pgetsopoulos Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 cinammon rolls@ athens metro mall... εγω παιρνω παντα το σοκολατενιο, απλα απιθανο! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω για προτάσεις για το τί θα μπορούσα να τρώω τα απογεύματα, επειδή συνέχει τρώω τοστ και θα ήθελα να αλλάξω αυτή τη συνήθεια και να στραφώ σε κάτι πιο υγιεινό. Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αυτό πρέπει να το κρίνει και ο γιατρός σου με βάση την κατάσταση της υγείας σου. Ενα πχ ελαφρύ γεύμα είναι ενα γιαούρτι με δημητριακά ή κάποια φρούτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μόνο που το θέμα μας, δεν είναι αυτό. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 πηγαινω για 2ημερο στην ηλεια κουρουτας...το σαββατοκυριακο...που προτεινεται να φαω...ξερετε κανενα καλο μαγαζι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δεν έχω πάει άλλα διάβασα μέσω του αθηνοράματος ,τα καλύτερα :ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ Γρήγορο αλλά σπιτικό φαγητό στο μαγειρείο Αίγλη στην Εθνική Πύργου-Πατρών λίγο πριν από τον Πύργο, μεζέδες στο Εν λευκώ στην παραλία του Επιταλίου, καλό ψάρι στο Μπισκίν του Μπισκινόκαμπου, 1 χλμ. μετά τη Ζαχάρω, στο δρόμο προς Καλαμάτα. Γουρουνόπουλο αλλά και χέλι στη σούβλα στην Ειρήνη, στην Εθνική Πύργου-Καλαμάτας στο ύψος του Καλλίκωμου, κοτόπουλο με πολλές συνταγές στα Κοτόπουλα, στα Λινάρια στο δρόμο Ολυμπίας-Τρίπολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 η πιο ωραια πιτσα ειναι στη πιτσαρια 'ζεασ' στο πειραια!οσο για φαστ φουντ τα goodys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Η Ζεας στο Πειραιά ήταν καλή όσο ήταν μαζί με αλυσίδα καταστημάτων όπως με αντίστοιχο στην Ν.Σμύρνη (που ακόμα υπάρχει) και αλλού σαν Delivery.Τώρα ο κάθενας έχει απλά το όνομα ,με διαφορετική ποιότητα προιόντων :cry: Οσο αφορά τις προτάσεις στο Αθηνόραμα ,απλα σαν οδηγός θα πρέπει να λαμβάνεται "που να πάει κανείς" και όχι "ότι θα είναι καλά" .Τα υπόλοιπα αφορούν πλάγιες διαφημίσεις,γιατί αυτά τα περιοδικά πρέπει να βγάλουν και τα έξοδά τους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Nα φατε hot dog απο τον μεγαλο σκλαβενητη της καλλιθεας ...Φοβερο και φτηνο...0.60 το ενα:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αν εννοείς το υπερκατάστημα που είναι πιο κάτω την Πυροσβεστική,και πρός τα μέσα από την Θησέως,έχει γενικά πολύ καλή και φθηνή κουζίνα το μεσημέρι ,και μετά προσφορές για να μη τους μείνουν και τα πετάξουν :) αλλά μάλλον δεν θα ισχύει για πάντα,είναι μέχρι να γνωρίσει ο κόσμος το κατάστημα, και να τελειώσει τα έργα αναπλασης της περιοχής.Το ίδιο έγινε και σε άλλα υπερμαρκετ της εταιρίας όταν άνοιξαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Αν εννοείς το υπερκατάστημα που είναι πιο κάτω την Πυροσβεστική,και πρός τα μέσα από την Θησέως,έχει γενικά πολύ καλή και φθηνή κουζίνα το μεσημέρι ,και μετά προσφορές για να μη τους μείνουν και τα πετάξουν :) αλλά μάλλον δεν θα ισχύει για πάντα,είναι μέχρι να γνωρίσει ο κόσμος το κατάστημα, και να τελειώσει τα έργα αναπλασης της περιοχής.Το ίδιο έγινε και σε άλλα υπερμαρκετ της εταιρίας όταν άνοιξαν.... ναι για αυτο μιλαω...εγω προσωπικα πηγαινω συνεχεια εκει...για ψωνια και για βολτα...ειναι πολυ ωραια...δηλαδη θα το ακριβινουν? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Εχω γνωστό στην περιοχή που ψωνίζει τα καθημερινά είδη supermarket ,και ήδη έχει κόψει αρκετές προσφορές :cry: Στο έτοιμο φαγητό λιγότερο,αλλά παίζουν οι προσφορές μετά 5μμ για να μην τους μείνουν και τα πετάξουν,και συμφέρει κανείς να τα πάρει πακέτο για το σπίτι για βραδινό. Και μια είδηση : Λουκέτο βάζουν τα Applebee’s στην Ελλάδα http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/649130/Article.aspx Edited July 15, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δεν πηγαινα και πολυ καλα τελευταια , ειχα παει κανα 2 φορες αλλα ποτε δεν μου αρεσε το φαγητο τους , υπαρχει ηδη αλυσθδα στην Ελλαδα που ειχε παρομοιο φαγητο με αυτους ,πιστευω οτι ολα αυτα τα τυπου αμερικανικα θα φανε κλεισιμο , εχουμε να δουμε και αλλα απο τετοια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Εχω γνωστό στην περιοχή που ψωνίζει τα καθημερινά είδη supermarket ,και ήδη έχει κόψει αρκετές προσφορές :cry: Στο έτοιμο φαγητό λιγότερο,αλλά παίζουν οι προσφορές μετά 5μμ για να μην τους μείνουν και τα πετάξουν,και συμφέρει κανείς να τα πάρει πακέτο για το σπίτι για βραδινό. Και μια είδηση : Λουκέτο βάζουν τα Applebee’s στην Ελλάδα http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/649130/Article.aspx αχ ναι! πηγα κι εγω ενα βραδυ η δολια προετοιμασμενη να φαω ενα καταπληκτικο πιατο που εχουν και το βλεπω κλειστο... :cry::cry: Ειδοποιάτε ρε παιδιά στα Applebees! εμεινα με τη χαρά μετά και κατέληξα στα Palmie bistro... κριμα παντως, απο ολα αυτα τα τυπου αμερικανικα, για μενα ηταν το καλυτερο! αλλα η αληθεια ειναι οτι οι τιμες του ηταν λιγουλακι τσιμπημενες... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Eίναι τσιμπημένες οι τιμές των,γιατί (υποτίθεται) έχουν πιάτα με Αμερικανικές μερίδες ,που μπορεί να φάνε 2 άτομα με ότι συνηθίζεται στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 αχ ναι! πηγα κι εγω ενα βραδυ η δολια προετοιμασμενη να φαω ενα καταπληκτικο πιατο που εχουν και το βλεπω κλειστο... :cry::cry: Ειδοποιάτε ρε παιδιά στα Applebees! εμεινα με τη χαρά μετά και κατέληξα στα Palmie bistro... κριμα παντως, απο ολα αυτα τα τυπου αμερικανικα, για μενα ηταν το καλυτερο! αλλα η αληθεια ειναι οτι οι τιμες του ηταν λιγουλακι τσιμπημενες... :O Ειναι νομος , στα ανοιγματα εγκαινια και διαφημιση και στο κλεισιμο πας μια μερα και απλα βλεπεις λουκετο,τωρα θα μου πεις να κανανε διαφημιση οτι κλεινουνε ?οχι βεβαια ,αλλα μια ενημερωση εστω λιγες μερες πριν μεσα στο καταστημα δεν ειναι κακο..Αλλα στην Ελλαδα τετοιες κινησεις ειναι απαγορευτικες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 αχ ναι! πηγα κι εγω ενα βραδυ η δολια προετοιμασμενη να φαω ενα καταπληκτικο πιατο που εχουν και το βλεπω κλειστο... :cry::cry: Ειδοποιάτε ρε παιδιά στα Applebees! εμεινα με τη χαρά μετά και κατέληξα στα Palmie bistro... κριμα παντως, απο ολα αυτα τα τυπου αμερικανικα, για μενα ηταν το καλυτερο! αλλα η αληθεια ειναι οτι οι τιμες του ηταν λιγουλακι τσιμπημενες... :Ohttp://applebeessquat.blogspot.com/ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Γυμνασιο κ μεχρι 2α λυκειου πηγαινα πολυ συχνα, κυριως τα Σαββατοβραδα τα περνουσαμε στο μαγαζι της Γλυφαδας. Μετα απ αυτο ομως πηγαινα αραια και που γιατι δε μου αρεσε πλεον το φαγητο. Στεναχωριεμαι που εκλεισαν γιατι περασα πολλα εκει.. ομορφες στιγμες με παιδια που δεν κανω πλεον παρεα... Παντως εδω κ μια 3τια τα αγαπημενα μου ειναι τα Friday's που συνδυαζουν ποιοτητα και γευση.:D:cool: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 τις προαλλες πηγα στα προσωπα στο γκαζι. φοβερά πιάτα(ειδικα σαλατες) , ακριβουτσικα, περιβαλλον τελειο και η εξυπηρετηση λιγο αργή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 http://applebeessquat.blogspot.com/ ωραιο, μπραβο τους, αν και απο ο,τι καταλαβα θα ειναι μονο στο κατάστημα που αναφέρει, όχι γενικώς σε όλα τα καταστήματά τους! θα εχουν ωραια κουζινα οι ανθρωποι παντως, αν κρινω απο τα πιατα που φτιαχνανε και παλια, ξερουν καλα την τεχνη!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 http://applebeessquat.blogspot.com/ καταπληκτικη κινηση μου θυμιζει λιγο Αργεντινη , αλλα μπραβο στα παιδια που οργανωθηκαν ετσι και βρηκαν την ακρη μεταξυ τους , ειμαι off topic αλλα παρακαλω να μην διαγραφτει , και ας μην το συνεχισουμε αλλο , απλα πιστευω οτι αξιζει να περασουμε μια βολτα οσοι μπορουμε απο εκει και να παρουμε κατι να φαμε ή εστω και μια βολτα για εναν καφε , ειναι μια καλη κινηση , και προς Θεου δεν κανω διαφημιση στο καταστημα γιατι πολυ απλα εχει κλεισει η εταιρια και η επωνυμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) εχουμε καμμια απλη ταβερνοκατασταση στην πλακα για σημερα?ξερω ειναι τουριστοκατασταση αλλα εκει βολευει κατι τουριστες συγγενεις που μενουν συνταγμα διαβαζω για ενα ουζερι βρεττος και ενα θεσπις,δαμιγος... Edited July 20, 2011 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Φοβερο μαγαζι με απιστευτη θεα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ γλυκα στην Κουκουβαγια (Χανια) Παμφθηνα και πεντανοστιμα Τρως ενα γλυκο και χορταινεις για 2 μερες http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v253/223/50/737924379/n737924379_488735_4286.jpg Υπαρχει κατι παρομοιο στην Αθηνα ? Ολο κατι ψειρες μας σερβιρουν εδω και τις πληρωνουμε πανακριβες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Φοβερο μαγαζι με απιστευτη θεα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ γλυκα στην Κουκουβαγια (Χανια) Παμφθηνα και πεντανοστιμα Τρως ενα γλυκο και χορταινεις για 2 μερες http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v253/223/50/737924379/n737924379_488735_4286.jpg Υπαρχει κατι παρομοιο στην Αθηνα ? Ολο κατι ψειρες μας σερβιρουν εδω και τις πληρωνουμε πανακριβες λοιπον, επειδή είμαι και γω του φαγητού και του γλυκού, στην αθήνα έχω βρει ένα μαγαζί, με τρία υποκαταστήματα, στο οποίο πηγαίνω πολύ συχνά, γιατί οι μερίδες του είναι πολύ ικανοποιητικές. Μέχρι πρότινος οι τιμές του ήταν λίγο τσιμπημένες, αλλά τώρα με την κρίση, τις έριξε, χωρίς να χάσει κάτι από την ποιότητά του. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το όνομα του μαγαζιού ακριβώς, έχει στην Γλυφάδα, στο Μαρούσι και στο Θησείο. Εμένα μου αρέσει πολύ, τώρα γούστα είναι αυτά. Πάντως μέχρι πρότινος που πήγαινα κι έτρωγα φαγητό και καπάκι γλυκό, έσκαγα... Με την καλή έννοια... Και φυσικά, επειδή αλλάζω ό,τι δεν μου αρέσει σε ένα πιάτο και ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάπως διαφορετικό, όπως το θέλω εγώ δηλαδή, δεν μου χαλάνε ποτέ χατήρι! ΑΚόμα ένας λόγος που τους αγαπώ εκεί... Μου κάνουν όλα τα χατήρια. Τώρα βέβαια με ξέρουν, γιατί πηγαίνω συνέχεια και με εχουν κεράσει και γλυκό μια φορά! :cool::cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 φυσικα να το πεις γιαυτο ειναι το θεμα αυτο :):) Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts