REFEREE1980 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Από Gearbest ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει φαίνεται τις αποστολές... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ομοίως και εμένα μου έστειλαν σήμερα tr number από everbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos10 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 καλησπέρα εσεις που το παραγγείλατε το πειρατε μεσω πιστωτικης -χρεωστικης.η μεσω paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πιστωτική απο Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το πήρα και εγώ από alliexpress με κουπόνι με πιστωτική Amex για να δούμε... Πάντως και το vickmall το έδειχνε in stock εδώ και μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ξεκίνησε τις αποστολές και το Gearbest! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Κρινοντας απο το ενδιαφερον που υπαρχει σε ξενα παρομοια φορουμ, ο Θωρ θα πουληθει αρκετα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αυτό είναι καλό για την υποστήριξη που θα υπάρχει.Ίδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το Gearbest αποστέλλει με DHL! Δεν το περίμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το Gearbest αποστέλλει με DHL! Δεν το περίμενα.. Τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 μηπως με dhl global mail? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Με DHL(COE) γράφει. Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 DHL, με αποστολή από χώρα εκτός ΕΕ= ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ωχ! Πόσα λέτε; 59,99€ γράφει η αποστολή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ωχ! Πόσα λέτε; 59,99€ γράφει η αποστολή.. Νομίζω από 25 και μέχρι 120 ή και τέτοιο πληρώνεις το φπα μόνο. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 ΦΠΑ συν τον εκτελωνισμό που θα κάνει η κούριερ για εμένα καθώς είμαι Θεσσαλονίκη και το πακέτο θα πάει λογικά στο τελωνείο της Αθήνας.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπορείς να αρνηθείς την παραλαβή όταν σε πάρουν τηλέφωνο και να γυρίσει πίσω. Συνενοείσαι με το κατάστημα να το ξαναστείλουν με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έχουν πάρει ήδη τα χρήματα απο την κάρτα μου. Επίσης το έχει προσπαθήσει κι άλλος παθών και του είπαν οτι εσύ επέλεξες αυτη τη μέθοδο αποστολής οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μια πολυ σημαντικη για μενα ερωτηση, εχει 2 SIM slots και 1 SD card slot? ή εχει 1 για SIM και 1 για καρτα SD ή SIM? με λιγα λογια εχει 3 slot ή 2? ευχαριστω. Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μια πολυ σημαντικη για μενα ερωτηση, εχει 2 SIM slots και 1 SD card slot? ή εχει 1 για SIM και 1 για καρτα SD ή SIM? με λιγα λογια εχει 3 slot ή 2? ευχαριστω. 3 slot 2 microsim 1 microsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μια πολυ σημαντικη για μενα ερωτηση, εχει 2 SIM slots και 1 SD card slot? ή εχει 1 για SIM και 1 για καρτα SD ή SIM? με λιγα λογια εχει 3 slot ή 2? ευχαριστω. Εγώ νομίζω έχει δυο με την δεύτερη να είναι είτε για SD είτε για sim Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ίσως να κάνω και λάθος γιατί κοιτούσα τα specs που δίνει το kimovil..και τώρα που το τσεκάρω ότι να ναι λένε..μάλλον ο referre έχει δίκιο Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 2.58 φαίνεται ότι έχει δυο και ένα. Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- m.youtube.com/watch?v=oKoBIu39kZU το σωστό στο 2.58 δόρυ παιδες Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ορίστε ένα screenshot από το video της συγκεκριμένης συσκευής :p http://i.imgur.com/6ZPpTki.jpg Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Sd +2 sims Good news. Notification LED έχει;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Sd +2 sims Good news. Notification LED έχει;; Όχι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts