Jump to content

Eurovision 2005 με την Έλενα Παπαρίζου (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!)

bel
 Κοινοποίηση

Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?  

204 members have voted

1. 1. Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?

• 51
    • 2η - 3η
      59
    • 4η - 6η
      37
    • 7η - 10η
      17
    • 11η - 15η
      5
    • 16η +
      10
    • μου είναι αδιάφορο
      23
    • ΔΞ / ΔΑ
      2

Recommended Posts

Παντως καλύτερα η Παπαρίζου παρά καρικατούρες τύπου Αννέτ που έλεγαν στην αρχή... Δε θα το άντεχα πάλι.

Καλή της επιτυχία

καρικατουρες η αννετ?? δεν θα το ελεγα. η αννετ τουλαχιστον καποια εποχη βρισκόταν και δίπλα σε μια britney. που τετοια η Π@παριζου.

θα συμφωνήσω με τον Ρόκο. Αννετ = 20 βανδες.

σε ενα χρόνο πάλι μίλα μου για την αννετ.

Θα δεις, θα δεις... ;) :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι γρια, εξηντάρα και έχει καταστρέψει την Ελλάδα με τους Ρουβάδες.

Θές και άλλα? :p :!: :p

Θα ήθελα ένα σοβαρό επιχείρημα. :)

killing_you2, και ποιά είναι η Britney; Δημιούργημα του Αμερικάνικου 'Star System' είναι. :)

Αυτό θέλουμε; :)

Θα ήθελα ένα σοβαρό επιχείρημα. :)

killing_you2, και ποιά είναι η Britney; Δημιούργημα του Αμερικάνικου 'Star System' είναι. :)

Αυτό θέλουμε; :)

Kαι μην ξεχνάμε το γλωσόφιλο με την Μαντόνα!!! :whistle: Ολα στον βωμό του star system τους.:down:

Το θέμα με τη Μπόκοτα δεν είναι ότι έφυγε αλλά το πώς έφυγε και μάλιστα πώς τη διώξαν. Και φυσικά αναφέρομαι στο γεγονός ότι εδιώχθη από τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ λόγω ότι είχε δώσει υποψηφιότητα με τον Παπουτσή στο δήμο της Αθήνας... :o

Εγώ πάντως θα την προτιμούσα στη θέση της γιατί είναι πολύ έμπειρη. Anyway... ΕΛΕΝΑΡΑ είσαι τρέλα! Θα σκίσει να είστε σίγουροι. Θα δείξει και λίγο από τα προσόντα της, θα κάνει και κανά 2-3 180άρες περιστροφές ( :p ) και μια χαρά θα πάμε. Το θέμα είναι να της δώσουν και καλό τραγούδι. Αν το συνθέσει ο Τερζής θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία. ;)

καρικατουρες η αννετ?? δεν θα το ελεγα. η αννετ τουλαχιστον καποια εποχη βρισκόταν και δίπλα σε μια britney. που τετοια η Π@παριζου.

θα συμφωνήσω με τον Ρόκο. Αννετ = 20 βανδες.

σε ενα χρόνο πάλι μίλα μου για την αννετ.

Θα δεις, θα δεις... ;) :)

θα συμφωνήσω και εγώ με το "Ποια είναι η Britney?"

Παρ'το πιο "τοπικά". Δεν ήταν παρά ενα κοριτσάκι που απλά έτυχε να της γράψει ένα κομμάτι και απλά ήταν support σε κάποιες συναυλίες της. Και για να το εμβαθύνω, θα σου πώ ότι αν γνώριζες καλύτερα κάποιες πτυχές της, θα καταλάβαινες ότι πρόκειται για "καρικατούρα". Σιγά πια... Καριέρα ας κάνει, δεν είναι εκει το θέμα μας... για το σκοπό της Γιουροβίζιον όμως ήταν λίγη. Εκτός και αν εξασφάλιζε πρωτιά με άλλους τρόπους... :whistle:

:X

Μωρέ θα φαει τέτοια "Προώθηση" η Αννέτ που ο πρώτος της δισκος θα βγάζει φώτιες...

ο καιρος θα δείξει...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

γιουροβίζιον χωρίς τη γκουρού μπόκοτα γίνεται? θα το διαπιστώσουμε φέτος, αν και κάτι μου λέει πως δε θα μπορέσει κανείς να τη φτάσει σε μετάδοση. την έφαγε πάντως η λόξα να πάρει μέρος στο φσ3, δύσκολοι καιροί για βλαχάρες...

Διαίσθηση είπε το παιδί καλέ. :D :p

Δεν καταλαβαίνω την απέχθειά σας για την Μποκοτά... :worry:

Μπορείτε μήπως να μου πείτε πού βασίζεται μήπως κι έχω χάσει κανένα επισόδειο; :lol: :p

Εμένα μόνο η φωνή της στον σχολιασμό του διαγωνισμού ήταν ικανή να με εκνευρίσει απίστευτα...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Εμένα μόνο η φωνή της στον σχολιασμό του διαγωνισμού ήταν ικανή για να με εκνευρίσει απίστευτα...

Ειδικά για αυτό,συμφωνώ και επαυξάνω, ;)

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Kαι μην ξεχνάμε το γλωσόφιλο με την Μαντόνα!!! :whistle: Ολα στον βωμό του star system τους.:down:

τι σχεση τωρα εχει μια τραγουδιστρια που θεωρειται πλεον η δημοφηλεστερη,επιδραστικοτερη και εμπορικοτερη τραγουδιστρια ολων των εποχων σε μια κουβεντα που γινεται για την παπαρίζου την μποκοτα και την eurovision δεν μπορω να καταλαβω...

και η παπαρίζου στην τελικη απο που προερχεται? αν δεν κανω λαθος απο το star system που εφτιαξε η ιδια η μαντονα...

μεγαλο ονομα για να "χωρεσει" σε μια τετοια συζητηση....

θα συμφωνήσω και εγώ με το "Ποια είναι η Britney?"

χωρις να μου αρεσει η britney απλα θα θελα να πω οτι για την δεκαετεια που διανυουμε η britney ειναι η τραγουδιστρια με τις περισσοτερες πωλησεις δισκων παγκοσμιως...(2000-2004)...

μαλλον καποια πρεπει να ειναι....

οσο για το θεμα μας καλη η παπαρίζου αλλα μετα τον περσινο "χαμο" περιμενα ενα πιο τρανταχτο ονομα για φετος...

Η αληθεια ειναι οτι ολα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος, αλλα βρισκω την Ελενα ξαναζεσταμενο φαγητο.:p

Τη στειλαμε μια φορα, βγηκε τριτη με το φιλαρακι της, οκ enough!

Τωρα δηλαδη τι παει να αποδειξει? Οτι μπορει και μονη της?

Την εμπειρια την εχει και θα εχει "αερα" στη σκηνη, αλλα ας δοκιμαζαμε και καμμια αλλη...απο περιεργεια πιο πολυ!:innocent:

...απορω πως δεν εχουν προτεινει ακομα Πεγκυ Ζ.:D

παντως καλη επιτυχια και οτι βρεξει ας κατεβασει!:rotfl:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Η αληθεια ειναι οτι ολα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος, αλλα βρισκω την Ελενα ξαναζεσταμενο φαγητο.:p

Τη στειλαμε μια φορα, βγηκε τριτη με το φιλαρακι της, οκ enough!

Τωρα δηλαδη τι παει να αποδειξει? Οτι μπορει και μονη της?

Την εμπειρια την εχει και θα εχει "αερα" στη σκηνη, αλλα ας δοκιμαζαμε και καμμια αλλη...απο περιεργεια πιο πολυ!:innocent:

...απορω πως δεν εχουν προτεινει ακομα Πεγκυ Ζ.:D

παντως καλη επιτυχια και οτι βρεξει ας κατεβασει!:rotfl:

Δεν περνάει το σκυλοτράγουδο :p

Είναι ποιοτικοί στη γιουροβιζιον.

Εγώ λέω να στείλουμε τον Ρακιτζή!!

Σταθερή αξία, θα τον εκτιμίσουν στη Eurovizion :p :lol:

η Π.ζηνα θα ήταν πολύ καλή επιλογή αλλα αφού δεν πήγε με την τραγουδάρα το "love is a wonderfull thing" εχει δηλώσε πως δεν πρόκειτε να ξανα εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Den to efere o Sakis, tha to ferei i Elena?

kai ti simainei exei ksanapaei???Den exei na antagwnistei tous idious anthrwpous kai ta idia tragoudia!

Proswpika pisteuw pws thema exei ti TRAGOUDI tha steiloume kai oxi poia tha to pei! Doxa to Theo wraies gunaikes exoume! Simasia exei na steiloume auto to kati diaforetiko!

An pigaine vasi omorfias na stelname tin Matsouka se ntoueto me tin Kagia..... xaxaxaxa

:):):)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

To sigouro einai oti mas aresei den mas aresei,tha to akousoume toso poli to tragoudi pou anagastika tha to afomoiosoume.Opos egine kai perisi (kirios).
Mutilator :shifty:

Den to efere o Sakis, tha to ferei i Elena?

kai ti simainei exei ksanapaei???Den exei na antagwnistei tous idious anthrwpous kai ta idia tragoudia!

Proswpika pisteuw pws thema exei ti TRAGOUDI tha steiloume kai oxi poia tha to pei! Doxa to Theo wraies gunaikes exoume! Simasia exei na steiloume auto to kati diaforetiko!

An pigaine vasi omorfias na stelname tin Matsouka se ntoueto me tin Kagia..... xaxaxaxa

:):):)

Sumfwnw apoluta mazi sou zaza!!!

Apo tin alli , sumvouleuw tin Elena an thelei na kanei kati kalo ekei pou tha paei na proseksei giati "koritsia san kai ekeini uparxoun polla"....

An pigaine i Matsouka tha pairname kai to Oscar mazi.... xaxaxaa

Sumfwnw apoluta mazi sou zaza!!!

Apo tin alli , sumvouleuw tin Elena an thelei na kanei kati kalo ekei pou tha paei na proseksei giati "koritsia san kai ekeini uparxoun polla"....

An pigaine i Matsouka tha pairname kai to Oscar mazi.... xaxaxaa

χμμμμμ παιδια ας μην ειμαστε απολυτοι....

και εγω δεν τρελαινομαι με την επιλογη της ελενας αλλα μπορει η κοπελα να κανει θαυματα..... ο χρονος θα δειξει....

ότι ήσαστε εκτός θέματος, δεν το πήρατε είδηση; :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56959

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Μωρέ θα φαει τέτοια "Προώθηση" η Αννέτ που ο πρώτος της δισκος θα βγάζει φώτιες...

Πράγματι... η Αννέτα θα προβληθεί "έντονα" ... :X :whistle:

Ωχ αμάν, την βλέπω την Πασχαλίδου να της συμβαίνει κανά «ατύχημα» τη μέρα του τελικού... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...