parafron4 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εγώ την τρώω πάνω απο 2 χρόνια στην Αθηνα. ;) ε οχι να ειναι και η αθηνα πιο μπροστα απο εμας στο θεμα μπουγατσα...αισχος... :p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ε οχι να ειναι και η αθηνα πιο μπροστα απο εμας στο θεμα μπουγατσα...αισχος... :p:p Συγκεκριμένα εδώ 2-3 χρόνια έχει ανοίξει ένα μπουγατσατζίδικο στο Π. Φάληρο και πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια πηγε κανεις στα KFC στο cosmos? Στην Αμερικη/Αυστραλια ειχα φαει αρκετες φορες και ηταν σουπερ, εδω λενε τιποτα? "Κουβαδακια" δινουν για να παρεις σπιτι η τρως μονο σε τραπεζι? Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια πηγε κανεις στα KFC στο cosmos? Στην Αμερικη/Αυστραλια ειχα φαει αρκετες φορες και ηταν σουπερ, εδω λενε τιποτα? "Κουβαδακια" δινουν για να παρεις σπιτι η τρως μονο σε τραπεζι? πηγα μια φορα μονο. κουβαδακια δινουν και για το σπιτι και μπορεις να παρεις να φας και εκει. στην γευση με αυτα του εξωτερικου ειδα μια μικρη διαφορα ,προς το χειροτερο, αλλα οκ..παλι τρωγονται. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Από σουβλάκι στην Αθήνα ποιον προτιμάτε; Εγώ είμαι fan της Λιβαδειάς πάντως. η πίτα του καράφλα στη φιλολάου, φάτε και θα με θυμηθείτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια πηγε κανεις στα KFC στο cosmos? Στην Αμερικη/Αυστραλια ειχα φαει αρκετες φορες και ηταν σουπερ, εδω λενε τιποτα? "Κουβαδακια" δινουν για να παρεις σπιτι η τρως μονο σε τραπεζι? Πήγα στο cosmos.μαπα το kfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 η πίτα του καράφλα στη φιλολάου, φάτε και θα με θυμηθείτε Πού ειναι η Φιλολάου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Πού ειναι η Φιλολάου; Στο Παγκράτι ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 η πίτα του καράφλα στη φιλολάου, φάτε και θα με θυμηθείτε Χαχα μου το εχουν προτεινει κι εμενα αυτο το μαγαζι προσφατα . Μια κοπελα που μενει Αγιο Δημητριο για την ακριβεια και λεω να το τιμησω αμα βρεθω σε αυτα τα μερη . Απο Καλλιθεα παντως αν θελει κανεις , υπαρχει στην Ατθιδων ,burgeraδικο που λεγεταιCity's Burger ,μοιαζει το μενου του με αυτο των Simply Burgers (διπλα στοCiao στη λεωφορο Συγγρου ) αλλα πιο νοστιμα και σε αρκετα καλυτερεσ τιμες .:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Πήγα στο cosmos.μαπα το kfc Εγω δεν βρηκα αξιοσημειωτες διαφορες με τα καταστηματα του εξωτερικου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εγω δεν βρηκα αξιοσημειωτες διαφορες με τα καταστηματα του εξωτερικου. Συμφωνώ, με του Λονδίνου που έχω δοκιμάσει μόνο από το εξωτερικό, δεν βρήκα κάτι το πολύ διαφορετικό, μέχρι και σε σημείο που μ'άρεσαν λίγο περισσοτερο τα δικά μας KFC!;) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Στα KFC είναι από πού αγοράζουν τις πρωτες ύλες... Στην Ελλάδα είναι πλέον από Ελληνικές εταιρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ficis82 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 ρε παιδια ελεος με τα φαστ φουντ!!! εχω να παω κατι χρονια σε τετοιου ειδους μαγαζιά και νιώθω πολυ τυχερος, συνεχεια ακουω οτι το φαγητο ειναι χαλια εκει περα καθως επισης οτι βρισκουν διαφορα μικροαντικειμενα μεσα στα πιατα. ( ελπιζω να σας εφτιαξα την διαθεση):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) ρε παιδια ελεος με τα φαστ φουντ!!! εχω να παω κατι χρονια σε τετοιου ειδους μαγαζιά και νιώθω πολυ τυχερος, συνεχεια ακουω οτι το φαγητο ειναι χαλια εκει περα καθως επισης οτι βρισκουν διαφορα μικροαντικειμενα μεσα στα πιατα. ( ελπιζω να σας εφτιαξα την διαθεση):lol: Καταρχήν καλώς ήλθες στο φορουμ :) Με το πρώτο σου πόστ εδώ μέσα,αν είχες διαβάσει λίγο την θεματική ενότητα θα είχες καταλάβει, ότι όσα καταστήματα έτοιμου φαγητού υπάρχουν πολλά χρόνια (δηλ. έχουν σταθερή πελατεία) ,σημαίνει ότι δεν είναι όπως τα περιγράφεις.:!: Από εκει και πέρα πέρα περί προσωπικών επιλογών για την διατροφή του καθενός, αλλά και το έτοιμο φαγητό σαν τρόπος ζωής είναι γνωστό θέμα προς συζήτηση των διατροφολόγων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής ,αλλά δεν αφορά το θέμα μας. Εξάλλου πάντα ισχύει σε ότι κάνουμε στην ζωή μας "το παν μέτρον άριστον" αλλά και όλοι οι οργανισμοί των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι να πάθουν σε όλες τις περιπτώσεις καταχρήσεων κάτι κακό. Edited September 12, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Στα KFC είναι από πού αγοράζουν τις πρωτες ύλες... Στην Ελλάδα είναι πλέον από Ελληνικές εταιρίες... Απο παλια ηξερα οτι ειχαν συνεργασια με την Πινδος,τωρα νομιζω εχουν αλλαξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Απο παλια ηξερα οτι ειχαν συνεργασια με την Πινδος,τωρα νομιζω εχουν αλλαξει. Δεν ξέρω από που προμηθεύονται κοτόπουλα, στην διαφήμιση τους πάντως στο ραδιόφωνο τόνιζαν ότι είναι ελληνικής προελεύσεως. Για μένα είναι σημαντική αυτή η παράμετρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 κοτοπουλα "αγγελακης" ειναι αυτα των kfc Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια θελω μια προταση για καλη ταβερνα στα λαδαδικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια θελω μια προταση για καλη ταβερνα στα λαδαδικα.... Τηγανιες και σχαρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 κοτοπουλα "αγγελακης" ειναι αυτα των kfc Όντως κοτόπουλα Αγγελάκης έχουν τα KFC, και γενικότερα τα τελευταία χρόνια όλα τους τα προιόντα είναι ελληνικά. Αν δειτε και στο site των KFC γράφει διάφορα πράγματα αναλυτικά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest hermos Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Ξέρει κανείς κανένα σουβλατζίδικο και καμιά πιτσαρία με καλή ποιότητα φαγητού στο Ηράκλειο Κρήτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 σουβλακια απο τον σαββα στον σταθμο τρενου της καλλιθεας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 σουβλακια απο τον σαββα στον σταθμο τρενου της καλλιθεας Ο Νικολουδης ειναι απο τους κορυφαια και καθαροτερα σουβλατζιδικα.Εχω φαει και λες και εψηνε η μητερα μου αυτα που εφαγα.Αυτος σε ολα βαζει ελαιολαδο.Ο Νικολουδης που ειναι στην Κνωσσου καπου εκει κοντα στην Ιωνιας.Υπαρχει και αλλος Νικολουδης ο οποιος εχει τα Κοτονεον και Τζιτζικα και Μερμυγκα.Αλλα δεν εχει καμια σχεση η συνεργασια με τον πρωτο Νικολουδη.Αλλο πολυ καλο ψητοπωλειο ειναι τα Αδερφια, καλο κατα τη γνωμη μου και αυτο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) σουβλακια απο τον σαββα στον σταθμο τρενου της καλλιθεας http://www.kebapsavvas.gr/ αυτον θα λες.. μολις σημερα ειδα οτι το γυρισε σε αλυσιδα.νομιζα οτι ειχε μονο μοναστηρακι Ο Νικολουδης ειναι απο τους κορυφαια και καθαροτερα σουβλατζιδικα.Εχω φαει και λες και εψηνε η μητερα μου αυτα που εφαγα.Αυτος σε ολα βαζει ελαιολαδο.Ο Νικολουδης που ειναι στην Κνωσσου καπου εκει κοντα στην Ιωνιας.Υπαρχει και αλλος Νικολουδης ο οποιος εχει τα Κοτονεον και Τζιτζικα και Μερμυγκα.Αλλα δεν εχει καμια σχεση η συνεργασια με τον πρωτο Νικολουδη.Αλλο πολυ καλο ψητοπωλειο ειναι τα Αδερφια, καλο κατα τη γνωμη μου και αυτο. μαλλον γραφεις για ηρακλειο κρητης Edited September 23, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 ναι αυτο εννοω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts