Jump to content

Τα καλύτερα στη Γεύση

ahill2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ την τρώω πάνω απο 2 χρόνια στην Αθηνα. ;)

ε οχι να ειναι και η αθηνα πιο μπροστα απο εμας στο θεμα μπουγατσα...αισχος... :p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ε οχι να ειναι και η αθηνα πιο μπροστα απο εμας στο θεμα μπουγατσα...αισχος... :p:p

Συγκεκριμένα εδώ 2-3 χρόνια έχει ανοίξει ένα μπουγατσατζίδικο στο Π. Φάληρο και πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα.

Παιδια πηγε κανεις στα KFC στο cosmos? Στην Αμερικη/Αυστραλια ειχα φαει αρκετες φορες και ηταν σουπερ, εδω λενε τιποτα? "Κουβαδακια" δινουν για να παρεις σπιτι η τρως μονο σε τραπεζι?
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Παιδια πηγε κανεις στα KFC στο cosmos? Στην Αμερικη/Αυστραλια ειχα φαει αρκετες φορες και ηταν σουπερ, εδω λενε τιποτα? "Κουβαδακια" δινουν για να παρεις σπιτι η τρως μονο σε τραπεζι?

πηγα μια φορα μονο.

κουβαδακια δινουν και για το σπιτι και μπορεις να παρεις να φας και εκει.

στην γευση με αυτα του εξωτερικου ειδα μια μικρη διαφορα ,προς το χειροτερο, αλλα οκ..παλι τρωγονται.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Από σουβλάκι στην Αθήνα ποιον προτιμάτε; Εγώ είμαι fan της Λιβαδειάς πάντως.

η πίτα του καράφλα στη φιλολάου, φάτε και θα με θυμηθείτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα στο cosmos.μαπα το kfc

η πίτα του καράφλα στη φιλολάου, φάτε και θα με θυμηθείτε

Χαχα μου το εχουν προτεινει κι εμενα αυτο το μαγαζι προσφατα . Μια κοπελα που μενει Αγιο Δημητριο για την ακριβεια και λεω να το τιμησω αμα βρεθω σε αυτα τα μερη .

Απο Καλλιθεα παντως αν θελει κανεις , υπαρχει στην Ατθιδων ,burgeraδικο που λεγεταιCity's Burger ,μοιαζει το μενου του με αυτο των Simply Burgers (διπλα στοCiao στη λεωφορο Συγγρου ) αλλα πιο νοστιμα και σε αρκετα καλυτερεσ τιμες .:cool:

Πήγα στο cosmos.μαπα το kfc

Εγω δεν βρηκα αξιοσημειωτες διαφορες με τα καταστηματα του εξωτερικου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν βρηκα αξιοσημειωτες διαφορες με τα καταστηματα του εξωτερικου.

Συμφωνώ, με του Λονδίνου που έχω δοκιμάσει μόνο από το εξωτερικό, δεν βρήκα κάτι το πολύ διαφορετικό, μέχρι και σε σημείο που μ'άρεσαν λίγο περισσοτερο τα δικά μας KFC!;)

Στα KFC είναι από πού αγοράζουν τις πρωτες ύλες...

Στην Ελλάδα είναι πλέον από Ελληνικές εταιρίες...

ρε παιδια ελεος με τα φαστ φουντ!!! εχω να παω κατι χρονια σε τετοιου ειδους μαγαζιά και νιώθω πολυ τυχερος, συνεχεια ακουω οτι το φαγητο ειναι χαλια εκει περα καθως επισης οτι βρισκουν διαφορα μικροαντικειμενα μεσα στα πιατα. ( ελπιζω να σας εφτιαξα την διαθεση):lol:

ρε παιδια ελεος με τα φαστ φουντ!!! εχω να παω κατι χρονια σε τετοιου ειδους μαγαζιά και νιώθω πολυ τυχερος, συνεχεια ακουω οτι το φαγητο ειναι χαλια εκει περα καθως επισης οτι βρισκουν διαφορα μικροαντικειμενα μεσα στα πιατα. ( ελπιζω να σας εφτιαξα την διαθεση):lol:

Καταρχήν καλώς ήλθες στο φορουμ :)

Με το πρώτο σου πόστ εδώ μέσα,αν είχες διαβάσει λίγο την θεματική ενότητα θα είχες καταλάβει, ότι όσα καταστήματα έτοιμου φαγητού υπάρχουν πολλά χρόνια (δηλ. έχουν σταθερή πελατεία) ,σημαίνει ότι δεν είναι όπως τα περιγράφεις.:!:

Από εκει και πέρα πέρα περί προσωπικών επιλογών για την διατροφή του καθενός, αλλά και το έτοιμο φαγητό σαν τρόπος ζωής είναι γνωστό θέμα προς συζήτηση των διατροφολόγων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής ,αλλά δεν αφορά το θέμα μας.

Εξάλλου πάντα ισχύει σε ότι κάνουμε στην ζωή μας "το παν μέτρον άριστον" αλλά και όλοι οι οργανισμοί των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι να πάθουν σε όλες τις περιπτώσεις καταχρήσεων κάτι κακό.

Edited by Starenios

Στα KFC είναι από πού αγοράζουν τις πρωτες ύλες...

Στην Ελλάδα είναι πλέον από Ελληνικές εταιρίες...

Απο παλια ηξερα οτι ειχαν συνεργασια με την Πινδος,τωρα νομιζω εχουν αλλαξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Απο παλια ηξερα οτι ειχαν συνεργασια με την Πινδος,τωρα νομιζω εχουν αλλαξει.

Δεν ξέρω από που προμηθεύονται κοτόπουλα, στην διαφήμιση τους πάντως στο ραδιόφωνο τόνιζαν ότι είναι ελληνικής προελεύσεως. Για μένα είναι σημαντική αυτή η παράμετρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια θελω μια προταση για καλη ταβερνα στα λαδαδικα....

Τηγανιες και σχαρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοτοπουλα "αγγελακης" ειναι αυτα των kfc

Όντως κοτόπουλα Αγγελάκης έχουν τα KFC, και γενικότερα τα τελευταία χρόνια όλα τους τα προιόντα είναι ελληνικά. Αν δειτε και στο site των KFC γράφει διάφορα πράγματα αναλυτικά.

σουβλακια απο τον σαββα στον σταθμο τρενου της καλλιθεας

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ο Νικολουδης ειναι απο τους κορυφαια και καθαροτερα σουβλατζιδικα.Εχω φαει και λες και εψηνε η μητερα μου αυτα που εφαγα.Αυτος σε ολα βαζει ελαιολαδο.Ο Νικολουδης που ειναι στην Κνωσσου καπου εκει κοντα στην Ιωνιας.Υπαρχει και αλλος Νικολουδης ο οποιος εχει τα Κοτονεον και Τζιτζικα και Μερμυγκα.Αλλα δεν εχει καμια σχεση η συνεργασια με τον πρωτο Νικολουδη.Αλλο πολυ καλο ψητοπωλειο ειναι τα Αδερφια, καλο κατα τη γνωμη μου και αυτο.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

http://www.kebapsavvas.gr/ αυτον θα λες..

μολις σημερα ειδα οτι το γυρισε σε αλυσιδα.νομιζα οτι ειχε μονο μοναστηρακι

Ο Νικολουδης ειναι απο τους κορυφαια και καθαροτερα σουβλατζιδικα.Εχω φαει και λες και εψηνε η μητερα μου αυτα που εφαγα.Αυτος σε ολα βαζει ελαιολαδο.Ο Νικολουδης που ειναι στην Κνωσσου καπου εκει κοντα στην Ιωνιας.Υπαρχει και αλλος Νικολουδης ο οποιος εχει τα Κοτονεον και Τζιτζικα και Μερμυγκα.Αλλα δεν εχει καμια σχεση η συνεργασια με τον πρωτο Νικολουδη.Αλλο πολυ καλο ψητοπωλειο ειναι τα Αδερφια, καλο κατα τη γνωμη μου και αυτο.

μαλλον γραφεις για ηρακλειο κρητης

Edited by kage