόμη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Σκέψου ένα παπού, να κάθεται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και να προσέχει το εγγονάκι του που παίζει. Στη συνέχεια σκέψου τον με τατουάζ...αν δε σου αρέσει το θέαμα άστο γι αργότερα και βλέπεις αν το θέλεις ακόμη. Όσο για τον φίλο, μιας και τυχαίνει να δουλεύω σε τατουατζίδικο έχω να πω πως βλέπω αρκετά άτομα σαν κι εσένα καθημερινά. Πέρα από τις χαζομάρες που λένε οι περισσότεροι απλά για να το κάνεις το ταττου θα σου πω επίσης ότι όταν κάτι το θες κάντο και μην σκέφτεσε τι θα κάνεις όταν γεράσεις, ειδικα το μικρό σχέδιο που λες ( αν και δεν θα μείνεις σίγουρα στο 1 αν αρχίσεις ) απ'την δεύτερη εβδομάδα που θα σου φύγει η όλη φάση της πολύ προσοχής ( κάθε τρεις και λίγο θα το κοιτάς κτλπ ) θα σου φαίνεται λες και το χες από πάντα και δεν θα σε ξινίζει. Αρκεί να το θες. Edited April 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάντως ενδιάμεση επιλογή, ανάμεσα σε χενα και τατουάζ δεν υπάρχει; Επειδή και εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς που αλλάζουν γνώμη, δεν έχω κάνει και δεν νομίζω να κάνω κανονικό τατουάζ. Ωστόσο μια πιο εφήμερη επιλογή όπως τη χενα την καλοβλέπω, και ας είναι μόνο 2-3 εβδομάδες...Καλό μαγαζί με καλές τιμές στην Αθήνα, που να μην ελλοχεύει κίνδυνος μόλυνσης έχετε κάποιο να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Υπήρχε παλιοτερα ιδιο θεμα και κκειδωσε. Λογικα σε λουκετο θα πάει και αυτο... Τεσπα, ειμαι της γνωμης να κανει ο καθενας οτι γουσταρει και οποτε το γουσταρει!!! Δεν εχω κανενα τατου αλλα πάντα ήθελα να κανω. Το εχω προγραμματισμένο παντως. Με την πρωτη οικονομικη ευκαιρία θα "χτυπησω" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Φιλε μου να το κανεις μονο αν εισαι 100% σιγουρος οτι το θες. θα ειναι κατι που θα το εχεις για παντα. Μετα αν θες να το βγαλεις θα πρεπει να κανεις Laser :cry: Αν τελικα αποφασισεις να το κανεις μην σε νοιαζει το τι θα πει και τι θα λεει ο καθενας, το κανεις για εσενα. Μετα, αν καποια στιγμη μετανιωσεις και δεν σου αρεσει το σχεδιο που εκανες (δεν σε εκφραζει) μπορεις να το αλλαξεις και να μην φαινεται καθολου αυτο που θες να κανεις τωρα και ετσι αλλαζεις και ''παραστασεις'' :lol: ;) Οπως γραφει και ο adversus μπορει να φας ''κολλημα'' και να μην μεινεις στο ενα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Φιλε,κανε αυτο που γουσταρεις τωρα χωρις να σκεφτεσαι το αυριο,γιατι το αυριο κανεις δεν το γνωριζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Φιλε,κανε αυτο που γουσταρεις τωρα χωρις να σκεφτεσαι το αυριο,γιατι το αυριο κανεις δεν το γνωριζει. Συμφωνώ απόλυτα!!!! Και στο κάτω κάτω αν το βαρεθεί τόσο πολύ σε λίγα χρόνια και δεν μπορεί ούτε να το βλέπει, μπορεί να το βγάλει με leiser. Υπάρχουν σχετικά βιντεακια στο YouTube αν θέλει να ρίξει κ εκεί μια ματιά να ξέρει την διαδικασία. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό που αν το βαρεθεί αργότερα του κόβουν το χέρι για να το βγάλουν! Βγαίνει. Μπορεί όχι 100% αλλά βγαίνει. Μπορεί να αφήσει ένα μικρό σημαδακι. Όταν λες ενδιάμεση επιλογή εννοείς να κρατάει παραπάνω από την χενα αλλά να μην είναι και μόνιμο όπως το κανονικο τατουάζ. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο! Η γνώμη μου λοιπόν είναι να κάνεις χενα το ίδιο τατουαζ στο ίδιο σημείο που θα κάνεις το τατουάζ για 2-3 βδομάδες όσο κρατήσει η χενα . Κ αν δεις ότι τελικά σου αρέσει και σου πάει πάνω σου, πήγαινε κάνε το κανονικό που θες. Γιατί αλλιώς το βλέπεις στο χαρτί κ Αλλιώς πάει πάνω σου. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 11, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το τατουάζ για εμένα θεωρώ ότι έιναι είτε θές είτε δεν θες. Όταν το σκέφτεσαι, ή σκέφτεσαι σε 30 χρόνια τότε δεν το θες πραγματικά. Εγώ έχω κάνει δύο στα χέρια και τα ήθελά πολύ και δεν σκέφτομαι καν πως θα είναι σε 20 30 40 χρόνια, και μάλιστα τα έκανα στα χέρια γιατί θέλω να τα βλέπω συνέχεια! και τώρα ετοιμάζομαι και για τρίτο! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Επισης πρεπει να αναφερουμε πως το τατουαζ δεν ειναι συμβολικο, ειναι τεχνη. Τους συμβολισμους και αλλα τετοια χαζα το λενε οσοι ντρεπονται να που πως το εκαναν για μοδα. Τατουαζ κανεις γιατι σου αρεσει. Προφανως και μπορει να υπαρχουν πανω σου σχεδια που τα κανεις για καποιο λογο αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 το αντιστοιχο μανικι στο ποδι πως λεγεται? μπατζακι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 το αντιστοιχο μανικι στο ποδι πως λεγεται? μπατζακι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ονομασία. Sleeve tattoo λέγεται και πάει απλά σε leg sleeve tattoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts