nassosp Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Είναι Ισπανικό το δικό σου. Δες εδώ: https://www.getdroidtips.com/huawei-p9-stock-rom-firmware-collection/ Νομίζω ότι έχει βγει η Β196 για το δικό σου region. Από εκεί και μετά περνάς ότι θέλεις αλλά θα σου γυρίσει το C40 σε C900. Βέβαια υπάρχει και ο οδηγός για clean debrand, όπου το γυρνάς σε C432 και ξεμπερδεύεις. Μετά παίρνεις κανονικά όλα τα upgrades. Έτσι έκανα και εγώ και από C150 είμαι πλέον C432 απόλυτα καθαρός. Και παίρνω και τα πάντα στην ώρα τους ;) Όχι βέβαια! Κανονικές επίσημες εκδόσεις είναι. Πάντως αν δεν σου άρεσε η προηγούμενη nougat, ούτε αυτή θα σου αρέσει. Εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει κάτι. Στα ενδότερα υπάρχουν αλλαγές. Εγώ την πέρασα χθες βραδάκι, εφαγα 2-3 ώρες να ξαναστείσω το κινητό και το έχω υπό παρακολούθηση τώρα. Μιλάω πάντα για clean install, με factory default πριν και μετά και πέρασμα με το χέρι τα πάντα. Μια πρώτη παρατήρηση, στο Bluetooth που έχω ταυτόχρονα ένα mi band και ένα Plantronics legent συνδεμένα, πλέον δεν έχω αποσυνδέσεις από το Plantronics. Πριν την αναβάθμιση είχα αρκετές. Και ο συχρονισμός με το mi band είναι πολύ πιο γρήγορος και άνετος. Για να δούμε.... Καλά δείγματα έχουμε μέχρι τώρα. Το βασικό βέβαια είναι η μπαταρία όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Μάλιστα, Σε ευχαριστω για την πληροφόρηση. Μαλλον οταν βρω χρόνο θα κανω μια καθαρη εγκατάσταση να ξεμπερδευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 'Οοοολεεεεεεεε!! Με την τελευταία αναβάθμιση, λύθηκε το πρόβλημα της χαμηλής φωτεινότητας στο παράθυρο της smart case! Αν, όπως λέτε, έχει βελτιωθεί και η σταθερότητα του bluetooth, τότε i ❤ Huawei!! Το ωραίο είναι ότι μόλις προχθές, τους τα έγραψα στο feedback του hicare...Μπράβο ανταπόκριση!!! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosc Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μία μέρα χρήση με τη νέα έκδοση L09C432B383. Προσωρινά συμπεράσματα: Λύθηκε το πρόβλημα με το τζαμάκι της smart case, δεν έχει αποσυνδεθεί καμία φορά το bluetooth κάτι που συνέβαινε συχνότατα, καλύτερη μπαταρία και νομίζω πιο γρήγορη ανταπόκριση στο δακτυλικό αποτύπωμα. Αυτά έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για το bluetooth συνυπογράφω. Εως αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση. Χαίρομαι και για το bug με την χαμηλή φωτεινότητα. Φαίνεται να είναι πολύ καλή ρομ. Για να δουμε. Sent from my Huawei P9, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 έχετε κάνει factory reset πριν και μετά την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εγώ ναι. Πάντα κάνω. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι πάντα απαραίτητο. Απλά εγώ έχω παρατηρήσει οτι κάνοντας το ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες μετέπειτα προβλημάτων. Υπάρχουν βέβαια και διαφορετικές απόψεις. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εγώ πάλι όχι. Δεν την παλεύω να το ξαναστήνω, ειδικά μετά την αναβάθμιση σε nugat που το έκανα τσάμπα. Έχω βέβαια μια υποψία lagαρίσματος στον Firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaa Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχω αυτό το κινητό Eva-L19C432B161 με emui 4.1 και Android 6.0 Έστειλα στη Huawei mail για να δω γιατί δε μου έρχεται η αναβάθμιση και μου είπαν από τα IMEI ότι το κινητό είναι από middle east-Africa και να ρωτήσω εκεί για την αναβάθμιση! Αφού είναι C432 η έκδοση του πως γίνεται να μην είναι ευρωπαϊκό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχω αυτό το κινητό Eva-L19C432B161 με emui 4.1 και Android 6.0 Έστειλα στη Huawei mail για να δω γιατί δε μου έρχεται η αναβάθμιση και μου είπαν από τα IMEI ότι το κινητό είναι από middle east-Africa και να ρωτήσω εκεί για την αναβάθμιση! Αφού είναι C432 η έκδοση του πως γίνεται να μην είναι ευρωπαϊκό? C432 = EU free έκδοση δεν σύμαινει τπτ άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaa Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τι βλακείες μου λένε τότε στη Huawei ότι είναι από Αφρική? Δεν πάνε καλά εκεί πέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Είναι το L19 όμως. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τι βλακείες μου λένε τότε στη Huawei ότι είναι από Αφρική? Δεν πάνε καλά εκεί πέρα! Europe free περιλαμβάνει και το africa Ναι δες είναι και dual sim που dual sim δεν έχουμε επισιμα Έτσι κατά 99% είναι αυτό ότι είναι από Αφρική δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με την συσκευή είναι σε δύο εφαρμογές. Η πρώτη είναι της ΕΥΔΑΠ που ενώ ανοίγει, όταν φτάνουμε να πατήσουμε υποβολή στοιχείων για να μπούμε στο λογαριασμό κολλάει και η άλλη εφαρμογή είναι της τράπεζας Πειραιώς που ανοίγει αλλά κάνει καμία δεκαριά δευτερόλεπτα να με πετάξει στο είσοδος. Και οι δύο εφαρμογές λειτουργούσαν τέλεια με το LG g2 που είχα και κάνουν το ίδιο πρόβλημα και τώρα και πριν την αναβάθμιση σε nougat στο p9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με την συσκευή είναι σε δύο εφαρμογές. Η πρώτη είναι της ΕΥΔΑΠ που ενώ ανοίγει, όταν φτάνουμε να πατήσουμε υποβολή στοιχείων για να μπούμε στο λογαριασμό κολλάει και η άλλη εφαρμογή είναι της τράπεζας Πειραιώς που ανοίγει αλλά κάνει καμία δεκαριά δευτερόλεπτα να με πετάξει στο είσοδος. Και οι δύο εφαρμογές λειτουργούσαν τέλεια με το LG g2 που είχα και κάνουν το ίδιο πρόβλημα και τώρα και πριν την αναβάθμιση σε nougat στο p9. Η winbank το κάνει σε πάρα πολλά κινιτα καθος κολλάει στο Root check Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τι πρόβλημα έχει δηλαδή με το root? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τι πρόβλημα έχει δηλαδή με το root? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Αν έχεις Root δεν δουλεύει έτσι έχουν βγάλει 4535356 αλγόριθμους για να τσεκάρουν αν έχεις η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τρίχες. Μια χαρά δουλεύει στο ταμπλετ μου με την lineage. Αργεί μεν να φορτώσει αλλά δουλεύει μια χαρά μετά. Και μιλάμε για custom recovery, custom rom, root, busybox και δεν συμαζευεται! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τρίχες. Μια χαρά δουλεύει στο ταμπλετ μου με την lineage. Αργεί μεν να φορτώσει αλλά δουλεύει μια χαρά μετά. Και μιλάμε για custom recovery, custom rom, root, busybox και δεν συμαζευεται! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk. οπου δοκίμασα με root σου πεταει ενα ωραιο οτι η συσκευη ειναι rooted και ουαλα...... αν δεις ολο το Playstore κραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σε πιστεύω, φίλε. Αλίμονο! Εμένα όμως μου δουλεύει μια χαρά. Με twrp 3.0.2/lineage13.0/root(μέσω recovery) και Stericson busybox, δουλεύει μια χαρουλα! Κανένα πρόβλημα! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Από προχθές που έκανα αυτή την μικρή αναβάθμιση ή μπαταρία πέφτει σαν νεράκι!! Αυτά τα αποτελέσματα είναι από χθες το βράδυ. Συνήθως κάθε βράδυ έπεφτε 1 με 2%. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Να υποθέσω οτι δεν έχεις κάνει κανένα clear? Εγώ βλέπω παρόμοια συμπεριφορά με πριν. Αν σ' αυτό προσθέσω και τον παράγοντα του factory reset που έκανα και τα προσωρινά επακόλουθα που έχει αυτό στην διαχείριση της μπαταρίας, τότε μάλλον πάμε για καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πριν, αφού βέβαια γίνουν 5-6 κύκλοι. EDIT: Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα clear της cache/art memory για να καθαρίσουν τυχών "σκουπίδια" και μετα βλέποντας και κάνοντας. Αν επιμένει η αυξημένη κατανάλωση, ίσως χρειαστεί και factory reset. Άλλωστε εδώ λέει και για καλύτερη μπαταρία το upgrade, δεν είναι λογικό το ακριβώς ανάποδο. Κάτι τρέχει, λοιπον. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Edited June 11, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Να υποθέσω οτι δεν έχεις κάνει κανένα clear? Εγώ βλέπω παρόμοια συμπεριφορά με πριν. Αν σ' αυτό προσθέσω και τον παράγοντα του factory reset που έκανα και τα προσωρινά επακόλουθα που έχει αυτό στην διαχείριση της μπαταρίας, τότε μάλλον πάμε για καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πριν, αφού βέβαια γίνουν 5-6 κύκλοι. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Όχι δεν έκανα τίποτα. Την πέρασα κατευθείαν από πάνω. Μιλάμε για ξεζουμιζμα!!! Μ αρέσει που έλεγε ότι βελτιώνει την αυτονομία!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έκανα ενα edit, στο απο πανω μήνυμα. Κάτι στην μασουλαει την μπαταρια. Ξεκινα με ένα clear της cache και ρίξει μία ματιά στο τι έχεις αφήσει να δουλεύει στην αναμονή. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φαντάσου ότι δεν τρέχω καμιά εφαρμογή στο παρασκήνιο και το βράδυ όλα κλειστά. Όχι πάλι στήσιμο απ την αρχή... Θα δω πώς θα πάει κάνα 2 μέρες. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάσου ότι δεν τρέχω καμιά εφαρμογή στο παρασκήνιο και το βράδυ όλα κλειστά. Όχι πάλι στήσιμο απ την αρχή... Θα δω πώς θα πάει κάνα 2 μέρες. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι, όταν το δουλεύω ή κατανάλωση είναι όπως ήταν..στην αναμονή έχω τό θέμα!!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Κοίταξε τα permission που έχεις δώσει στις εφαρμογές, στην αναμονή. Κάτι στην μασουλαει. Το clear cache δεν θέλει ξανά στήσιμο. Αν συνεχίσει το πρόβλημα όμως, δεν βλέπω πως μπορείς να το γλυτώσεις το reset. Αν δεν είναι κάποια τριτη εφαρμογή που στην φτιάχνει και είναι κάποια του συστήματος είναι δύσκολη περίπτωση. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts