geomiii3 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 kalimera, emena pantos to proino mu analoga thn mera k thn fash pu eimai poikilei: ean exo xrono mporei an fao kana tost h cornflakes,xymo k gala... apthn allh ean biazomai kana kafe filtrou sto podi..kana galliko krouasan k exo pathn porta.....h kana xymo k oti exei meinei apo x8es apo glyko ktl k telos loukkouleio geuma ean xypnao me to moro sthn agalia mu!!!;-pppp Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 to loukouleio esu to etoimazeis h to moro sou?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 αν φαω πρωινο,θα ειναι τοστ,χυμος πορτοκαλιου,καποιο φρουτο,φρυγανιες με μαρμελαδα(ολα αυτα η καποια απο αυτα:D ) τα δημητριακα που προτιμα αρκετος κοσμος για πρωινο μου αρεσει να τα τρωω το απογευμα...:blink: και γαλα πινω αρκετες φορες το πρωι,χωρις κακαο..αυτον τον καιρο πινω και κανενα χαμομηλι που και που... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Μόνο καφέ το πρωι (με τα τσιγάρα μαζί). Μετά βλέπουμε και κάνουμε ανάλογα την όρεξη :) ο κλασσικός έλληνας ... της κατάχρησης :rolleyes: Εγώ δεν είμαι από αυτούς που σου λένε πως αν δεν πιούνε καφέ δεν μπορούνε να ξυπνήσουνε. Και με νερό ξυπνάω εγώ!! Για πρωϊνο πίνω χυμό ή νερό και τρώω κάτι με φύλλο π.χ. τυρόπιττα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 to loukouleio esu to etoimazeis h to moro sou?? freak dne exo tetoia kolimata..analoga thn fash...k to pu briskomai...pantos pistepse me..paizei k aptis 2 pleures..PANTOTE!!!..ti to pio omorfo na peripoihse ton allon k antistrofa?!!!:cool: :O :shifty: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εγώ τρώω ένα θρεπτικότατο ΦΡΑΠΠΕ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εγώ τρώω ένα θρεπτικότατο ΦΡΑΠΠΕ! Πολύ θρεπτικό!:rolleyes: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Fitness με σοκολάτα ή Kellog's Corn Flakes (πάλι τα σοκολατένια). Κάθε μέρα, λες και είμαι 5 χρονών :lol: και ανεξάρτητα από το τι ώρα ξυπνάω. Καφέ πίνω στο γραφείο (αν και δεν πίνεται)- βαριέμαι να φτιάχνω σπίτι- εκτός από το σαββατοκύριακο. Και τσιγάρο εννοείται μετά από όλα αυτά:( Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Μπριζολίτσα χοιρινή και ένα διπλό σχέτο νες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 αμα έχω φάει τον άμπακο το βράδυ δεν έχω όρεξη το πρωί.αλλιώς κανα γάλα με δημητριακά,κανα ψωμί με μέλι τετοια...κανα τοστάκι..:D Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Συνηθως ενα ποτηρι γαλα αντε και κανενα κομματι κεικ ή τοστακι ή γλυκακι....κατι τελος παντων λιγο. Υπαρχουν περιπτωσεις που φευγω ετσι χωρις τιποτα να πιω ή να φαω. Το σαβ/κο μαλλον πιο αργα πινω γαλα και βγαινω για καφε εξω. απο φαγητο τιποτα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ενα κουλουρακι με σουσαμι και ενα χυμο motion!Και μετα ενα καφεδακι.... και το απογευμα παλι!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Τις καθημερινές πίνω σκέτο γάλα ή μαζί με δημητριακά. Τα Σαββατοκύριακα που σηκώνομαι πιο άργα (και με έχει πιάσει πείνα!!!) τρώω και κανένα τοστάκι και καμιά φέτουλα με μέλι ή μαρμελαδίτσα. Πάντα όμως τα πρωϊνά σηκώνομαι με τρελή όρεξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γαλατάκι φρέσκο 1,5% με corn flakes και ριζάλευρο. Και μετά στη δουλειά καφεδάκι. Τρώω 3 φορές τη μέρα (πρωϊνό,δεκατιανό και μεσημεριανό). Το βράδυ κάνα γιαουρτάκι ή καμιά σοκολάτα. :D :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δεν τρωω γιατι δεν προλαβαινω Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedgirl Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Το πρωι δυστυχως δεν μπορω να φαω τιποτα. Εχω συνηθισει τον καφε και ειναι η πρωτη μου δουλεια μετα το ντουζακι. Καθε φορα ολο λεω οτι θα προσπαθησω να φαω εστω μια φρυγανια με μελι αλλα καθε πρωι το διαγραφω:D Παράθεση tuning is passion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Η μέρα μου ξεκινάει με ελληνικό καφέ στις 7.30π.μ. Γύρω στις 9.30π.μ. τρώω δύο κουταλιές της σούπας ταχίνι με μέλι και 10.00 με 10.30 πίνω ένα μεγάλο ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η πιό υγιεινή διατροφή (καθότι έχω τελειώσει σχολή Διαιτολογίας) που υπάρχει. Ό,τι απορείες έχετε πάνω σε θέματα διατροφής, ρωτήστε με. Χαρά μου να βοηθήσω όποιον μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 bre dietologe mou,kafe proi proi??fae ena mhlaraki..to idio einai...(kai apodedeigmena pleon) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Η μέρα μου ξεκινάει με ελληνικό καφέ στις 7.30π.μ. Γύρω στις 9.30π.μ. τρώω δύο κουταλιές της σούπας ταχίνι με μέλι και 10.00 με 10.30 πίνω ένα μεγάλο ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η πιό υγιεινή διατροφή (καθότι έχω τελειώσει σχολή Διαιτολογίας) που υπάρχει. Ό,τι απορείες έχετε πάνω σε θέματα διατροφής, ρωτήστε με. Χαρά μου να βοηθήσω όποιον μπορώ.Ταχίνι; :ooch: Ούτε το μέλι δεν το σώζει... http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 bre dietologe mou,kafe proi proi??fae ena mhlaraki..to idio einai...(kai apodedeigmena pleon) Ο ελληνικός καφές καταρχήν θεωρείται ο πιό αθώος από όλους τους καφέδες. Δεύτερον ο καφές μην ξεχνάμε οτι είναι φυσικό προιόν. Τρίτον περιέχει καφείνη η οποία τονώνει και ενεργοποιεί τον οργανισμό που τόσο ανάγκη έχει το πρωί που ξεκινάει η μέρα. Δεν είμαι υπέρ της συχνής κατανάλωσης του καφέ γιατί κάθε προιόν ακόμη και φυσικό, όταν υπερκαταναλώνεται έχει παρενέργειες. Ένας το πρωί και ένας το μεσημέρι είναι αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ταχίνι; :ooch: Ούτε το μέλι δεν το σώζει... http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Μεγάλο λάθος! Το ταχίνι δυστυχώς είναι πολύ παρεξηγημένο στην Ελλάδα. Αν ξέραμε τί ιδιότητες έχει και πόσο καλό κάνει στον οργανισμό και στη σύνθεση ορμονών όπως η τεστοστερόνη λόγω του ψευδαργύρου που περιέχει θα το τρώγαμε κάθε μέρα(σε μικρές βέβαια ποσότητες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εμένα πάλι η μέρα μου ξεκινά απο τις 5.30. 6 και κάτι τρώω μια κούπα δημητριακά και κατα μεταξύ 9-11 δυο μικρά γεύματα, δηλαδή μικρά σαντουιτσάκια. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ο ελληνικός καφές καταρχήν θεωρείται ο πιό αθώος από όλους τους καφέδες. Δεύτερον ο καφές μην ξεχνάμε οτι είναι φυσικό προιόν. Τρίτον περιέχει καφείνη η οποία τονώνει και ενεργοποιεί τον οργανισμό που τόσο ανάγκη έχει το πρωί που ξεκινάει η μέρα. Δεν είμαι υπέρ της συχνής κατανάλωσης του καφέ γιατί κάθε προιόν ακόμη και φυσικό, όταν υπερκαταναλώνεται έχει παρενέργειες. Ένας το πρωί και ένας το μεσημέρι είναι αρκετοί.agaphte kurie dietologe :p kat arxhn to oti o ellhnikos kafes einai pio a8oos apo tous allous de shmaineis pos 8a prepei kai na katanalonetai... sinexizo na uperaspizomai th lush "mhlo enanti tou kafe" ka8os kai fusikotato proion einai kai energopoiei ton organismo to proi-opos kai o kafes- dinontas tou kai kapoies bitaminoules...xoria pou de paxaineis kiolas(se sxesh me ton kafe me 2-3 koutalakia zaxarh) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 agaphte kurie dietologe :p kat arxhn to oti o ellhnikos kafes einai pio a8oos apo tous allous de shmaineis pos 8a prepei kai na katanalonetai... sinexizo na uperaspizomai th lush "mhlo enanti tou kafe" ka8os kai fusikotato proion einai kai energopoiei ton organismo to proi-opos kai o kafes- dinontas tou kai kapoies bitaminoules...xoria pou de paxaineis kiolas(se sxesh me ton kafe me 2-3 koutalakia zaxarh) Θα σεβόμουν την άποψή σου αν ήσουν διαιτολόγος όπως εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 giati sto thread mono dietologoi summetasxoun??:blink: aaaa sugnomh de to hksera...:baby: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts