Jump to content

[S7 series] Διαθεσιμότητα και αγορά

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

99% παιρνεις branded φιλε μου cocmote,vodafone!

Μακάρι να πέσω στο 1% :p

Στη γυναίκα μου, πάντως, πήρα πέρυσι ενα Α3 από vodafone και δεν έχει λογότυπα στην έναρξη και στο σβήσιμο!

Φαντάζομαι, μπορώ να βάλω με ODIN μια unbranded rom;

Σ' αυτή την περίπτωση θα ισχύει κανονικά η εγγύηση ή πρέπει να φοράει την "μαμά" rom για να πάει στο service;

Edited by Titarasaudi

• Απαντήσεις 376
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακάρι να πέσω στο 1% :p

Στη γυναίκα μου, πάντως, πήρα πέρυσι ενα Α3 από vodafone και δεν έχει λογότυπα στην έναρξη και στο σβήσιμο!

Φαντάζομαι, μπορώ να βάλω με ODIN μια unbranded rom;

Σ' αυτή την περίπτωση θα ισχύει κανονικά η εγγύηση ή πρέπει να φοράει την "μαμά" rom για να πάει στο service;

Σαν υπάλληλος Vodafone , αποσο ξέρω δεν αλλάζουν πλέον τα boot-shut down animation σε Samsung συσκευές , σβήνεις τα application και είσαι κομπλέ αν θες καθαρό κινητό!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Σαν υπάλληλος Vodafone , αποσο ξέρω δεν αλλάζουν πλέον τα boot-shut down animation σε Samsung συσκευές , σβήνεις τα application και είσαι κομπλέ αν θες καθαρό κινητό!

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Σε λίγες μέρες, που λογικά, θα το έχω στα χέρια μου, θα το δω! ;)

Παιδια πηρα πριν μια εβδομαδα το samsung galaxy s7 απο γερμανο αλλα ειναι branded της cosmote ειπα να παρω s7 και οχι s7 egde γιατι μου το θυμιζε πολυ απο αναβαθμιση σε nougat ποτε θα εχω εγω?

• Administrators
αναβαθμιση σε nougat ποτε θα εχω εγω?

Λογικά λίγο αργότερα από τις unbranded συσκευές... θα έρθει πάντως, υπομονή.

Modpic.gif

διαθεσιμο και του blue coral s7 edge!ηρθε και ελλαδα!!

Πολυ ωραιο χρωματακι!Αν δεν υπηρχε το ασημι θα το χτυπαγα σιγουρα!

Και εγω πανο ειμαι στο silver,δεν το αλλαζω αυτο το χρωμα..αλλα θελω να το δω το blue coral απο κοντα..το black pearl μονο 128 gb και μονο κορεα
I Want To Believe

διαθεσιμο και του blue coral s7 edge!ηρθε και ελλαδα!!

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω μήπως γνωρίζει εάν τα bezels είναι gold ή rose gold??εχω δει ένα σωρό βίντεο και άκρη δεν μπορώ να βγάλω !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

θα το δω αυριο απο κοντα και θα σου πω με σιγουρια..τελικα ειναι χρυσο στις ακρες στα bezels το s7 edge blue coral! Edited by ernesto1983
I Want To Believe

θα το δω αυριο απο κοντα και θα σου πω με σιγουρια..τελικα ειναι χρυσο στις ακρες στα bezels το s7 edge blue coral!

Το είδα σήμερα στο media markt κι εγώ...Είναι απαλό rose gold...Τελικά όμως παρηγγειλα μαύρο από Σκρουτζ

Ναι καπως ετσι..γιατι δεν πηρες το silver?

Γιατί αυτός ο χαμός με το silver;;Προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου όπως και το χρυσό...Ανάμεσα σε μπλε και μαύρο ήμουν αλλά πήρα το μαύρο λόγω τον περισσότερων επιλογών σε θήκες...anyway από το μεσημέρι παιδεύεσαι ειδικά με τις ειδοποιήσεις...7 χρόνια iPhone τα πράγματα ήταν απλά...Τώρα έχω κατά μπερδευτεί

Καλημέρα

Μια ερώτηση ρε παιδιά , σε κάνα μηνα σκέφτομαι για αγορα κινητού. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω δικαρτο μιας και χρησιμοποιώ εξ ίσου και τις δυο γραμμές μου. Επειδή θέλω να πάρω μια συσκευή με καλη διάρκεια ζωης και έχω βάλει στο ματι το s7 edge αλλα στην Ελλάδα είναι φαρμάκι οι τιμές για κάτι τέτοια , υπάρχει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία από εδώ eglobalcentral.eu ?

Η ερώτηση δεν έγκειται τόσο στην εγγύηση καθώς το μοντέλο δεν είναι ευρωπαίο οποτε δεν θα υπάρχει όσο ,εαν είναι καλο το κατάστημα , ποιος ο χρόνος παράδοσης , εάν είναι αυθεντικά τα προϊόντα του και σφραγισμένα κλπ.

Ευχαριστώ πολύ

Γιάννης.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 edge και θελω να σας ρωτησω σχετικά με τις εκδόσεις του κινητού

γιατι διάβασα ότι η πρώτη φουρνιά που είχε ερθει ελλάδα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με το δαχτυλικό αποτύπωμα και με τον ακουστικό που οταν το ακομπουσες με το δάχτυλο κουνιόταν το πλαστικό.

Έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζί να το αγοράσω το βρήκα εδώ(http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2984)

respect

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 edge και θελω να σας ρωτησω σχετικά με τις εκδόσεις του κινητού

γιατι διάβασα ότι η πρώτη φουρνιά που είχε ερθει ελλάδα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με το δαχτυλικό αποτύπωμα και με τον ακουστικό που οταν το ακομπουσες με το δάχτυλο κουνιόταν το πλαστικό.

Έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζί να το αγοράσω το βρήκα εδώ(http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2984)

Μια χαρά μαγαζί το συγκεκριμένο.Είχα παρει παλαιότερα ενα S4 απο κει και εμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Μεσα στις επομενες μερες θα προχωρησω και γω στην αγορα του edge.

99% για το silver...να ρωτησω κατι μιας και δεν το εχω ψαξει, πια εκδοση ερχεται επισημα ελλαδα;

Με snapdragon η exynos?

Και κατι τευταιο, μηνα και ετος παραγωγης πως βλεπω απο το κουτι;

Μεσα στις επομενες μερες θα προχωρησω και γω στην αγορα του edge.

99% για το silver...να ρωτησω κατι μιας και δεν το εχω ψαξει, πια εκδοση ερχεται επισημα ελλαδα;

Με snapdragon η exynos?

Και κατι τευταιο, μηνα και ετος παραγωγης πως βλεπω απο το κουτι;

Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα έρχεται η έκδοση με τον exynos

για το άλλο που ρωτάς, νομίζω δε φαίνεται στο κουτί..μονο με εφαρμογή

Δε μένουν στο ράφι τα κινητά αυτά οπότε δεν έχεις να ανησυχείς. Αν δεν είναι η τελευταία παρτίδα που βγήκε από το εργοστάσιο θα είναι η προ τελευταία.
me > you

Πάντως και από προσωπική εμπειρία και από ότι διαβάζω εδώ μέσα, οι πρώτες πρώτες παρτίδες δεν είχαν θέματα με την οθόνη. Τα προβλήματα με τις οθόνες και τις γραμμές που εμφανίζονται ξεκίνησαν τουλάχιστον 5 μήνες από την κυκλοφορία του τηλεφώνου...

Εγώ το πήρα τον Ιούνιο το δικό μου κ πριν 10 μέρες περίπου μου εμφάνισε screen freeze. Restart μόνο με power button + volume down 7 secs.

Πρώτη φορά λέω που το κάνει δεν ανησύχησα. Πριν κάτι μέρες άρχισε η οθόνη να μην βγαίνει από το sleep mode. Έβλεπα τις ειδοποιήσεις στο led που αναβόσβηνε δηλαδή, χωρίς να μπορώ να ενεργοποιήσω την οθόνη. Έκανα μέσα σε μια μέρα πάνω από 15 restart. Με hard reset και wipe data και safe mode δεν έφτιαξε οπότε το πήγα service. Αλλαγή πλακέτας και περιμένω καμία 10 μέρες στα κρύα.

Είναι το πρώτο samsung που χρειάζεται να επισκεφτεί το service και τα τελευταία χρόνια είχα πολλά διαφορετικά μοντέλα. Τώρα γράφω από το υποδειγματικό NOTE II να φανταστείτε που έχω από το 2012.

Μου κακοφάνηκε λίγο η αλήθεια είναι αλλά τι να κάνεις :o

me > you

Αγορά 1 Μαΐου, Ιταλικό unbranded και μέχρι στιγμής ευτυχώς κανένα πρόβλημα

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Σταματήστε τις φοβίες εδώ μερικοί!!δεν υπάρχει προβληματική παρτίδα..αυτό στο lg g4 υπάρχει!τώρα αν κουνιέται το home button το καλύπτει κανονικά η εγγύηση!σίγουρα μπόρει κάποια οθόνη να έχει πρόβλημα λόγω αστοχίας υλίκου αλλά καλύπτεται απο εγγυήση !το κινητό είναι άψογο σε όλα του!το μόνο που μπορεί να βρείτε είναι με διαφορετικό αισθητήρα.

Sony or Isocell!

I Want To Believe

Το πηρα τελικα απο το phone gallery edge silver.

Πως μπορω να δω αν ειναι branded γιατι απο εφαρμογες και τετοια ειναι κομπλε.

Δεν μπορω να βρω πως το τσεκαρουμε με το kies.

Επανερχομαι..μου εβγαλε αυτο

http://i176.photobucket.com/albums/w182/lefteris112/Untitled_zpsg6sdzijj.png

Απ οσο εψαξα ειναι unbranded ireland

Edited by lefteris112

• The title was changed to [S7 series] Διαθεσιμότητα και αγορά