fanatikos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τελικά ήθελε να περαστεί με το χέρι ή 182 και μπαίνει μετά η νουγκατίνα. Thanks! Καλημέρα. Ωραίος! Δεν παύει βέβαια να είναι περίεργο αυτό, παρότι στο πρότεινα (ως τελευταία λύση). Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα και να περάσει διαδοχικά την Β182 και μετά την Β378. Για κάποιο λόγο κάτι δεν του άρεσε στο ΟΤΑ update και χτυπούσε η διαδικασία. Ίσως κάτι να μην είχε κάτσει καλά από την Β180 που φορούσε. Ελπίζω να έκανες factory reset, ειδικά τώρα που έχεις περάσει μαντολάτο. Είναι σχεδόν απαραίτητο γιατί έχει πολλές αλλαγές το λειτουργικό και το πιθανότερο είναι (αν δεν το έχεις κάνει) να αρχίσουν να σκάνε ψιλο (έως και χοντρό) βλακιούλες στην λειτουργία του. Το πιο σήνυθες είναι να έχεις μειωμένη απόδοση από την μπαταρία, μιας και το managment από την μία version λειτουργικού στην άλλη πολύ σπάνια ταιριάζει και με τα data που έχει κρατήσει το τηλέφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmiibb Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδιά η λειτουργία "ευρέως διαφράγματος" υπήρχε και πριν στην καταγραφή video;; Εγώ μόλις πρόσφατα το ανακάλυψα πάντως.. νόμιζα πως υπήρχε μόνο για τις φωτογραφίες τόσο καιρό. lol :blink: Αμα σου πω ότι τώρα το πρόσεξα και εγώ!!! Είσαι ωραίος....μόλις μου δώσες τροφή για extra πειραματισμούς!! Thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχεις παρατηρήσει κι εσύ μετά την αναβάθμιση, ότι η λειτουργία από το τζαμάκι έχει χειροτερέψει? Πέρα από τη μείωση της φωτεινότητας-που δεν φαίνεται τίποτα, αργεί να εμφανίσει τις κλήσεις και τρώει ψιλοσκαλοματάκια στο άνοιγμα-κλείσιμο της οθόνης, ανοιγοκλείνοντας τη θήκη. Μόνο το τελευταίο που αναφέρεις έχω παρατηρήσει. (ψιλοσκαλοματάκια στο άνοιγμα-κλείσιμο της οθόνης, ανοιγοκλείνοντας τη θήκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Για την μείωση της φωτεινότητας έχει γραφτεί πιο πισω ένα απλο κολπάκι που το διορθώνει. Check it out! Το κομπιασμα στο άνοιξε - κλείσε το επιβεβαιωνω και εγώ. Το δοικιμασα καθώς την έχω την θήκη. Για την αργοπορία, νομίζω οτι γενικότερα εμφανίζει την κλήση 1 η1,5 δευτερόλεπτο αφού ξεκινήσει. Έχω παρατηρήσει όταν έχω το Bluetooth στο αυτί οτι ακούω τον ήχο κλήσης και μετα απο λίγο δείχνει η οθόνη την κλήση. Σαν να έχει ενα delay. Και δεν του φοραω την θήκη με το παράθυρο αλλά μια spigen. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited April 24, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Για την μείωση της φωτεινότητας έχει γραφτεί πιο πισω ένα απλο κολπάκι που το διορθώνει. Check it out! Το κομπιασμα στο άνοιξε - κλείσε το επιβεβαιωνω και εγώ. Το δοικιμασα καθώς την έχω την θήκη. Για την αργοπορία, νομίζω οτι γενικότερα εμφανίζει την κλήση 1 η1,5 δευτερόλεπτο αφού ξεκινήσει. Έχω παρατηρήσει όταν έχω το Bluetooth στο αυτί οτι ακούω τον ήχο κλήσης και μετα απο λίγο δείχνει η οθόνη την κλήση. Σαν να έχει ενα delay. Και δεν του φοραω την θήκη με το παράθυρο αλλά μια spigen. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Ωραίο το κολπάκι αλλά πρέπει κάθε βράδυ να το αλλάζεις ξανά, οπότε δεν με βόλεψε πολύ. Είχες κάνει hard reset μετά την αναβάθμιση? Επειδή εγώ δεν είχα κάνει κι έλεγα μήπως είναι από αυτό. Αν εσύ είχες κάνει, μη το ξαναστήνω από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ωραίο το κολπάκι αλλά πρέπει κάθε βράδυ να το αλλάζεις ξανά, οπότε δεν με βόλεψε πολύ. Είχες κάνει hard reset μετά την αναβάθμιση? Επειδή εγώ δεν είχα κάνει κι έλεγα μήπως είναι από αυτό. Αν εσύ είχες κάνει, μη το ξαναστήνω από την αρχή... Γιατί το αλλάζεις κάθε βράδυ? Θέλεις δηλαδή το βράδυ να κατεβαίνει πάλι η φωτεινότητα τέρμα?:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Γιατί το αλλάζεις κάθε βράδυ? Θέλεις δηλαδή το βράδυ να κατεβαίνει πάλι η φωτεινότητα τέρμα?:confused: Αν δεν το αλλάξω, η οθόνη θα στραβώνει το βράδυ! Ελπίζω σε επόμενο update να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μάλιστα, κατάλαβα. Εντάξει, εμένα δεν μ' ενοχλεί γι' αυτό απορούσα. Μήπως να έβρισκες μία χρυσή τομή? Ένα επίπεδο που και να βλέπεις αλλά και να μην στραβώνεσαι το βράδυ. Τες πα. Προς στιγμήν δεν γίνεται κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε σε επόμενο update (υπάρχει ήδη leaked η 383) να φτιαχτεί. Sent from my Huawei P9, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosc Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για τη φωτεινότητα μπορείτε να βάλετε αυτόματα την προστασία ματιών μετά από κάποια ώρα το βράδυ, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για τη φωτεινότητα μπορείτε να βάλετε αυτόματα την προστασία ματιών μετά από κάποια ώρα το βράδυ, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα μάτια. Αυτό είναι άλλο, δεν έχει να κάνει με την ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Ναι, αυτό είναι το λεγόμενο blue filter.;) Το άλλο είναι απλά bug. Θα έπρεπε όταν το ρυθμίζεις για την συγκεκριμένη θήκη να έχει άλλο low light level. Edited April 26, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ακριβώς. Άλλωστε πριν την αναβάθμιση έπαιζε σωστά και ακαριαία. Γι αυτό μου την ε έχει σπάσει τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Γεια σας, ας ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι άσχετος απο κινητά (το τελευταίο κινητό που αγόρασα ήταν πριν 6 χρόνια :lol: ) Ενδιαφέρομαι λοιπόν να αγοράσω το huawei p9 (32gb) απο ένα σκρουτζομάγαζο με 360ευρω. Αξίζει η αγορά του τώρα μιας και έχει περάσει ένας χρόνος απο την κυκλοφορία του? Γενικά με αυτά τα χρήματα υπάρχουν άλλες συσκευές που να αξίζουν; Επίσης έχω προβληματιστεί με την αγορά του p9 λόγω της τιμής sar που έχει, δεν είναι ακραία μεγάλη σε σχέση με τα samsung για παράδειγμα; Διαβάζοντας και αυτό (για το p9 lite βέβαια αλλά πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν με το p9) ο φόβος μου μεγάλωσε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Σε κλήση σε δίκτυο 4G χτυπάει και 5.5 W/kg που δοκίμασα , τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστη η εφαρμογή δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 αν είναι για σένα πάρτο αλλα πάντα με ακουστικά , αν είναι για κάποιο παιδί σου ανιψια και τα σχετικά αστο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Σε κλήση σε δίκτυο 4G χτυπάει και 5.5 W/kg που δοκίμασα , τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστη η εφαρμογή δεν γνωρίζω. Ooo μια τρέλα!!! Κρίμαι και μου άρεσε πολύ το κινητό :( Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν είναι για σένα πάρτο αλλα πάντα με ακουστικά , αν είναι για κάποιο παιδί σου ανιψια και τα σχετικά αστο καλύτερα Για μένα είναι αλλά τι θα πει αυτό; Να το πάρω να πάθω εγώ το τακαμούρι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Πόσο αξιόπιστη είναι η εφαρμογή το ξέρουμε ή απλά μας εντυπωσιάζουν τα νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Φίλε μου, αν και κάπως καθυστερημένα σου απανταω, αν αγχωνεσαι αστο. Μην το πάρεις. Πάρε κάτι άλλο που τουλάχιστον δεν θα σε αγχωνει και θα μπορείς να το χαρείς. Δίνουμε που δίνουμε ενα σκασμό λ7, όχι και να το φοβόμαστε κιόλας! Αλίμονο, δηλαδή! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmiibb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Γεια σας, ας ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι άσχετος απο κινητά (το τελευταίο κινητό που αγόρασα ήταν πριν 6 χρόνια :lol: ) Ενδιαφέρομαι λοιπόν να αγοράσω το huawei p9 (32gb) απο ένα σκρουτζομάγαζο με 360ευρω. Αξίζει η αγορά του τώρα μιας και έχει περάσει ένας χρόνος απο την κυκλοφορία του? Γενικά με αυτά τα χρήματα υπάρχουν άλλες συσκευές που να αξίζουν; Επίσης έχω προβληματιστεί με την αγορά του p9 λόγω της τιμής sar που έχει, δεν είναι ακραία μεγάλη σε σχέση με τα samsung για παράδειγμα; Διαβάζοντας και αυτό (για το p9 lite βέβαια αλλά πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν με το p9) ο φόβος μου μεγάλωσε :lol: Κάτι δεν μας λέει καλά η εφαρμογή "quanta monitor". Το ανώτατο όριο που έχει θεσπίσει η Ε.Ε. για το sar είναι 2.0w/kg. Αν το p9 χτυπούσε τιμές 4.0 και 5.0, αυτή την στιγμή θα είχε κλείσει η Huawei. Η ανώτατη τιμή του συγκεκριμένου τηλεφώνου είναι 1.49w/kg στο κεφάλι και 0.69w/kg στο σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά νομίζω ότι το έχουμε κουράσει τρελά το θέμα! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να μετράει ότι θέλει και να αναρτά οτιδήποτε. Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανένα πρόγραμμα μετρήσεων και καμιά διαδικασία μέτρησης. Υπάρχουν όμως δυο (2) δεδομένα: 1. Υπάρχουν καθορισμένα ανώτατα επιτρεπτά όρια SAR, πέραν των οποίων το κινητό απλά ΔΕΝ μπορεί να κυκλοφορήσει. Δεν μπορεί να πάρει πιστοποίηση. 2. Οποιος αγχώνεται, φοβάται, έχει αμφιβολίες, δεν γουστάρει κλπ, απλά ΔΕΝ αγοράζει! Πάει σε άλλη συσκευή που δεν θα τον αγχώνει. Δεν έχει έννοια κάθε τρεις και λίγο να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δίνουμε τα λ7 μας και παίρνουμε κάτι που θα κάνει τη δουλειά μας και θα το "γουστάρουμε"! Αν είναι να το φοβόμαστε ή να μας αγχώνει η χρήση του, απλά ΔΕΝ εχει έννοια η αγορά του!! ;) Τόσο απλά είναι τα πράγματα! :cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmiibb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά νομίζω ότι το έχουμε κουράσει τρελά το θέμα! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να μετράει ότι θέλει και να αναρτά οτιδήποτε. Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανένα πρόγραμμα μετρήσεων και καμιά διαδικασία μέτρησης. Υπάρχουν όμως δυο (2) δεδομένα: 1. Υπάρχουν καθορισμένα ανώτατα επιτρεπτά όρια SAR, πέραν των οποίων το κινητό απλά ΔΕΝ μπορεί να κυκλοφορήσει. Δεν μπορεί να πάρει πιστοποίηση. 2. Οποιος αγχώνεται, φοβάται, έχει αμφιβολίες, δεν γουστάρει κλπ, απλά ΔΕΝ αγοράζει! Πάει σε άλλη συσκευή που δεν θα τον αγχώνει. Δεν έχει έννοια κάθε τρεις και λίγο να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δίνουμε τα λ7 μας και παίρνουμε κάτι που θα κάνει τη δουλειά μας και θα το "γουστάρουμε"! Αν είναι να το φοβόμαστε ή να μας αγχώνει η χρήση του, απλά ΔΕΝ εχει έννοια η αγορά του!! ;) Τόσο απλά είναι τα πράγματα! :cool: +1 Αυτό ακριβώς εννοούσα. Αν το sar κάλπαζε στο 4.0-5.0....με απλά λόγια δεν θα κυκλοφορούσε. Σωστός ο φίλος. Όποιον τον αγχώνει, μπορεί να στραφεί σε άλλα τηλέφωνα. Δόξα τω θεώ.....η αγορά σφύζει από προτάσεις κάθε είδους,για κάθε γούστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλησπέρα..φίλος μου που έχει την συσκευή προσπαθεί να περάσει εφαρμογές στην κάρτα sd. Πως μπορεί να το κάνει; υπάρχει αυτή η δυνατότητα; ενώ έχει επιλέξει προεπιλογή οι εφαρμογές οι καινούριες να πηγαίνουν στην sd αυτές συνεχίζουν να πηγαίνουν αυτόματα στην συσκευή..καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνει; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλησπέρα..φίλος μου που έχει την συσκευή προσπαθεί να περάσει εφαρμογές στην κάρτα sd. Πως μπορεί να το κάνει; υπάρχει αυτή η δυνατότητα; ενώ έχει επιλέξει προεπιλογή οι εφαρμογές οι καινούριες να πηγαίνουν στην sd αυτές συνεχίζουν να πηγαίνουν αυτόματα στην συσκευή..καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνει; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση, λόγο ότι κάρτα και εσοτερικη μνήμη έχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα, αν βάλει εφαρμογές στην κάρτα lag θα πάει σύννεφο και κατανάλωση μπαταρίας στα ύψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Το ξέρω αυτό και αυτός το ξέρει..το ερώτημα είναι αν αυτό είναι εφικτό και αν ναι με ποιον τρόπο θα το κάνει.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση, λόγο ότι κάρτα και εσοτερικη μνήμη έχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα, αν βάλει εφαρμογές στην κάρτα lag θα πάει σύννεφο και κατανάλωση μπαταρίας στα ύψη Για την κατανάλωση δεν το ήξερα. Αυτή αφορά οποιασδήποτε ποιότητας SD ή για όλες η καταναλωση ενέργειας είναι πολύ υψηλή; Εγώ έχω την Samsung EVO microSDXC U1 που είναι στα 64GB. Edited May 4, 2017 by KoRnStyleZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts