Nrg Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Τα γοριλακια ειναι το μονο μαγαζι που εχει κρεας, μαζι με το κατσαμακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Τελικά απ'ότι είδα και εκείνο το αραβικό-ανατολιτικο(δεν ξέρω ακριβώς) που είχε γίνει μετά το Hollyfood έκλεισε κι εκείνο.Θα ανοίξει άλλο? Είναι σε καλό σημείο σίγουρα κάτι θα γίνει πιστεύω. τοσο καλο το σημειο [που οτι εγινε εχει κλεισει..:rolleyes: ας το κανουν goodys να ησυχάσουμε...ετσι κ αλλιως στην κατω τουμπα δεν εχει goodys που μπορεις να πας με τα ποδια... :p το πιο κοντινο ειναι στην κωνσταντινουπολεως με μποτσαρη.. εχει και στην λαμπρακη καπου ενα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Καθαρα ειναι τα ψητοπωλεια του Πετουση και του Νικολουδη στο Ηρακλειο Κρητης.Ειχα φαει μια φορα με ενα φιλο μου στου Νικολουδη μεριδα κοτοπουλο και σαλατα,πατατες και ηταν τοσο ωραια λες και τα εφτιαξε η μανα μου.Αυτος σε ολα βαζει ελαιολαδο.Και αλλοι μου εχουν πει για την ποιοτητα του Νικολουδη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 τοσο καλο το σημειο [που οτι εγινε εχει κλεισει..:rolleyes: Το hollyfood έκλεισε γιατί όπως ακούστηκε ο ιδιοκτήτης δεν έκανε καλή διαχείριση στα οικονομικά.Το ανατολίτικο απλά δεν έχει και τόση απήχηση εδώ πέρα.Είχε ανοίξει και τίποτα άλλο στο ενδιάμεσο?Δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το hollyfood έκλεισε γιατί όπως ακούστηκε ο ιδιοκτήτης δεν έκανε καλή διαχείριση στα οικονομικά.Το ανατολίτικο απλά δεν έχει και τόση απήχηση εδώ πέρα.Είχε ανοίξει και τίποτα άλλο στο ενδιάμεσο?Δεν θυμάμαι. αυτα τα 2 ητανε μονο. το χολιφουντ ειχε σοβαρα προβληματα με την υγιεινη και πολλες καταγγελιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 αυτα τα 2 ητανε μονο. το χολιφουντ ειχε σοβαρα προβληματα με την υγιεινη και πολλες καταγγελιες Αλήθεια? Ευτυχώς μόνο κανά δυο φορές είχα πάρει σάντουιτς από εκεί.Πάντως από γνωστούς είχα ακούσει ότι έκανε σπατάλες και στα οικονομικά. Τέσπα βγήκαμε και εκτός θέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 τα γοριλακια, που ανακαινιστηκαν και εγιναν αγνωριστα προς το καλυτερο, εχουν την καλυτερη πανσετα και μακραν την καλυτερη προτηγανισμενη πατατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ανοιξαν τα kfc στην θεσσαλονικη. Στο μεντιτερανεαν κοσμος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ανοιξαν τα kfc στην θεσσαλονικη. Στο μεντιτερανεαν κοσμος Mέρες τωρα...:D Εχει αρκετη κινηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Παιδια υπαρχει καταστημα KFC στην Πατρα?? ενας φιλος μου επιμενει οτι υπαρχει.. μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος Πατρινος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=112 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Ναι το ειδα κι αυτο,απλα βλεπω οτι δεν εχει ουτε το καταστημα που ανοιξε στη Θεσσαλονικη αρα δεν ειναι προσφατα ανανεωμενο. Συγκεκριμενα μου ειπε οτι εχει στην Πατρα, Αγιου Ανδρεου και Νικολαου, διπλα/κοντα στην πιτα του παππου. Αν καποιος απο σας μπορει να το επιβεβαιωσει/διαψευσει αυτο?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 στην θεσσαλονικη εχει λιγες μερες που ανοιξε.συνεπως αν ανοιξε στην πατρα θα ανοιξε επισης τις τελευταιες μερες. απο εκει και περα απλα περιμενουμε καποιον απο πατρα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parakelsos1977 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Δεν υπαρχουν KFC στην Πατρα...το μαγαζι που σου ανεφερε ο φιλος σου ειναι ενα τοπικο κοτοπουλαδικο (και αρκετα καλο κιολας) που δεν εχει καμια σχεση με την γνωστη αλυσιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ευχαριστω!! Εχει να φαει κραξιμο...:grin: Παντως, πολυ λιγα KFC εχει στην Ελλαδα και δεν ξερω γιατι, μιας και σε οποιο KFC της Αθηνας παω εχει παντα κοσμο...τι να πω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μια ερώτηση να κάνω. Υπάρχει κάπου στην Ναυαρίνου στην Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί με περίεργες και πολλές γεύσεις παγωτού? Τζατζίκι, ντομάτα, ούζο και τετοια? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μια ερώτηση να κάνω. Υπάρχει κάπου στην Ναυαρίνου στην Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί με περίεργες και πολλές γεύσεις παγωτού? Τζατζίκι, ντομάτα, ούζο και τετοια? Βασικα το αποκλειω να υπαρχουν τετοιες γευσεις παγωτου. Πολλες γευσεις εχουν τα φρετζιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Βασικα το αποκλειω να υπαρχουν τετοιες γευσεις παγωτου. Πολλες γευσεις εχουν τα φρετζιο. Να σου πω την αλήθεια και μένα μου το είπε ένας φίλος από Αθήνα. Το άκουσε λέει στην τηλεόραση και όταν έρθει Θεσσαλονίκη θέλει να πάμε. Μίλησε λέει ο ιδιοκτήτης και έλεγε ότι έχει τέτοιες γεύσεις, τώρα αλήθεια/ψέμματα τι να πω :wacko: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Να σου πω την αλήθεια και μένα μου το είπε ένας φίλος από Αθήνα. Το άκουσε λέει στην τηλεόραση και όταν έρθει Θεσσαλονίκη θέλει να πάμε. Μίλησε λέει ο ιδιοκτήτης και έλεγε ότι έχει τέτοιες γεύσεις, τώρα αλήθεια/ψέμματα τι να πω :wacko: Αν υπηρχε τετοιο μαγαζι θα το ηξερα πιστευω. Το αποκλειω να υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 θα ετοιμασω μια κατασταση σημερα στο σπιτι και θελω να παραγειλω καμια πιτσα αλλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια (benvenuto,roma,romea,verona,milan molto bene) και θελω να προτεινετε κατι αλλο αν εχετε υποψιν...να φερνει στην τουμπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Αν υπηρχε τετοιο μαγαζι θα το ηξερα πιστευω. Το αποκλειω να υπαρχει http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5006.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θα μάθουμε άραγε όμως που είναι? Το ξέρει κανείς? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θα μάθουμε άραγε όμως που είναι? Το ξέρει κανείς? Από το link: Παγωτατζίδικο στην οδό Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη φτιάχνει παγωτά με γεύση, ούζο, ντομάτα και βασιλικό, τζαζτίκι, τσουρέκι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θα μάθουμε άραγε όμως που είναι? Το ξέρει κανείς? Από το link: Xμ οδός Ναυαρίνου? Αυτή η οδός νομίζω υπάρχει σε δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη. Μία στην Καλαμαριά και η άλλη στη Σταυρούπολη. Λογικά πλατεία Ναυαρίνου θα εννοεί που κανονικά λέγεται οδός Δ. Γούναρη, αλλά που ακριβώς δεν ξέρω καθώς δεν το έχω υπόψη μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Xμ οδός Ναυαρίνου? Αυτή η οδός νομίζω υπάρχει σε δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη. Μία στην Καλαμαριά και η άλλη στη Σταυρούπολη. Λογικά πλατεία Ναυαρίνου θα εννοεί που κανονικά λέγεται οδός Δ. Γούναρη, αλλά που ακριβώς δεν ξέρω καθώς δεν το έχω υπόψη μου.:) Το μαγαζί βρέθηκε! Είναι στην πλατεία Ναυαρίνου, πάνω απο την Τσιμισκή όπως ανεβαίνουμε προς Εγνατία, από την δεξια πλευρά. Είναι πααααααααρα πολύ μικρό, αλλά έχει από έξω ένα stand που διαφημίζει τα παγωτά με τις διάφορες γεύσεις! Δεν φάγαμε όμως για να πω εντυπώσεις! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts