Avadonmod Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 οταν πατας σε βιντεακι μεσα στο facebook στο ανοιγει με browser η με youtube ? Εγώ πάντως έχω θέμα με αυτό και μου τα ανοίγει με τον browser ενώ θα προτιμούσα να τα άνοιγε με το youtube. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Εγώ πάντως έχω θέμα με αυτό και μου τα ανοίγει με τον browser ενώ θα προτιμούσα να τα άνοιγε με το youtube. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται ?δε διορθωνετε απο οτι ξερω εγω που εχω το m2 note το εχω αυτο το προβλημα απο την 5.1.5 και μετα αστα βραστα με τη meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 δε διορθωνετε απο οτι ξερω εγω που εχω το m2 note το εχω αυτο το προβλημα απο την 5.1.5 και μετα αστα βραστα με τη meizu Παιδια το κανουν κι αλλα κινητα αυτο με το browser. Δεν φταει μονο η meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παιδια το κανουν κι αλλα κινητα αυτο με το browser. Δεν φταει μονο η meizu.και το ταμπλετ που δουλευε ρολοι τωρα εδω και καιρο κανει τα ιδια τι λετε να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) ΚΑλημέρα, όποιος θέλει εχει βγεί η Flyme 6.7.3.3G beta το link εδω: http://forum.flymeos.com/thread-22658-1-1.html Edit: τωρα που το προσεξα για το δικό μας το κινητό γραφει: M3 note(both M91&L91). Δεν ξερω αν εχει διαφορά. Edited March 4, 2017 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) οταν πατας σε βιντεακι μεσα στο facebook στο ανοιγει με browser η με youtube ? Δεν εχω fb, αλλα στο google+ ναι...! Υ.Γ: Παραγγειλα μια θηκη για το κινητο και μολις εφτασε ο courier, μου επεσε το κινητο (γλιστρησα) και εσπασε (και το ειχα καπου 10 μερες). Οποτε και η σχεση μου με την meizu τελειωνει (προσωρινα εως και αν διορθωση το software, διοτι δεν μου αρεσε, και μερικες εφαρμογες δεν δουλευαν καθολου) εδω. Καλη συνεχεια να εχετε ολοι σας και χαρηκα εστω γι αυτο το λιγο που βοηθησα οσο ηξερα/μπορεσα! Edited March 5, 2017 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodim80 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα, έχω το κινητό λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω αν θα πάρει ή έχει πάρει αναβάθμιση σε Android 6 Marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα, έχω το κινητό λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω αν θα πάρει ή έχει πάρει αναβάθμιση σε Android 6 Marshmallow. Έχουν πει οτι θα πάρει την 7 (Nougat) αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ πάντως έχω θέμα με αυτό και μου τα ανοίγει με τον browser ενώ θα προτιμούσα να τα άνοιγε με το youtube. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται ?τελικα δεν ειναι θεμα της meizu ειναι θεμα του facebook μπες fb πηγαινε εκει που λεει ρυθμισεις εφαρμογης μπες εκει και μετα ενεργοποιησε εκει που λεει εξωτερικο ανοιγμα συνδεσμων μετα πηγαινε στο fb και πατα πανω σε ενα τραγουδι και θα σου ανοιξει παραθυρακι με τι θες να ανοιξεις το βιντεο,επιλεξε youtube και πατα να το θυμαται και εισαι ετοιμος τη λυση μου την εδωσες ενα παληκαρι εδω μεσα στο φορουμ και τον ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 τελικα δεν ειναι θεμα της meizu ειναι θεμα του facebook μπες fb πηγαινε εκει που λεει ρυθμισεις εφαρμογης μπες εκει και μετα ενεργοποιησε εκει που λεει εξωτερικο ανοιγμα συνδεσμων μετα πηγαινε στο fb και πατα πανω σε ενα τραγουδι και θα σου ανοιξει παραθυρακι με τι θες να ανοιξεις το βιντεο,επιλεξε youtube και πατα να το θυμαται και εισαι ετοιμος τη λυση μου την εδωσες ενα παληκαρι εδω μεσα στο φορουμ και τον ευχαριστω Ευχαριστούμε πολύ και σενα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ευχαριστούμε πολύ και σενα:DΤον liakjim ευχαριστουμε που μας εδωσε τα φωτα του εγω απλα εγραψα αυτα που μου ειπε και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iron_dk Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Όταν είμαι στις επαφές και επιλέγω ομάδες δεν μπορώ να ξετσεκάρω από τις τοπικές καμία από τις κατηγορίες και εμφανίζεται σε μαύρο πλαίσιο με άσπρα γράμματα: "Θα προβληθούν οι επαφές σε αυτόν τον λογαριασμό". Αντίθετα μπορώ να επιλέξω ή να αποεπιλέξω κάνοντας τσεκ από τις επαφές google ή τις επαφές από την sim χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Συμβαίνει το ίδιο και στις δικές σας συσκευές; Γενικά με την διαχείριση των επαφών αλλά και των κλήσεων δεν μπορώ να το συνηθίσω το MEIZU. Μπορεί να γίνει κάτι; Το τηλ έχει Flyme 5.1.12.0G Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Καλησπέρα , έχω το κινητό 4 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με το wifi. Δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με την φωτογραφικη sony a6000 μέσω μιας εφαρμογής (κάτι που το έκανα άνετα με όλα τα προηγούμενα κινητα). Η έκδοση flyme που έχει το κινητό είναι 5.1.3.4G. Η αναβάθμιση σε 5.1.12.0G βελτιώνει τίποτα; είναι καλύτερη η διαχείριση του wifi; γιατί σε αυτή που έχω δεν μπορώ να βάλω ούτε static ip. ευχαριστώ. Update: Τελικά με την αναβάθμιση σε 5.1.12 λυθηκαν τα προβλήματα του wifi. Κατά τα άλλα FM εφαρμογή θα βάλουν; υπάρχει fm transmitter στη συσκευή; Ευχαριστώ Edited March 13, 2017 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Update: Τελικά με την αναβάθμιση σε 5.1.12 λυθηκαν τα προβλήματα του wifi. Κατά τα άλλα FM εφαρμογή θα βάλουν; υπάρχει fm transmitter στη συσκευή; Ευχαριστώ Το κινητό δεν έχει ράδιο άρα δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν εφαρμογή. Κατεβάζεις εσύ εφαρμογή από το στορε για online ράδιο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το θέμα που λέτε με τον browser μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις ---> apps και από εκεί να επιλέξετε τι εφαρμογή θα χρησιμοποιεί . Όλα είναι στο default πχ Browser επιλέξτε Chrome ή αυτό που έχετε εγκαταστήσει. Έκδοση 6.0.2.0 Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 , Καλησπέρα παιδιά αγόρασα πρόσφατα ένα meizu m3 note και έχω πρόβλημα δεν με ακούνε στο τηλέφωνο όταν μιλάμε ή μία δυναμώνει η φωνή και μετά χάνεται, το έχει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν τα mobile data. Τι μπορεί να φταει; έχω κοιτάξει τα vpn και είναι σωστά. Σήμα έχω κανονικά όπως και Wi-Fi άρα δεν νομίζω πως είναι θέμα hardware. Έχει αντιμετωπίσει κανένας το ίδιο; έχω κάνει hard reset αλλά τα ίδια Edit. Τελικά δεν έφταιγε η συσκευή αλλά η κοσμοτε. Μετά την λήξη των mb και την χρέωση 1 ευρώ της υπηρεσίας ενώ έστειλα end day μου διέγραψε εντελώς την σύνδεση του αριθμού μου με το ίντερνετ και όχι απλά να με βγάλει από το πακέτο του 1 ευρώ, και ήθελε ξανά ενεργοποίηση αυτού. Απλά δεν μου είχε ξαναγίνει στο παρελθόν. Έτσι για την ιστορία γιατί παιδευτηκα ώστε να βρω την λύση μην την πατήσει Κ άλλος Edited March 24, 2017 by leongr18 Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Παίδες καλησπέρα. Έχω το κινητό με την global, να βάλω την κινεζική? (ετσι και αλλιώς δεν θέλω ελληνικό μενου) και αν ναι πως γίνεται να μπει τώρα που έχω την global? Edited April 1, 2017 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 , Καλησπέρα παιδιά αγόρασα πρόσφατα ένα meizu m3 note και έχω πρόβλημα δεν με ακούνε στο τηλέφωνο όταν μιλάμε ή μία δυναμώνει η φωνή και μετά χάνεται, το έχει κάποιος άλλος; Κάποιοι μου το λένε και μένα φίλε μου. Εν τω μεταξύ αν μπω στο engineering mode menu που έχει πληκτρολογωντας *#*#3646633#*#* δεν μπορώ να βρω που θα δώσω boost στο μικρόφωνο. Έκανες εσύ τίποτα; Στάλθηκε από το m3 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Κάποιοι μου το λένε και μένα φίλε μου. Εν τω μεταξύ αν μπω στο engineering mode menu που έχει πληκτρολογωντας *#*#3646633#*#* δεν μπορώ να βρω που θα δώσω boost στο μικρόφωνο. Έκανες εσύ τίποτα; Στάλθηκε από το m3 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιας και λέτε για το engineering Mode, ποια θα ήταν η ρύθμιση για να ακούω ποιο δυνατά την μουσική από τα ακουστικά? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έλα μου ντε... Στάλθηκε από το m3 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά καρτέλα ) >Audio>Handset mode - type media . Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Βγήκε η 6.7.4.11g Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Βγήκε η 6.7.4.11gπου την ειδες εσυ τη G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 που την ειδες εσυ τη G ? Εδώ είναι και μιλάμε για ΒΕΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 στη τελευταια beta γιατι δε μπορω να βρω τη ρυθμιση που αλλαζουμε θεσεις στα κουμπια απο το κουρτινακι που ανοιγουν τα wifi data κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts