Jump to content

Τα καλύτερα στη Γεύση

ahill2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες δοκιμασα πρωτη φορα αλλα δεν ειχε τζατζικι και ντοματα με βασιλικο.Δεν βγαζουν καθε μερα.Ειχε ομως ουζο,μπυρα Fix,kinder,τσουρεκι,μυρτιλο,σοκολατα με μπανανα,φραπε και πολλες αλλες.Μου αρεσε πολυ το μυρτιλο και η σοκολατα μπανανα.Λιγο πιο πανω εχει και ενα αλλο μικρο επισης μαγαζι που βγαζει παγωτα με πολλες γευσεις αλλα οχι τοσο περιεργες cappuccino,cheesecake,ferrero roche

το γνωστο γωνιακο μαγαζι κλεανθους με ανατολικης θρακης ξαναανοιξε. γυραδικο παλι. να δουμε αν θα αντεξει και ποσο. οσοες φορες περασα ψιλοαδειο το ειδα
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν παρει καμια επιδοτηση θα κρατησει εναμιση χρονο.αλλιως λουκετο,οπως και το burger-αδικο που ειχε ανοιξει στην μποτσαρη
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν παρει καμια επιδοτηση θα κρατησει εναμιση χρονο.αλλιως λουκετο,οπως και το burger-αδικο που ειχε ανοιξει στην μποτσαρη

καταραμενο μαγαζι. αν και γωνιακο δεν λεει να πιασει με τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν ενα μαγαζι γινεται καθε χρονο φαγαδικο και κανενα δε φτουραει,αν πας παλι και το κανεις φαγαδικο δε σου φταιει κανεις.

η περιοχη εκει ειναι κορεσμενη με τετοια μαγαζια.

παπαναστασιου με πρασσα,μποτσαρη με γιωτη και με τα γνωστα μαγαζια στην λαμπρακη ειναι 10 βηματα.

και τα Swe που ανοιξαν πιο εδω,μυγες βαρανε

οταν ενα μαγαζι γινεται καθε χρονο φαγαδικο και κανενα δε φτουραει,αν πας παλι και το κανεις φαγαδικο δε σου φταιει κανεις.

η περιοχη εκει ειναι κορεσμενη με τετοια μαγαζια.

παπαναστασιου με πρασσα,μποτσαρη με γιωτη και με τα γνωστα μαγαζια στην λαμπρακη ειναι 10 βηματα.

και τα Swe που ανοιξαν πιο εδω,μυγες βαρανε

το swe στην ανατολικης θρακης κραταει ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ ωραιο γρηγορο φαγητο ειχε στην θεσσαλονικη που ημουν πριν κατι μερες στο "παραδοσιακο" στην πλατεια αριστοτελους.
Don't give up! :!:

πολυ ωραιο γρηγορο φαγητο ειχε στην θεσσαλονικη που ημουν πριν κατι μερες στο "παραδοσιακο" στην πλατεια αριστοτελους.

Πολύ ωραίο είναι αλλά οι τιμές του είναι απλά ΛΟΛ.

Κάνα Σάββατο που και που και αν έχω πιει περνάω αργά

το βράδυ και μόλις βγω από το μαγαζί αναρωτιέμαι πως γίνεται

να έδωσα πάλι 8 ευρώ για μια τυρόπιτα και ένα κακάο.

Νόστιμα πραγματάκια, καλούτσικη ποικιλία (και σε γλυκά) αλλά τιμές φωτιά.

Πολύ ωραίο είναι αλλά οι τιμές του είναι απλά ΛΟΛ.

Κάνα Σάββατο που και που και αν έχω πιει περνάω αργά

το βράδυ και μόλις βγω από το μαγαζί αναρωτιέμαι πως γίνεται

να έδωσα πάλι 8 ευρώ για μια τυρόπιτα και ένα κακάο.

Νόστιμα πραγματάκια, καλούτσικη ποικιλία (και σε γλυκά) αλλά τιμές φωτιά.

Αυτα τα μαγαζια στο κεντρο ειναι καλα, αλλα λογω μεγαλων ενοικιων οι τιμες ειναι εξωφρενικα υψηλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Το 157 στριτ στην παπαναστασιου απεναντι απο το γηπεδο χαριλαου εκλεισε. Μιλαμε για ενα ιστορικο μαγαζι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο οτι μου ειπε μια φιλη,παραμενει το 157(αλυσιδα τα κανανε) στην θερμη

απο οτι μου ειπε μια φιλη,παραμενει το 157(αλυσιδα τα κανανε) στην θερμη

παραμένει αυτό της θέρμης και της ολγας. Μόνο της παπαναστασίου έκλεισε. Που ήταν το πρώτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση να κάνω.

Υπάρχει κάπου στην Ναυαρίνου στην Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί με περίεργες και πολλές γεύσεις παγωτού? Τζατζίκι, ντομάτα, ούζο και τετοια?

Βασικα το αποκλειω να υπαρχουν τετοιες γευσεις παγωτου. Πολλες γευσεις εχουν τα φρετζιο.

Το μαγαζί αυτό είναι το Pagoseto στην πλατεία Ναυαρίνου λίγο πάνω απο την Τσιμισκή.

Δοκίμασα χθες το παγωτό τζατζίκι (μου έδωσε η κοπέλα που δουλεύει κουταλάκι με την γεύση για να το δοκιμάσω και μου είπε απλώς να ξέρεις είναι ΑΛΜΥΡΟ παγωτό! Λοιπόν εντυπώσεις... :pΕντάξει τρώγεται, δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει αλλά ούτε και ότι χειρότερο, είναι όντως αλμυρο και σου αφήνει και μια μυρωδιά σκόρδου!Μου είπε ότι σου προτείνουν να το συνδυάσεις με το παγωτό ούζο ή το παγωτό μπύρα!

Η άλλη γεύση που μου έκανε εντύπωση ήταν μια με Κρόκο Κοζάνης, η οποία ήταν αρκετά ωραία!

Και τελικά πήρα τη γεύση "Μάγος του Δάσους", που μου είπε ότι είναι από βότανα κλπ, ήταν πολύ ωραίο και μου πρότεινε γεύση Caipirinia σε συνδυασμό με την γεύση Κόκα κόλα το οποίο επίσης ήταν πάρα πολυ ωραίο!

Βέβαια στον καθένα αρέσουν διαφορετικές γεύσεις και η άποψη είναι υποκειμενική, αλλά αξίζει να τις δοκιμάσετε!!:D

Μαγκες εχουμε και λεμε:

Καλυτερα σαντουιτς(οπως τα λεμε εμεις εδω πανω),με αληθινο κρεας και οχι αηδιες

ειναι α) Ο Κατσαμακας στην Αθωνος,με γυρο στα καρβουνα,αλλα και καμια δεκαρια αλλες σουβλες.

β) Ο Κωστας στην Ανω Τουμπα ,δυο δρομους πανω απο το ρεμα σε ενα στενακι καθετο της Περαιβου

Καλυτερη Πιτσα,Μπουγατσα,Πεινιρλι: Πιτσα Σακης, Λεωφορος Στρατου 26

Καλυτερο παγωτο: Μαλλον το Φρεντζιο.

Στην Αθηνα γινετε χαμος , ειναι τοσο μεγαλη η πολη που δυσκολα κανεις χαρτη ...και για την περιοχη του να κανει ο καθενας θα πρεπει να πεθανουμε στο χιλιομετρο για να δοκιμασουμε..

Ισως να ξεκιναγε κατι για το κεντρο θα ηταν καλο , μιας και το κεντρο ειναι ''ουδετερη ζωνη '' για ολους..:D

Το κέντρο της Αθήνας δυστυχώς έχει πεθάνει για τους γνωστούς λόγους :X

Ποτέ δεν χάνει όμως την αξία του λόγω προσβασιμότητας, ιστορικότητας και διαφόρων άλλων λόγων...;)

Εμπορικά όμως η πραγματικότητα είναι απογοητευτική ,οπότε συμπαρασύρει και τα καταστήματα φαγητού κλπ::cry:

Εμπορικά όμως η πραγματικότητα είναι απογοητευτική ,οπότε συμπαρασύρει και τα καταστήματα φαγητού κλπ::cry:

Σίγουρα πολλά από τα καταστήματα φαγητού πάσχουν από έλλειψη ποιότητας, ακριβές τιμές κλπ, για αυτό και προτιμώ να τρώω στην γειτονιά μου κυρίως.;)

Όμως, αν γινόταν μία "χαρτογράφηση" των εστιατορίων, ταβερνών κλπ του κέντρου θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση και θα τα επισκεπτόμουν μιας και θα ήταν πιο "ασφαλείς" επιλογές απ' ότι είναι τώρα...:blink:

παιδια για τους θεσσαλονικεις, ισχυει οτι εκλεισε "ο Μακης"? κατι ακουσα οτι τον πιασανε να βαζει φορμωλη στον γυρο:X
υπογραφή εκτός ορίων