Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα μπορεί να θεωρηθεί το Huawei P9 σαν νο.1 ή τουλάχιστον στο ΤΟΠ 3 των Android Smartphones αυτή τη στιγμή; (Καθώς από όσο ξέρω, το S7 ανήκει, αν όχι το καλύτερο)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή και μένα με απασχολεί αυτη η σκέψη ,

Και χωρις την πρόθεση να γίνει vs, το s7 εχει αδιάβροχοποίηση ,καλύτερη μεταπωλητικη αξία, καλύτερη κάμερα, ισάξια αυτονομία.

Αλλα όπως λες και σύ.....πρέπει να σου αρέσει και λιγο το κινητο που κρατάς κάθε μερα....

Παρακαλώ να μείνουμε στα του P9 μόνο.

Για συγκρίσεις με άλλα κινητά υπάρχει άλλη ενότητα.;)

Άρα μπορεί να θεωρηθεί το Huawei P9 σαν νο.1 ή τουλάχιστον στο ΤΟΠ 3 των Android Smartphones αυτή τη στιγμή; (Καθώς από όσο ξέρω, το S7 ανήκει, αν όχι το καλύτερο)

Χαλαρά είναι στο TOP-3.

Τώρα για το αν το S7 είναι ή όχι το Νο1, πέραν του ότι είναι άσχετο με το θέμα μας, είναι και κάτι εντελώς υποκειμενικό. Για μένα πχ δεν είναι! ;)

Ούτε και η κάμερά του είναι (για μένα) η καλύτερη.

Τώρα σαφώς σαν ανώτερη επιλογή έχω το Ρ9. Δεν γίνεται καν σύγκριση για μένα.

Επειδή και μένα με απασχολεί αυτη η σκέψη ,

Και χωρις την πρόθεση να γίνει vs, το s7 εχει αδιάβροχοποίηση ,καλύτερη μεταπωλητικη αξία, καλύτερη κάμερα, ισάξια αυτονομία.

Αλλα όπως λες και σύ.....πρέπει να σου αρέσει και λιγο το κινητο που κρατάς κάθε μερα....

Όπως έγραψα και πριν, από μένα δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, όχι να γίνει και VS. ;)

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χαλαρά είναι στο TOP-3.

Τώρα για το αν το S7 είναι ή όχι το Νο1, πέραν του ότι είναι άσχετο με το θέμα μας, είναι και κάτι εντελώς υποκειμενικό. Για μένα πχ δεν είναι! ;)

Τώρα σαφώς σαν ανώτερη επιλογή έχω το Ρ9. Δεν γίνεται καν σύγκριση για μένα.

Όπως έγραψα και πριν, από μένα δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, όχι να γίνει και VS. ;)

Δεν θέλω να κάνουμε vs αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω και θέλω την βοήθειά σας, είμαι μεταξύ P9 και S7 με πολύ μεγάλη κλίση προς το P9 αλλά επειδή δίνω μεγάλη σημασία στις φωτό ( και λόγω επαγγέλματος) θέλω να μου πει κάποιος στα σίγουρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του S7 γιατί διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις αλλά τίποτα οριστικό

Δεν θέλω να κάνουμε vs αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω και θέλω την βοήθειά σας, είμαι μεταξύ P9 και S7 με πολύ μεγάλη κλίση προς το P9 αλλά επειδή δίνω μεγάλη σημασία στις φωτό ( και λόγω επαγγέλματος) θέλω να μου πει κάποιος στα σίγουρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του S7 γιατί διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις αλλά τίποτα οριστικό

Κοίτα, το σωστό είναι να ανοίξεις ένα θέμα για επιλογή κινητού στο ανάλογο νήμα όπου να γράψεις τι ακριβώς χρειάζεσαι ώστε να πάρεις τις ανάλογες προτάσεις.

Ως παρένθεση, εάν χρειάζεσαι οπωσδήποτε την κάμερα σε δύσκολες καταστάσεις (κακός - ελάχιστος φωτισμός με φωτογράφηση από απόσταση ή χωρίς λειτουργία φλας) τότε πιθανών ούτε το S7 θα σου κάνει την δουλειά σου. Σίγουρα θα είναι καλύτερα από το Ρ9 στην δεδομένη κατάσταση αλλά ούτε αυτό θα σου βγάλει την φωτό που θέλεις.

Άνοιξε λοιπόν το θέμα όπως σου είπε και ο mod, εξήγησε όσο μπορείς πιο καλά τι ακριβώς χρειάζεσαι από την κάμερα και περίμενε να δεις προτάσεις. Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα να μην το περιορίσεις στις δύο συσκευές. Άσε να δεις τι θα σου προτείνουν.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κοίτα, το σωστό είναι να ανοίξεις ένα θέμα για επιλογή κινητού στο ανάλογο νήμα όπου να γράψεις τι ακριβώς χρειάζεσαι ώστε να πάρεις τις ανάλογες προτάσεις.

Ως παρένθεση, εάν χρειάζεσαι οπωσδήποτε την κάμερα σε δύσκολες καταστάσεις (κακός - ελάχιστος φωτισμός με φωτογράφηση από απόσταση ή χωρίς λειτουργία φλας) τότε πιθανών ούτε το S7 θα σου κάνει την δουλειά σου. Σίγουρα θα είναι καλύτερα από το Ρ9 στην δεδομένη κατάσταση αλλά ούτε αυτό θα σου βγάλει την φωτό που θέλεις.

Άνοιξε λοιπόν το θέμα όπως σου είπε και ο mod, εξήγησε όσο μπορείς πιο καλά τι ακριβώς χρειάζεσαι από την κάμερα και περίμενε να δεις προτάσεις. Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα να μην το περιορίσεις στις δύο συσκευές. Άσε να δεις τι θα σου προτείνουν.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου αλλά δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο γιατί δεν με καλύπτει αισθητικά οπότε θέλω μόνο το P9 με μόνο δισταγμο την κάμερα

Καλύτερή κάμερα εχει σαφώς το s7.είτε κάνει είτε οχι κάποια επεξεργασία εικόνας,το αποτέλεσμά πού δίνει στα μάτια,είναι ωραιότερο και μιλάω αποκλειστικά για συνθήκες δωματίου η εξωτερικού χώρου χωρίς πολύ φως.στις νυχτερινές ξεκάθαρα νικητής το s7.

Επίσης κερδίζει με μικρή διαφορά και στην μπαταρία το s7.

Και μιλάω για το μικρό,αν πω για το μεγάλο edge,η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Κατά τα άλλα,το p9 με άφησέ απόλυτα ικανοποιημένο πραγματικά.

Ομως σε αυτή την τιμή,δίνω το κάτι παραπάνω για το μικρό s7,κι οχι λόγω brand.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ekontax ελπίζω να καλύφθηκες από τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Παραμένουμε πλέον αποκλειστικά και μόνο στο Huawei P9 και όχι σε συγκρίσεις με άλλα κινητά.

Υπάρχει άλλη ενότητα όπως ξαναέγραψα, για τις συγκρίσεις μεταξύ κινητών.

Οποιαδήποτε εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται πλέον.

Στο μονο που ειχα παραπονο απο το Ρ8. Εδω δεν εχω να πω κουβεντα. Αψογη η μπαταρια του.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ekontax ελπίζω να καλύφθηκες από τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Παραμένουμε πλέον αποκλειστικά και μόνο στο Huawei P9 και όχι σε συγκρίσεις με άλλα κινητά.

Υπάρχει άλλη ενότητα όπως ξαναέγραψα, για τις συγκρίσεις μεταξύ κινητών.

Οποιαδήποτε εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται πλέον.

OK σε ευχαριστώ πολύ, καλύφθηκα !

οσο για την camera που ρωτήθηκε την μερα το P9 εχει αρκετά καλύτερη απο το s7 από την άλλη το βράδυ το αντίθετο ακριβός :)

οσο για την camera που ρωτήθηκε την μερα το P9 εχει αρκετά καλύτερη απο το s7 από την άλλη το βράδυ το αντίθετο ακριβός :)

Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχω και το p9 Plus και το s7 edge και τα συγκρίνω side by side. Σε όλες τις συνθηκες το s7 είναι καλύτερο. Και πρωί και βραδυ

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχω και το p9 Plus και το s7 edge και τα συγκρίνω side by side. Σε όλες τις συνθηκες το s7 είναι καλύτερο. Και πρωί και βραδυ

Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να σε "νευριάσω" ή να σε αμφισβητήσω.. αν δεν σε πειράζει, ανέβασέ μας μερικές φωτό με σύγκριση να καταλάβουμε κι εμείς. Ξέρω, το θέμα δεν είναι γι'αυτό.. μα η κοινότητά μας μπορεί να γίνει καλύτερη αν βοηθάνε τα μέλη της γι'αυτό. Χίλιες φορές να εμπιστευθώ έναν συμφορουμίτη που έχει τα δυο κινητά, παρά 5-10-100 πληρωμένους reviewers.. ;)

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να σε "νευριάσω" ή να σε αμφισβητήσω.. αν δεν σε πειράζει, ανέβασέ μας μερικές φωτό με σύγκριση να καταλάβουμε κι εμείς. Ξέρω, το θέμα δεν είναι γι'αυτό.. μα η κοινότητά μας μπορεί να γίνει καλύτερη αν βοηθάνε τα μέλη της γι'αυτό. Χίλιες φορές να εμπιστευθώ έναν συμφορουμίτη που έχει τα δυο κινητά, παρά 5-10-100 πληρωμένους reviewers.. ;)

και σε manual παρακαλώ με κατάλληλα πειράγματα :) και σε πραγματικό μέγεθος να τα συγκρίνουμε όποιος έχει καλή ips οθονη στο desktop του :)

Συμφωνώ.και ισχύει.

Εχω και δείγματά στο άλμπουμ μου στο flickr κι από τις 2 συσκευές,κάπου πιο πίσω είναι.και με manual και με auto.

γενικά,ας αφήσουμε αυτές τις συγκρίσεις γιατί δυστυχώς,το p9 υστερεί,κι οχι μόνο στην κάμερα.

Είναι ωραίο το p9,πολύ καλή κατασκευή,γρήγορο,όμως λίγο κατώτερό σε σχέση με το κινητό πού αναφέρετέ συνέχεια και λογικό,καθώς από τα μεγάλα brands για φέτος,είναι και το top.

Οχι όμως ότι δεν το προτείνω προς αγορά,σε σχέση με αλλά φετινα τηλέφωνά για μένα είναι καλύτερό και σαφώς πιο αξιόπιστο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια πηρα την συσκευη tivizen pico android 2 για το huawei p8 lite αλλα διαπιστωσα οτι επειδη δεν υποστιριζει otg και on the go ειναι αχριστη...σε λιγο καιρο θα παρω το P9,ξερει κανεις αν εχει αυτες τις υπηρεσιες?για να ξερω αν πρεπει να επιστρεψω το προιον. Edited by sculpture

Παιδιά γνωρίζουμε το ακριβές sar της συσκευής γιατί διαβάζω αντικρουόμενες τιμές !

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/083a6eaa9 Οι Αμερικάνικες τιμές είναι πιο αυστηρές βέβαια.

OnePlus 12R

Παιδιά γνωρίζουμε το ακριβές sar της συσκευής γιατί διαβάζω αντικρουόμενες τιμές !

και δεν θα βρεις πυστευω.... η συσκευη εχει δυο κεραίες και boost mode... ετσι με καλό σήμα έχει σχεδον μηδενικό sar και στα σημεία που τα άλλα κινητά δεν έχουν καν σήμα ευ θα εχεις 2 γραμμές αλλά..... ψησταριά.....

Απλά κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρισουμε τι θέλουμε. Τι μας ενδιαφέρει.

Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν γίνεται να έχεις καλό σήμα, να μιλάς εκεί που οι άλλοι χαιρετούν με το τηλέφωνο ψηλά και να διαμαρτυρεσαι για υψηλό sar.

Λύσεις υπάρχουν για όλα αλλά θα πρέπει να υπαρχουν και παραχωρήσεις. Τα handsfree και ειδικά τα bt είναι απαραίτητα.

Το να είσαι χωμένος σε καμιά υπόγα, με ελάχιστο έως καθολου σημα στο κινητό και εσύ να το εχεις κολλημένο στο αυτί, δεν νομίζω οτι θέλει πολύ σκέψη. Κανεις λαλακια εκείνη τη στιγμή, άσχετα με το τι κινητό εχεις.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Μάγκες το ξέρω ότι το έχω ξαναγράψει και άλλες φορές (δείτε το σαν σχόλιο εμπειρίας χρήσης μετά από λίγο καιρό :P ) αλλά πραγματικά, είμαι τόσο ευχαριστημένος με το P9. Το λατρεύω. Ειδικά το software τους, είναι εξαιρετικό. Λειτουργεί, όπως λειτουργούσε την πρώτη μέρα. Δεν έχω μετανιώσει λεπτό τη στιγμή που το αγόρασα. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω τόσα πολλά καλά λόγια, που θα νομίζει κανείς ότι με πληρώνει η Huawei :P Τοσες συσκευές android (και καλές κιόλας) που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντα μου έλειπε αυτό το κάτι. Που το κάτι ήταν κυρίως θέμα software. Πρώτη φορά λοιπόν, το βρήκα, και δεν μπορουσα να είμαι πιο ικανοποιημένος.

Μάγκες το ξέρω ότι το έχω ξαναγράψει και άλλες φορές (δείτε το σαν σχόλιο εμπειρίας χρήσης μετά από λίγο καιρό :P ) αλλά πραγματικά, είμαι τόσο ευχαριστημένος με το P9. Το λατρεύω. Ειδικά το software τους, είναι εξαιρετικό. Λειτουργεί, όπως λειτουργούσε την πρώτη μέρα. Δεν έχω μετανιώσει λεπτό τη στιγμή που το αγόρασα. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω τόσα πολλά καλά λόγια, που θα νομίζει κανείς ότι με πληρώνει η Huawei :P Τοσες συσκευές android (και καλές κιόλας) που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντα μου έλειπε αυτό το κάτι. Που το κάτι ήταν κυρίως θέμα software. Πρώτη φορά λοιπόν, το βρήκα, και δεν μπορουσα να είμαι πιο ικανοποιημένος.

+1000 μια απ τα ιδια!! συμφωνω σε ολα.

+1000 μια απ τα ιδια!! συμφωνω σε ολα.

To μοναδικο που μου την σπαει, ειναι το seperation που εχουν κανει στα notifications και στο quick panel. Θα προτιμουσα να ειναι ενα.

• The title was changed to Huawei P9