Jump to content

Windows 10 Mobile: ήρθαν για να μείνουν ή... θα προσπεράσουν;

ParafronGR
 Κοινοποίηση

Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον των Windows 10 Mobile;  

420 members have voted

1. 1. Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον των Windows 10 Mobile;

• Εξαιρετικό και πολλά υποσχόμενο μέλλον
      140
    • Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία τους
      144
    • Δεν βλέπω μέλλον στο λειτουργικό της Microsoft
      121
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      15

Recommended Posts

Guest margarita12
Ρε παιδιά τι παραπληροφόρηση ειναι αυτή τις τελευταίες μέρες για το λειτουργικό των windows. Τόσο πολύ το ζηλεύετε και προσπαθείτε να το μειώσετε; Μια χαρά κρατάει αυτό που γράφεις στο word και μάλιστα σε ενημερώνει ότι το αποθηκεύει αυτόματα και οτι δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ. Επίσης για το browsing είναι ότι λέει ο cryssostomos. Λειτουργεί πολύ καλά ο edge χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ναι,εχουμε μετοχες στις ανταγωνιστικες εταιριες και για αυτο παραπληροφορουμε,ασε που ζηλευουμε αυτο το υπεροχο λειτουργικο με το τεραστιο μεριδιο αγορας που οι πωλησεις του εχουν προκαλεσει τον τρομο στο ios & android .Μα καλα,ισχυριζεσαι σοβαρα οτι ειναι απροβληματιστη η περιηγηση στα windows phones εν συγκριση με το android λειτουργικο; εβαλα διπλα στο motorola nexus μου το 950xl και αστα να πανε! Ακομα και η camera ειναι καλυτερη! Και εχει παλιωσει κιολας,σκεψου να βαζα νεοτερη android ναυαρχιδα! Μιας και η ναυαρχιδα της microsoft αυτη ειναι,και ειναι υπερτημιμενη,πανακριβη! Με τα ιδια χρηματα παιρνω android συσκευη και κανω παπαδες...

Edited by margarita12

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι απροβλημάτιστη παιδιά.

Δεν θα την βγάλουμε με το ζόρι κακή για να νιώθετε καλά.

Xiaomi 12 Pro

Είναι απροβλημάτιστη παιδιά.

Δεν θα την βγάλουμε με το ζόρι κακή για να νιώθετε καλά.

Αυτο θα μπορεις αν και οταν παρεις και τα firmware updates μεχρι τοτε ΔΕΝ ειναι απροβληματιστη.

ολα τα αλλα ειναι απλα για να λεμε, οπως για παραδειγμα το θεμα των εφαρμογων, οι μισοι που εχετε WP λετε οτι ειναι οκ και εχετε τα παντα και οι αλλοι μισοι οτι περιμενετε επιτελους να βγουν εφαρμογες.... τουλαχιστο αποφασιστε να λετε κατι κοινο.... παρτε εναν μεσο ορο.

Ναι,εχουμε μετοχες στις ανταγωνιστικες εταιριες και για αυτο παραπληροφορουμε,ασε που ζηλευουμε αυτο το υπεροχο λειτουργικο με το τεραστιο μεριδιο αγορας που οι πωλησεις του εχουν προκαλεσει τον τρομο στο ios & android .Μα καλα,ισχυριζεσαι σοβαρα οτι ειναι απροβληματιστη η περιηγηση στα windows phones εν συγκριση με το android λειτουργικο; εβαλα διπλα στο motorola nexus μου το 950xl και αστα να πανε! Ακομα και η camera ειναι καλυτερη! Και εχει παλιωσει κιολας,σκεψου να βαζα νεοτερη android ναυαρχιδα! Μιας και η ναυαρχιδα της microsoft αυτη ειναι,και ειναι υπερτημιμενη,πανακριβη! Με τα ιδια χρηματα παιρνω android συσκευη και κανω παπαδες...

Αφού ειναι έτσι όπως τα λες που οφείλεται αυτή η εμμονή σου να ασχολείσαι με κατώτερο λειτουργικό και συσκευή όπως ειναι τα windows και το 950; Για το δικό μας καλό το κάνεις; Και αν δεις παραπάνω δεν είπα ότι είναι καλύτερο από του Android το browsing άλλα οτι λειτουργεί πολύ καλά και συμφώνησα με τον chryssostomo ότι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Μην βλέπετε ότι θέλετε μερικοί εδώ μέσα.

TCL 40 NXTPAPER

Τελείως απαράδεκτη η Microsoft. Είναι δυνατόν να δίνουν επίσημη αναβάθμιση χωρίς firmware update; Υποτίθεται την αναβάθμιση την κάνεις για να λύσεις προβλήματα και να βελτιώσεις την απόδοση. Εδώ διαβάζω "Έτσι, θα λάβετε τα Windows 10 Mobile (έκδοση .164) χωρίς firmware update που σημαίνει ότι θα πάρετε τα ίδια Windows που έχουν ήδη οι Insiders και δεν θα είναι βελτιστοποιημένα κατάλληλα για κάθε συσκευή ξεχωριστά , πράγμα που σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην έχετε όλα τα features (πχ ρυθμίσεις Glance Screen) ή να δείτε χαμηλότερη ποιότητα στη λήψη φωτογραφιών. " Είναι δυνατόν; Επίσης παλαιότερες καλές συσκευές όπως 925 ή 1020 να μείνουν απ'έξω ενώ σύμφωνα με τη Microsoft έχουν 3ετή υποστήριξη; Γελοία η κατάσταση.

Επίσημη δική μου ανακοίνωση: Μένω με 925 μέχρι να πεθάνει και έφυγα.

Μαζι σου..

Αυτο θα μπορεις αν και οταν παρεις και τα firmware updates μεχρι τοτε ΔΕΝ ειναι απροβληματιστη.

ολα τα αλλα ειναι απλα για να λεμε, οπως για παραδειγμα το θεμα των εφαρμογων, οι μισοι που εχετε WP λετε οτι ειναι οκ και εχετε τα παντα και οι αλλοι μισοι οτι περιμενετε επιτελους να βγουν εφαρμογες.... τουλαχιστο αποφασιστε να λετε κατι κοινο.... παρτε εναν μεσο ορο.

Μα δεν έχει προβλήματα ρε φίλε.τα έχω τα 10 τόσους μήνες μέσω insider.Είχαν στην αρχή,τώρα δεν έχουν.

Βρε με το στανιό να περάσει το δικό σας.

Xiaomi 12 Pro

Εμενα γιατι δεν κανει resuming το 535 στην εναλλαγή εφαρμογων με ανοιχτα απο πισω photos , settings, word, οικονομια , dropbox και calculator. Μηπως κατι δεν παει καλα στην εγκατασταση σου?

Αυτό χειροτέρεψε πολύ με τα 10αρια. Επειδή ψαχτηκα λίγο με το θέμα αυτό, διάβασα σε κάποια site ότι οι native εφαρμογές δεν το παρουσιάζουν αυτό. Είναι θέμα developer. Αλλά πολλές εφαρμογές το κάνουν. Εγώ δεν ξέρω όμως από αυτά και μετράω εκείνο που φτάνει στα χέρια μου. Έτσι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει κατά βάση. Και δεν πρόκειται για κάτι απλώς αισθητικό, αλλά κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, όπως το να χάσεις κάτι που έγραψες για αρκετή ώρα.

Έτσι δεν βλέπω λόγο να πληρώσω πάνω από 60-80€ για μια συσκευή με Windows. Γιατί θέλει πολλούς συμβιβασμούς, την στιγμή που οι άλλοι πάνε με χίλια.

Η απέναντι πλευρά ξέρεις ποια είναι; Εκείνη που αναβαθμίζει σε Android 4.4 ένα ταμπλετ του 2011 με 2πυρινο snapdragon και 1gb ram και που δεν κάνει αυτά τα αισχη. Κολλάει μεν αισθητά (σε σχέση με το Asus transformer), αλλά για φορητή συσκευή είναι αξιοπρεπής, με πολύ καλό multitasking και χωρίς να ξανά φορτώνει τίποτα.

Επομένως δεν είναι μόνο η υπολογιστική δύναμη, η ram, η οθόνη, η κάμερα και η απόδοση στα benchmarks που μετράνε. Είναι γενικότερα η εμπειρία χρήσης που σου παρέχει η κάθε συσκευή και κάποια πράγματα που δεν τα αξιολογούν ποτέ σε τεστ. Επομένως μιλάμε για υποδεεστερες στην ουσία συσκευές. Στην πράξη; Άνοιξε Spotify, OneNote edge και Tapatalk . Δεν ξέρω τι κάνει το 950 αλλά στα δικά μου (435,640,532) μεταξύ 3rd party (Tapatalk - Spotify) υπάρχει συνεχές resuming, όχι τραγικό αλλά δεν ξέρεις πότε θα σου ανοίξει από την αρχή και πότε θα συνεχίσει κανονικά.. Την ίδια στιγμή αυτά κυλουν σα νερό στο σαπιο Androiδες που έχω από τον καιρό του Νώε με άμεση μεταφορά απ την μια στην άλλη.

Μιλάω έτσι γιατί δεν μου αρέσει να χρυσωνω το χάπι. Είμαι από εκείνους που ήταν πολύ υπέρ των WP ειδικά μετά το lumia 640. Στα 90€ που κοστίζει δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας μπορεί να επιλέξει. Χώρος για βελτίωση υπάρχει σίγουρα, χρόνος δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη...

ΥΓ: Να κραξω τώρα που έκαναν την εφαρμογή email χάλια;; Υπάρχει τρόπος να γίνεται προσαρμογή στην οθόνη;

Edited by Dihnekis300

Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο καλά θα πάνε αλλά ελπίζω να περπατήσει το πράγμα για να είναι και η Microsoft ένας σοβαρός παίκτης στην αγορά των smartphones. Μέχρι τώρα πάντως παρόλο που σκέφτηκα αρκετές φορές να δοκιμάσω WP δεν έχω δει κάτι που να με συγκινήσει τόσο ώστε να φύγω από το android που το έχω μάθει/συνηθίσει...με τα καλά και τα στραβά του!

Guest margarita12
Αφού ειναι έτσι όπως τα λες που οφείλεται αυτή η εμμονή σου να ασχολείσαι με κατώτερο λειτουργικό και συσκευή όπως ειναι τα windows και το 950; Για το δικό μας καλό το κάνεις; Και αν δεις παραπάνω δεν είπα ότι είναι καλύτερο από του Android το browsing άλλα οτι λειτουργεί πολύ καλά και συμφώνησα με τον chryssostomo ότι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Μην βλέπετε ότι θέλετε μερικοί εδώ μέσα.

Γιατι απλουστατα το εχω,ειμαι τοσα χρονια πιστη στο λειτουργικο που εχω ακομα τα htc κινητα στο συρταρι μου με windows 5,6 &7,οποτε η αυστηρη εως υπερβολικη μου κριτικη αποσκοπει στην εξαληψη των αγκυλωσεων στο λειτουργικο.Παντα θα εχω ενα windows κινητο,και το καλυτερο που βγαινει και τωρα θα αγορασω το idol pro 4,αλλα θα ειμαι καυστικη με τα κακως κειμενα!

Edited by margarita12

Γιατι απλουστατα το εχω,εχω ακομα τα htc κινητα στο συρταρι μου με windows 5,6 &7,οποτε η αυστηρη εως υπερβολικη μου κριτικη αποσκοπει στην εξαληψη των αγκυλωσεων στο λειτουργικο.Παντα θα εχω ενα windows κινητο και το καλυτερο που βγαινει αλλα θα ειμαι καυστικη με τα κακως κειμενα!

Το τι έχεις στο συρτάρι σου δεν παίζει κανένα ρόλο. Το θέμα είναι απλό. Τι στον κόρακα θέλεις και αγοράζεις συσκευές με τόσο κατώτερο λειτουργικό? Γιατί χάνεις την ζωή σου με κάτι που δεν σου αρέσει? Τα μισά ποστ εδώ μέσα εινσι δικά σου. Εμείς που τα έχουμε ως κυρια και μοναδική συσκευή δεν ασχοληθήκαμε με τόση εμμονή. Για να καταλάβεις, κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκα για το sailfish. Έγραψα λίγο, το έψαξα, δεν μου έκανε γιατί είχε πολλές (για μένα) ελλείψεις και έφυγα. Δεν ξαναέγραψα. Τι έπρεπε να κάνω? Ότι κι εσυ? Να γράφω ποστ παρα ποστ το πόσο πίσω είναι? Ας ασχοληθούν τα παιδιά που το έχουν και τους αρέσει. Ή μήπως νομίζεις πως αν κράξεις εδώ την ms θα σε ακούσει? Αλλού πρέπει να γραψεις για να σε ακούσει. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει....

Φιλικά σου τα λέω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Guest margarita12
Το τι έχεις στο συρτάρι σου δεν παίζει κανένα ρόλο. Το θέμα είναι απλό. Τι στον κόρακα θέλεις και αγοράζεις συσκευές με τόσο κατώτερο λειτουργικό? Γιατί χάνεις την ζωή σου με κάτι που δεν σου αρέσει? Τα μισά ποστ εδώ μέσα εινσι δικά σου. Εμείς που τα έχουμε ως κυρια και μοναδική συσκευή δεν ασχοληθήκαμε με τόση εμμονή. Για να καταλάβεις, κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκα για το sailfish. Έγραψα λίγο, το έψαξα, δεν μου έκανε γιατί είχε πολλές (για μένα) ελλείψεις και έφυγα. Δεν ξαναέγραψα. Τι έπρεπε να κάνω? Ότι κι εσυ? Να γράφω ποστ παρα ποστ το πόσο πίσω είναι? Ας ασχοληθούν τα παιδιά που το έχουν και τους αρέσει. Ή μήπως νομίζεις πως αν κράξεις εδώ την ms θα σε ακούσει? Αλλού πρέπει να γραψεις για να σε ακούσει. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει....

Φιλικά σου τα λέω.

Ποτε αγορασες πρωτη φορα wp κινητο; και ποιο;

Ποτε αγορασες πρωτη φορα wp κινητο; και ποιο;

Πρώτη μου φορά ήταν ένα HTC diamond 2, τότε που η Nokia αρνιόταν να βγάλει touch screen συσκευή. Το κράτησα λίγο και μετά το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε/βόλεψε καθόλου. Ήταν και η δύναμη της συνήθειας βέβαια, Symbian απο την πρώτη μέρα του. Την έκανα χωρίς κράξιμο βέβαια (μπηχτή....:) )

Πήρα το 920 τέλος του 2012. Απο τότε έχω μόνο Lumia.

Guest margarita12
Πρώτη μου φορά ήταν ένα HTC diamond 2, τότε που η Nokia αρνιόταν να βγάλει touch screen συσκευή. Το κράτησα λίγο και μετά το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε/βόλεψε καθόλου. Ήταν και η δύναμη της συνήθειας βέβαια, Symbian απο την πρώτη μέρα του. Την έκανα χωρίς κράξιμο βέβαια (μπηχτή....:) )

Πήρα το 920 τέλος του 2012. Απο τότε έχω μόνο Lumia.

Οποτε εισαι παλιος σαν και εμενα! Το πρωτο μου ηταν το htc s310 το 2006 με πενταρια,οταν η αντιπροσωπεια ηταν ακομα Αγια Παρασκευη... Η κριτικη μου ειναι μεν αυστηρη και πολλες φορες εμμονικη αλλα μην υπονοεις ο,τιδηποτε! Δεν τρεχει ο,τιδηποτε κακοβουλο! Ακομα εχω σε αριστη κατασταση ενα htc s710 για back up.Μια δεκαετια εχω αλλαξει σχεδον 20 wp συσκευες,αν δεν με ενδιεφερε αυτο το λειτουργικο δεν θα επεμενα! Απλα,θελω το καλο καλυτερο... Και ακομα θελει πολλη δουλεια!

Edited by margarita12

Οποτε εισαι παλιος σαν και εμενα! Το πρωτο μου ηταν το htc s310 το 2006 με πενταρια,οταν η αντιπροσωπεια ηταν ακομα Αγια Παρασκευη... Η κριτικη μου ειναι μεν αυστηρη και πολλες φορες εμμονικη αλλα μην υπονοεις ο,τιδηποτε! Δεν τρεχει ο,τιδηποτε κακοβουλο! Μια δεκαετια εχω αλλαξει σχεδον 20 wp συσκευες,αν δεν με ενδιεφερε αυτο το λειτουργικο δεν θα επεμενα! Απλα,θελω το καλο καλυτερο...

Έχουμε (και με άλλους) τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Όπως σου είπα, είχα κάνει τότε την δοκιμή μου (νομίζω πως είχα 6.1, δεν θυμάμαι αν πρόλαβα την 6.5) και απλά απογοητεύτηκα. Δεν με βόλεψαν καθόλου. Τι νόημα θα είχε να γράφω και να ξαναγράφω στα σχετικά νήματα, πόσο κατώτερο το θεωρούσα? Αργότερα γνώρισα τα wp7 τα οποία δεν τα έδωσα ούτε μια ευκαιρία. Δεν πήρα ποτέ τέτοια συσκευή γιατί περνούσαν δικές μου κοκκινες γραμμές (η εξάρτηση απο το zone πρώτη και καλύτερη). Τι έπρεπε να κάνω? Να κράζω για να αλλάξουν? Και θα με άκουγε η ms εδώ? Το μόνο που θα γινόταν θα ήταν να αγανακτησω αυτούς τους οποίους άρεσε το λειτουργικό και ασχολούταν με αυτό. Αντί λοιπόν να ανταλλάσσουν γνώμες και προβληματισμούς για το λειτουργικό που χρησιμοποιούσαν, θα απαντούσαν στις ξινίλες μου και θα έχαναν την ουσία. Για τον ίδιο λόγο δεν γράφω ποτέ και στα νήματα android και bb.

Έχουμε (και με άλλους) τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Όπως σου είπα, είχα κάνει τότε την δοκιμή μου (νομίζω πως είχα 6.1, δεν θυμάμαι αν πρόλαβα την 6.5) και απλά απογοητεύτηκα. Δεν με βόλεψαν καθόλου. Τι νόημα θα είχε να γράφω και να ξαναγράφω στα σχετικά νήματα, πόσο κατώτερο το θεωρούσα? Αργότερα γνώρισα τα wp7 τα οποία δεν τα έδωσα ούτε μια ευκαιρία. Δεν πήρα ποτέ τέτοια συσκευή γιατί περνούσαν δικές μου κοκκινες γραμμές (η εξάρτηση απο το zone πρώτη και καλύτερη). Τι έπρεπε να κάνω? Να κράζω για να αλλάξουν? Και θα με άκουγε η ms εδώ? Το μόνο που θα γινόταν θα ήταν να αγανακτησω αυτούς τους οποίους άρεσε το λειτουργικό και ασχολούταν με αυτό. Αντί λοιπόν να ανταλλάσσουν γνώμες και προβληματισμούς για το λειτουργικό που χρησιμοποιούσαν, θα απαντούσαν στις ξινίλες μου και θα έχαναν την ουσία. Για τον ίδιο λόγο δεν γράφω ποτέ και στα νήματα android και bb.

Στο επίσημο θέμα συμφωνώ μαζί σου. Διαφωνώ σε θέμα με ξεκάθαρο τίτλο για απόψεις και διάλογο: Windows 10 Mobile: ήρθαν για να μείνουν ή... θα προσπεράσουν;

Guest margarita12

Δεκτη η αποψη σου,μια ενστανση μονο,μην εισαι σιγουρος οτι οι εταιριες δεν "ακουν",ολα ελεγχονται πλεον...

Στο επίσημο θέμα συμφωνώ μαζί σου. Διαφωνώ σε θέμα με ξεκάθαρο τίτλο για απόψεις και διάλογο: Windows 10 Mobile: ήρθαν για να μείνουν ή... θα προσπεράσουν;

Δεν αναφέρομαι για το παρόν θέμα. Απλά αφορμή πήρα απο την μαργαρίτα και κάναμε αυτόν τον διάλογο. Ξέρεις καλά τι συμβαίνει εδώ (αλλα και σε άλλα φόρουμ).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεκτη η αποψη σου,μια ενστανση μονο,μην εισαι σιγουρος οτι οι εταιριες δεν "ακουν",ολα ελεγχονται πλεον...

Αν το θέτεις έτσι οκ. Αλλά και πάλι υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

Επίσης αν μπεις στα θέματα περί update w10, εκεί να δεις θάψιμο απο τους ίδιους τους χρήστες. Δεν μασάνε τα λόγια τους και ας μιλούσαν κάποιοι για omerta.......:)

Guest margarita12
Δεν αναφέρομαι για το παρόν θέμα. Απλά αφορμή πήρα απο την μαργαρίτα και κάναμε αυτόν τον διάλογο. Ξέρεις καλά τι συμβαίνει εδώ (αλλα και σε άλλα φόρουμ).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το θέτεις έτσι οκ. Αλλά και πάλι υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

Επίσης αν μπεις στα θέματα περί update w10, εκεί να δεις θάψιμο απο τους ίδιους τους χρήστες. Δεν μασάνε τα λόγια τους και ας μιλούσαν κάποιοι για omerta.......:)

Ενταξει,αλλα σε ολα τα λειτουργικα συμβαινει αυτο! Στο ios να δεις χολη... Υπαρχει περιπτωση να μην ακουγονται παραπονα; αυτο ειναι το ιδεατο! Αλλα αποτελει ουτοπια...

Ενταξει,αλλα σε ολα τα λειτουργικα συμβαινει αυτο! Στο ios να δεις χολη... Υπαρχει περιπτωση να μην ακουγονται παραπονα; αυτο ειναι το ιδεατο! Αλλα αποτελει ουτοπια...

Καλά, αυτοί του IOS έφαγαν τρελο κράξιμο που τολμήσαν να τους αρέσει το συγκεκριμένολειτουργικο. Γι αυτό την έκαναν απο εδώ......

Μα εννοείται ότι πρέπει να συμβαίνει αυτό. Όσο τέλειο κι αν είναι ένα λειτουργικό, πάντα θα έχει κάποια κουσούρια. Το θέμα είναι από ποιον προέρχεται το κράξιμο. Απο κάποιον που το χρησιμοποιεί, του αρέσει αλλα τον χαλάνε κάποια πράγματα ή απο κάποιον που δεν θα το πάρει ποτέ, ή το πήρε και δεν θα το ξαναπάρει και γραφει και ξαναγράφει και ματαξαναγραφει τις ξινίλες του? Γιατί οκ, θα πεις τι δεν σου αρέσει (όχι εσυ προσωπικά, γενικά μιλάω), λογικό είναι. Αλλά να τα γράφεις σε κάθε είδηση περί WP ξεπερνάει και την εμμονή.

Τελικά πως τα βλέπεις τα w10? Έχουν μέλλον? Χάσαμε την ουσία πάλι.....:lol:

Edited by montoya_42

Φιλικά σου τα λέω.

Δλδ ρε φίλε, δεν σε καταλαβαίνω, αν έχεις ένα παιδί που αγαπάς και κάνει βλακείες, θα το παρατήσεις; δεν θα προσπαθήσεις να το αλλάξεις;

Και με ποια λογική κατηγορείς κάποιον που θέλει να έχει ένα κινητό της Μ$ αλλά δεν βλέπει πρόοδο και λέει αυτό που βλέπει και αυτό που θα ήθελε;

Εσένα μπορεί να σε βολεύουν, εμένα δεν.... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις δίκιο και όλα είναι καλά

Οπότε ας ηρεμήσουμε και ας αποδεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του....

Πανέμορφα τα 10, τα έβαλα στης γυναίκας μου, εγω εχω ακόμα το 925 εύχομαι να μπουνε και σε αυτο,αλλα αν κρινει η microsοft οτι θα εχω προβληματα ας μην το δωσει. Η εμπειρία χρησης ειναι πολυ καλη και θα ηθελα να μεινει ετσι. Η εφαρμογες τρέχουν οπως πρεπει. Η συνεργασία με το pc άψογη. Αυτο που μου κανει εντύπωση είναι πρόσφατα αγόρασα ενα ταμπλετ z3 και τα μυνηματα στο viber ερχονται πιο γρηγορα στο κινητο. Τωρα θα περιμενω να πεσει το 950 σε τιμη να το πάρω και θα κάνω δωρακι το 925 σε οικογενειακό πρόσωπο. Πιστεύω με τα 10 θα αλλάξουν πολλά. Όποιος θέλει ακολουθεί. Η microsoft ναι μεν κάνει αργες κινήσεις αλλα τις κάνει σωστά. Και το οτι ειπε ναι θα δώσει σε ολες τις συσκευές wp και τώρα δεν θα το κάνει. Δεν σημαινει τίποτα. Ναι ήθελε τότε, με τα αρνητικά feedback της preview γιατι να το κανει; για να συνεχιστεί το κράξιμο οτι το κινητο δεν λειτουργεί σωστα; ούτε εγω θα το έδινα. Σε ολα τα android που ειχα μου δείνανε μια αναβάθμιση ουτε να την ελέγξουν ουτε τίποτα. Τα μισά τα πούλησα και τα άλλα εχουν πέσει κυριολεκτικά απο τον τρίτο. Για εμένα ήρθαν και θα μείνουν. Edited by the_shaman

Δλδ ρε φίλε, δεν σε καταλαβαίνω, αν έχεις ένα παιδί που αγαπάς και κάνει βλακείες, θα το παρατήσεις; δεν θα προσπαθήσεις να το αλλάξεις;

Και με ποια λογική κατηγορείς κάποιον που θέλει να έχει ένα κινητό της Μ$ αλλά δεν βλέπει πρόοδο και λέει αυτό που βλέπει και αυτό που θα ήθελε;

Εσένα μπορεί να σε βολεύουν, εμένα δεν.... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις δίκιο και όλα είναι καλά

Οπότε ας ηρεμήσουμε και ας αποδεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του....

Προφανώς και έχασες εντελώς το νόημα.

1. Τα λειτουργικά δεν ειναι παιδιά μας να τα αγαπάμε. Πηγαίνεις σε οποιο σου αρέσει και σε βολεύει. Δεν έχουμε συγγένεια αίματος με τα λειτουργικά, ούτε δέσμευση μαζί τους. Παίρνουμε ότι μας αρέσει.

2. Γιατί να θέλει να έχει κάποιος κινητό της ms αφού δεν του αρέσει το λειτουργικό της? Μαζόχας είναι?

3. Ολόσωστος σε αυτό. Εμένα με βολεύουν. Άρα έχω λόγο να ασχολούμαι με αυτό που με βολεύει και χρησιμοποιώ. Εσένα σε βολεύει το x. Τι σπαταλάς τον χρόνο σου με κάτι που δεν σου κάνει? Έχεις Audi και αντιπαθείς τα ιταλικά. Τρέχεις στα φόρουμ να κράξεις την fiat??

4. Χαλαρός και ήρεμος ειμαι (πλέον) φίλε μου. Εδώ πεθαίνει κόσμος.....

Edited by montoya_42

Guest margarita12
Καλά, αυτοί του IOS έφαγαν τρελο κράξιμο που τολμήσαν να τους αρέσει το συγκεκριμένολειτουργικο. Γι αυτό την έκαναν απο εδώ......

Μα εννοείται ότι πρέπει να συμβαίνει αυτό. Όσο τέλειο κι αν είναι ένα λειτουργικό, πάντα θα έχει κάποια κουσούρια. Το θέμα είναι από ποιον προέρχεται το κράξιμο. Απο κάποιον που το χρησιμοποιεί, του αρέσει αλλα τον χαλάνε κάποια πράγματα ή απο κάποιον που δεν θα το πάρει ποτέ, ή το πήρε και δεν θα το ξαναπάρει και γραφει και ξαναγράφει και ματαξαναγραφει τις ξινίλες του? Γιατί οκ, θα πεις τι δεν σου αρέσει (όχι εσυ προσωπικά, γενικά μιλάω), λογικό είναι. Αλλά να τα γράφεις σε κάθε είδηση περί WP ξεπερνάει και την εμμονή.

Τελικά πως τα βλέπεις τα w10? Έχουν μέλλον? Χάσαμε την ουσία πάλι.....:lol:

Εχουν μελλον αν υποστηρικτουν απο ποιοτικες συσκευες(το 650 ειναι μια αρχη...),βελτιωθει η περιηγηση στο web,οι εφαρμογες ρολαρουν σωστα(πχ facebook)οπως σε ios & android,αν υποστηρικτουν κ απο αλλους κατασκευαστες.Αυτα για αρχη...

Εχουν μελλον αν υποστηρικτουν απο ποιοτικες συσκευες(το 650 ειναι μια αρχη...),βελτιωθει η περιηγηση στο web,οι εφαρμογες ρολαρουν σωστα(πχ facebook)οπως σε ios & android,αν υποστηρικτουν κ απο αλλους κατασκευαστες.Αυτα για αρχη...

Το 650 ειναι ποιοτικό αλλά και αδύναμο.

Συμφωνούμε στα άλλα.