DemiGod Δημοσιεύτηκε August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2003 Hello, έπεσε στα χέρια μου ένα v66i από αναβάθμιση της GPRS σύνδεσης μου και αναρωτιόμουν αν άξιζε να πάρω και ένα καλώδιο για να το χρησιμοποιήσω για GPRS. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από v66i ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemiGod Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Hello ,anybody there ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemiGod Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Ωραία ,αύριο πρωί παω πλαίσιο να πάρω ένα καλώδιο ,δε θα υπάρχει πρόβλημα έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemiGod Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον haki Πολυ ποιοτικο μοντεμ σου λεω. Ρωτα και τον αγαπητο R.I.P. Για να μου το λες σ’ εμπιστεύομαι ,για το καλώδιο του πλαισίου αναρωτιέμαι ,κοιτα εδω για ποιο μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 πες μας κ αν εχει την δυνατοτητα να το φορτιζει παραλληλα. Μεσα στο κουτι ειχε εφραμογη κ driver,leiτουργησαν κανονικα? Sκεφτομαι να το παρω αλλα με ta ιδια λεφτα παιρνεις κ handfree radio...θα δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Hi all, μια απορία για το V66i. Υπάρχει κάποια επιλογή στο μενού του για να μήν απαντιέται μια εισερχόμενη κλήση όταν ανοίγει το πορτάκι;;; Το πήρε μια γνωστή μου και δέν κατάφερε να το βρεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Ρυθμίσεις>Ρύθμιση Κλήσεων>Επιλογή Απάντησης>Απάντηση με Άνοιγμα>Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 ego exo to v66 alla exoun to idio menou. pas stis rithmiseis meta stis rithmiseis kliseon epilegeis epilogi apandisis kai meta epilegeis oxi sto apandisi me anoigma. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 prosfata mou edosan ena motorola v66. eixa to nokia 3330 kai to v66 mou fanike arketa kalo gia 2 xronon kinito,an kai exei merikes ellipseis.. alithia, ksipnitiri exei? mono imerologio exo vrei sto menou tou. aksizei na to kratiso i na to doso oso oso?? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Skeftomai na agorasw san backup tilefwno (exw hdh ena siemens S55) ena v66i mias kai exei pesei arketa h timi tou. Tha ithela na mou peite ti gnwmh sas an aksizei ton kopo. H basikh tou xrhsh tha perolambanei peran tvn klisewn , sms kai isws internet over gprs (apo to laptop mou). Einai genika aksiopisto kinito? Exei shmantika bugs? Eyxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Καλησπερα το v66i ειναι που οταν σου στελνουν μηνυμα δεν φαινεται το ονομα αλλα μονο ο αριθμος; :rolleyes: Θελω να το παρω και κολλαω σε αυτο.Παρακαλω μια βοηθεια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Όχι αυτό είναι το V3688. Από το V50 και μετά όλα τα μοντέλα της σειράς V αναγράφουν το όνομα εφόσον αυτό είναι καταχωρημένο στη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Ευχαριστω πολυ παω να το παρω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Eγώ έχω το v66 και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Όσο για το 66i σίγουρα έχει περισσότερα πράγματα, όπως java και άλλα. Για μένα όμως ένα μειωνέκτημα είναι η έλλειωη εξωτερικής οθόνης γι αυτό άλλωστε είναι και οικονομικό. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει... Με έχει παιδέψει πολύ που δεν βρίσκω το ξυπνητήρι. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Den to vrikeis giati den exei ! sto v66i to valane ta amerikanakia ! :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Ευχαριστώ φίλε. Εκτός από αμερικανάκια πρέπει να είναι και πολύ Πόντιοι!!!!!!!!!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Mhpws gnwrizete an mporw na to vrw stock pou8ena a8hna? Efxaristw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Το συγκεκριμένο τηλέφωνο με έχει καλύψει πλήρως! Ένα μόνο παράπονο έχω: Το status light δεν δίνει την παραμικρή εικόνα για αναπάντητες ή μυνήματα!! Δηλαδή θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο, αν αναβόσβηνε πράσινο - κίτρινο μέχρι να δεις την κλήση ή να διαβάσεις το μήνυμα!! Έτσι θα εξισορροπούσε λίγο την έλλειψη εξωτερικής οθόνης! Τώρα χρειάζεται να κοιτάζεις ανοίγωντας μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι!! Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Εγώ είχα το v66.;Oντως η έλλειψη εξωτερικής οθόνης είναι μεγάλο μειονέκτημα. Αλλά σου παρέχει τη δυνατότητα να ακούγεται ένα μπιπ μετά από μερικά λεπτά αφού σου έχουν κάνει αναπάντητη ή σου έχουν στείλει μήνυμα, το οποίο επαναλαμβάνεται μέχρι να ανοίξεις το κινητό. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Όντως!!! Υπάρχει στο προφίλ με τους τόνους και μάλιστα η προεπιλογή είναι ενεργοποιημένο για μπιπ!! Στο βιβλίο του αναφέρει ότι σε ειδοποιηεί μόνο για μηνύματα, αλλά ισχύει και για τις αναπάντητες!! :) :) :) Καρδούλα σ' ευχαριστώ! :) (Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα άκουγα κάποια στιγμή το μπιπ και δεν θα ήξερα τί είναι;!! Η μπαταρία..;! :happy: ) Προσωπική μου γνώμη είναι πως χωρίς εξωτερική οθόνη είναι πολύ πιο κομψό!! Viva Motorola! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kmeg Το συγκεκριμένο τηλέφωνο με έχει καλύψει πλήρως! Ένα μόνο παράπονο έχω: Το status light δεν δίνει την παραμικρή εικόνα για αναπάντητες ή μυνήματα!! Δηλαδή θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο, αν αναβόσβηνε πράσινο - κίτρινο μέχρι να δεις την κλήση ή να διαβάσεις το μήνυμα!! Έτσι θα εξισορροπούσε λίγο την έλλειψη εξωτερικής οθόνης! Τώρα χρειάζεται να κοιτάζεις ανοίγωντας μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι!! Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε; :( Η συγκεκριμένη συσκευή έχει υπενθύμιση για τις αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα. Είναι το μπιπ που ακούγεται μέχρι να δεις το μύνημα ή την αναπάντητη. Αυτό ρυθμίζεται από το μενού Κουδούνι/Δόνηση>Λεπτομέρειες>Υπενθυμίσεις όπου επιλέγεις Μπιπ, Δόνηση, Όχι σε κάθε προφίλ (Δυνατό, Χαμηλό, Δόνηση, Κουδούνι & Δόνηση, Σιωπηλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Το μόνο μειονέκτημα του ν66 ήταν ότι διν έχει ξυπνητήρι και έπρεπε να χρησιμοποιείς το ημερολόγιο ως αφύπνηση και να έχεις το κινητό ανοιχτό αφού αλλιώς δεν σε ειδοποιούσε. Αυτό είναι κάτι που στο ν66i οι Αμερικανοί το διόρθωσαν. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Το διόρθωσαν.. μερικώς!! Το V66i έχει όντως ξυπνητήρι, αλλά για να λειτουργήσει πρέπει το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό!! (σκέψου να τελειώσει η μπαταρία π.χ.!!) Τουλάχιστον έτσι αναφέρει στο βιβλίο του δεν το έχω δοκιμάσει.. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Δοκίμασέ το και πες μας τελικά αν γίνεται με κλειστό κινητό. Πάντως αυτό είναι μεγάλο μείον.. Έχω διαβάσει ότι έχει και java. Ισχύει? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts