Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) ε κάντην τι ντρέπεσαι; και φυσικά,περιμενα αναβάθμιση λόγο specs αλλά σιγά μην ερχόταν. Ενω το 1020 με 2 gb ram,που πληρει ολες τις προυποθεεις,θα παρει τα 10αρια... Edited March 20, 2016 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ενω το 1020 με 2 gb ram,που πληρει ολες τις προυπιθεσεις,το αφησαν στην απεξω... Τι σχεση εχει η ραμ με την ισχυ του επεξεργαστη. Και 4gb ram να ειχε δεν λυνονται τα θεματα του επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ενω το 1020 με 2 gb ram,που πληρει ολες τις προυπιθεσεις,το αφησαν στην απεξω... βλέπεις κανέναν να λέει ότι καλώς το άφησαν εκτός; :wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ θα πω την άποψη καλού μου φίλου που παίζει φανατικά με android. Ψάχνει απεγνωσμένα να βρει συσκευή σα το 950 με τα χαρακτηριστικά του αλλά στη τιμή του 950 και δε βρίσκει. Ζηλεύει το 950 αλλά δε θέλει να πάει σε windows. Δε θα του λείψει τίποτα πρακτικά αλλά πάει όπως τον σέρνει η αγορά. Προσωπικά θα στηρίξω τα windows όσο μπορώ. Μόνο για ένα λόγο θα τα εγκατέλειπα. Αν δεν ακολουθεί στο κομμάτι των συσκευών. Με τα 950/950XL/650 έδειξε οτι θέλει να το κάνει. Όσο αφορά τις εφαρμογές δεν έχω κανένα παράπονο. Όσο εξελίσσει το λειτουργικό της η MS τόσο θ ακολουθούν και οι developers ειδικά όταν τα desktop πάνε τόσο καλά.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 2. δεν είναι μόνο το θέμα της αναβάθμισης από 8.1 σε 10, το βασικό είναι ότι οι χρήστες με 8.1 δε θα έχουν νέες εφαρμογές ούτε αναβαθμίσεις των παλιών αφού οι developers θα δίνουν προσοχή στις universal apps. Το android μπορεί να μη παίρνει αναβαθμίσεις αλλά μια χαρά συμβατότητα έχει με τις εφαρμογές. Aυτή είναι η τεράστια διαφορά τους που μετράει πολύ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 βλέπεις κανέναν να λέει ότι καλώς το άφησαν εκτός; :wacko: Τοτε,για ποια αξιοπιστια μιλαμε; το 535 που την πηρε ειναι καλυτερο απο το 1320 η' το 1020; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τοτε,για ποια αξιοπιστια μιλαμε; το 535 που την πηρε ειναι καλυτερο απο το 1320 η' το 1020; Σε επεξεργαστη ναι ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σε επεξεργαστη ναι ειναι καλυτερο. ισχύει γενικά το 1020 είναι αρκετά ξεπερασμένο και είναι λογικό όταν μιλάμε για συσκευή του 2013. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τοτε,για ποια αξιοπιστια μιλαμε; το 535 που την πηρε ειναι καλυτερο απο το 1320 η' το 1020; τι σχέση το ένα με το άλλο;για να την τρέχει το 535 μπορεί να έχει κάτι καλύτερο λογικά... Για τον χρήστη φυσικά κακώς δεν αναβαθμίζει,αλλά αν η αναβάθμιση το χαντακώσει;Πάλι δεν θα υπήρχε γκρίνια;:rolleyes: Λες και σε λίγα κινητά έχει συνέβη στο παρελθόν.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τι σχέση το ένα με το άλλο; Για τον χρήστη φυσικά κακώς δεν αναβαθμίζει,αλλά αν η αναβάθμιση το χαντακώσει;Πάλι δεν θα υπήρχε γκρίνια;:rolleyes: Λες και σε λίγα κινητά έχει συνέβη στο παρελθόν.... Θα χαντακωσει το 1020; ok,ο,τι πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τοτε,για ποια αξιοπιστια μιλαμε; το 535 που την πηρε ειναι καλυτερο απο το 1320 η' το 1020; Μερικές φορές αναφερόσαστε σε αυτούς τους τεχνολογικούς κολοσσούς και τις επιλογές τους σα να μιλάτε για το μαγαζάκι της γωνίας. Κι εγώ θα ήθελα το 1020 μου να πάρει επίσημα το update αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας για ένα κινητό 3ετίας... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτά που αναβαθμίζει επίσημα να υποστηριχτούν σωστά και με συνεχείς βελτιώσεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Θα χαντακωσει το 1020; ok,ο,τι πεις το ΑΝ δε το διαβασες σκοπίμως φαντάζομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικές φορές αναφερόσαστε σε αυτούς τους τεχνολογικούς κολοσσούς και τις επιλογές τους σα να μιλάτε για το μαγαζάκι της γωνίας. Κι εγώ θα ήθελα το 1020 μου να πάρει επίσημα το update αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας για ένα κινητό 3ετίας... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτά που αναβαθμίζει επίσημα να υποστηριχτούν σωστά και με συνεχείς βελτιώσεις. είναι που όλα τα άλλα κινητά 3ετίας παίρνουν αναβαθμίσεις.:lol: Μόνο η appl δίνει και όπως έχουμε διαβάσει,δεν πάει καλά σε παλαιότερα κινητά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) τι σχέση το ένα με το άλλο;για να την τρέχει το 535 μπορεί να έχει κάτι καλύτερο λογικά... Ποιο ειναι αυτο το κατι καλυτερο; γιατι σε ολα τα specs υστερει.. Edited March 20, 2016 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το 1520 που εχει καλο επεξεργαστη τα παιρνει. Τα αλλα χ20 κοπηκαν λογω επεξεργαστη. Δεν τα κοψαν αυθαίρετα. Μπορουν οι χρηστες να βαλουν την insider preview και να τρεχουν 10ρια κανονικα αλλα η εμπειρια χρησης θα ειναι χειροτερη απο τα πιο καινούργια φθηνα μοντελα οπως το 532 των 60 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Το 535 μπορει λογικα να εχει κατι καλυτερο απο το 1020; ειδες τα specs του πριν το γραψεις αυτο; τι ειναι αυτο το κατι; σε ολα υστερει! φίλε/η μου δεν φτιάχνω εγώ το marketing της ms και της κάθε ms για να αποφασίζω εγώ ποιος θα πάρει αναβαθμίσεις. εχω καεί από τον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι.. Με λίγα λόγια,όπως κάθε κάτοχος,με ενδιαφέρει να αναβαθμιστεί η συσκευή μου. Επίσης το μπορεί έχει 2 όψεις. Μπορεί να,μπορεί όχι.Διαλέγεις και παίρνεις.;) Για την ms(για να γίνει κατανοητό) κάτι θα έχει το 535. Edited March 20, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 το ΑΝ δε το διαβασες σκοπίμως φαντάζομαι. Καμμια σκοπιμοτητα! Αλλα αλλο 1020,αλλο 535... ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φίλε/η μου δεν φτιάχνω εγώ το marketing της ms και της κάθε ms για να αποφασίζω εγώ ποιος θα πάρει αναβαθμίσεις. εχω καεί από τον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι.. Με λίγα λόγια,όπως κάθε κάτοχος,με ενδιαφέρει να αναβαθμιστεί η συσκευή μου. Επίσης το μπορεί έχει 2 όψεις. Μπορεί να,μπορεί όχι.Διαλέγεις και παίρνεις.;) Για την ms(γι αν γίνει κατανοητό) κάτι θα έχει το 535. Εχει,να πουλησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 το ΑΝ δε το διαβασες σκοπίμως φαντάζομαι. Καμμια σκοπιμοτητα! Αλλα αλλο 1020,αλλο 535... ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει,να πουλησει... εχεις καταλάβει ότι τεχνικά δεν διαφωνούμε έτσι;:lol: Τα ίδια κάνουν όλες οι εταιρίες απλά εδώ μας ενοχλεί περισσότερο λόγο ms. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 εχεις καταλάβει ότι τεχνικά δεν διαφωνούμε έτσι;:lol: Τα ίδια κάνουν όλες οι εταιρίες απλά εδώ μας ενοχλεί περισσότερο λόγο ms. Καμμια εμπαθεια! Ειμαι πιστη στο λειτουργικο και ακομα εχω στο συρταρι συσκευες htc με 5αρια,6αρια & 7αρια.Αλλα ποσες ευκαιριες ακομα;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) το 1020 έχει ίδιο επεξεργαστή με το 920-925 (διπύρηνος) και είναι χειρότερος από αυτόν του 535 (4πυρηνος). Επίσης το 535 έχει πιο καινούργιο σύστημα γραφικών απο το 1020-920-925. Άπλα η ms μας δούλευε όταν έλεγε ότι τα wp δε θέλουν μεγαλη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη και όταν έλεγε ότι όλα τα wp8.1 κινητά ακόμα και αυτά με 512 θα αναβαθμιστούν. Γενικότερα αντί να κάνει πρώτα δόκιμες και μετά να βγει να το διατυμπανίσει αυτή έκανε το ανάποδο και γίναμε εμείς τα πειραματόζωα. Edited March 20, 2016 by vaggospat13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) το 1020 έχει ίδιο επεξεργαστή με το 920-925 (διπύρηνος) και είναι χειρότερος από αυτόν του 535 (4πυρηνος). Επίσης το 535 έχει πιο καινούργιο σύστημα γραφικών απο το 1020-920-925. Άπλα η ms μας δούλευε όταν έλεγε ότι τα wp δε θέλουν μεγαλη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη και όταν έλεγε ότι όλα τα wp8.1 κινητά ακόμα και αυτά με 512 θα αναβαθμιστούν. Γενικότερα αντί να κάνει πρώτα δόκιμες και μετά να βγει να το διατυμπανίσει αυτή έκανε το ανάποδο και γίναμε εμείς τα πειραματόζωα. Πολύ σωστός. Με την παραπάνω δήλωση είχε αφήσει πολύ κόσμο να περιμένει και τον κρέμασε Edited March 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Στα φορουμ συχνα ποσταρονται διαφορα κουφα για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα καθε εταιρειας. Επειδη οι τρεχουσες συσκευες μου ειναι laptop με ubuntu , desktop με win10, tablet με android, παιχνιδομηχανη ps4 και κινητο win10 συχνα διαβαζω πραγματα στο ποσο πρασινο ειναι το γρασιδι του γείτονα που με κανουν να αναρωτιεμαι αν ζω στο matrix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ θα πω την άποψη καλού μου φίλου που παίζει φανατικά με android. Ψάχνει απεγνωσμένα να βρει συσκευή σα το 950 με τα χαρακτηριστικά του αλλά στη τιμή του 950 και δε βρίσκει. Ζηλεύει το 950 αλλά δε θέλει να πάει σε windows. Δε θα του λείψει τίποτα πρακτικά αλλά πάει όπως τον σέρνει η αγορά. Εξήγησε σε παρακαλώ τι μπορεί να ζηλεύει ο φανατικός androidακιας όπως λες από το 950, άντε πλην της κάμερας. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Στα φορουμ συχνα ποσταρονται διαφορα κουφα για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα καθε εταιρειας. Επειδη οι τρεχουσες συσκευες μου ειναι laptop με ubuntu , desktop με win10, tablet με android, παιχνιδομηχανη ps4 και κινητο win10 συχνα διαβαζω πραγματα στο ποσο πρασινο ειναι το γρασιδι του γείτονα που με κανουν να αναρωτιεμαι αν ζω στο matrix. Μην το αντιλαμβανεσαι ετσι! Απλα,οταν καποιος αγοραζει κατι,θεωρει οτι αγορασε το καλυτερο,αυτο αμεσα τον καθιστα υποκειμενικο σε παρομοιες συζητησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Καθόλου κακό να αλλάζει γνώμη κάποιος...απλά καλώς ή κακώς ορισμένοι έχουμε συμμετάσχει σε συζητήσεις εδω μέσα σε παρόμοια θέματα και βλέπουμε στην εξέλιξη των πραγμάτων όλα αυτά τα χρόνια, τι και πως γραφόταν και τι γράφεται τώρα... Καλή συνέχεια...on topic. Edited March 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 σκέψου όμως ότι αυτός που αλλάζει γνώμη,έχει κάνει λογικά και αντίστοιχη δοκιμή ;). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts