Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το νου σας με τα tempered glass επειδη δεν καλυπτουν ολη την οθονη και το κινητο μας εχει 2.5D γωνιες με αποτελεσμα στις ακρες να μην καθονται σωστα δημιουργωντας τα γνωστα κενα αερος περιμετρικα.Ηδη εχω πεταξει 2 νομιζοντας οτι δεν τα τοποθετησα σωστα εγω :wacko:

Τωρα παρηγγειλα αυτο ... https://www.amazon.de/Anshow-Displayschutz-Printing-Tempered-Protector/dp/B01G000YAY/ref=sr_1_200?ie=UTF8&qid=1465493902&sr=8-200&keywords=tempered+glass+p9 και βλεπουμε.

Θα δούμε! Μέχρι τώρα μια μάρκα εμπιστεύομαι και δεν με έχει προδώσει ποτέ. Και το Ρ8 που επείσης εχω, ειναι πολύ "δύσκολο" κινητό στο γυαλί του και το Nilkin που πάντα παίρνω δεν είχε κανένα θέμα.

Συγκεκριμένα πήρα αυτό:

http://www.ebay.com.au/itm/141966805970

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

από θηκουλα τι προτείνετε??? καμια λεπτη διαφανη που να μην λερωνει?? υπαρχει??

Επειδή δεν ήθελα να αφήσω γυμνό το τηλέφωνο μου μέχρι να έρθει η Nillkin tpu case (θεωρώ μακράν η καλύτερη θήκη και την έχω αγοράσει σε όλα τα κινητά μου ) σήμερα πήρα αυτή.. http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/cases/4ok-tpu-case-trans-0-2mm-huawei-p9.html και δεν το χω μετανιώσει καθόλου φίλε μου. Τέλεια εφαρμογή όπως και στις Nillkin.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα δούμε! Μέχρι τώρα μια μάρκα εμπιστεύομαι και δεν με έχει προδώσει ποτέ. Και το Ρ8 που επείσης εχω, ειναι πολύ "δύσκολο" κινητό στο γυαλί του και το Nilkin που πάντα παίρνω δεν είχε κανένα θέμα.

Συγκεκριμένα πήρα αυτό:

http://www.ebay.com.au/itm/141966805970

Και γω φίλε μου σε κάθε μου συσκευή πάντα τοποθετω το Nillkin H+ pro και την tpu θήκη . Απλα έγινε απρόοπτα η αγορά του τηλεφώνου (για την ακρίβεια ανταλλαγή με mi5) και πήρα ότι βρήκα άμεσα διαθέσιμο από Ελλάδα. Το τζαμάκι που περιμένω από Amazon de. το πήρα από περιέργεια για να δω πως εφαρμόζει στο κινητό.

OnePlus 12R

Γνωρίζει κανείς στην ρύθμιση κινητής τηλεφωνίας τι ακριβώς κάνει η επιλογή συναθροιση φορέων;

OnePlus 12R

Γνωρίζει κανείς στην ρύθμιση κινητής τηλεφωνίας τι ακριβώς κάνει η επιλογή συναθροιση φορέων;

Είναι το λεγόμενο carrier aggrigation. Μη μου πεις ότι το έχουν πάλι ως επιλογή στις ρυθμίσεις? :blink:

Είναι τελείως κουτό! Το είχαν και στο Ρ8 στο γλυφιτζούρι και στο ζαχαρωτό το έκαναν by default on και το αφαίρεσαν.

Τες πα! Αν υπάρχει ως επιλογή, ενεργοποίησέ την αλλιώς τα data σου (wireless) θα είναι χώμα! :lol:

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το τι κάνει, πως το κάνει και τι αποτελέσματα έχει ..... Google is your friend!

(Θα πρέπει όμως να έχεις κάποιο τεχνικό υπόβαθρο σχετικά με την κινητή τηλεφωνία για να καταλάβεις τι γίνεται ....) No offence, έτσι?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γιατι ενώ του εχω ενεργοποίηση οταν μου έρχεται ειδοποίηση να ανοίγει η οθόνη, δεν το κάνει? ?

Μήπως έχει να κάνει ότι εχω κλειδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα? ?

Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του,το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν αναφέρεται κάπου το τι glass χρησιμοποιεί στην οθόνη και πίσω στην κάμερα.Σημαντικό για εμένα η αντοχή και η προστασία απο πτώσεις ,κλειδιά κτλπ.

Έχω διαβάσει σε reviews για gorilla glass 4 και σε άλλα ότι δεν έχει .

Στο official της huawei λέει 2.5D υψηλής ποιότητας και στην corning δεν το έχει στη λίστα.

Τα φώτα σας.

Είναι το λεγόμενο carrier aggrigation. Μη μου πεις ότι το έχουν πάλι ως επιλογή στις ρυθμίσεις? :blink:

Είναι τελείως κουτό! Το είχαν και στο Ρ8 στο γλυφιτζούρι και στο ζαχαρωτό το έκαναν by default on και το αφαίρεσαν.

Τες πα! Αν υπάρχει ως επιλογή, ενεργοποίησέ την αλλιώς τα data σου (wireless) θα είναι χώμα! :lol:

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το τι κάνει, πως το κάνει και τι αποτελέσματα έχει ..... Google is your friend!

(Θα πρέπει όμως να έχεις κάποιο τεχνικό υπόβαθρο σχετικά με την κινητή τηλεφωνία για να καταλάβεις τι γίνεται ....) No offence, έτσι?

Μολις το απενεργοποιησα και μου ρχονται πλεον κανονικα οι ειδοποιησεις στο Talkband b2 :D

Δεν εχω το τεχνικο υποβαθρο για να παρεξηγηθω :lol: ...απλα μου κινησε την περιεργεια :p

Σ ευχαριστω παντως οπως και να χει.

OnePlus 12R

Απλα με αυτο disable μην περιμενεις σοβαρες ταχυτητες στο 4g.

Σε ποιο δικτυο εισαι αν επιτρεπεται?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλα με αυτο disable μην περιμενεις σοβαρες ταχυτητες στο 4g.

Σε ποιο δικτυο εισαι αν επιτρεπεται?

Cosmote και οι δυο γραμμες...Εταιρικο-Προσωπικο.Το δουλευω στην επιλογη μονο 3G και δεν εχω προς το παρον θεμα με σημα ή δεδομενα.

OnePlus 12R

Αν το εχεις μονον 3g τοτε οκ. Στο 4g ομως, με cosmote, το χαντακωνεις εχοντας την συγκεκριμενη επιλογη disable.

Μήπως θα μπορούσαν κάποιοι από τους κατόχους της συσκευής να μας κάνουν ένα Update στα στατιστικά της μπαταρίας τους και στη συχνότητα φόρτισης??

Μήπως θα μπορούσαν κάποιοι από τους κατόχους της συσκευής να μας κάνουν ένα Update στα στατιστικά της μπαταρίας τους και στη συχνότητα φόρτισης??

Ρίξε μια ματιά στο Post # 348

OnePlus 12R

Hello guyz!

Στις πρωτες 2 φορτισεις μου ειχε screen περιπου 4 ωρες. Σερφαρισμα internet, fb messanger και φωτογραφιες μονο δουλεψα με 50% φωτεινοτητα. Ακομα δεν του εχω βαλει ουτε SIM.(λειτουργια: επιδοσεις)

Μου φαινεται εξαιρετικα λιγο για 1080p Panel. Εσας πως παει?

Thx!

Με 2 φορτίσεις και ψαχνεις αυτονομία? Και πάλι καλά να λες για 4 ώρες.

Μετά τους 7-8 κύκλους θα δεις τι γίνεται.

Με 2 φορτίσεις και ψαχνεις αυτονομία? Και πάλι καλά να λες για 4 ώρες.

Μετά τους 7-8 κύκλους θα δεις τι γίνεται.

Thank you! Will do!

Εγω κανω καθημερινά την ίδια χρήση με όλα τα κινητά μου.

Στην δευτερη φορτιση του κινητου αυτή την στιγμή που σας γράφω, είμαι με....

1 ημερα και 14 ωρες απο την τελευταία φοτιση

Με 2.35 ωρες οθονη στο 57% που περιλαμβάνει τα εξης.

Μονιαμα συνδεδεμένο σε Wifi με συγχρονισμό 5 email περιπου 2.30 ώρες συνδεδεμενος σε 3G

Κανα 20λεπτο κλησεις. Αρκετα email . και κανα 2ωρο το προγραμμα γισ τρεξιμο στο κινητο.

Με το note 4 μετην ιδια χρηση αν δεν ειχε μπει ήδη για φορτιση, σίγουρα θα ήταν αρκετά χαμηλά! !!

Νομίζω οτι τα πάει αρκετά καλά! !!

Τα παει αρκετά καλά στην μπαταρία και είναι σημαντικό βήμα μπροστά απο το Ρ8 που έπασχε σ' αυτό.

Εγώ πάλι δοκίμασα να τα απενργοποιησω Και τα data μου έγιναν γρηγορότερα.Είναι καλύτερο απενεργοποιημένο

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γρηγορότερα? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Τρέξε ενα speedtest πριν και μετά και δες. Δεν γίνεται να έχεις 4g+ χωρίς carrier aggrigation.

Εκτός αν είσαι σε πάροχο που δεν υποστηρίζει 4g+. Εκεί όχι οτι θα είσαι πιο αργός αν το έχεις enable, απλά δεν θα κάνει τίποτα είτε on ειτε off. Γι' αυτό και οι άλλοι κατασκευαστές το έχουν default on και δεν το έχουν καν σαν επιλογή.

Edited by fanatikos

Παιδια να κανω μια ερώτηση. Ευρωπαϊκή τιμη σαρ μπορειτε να μου πείτε? Γιατι βρισκω μονο usa. Ευχαριστώ

λοιπόν εχω την συσκευη εδώ και 3 μέρες (δεν είναι δικιά μου την έδωσα σήμερα αλλά πρόλαβα να δω τα βασικά πυστευω )

εντυπώσεις λοιπόν

κατασκευή από τα καλύτερες κατασκευές ever μπαμ κάνει οτι ειναι premium device (10/10)

οθονη πάρα μα πάρα πολύ καλή και φωτεινή (λίγο μπλεδιζει σε μερικές σκηνές αλλά αυτό πολύ εύκολα αλλάζει από της ρυθμίσεις (10/10 για την οθονη)

μπαταρια λίγο καλύτερη από το p8 με χρήση 4g και φως στα 65% 70% έχεις περιπου 4 ώρες sot και με wifi 5 (8/10) (κανένα παράπονο αν υπολογίσουμε το πάχος της συσκευής)

ήχος στα ηχεία: πάρα πολύ καθαρός και αρκετά δυνατός χωρίς παραμορφώσεις αν υπολογίσουμε το πάχος της συσκευής άνετα (9/10)

άηχος στα ακουστικά: την συσκευη την δοκίμασα με τα xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro (τα δικα του δεν τα άνοιξα όπως και να έχει ξένη συσκευη) πραγματικά άψογος μονο htc m8/9 το ξεπερνάει (9/10)

ποιότητα στης κλήσεις: ΆΨΟΓΗ (10/10)

ποιότητα ότι αφορά το σήμα (gsm/4g/gps/wifi/bluetooth): ΆΨΟΓΗ (10/10)

software (στήσιμο/λειτουργία/bug ταχύτητα κλπ): σε πάρα πολύ καλά επίπεδα θα ελεγα σε άψογα, δεν εντόπισα κανένα θέμα (δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει αλλά για την ώρα άψογα) βαζω 9/10 γιατι software ποτέ δεν μπορεί να ειανι τέλειο

σταθερότητα κλπ: δεν ζεσταίνετε ούτε καν χλιαρό δεν είναι.......... (Δεν έβαλα παιχνίδια γιατί εκει ξέρω ξυπνάει ο δράκος με της φλόγες (10/10)

touch id sensor: ο γρηγορότερος που εχω δει μεχρι τώρα και η ακρίβεια ειναι στα ύψη (10/10)

και τώρα η camera

την μέρα: είναι άψογη.. από της καλύτερες μην σας πω με τεραστιο βάθος παιδιου αν την σεταρεις σωστά και με πολύ καλά χρώματα σε βαθμό να νομίζεις οτι είναι απο ψηφιακή και ναι αρκετα καλύτερη απο το p8 σε κατάλληλα χέρια πάντα (10/10)

video την μέρα: καλό αποτέλεσμα τπτ το σπουδαίο αλλά ούτε κακο είναι (8/10)

την νύχτα:.... εδώ υπάρχει ένα θέμα... δεν ξέρω αν είναι software η φταίει η camera... ναι βγάζει αρκετά φωτεινές φοτογραφιες.. αλλά ψηφιακός θόρυβος είναι πάρα μα πάρα πολύ ψιλά και έντονος για μια τέτοια συσκευη (p8 ήταν καλύτερο σε αυτό ) 5/10 απο μένα

video την νύχτα: το ιδιο με το p8 μέτριο δλδ (7/10)

Thanks Ντέμη. Πολύ ωραία!

Προσωπικά εμπιστεύομαι την κρίση σου, οπότε απλά ενίσχυσες ακόμη περισσότερο την θετική μου άποψη και απόφαση.

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Huawei P9