Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μάλλον είναι θέμα γούστου, πάντως το hd παιδιά είναι σαν οθόνη 3 ετιας τουλάχιστον. Το fhd παλεύεται αλλα και πάλι για μένα είναι λιγο σαν μουντο καπως. Εμενα πάντως αφου μου βγάζει αριστους χρόνους δεν θυσιαζω τίποτα προς το παρόν. Χθες ανεβηκα απο Σπαρτη στην Αθηνα για μια δουλεια, μια διαδρομη περιπου 250 χιλιομετρα και 2,5-3 ωρες. Το ειχα στο 100% το πρωι, με 4G Ολη μερα, με browsing, με 2,5 ωρες ομιλια καπου το βραδυ ειχα 40%. ΟΤαν πηγα να φυγω, απο κεντρο προς Γλυφαδα και απο εκει Σπαρτη (γυρισα αυθημερον), εβαλα GPS να δω ποιοι δρομοι ειναι πηγμενοι καθως σου κοκκινιζουν στους χαρτες google Και ηθελα να ξερω τι παιζει.. Το αποτελεσμα με 1,5 ωρα GPS (οχι πλοηγηση, πιο πολυ ανοιγα και κοιτουσα δρομους για να ξεμπλεξω) και μετα αναμονη απο Γλυφαδα μεχρι Σπαρτη (μεσω σπατων), εφτασα με 14%!! Που θελω να καταληξω: επειδη απο το πρωι ηξερα οτι θα το χρειαστω στο μεγιστο το κινητο, αν ειχα επιλογη απο το πρωι να ειχα χαμηλωσει αναλυση θα το ειχα κανει.. και το ιδιο θα εκανα αρκετα συχνα που κανω τετοιες χρησεις... και μεχρι το βραδυ το φτανω στο οριο, καθως προτιμω να παει πιο ανετα αφου δεν χρησιμοποιω εικονα-βιντεο παρα να το βαλω για λιγο να φορτισει καπου γρηγορα.. Θελω η φθορα στη μπαταρια να ειναι ελαχιστη. ΚΑτα τα αλλα, ναι θα μπορουσα να το φορτισω και στο αμαξι, και με battery bank και σε χωρο που βρεθηκα με ρευμα. Αλλα το κινητο το πηρα για την αυτονομια του και το χαιρομαι 1000% και με την μειωση αναλυσης θα ειμαι ακομα πιο ανετος να μην κουβαλησω φορτιστες κτλ σε τετοιες περιστασεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Χθες ανεβηκα απο Σπαρτη στην Αθηνα για μια δουλεια, μια διαδρομη περιπου 250 χιλιομετρα και 2,5-3 ωρες. Το ειχα στο 100% το πρωι, με 4G Ολη μερα, με browsing, με 2,5 ωρες ομιλια καπου το βραδυ ειχα 40%. ΟΤαν πηγα να φυγω, απο κεντρο προς Γλυφαδα και απο εκει Σπαρτη (γυρισα αυθημερον), εβαλα GPS να δω ποιοι δρομοι ειναι πηγμενοι καθως σου κοκκινιζουν στους χαρτες google Και ηθελα να ξερω τι παιζει.. Το αποτελεσμα με 1,5 ωρα GPS (οχι πλοηγηση, πιο πολυ ανοιγα και κοιτουσα δρομους για να ξεμπλεξω) και μετα αναμονη απο Γλυφαδα μεχρι Σπαρτη (μεσω σπατων), εφτασα με 14%!! Που θελω να καταληξω: επειδη απο το πρωι ηξερα οτι θα το χρειαστω στο μεγιστο το κινητο, αν ειχα επιλογη απο το πρωι να ειχα χαμηλωσει αναλυση θα το ειχα κανει.. και το ιδιο θα εκανα αρκετα συχνα που κανω τετοιες χρησεις... και μεχρι το βραδυ το φτανω στο οριο, καθως προτιμω να παει πιο ανετα αφου δεν χρησιμοποιω εικονα-βιντεο παρα να το βαλω για λιγο να φορτισει καπου γρηγορα.. Θελω η φθορα στη μπαταρια να ειναι ελαχιστη. ΚΑτα τα αλλα, ναι θα μπορουσα να το φορτισω και στο αμαξι, και με battery bank και σε χωρο που βρεθηκα με ρευμα. Αλλα το κινητο το πηρα για την αυτονομια του και το χαιρομαι 1000% και με την μειωση αναλυσης θα ειμαι ακομα πιο ανετος να μην κουβαλησω φορτιστες κτλ σε τετοιες περιστασεις. Θα μου επιτρέψεις να πω ότι είσαι λίγο υπερβολικος. Όταν κάνεις τέτοια χρήση μια στο τόσο και ειδικά ταξίδι δεν περιμένεις από ένα κινητό να σου βγάλει όλη τη μερα. Φροντίζεις να έχεις τα καλώδια μαζι. Ακόμα κ ανάλυση να κατεβαζες δεν θα έβλεπες κάτι παραπάνω. Εγώ το καλοκαίρι που πήγα εξωτερικό με μηχανή το είχα συνέχεια σε θήκη μπροστά για να βλέπω τους χαρτες. Όταν η μπαταρία έφτανε σε ένα σημείο αμέσως το συνδεα με φορτιστή. Ίσα ίσα που χαλάς τη μπαταρία όταν τη δουλεύεις στα όρια πάρα να την βάλεις για φόρτιση από ένα σημείο πχ 30% να κάνει έστω μισό κύκλο φόρτισης. Περισσότερο ψυχολογικό είναι αυτό γτ και γω έτσι έκανα μέχρι ένα διάστημα. Πέρα από αυτό με την νέα έκδοση όπως το δούλευα πριν με τώρα δεν βλέπω διαφορά στην αυτονομια. Είναι εξίσου αρκετά καλή. Αυτό που βλέπω είναι ότι πάει πολύ πιο γρήγορα πλέον. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Νικολα εισαι οντως λιγο υπερβολικος.Μια στο τοσο που θα το χρειαστεις για τετοια χρηση δεν εγινε κατι να το φορτισεις στο αμαξι. Και το HD δεν θα σε εσωζε... Επισης σε εχω δει να γραφεις οτι δεν θες φθορα στην μπαταρια αλλα αν το σκεφτεις δεν εχει νοημα.Σε 1-1,5 χρονο που με σκληρη χρηση ισως χρειαστει αλλαγη μπαταριας θα εχεις αλλαξει 3 συσκευες εσυ. Τσαμπα αγχωνεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Νικολα εισαι οντως λιγο υπερβολικος.Μια στο τοσο που θα το χρειαστεις για τετοια χρηση δεν εγινε κατι να το φορτισεις στο αμαξι. Και το HD δεν θα σε εσωζε... Επισης σε εχω δει να γραφεις οτι δεν θες φθορα στην μπαταρια αλλα αν το σκεφτεις δεν εχει νοημα.Σε 1-1,5 χρονο που με σκληρη χρηση ισως χρειαστει αλλαγη μπαταριας θα εχεις αλλαξει 3 συσκευες εσυ. Τσαμπα αγχωνεσαι... Φίλε Πανο και φίλε priox, το θέμα με τις αλλαγές συσκευών το ξεκίνησα πριν κάνα 3αρι χρόνια. Πιο πριν έβγαζα αρκετό καιρό με μια συσκευή. Επειδή από Χριστούγεννα περιμένω κορούλα αποφάσισα να κόψω τις σπατάλες, και θα τα αλλαζω μόνο αν είμαι πολύ άνετος. Γιαυτό και μιλάω για συντήρηση μπαταρίας. Ειδικά αν το s8 μας τα χαλάσει και δεν υπάρξει κάτι άλλο τρομερό.. Λέω να μείνω με το s7 edge. Τωρα για το αν είμαι υπερβολικός. Έγραψα αναλυτικά τις κινήσεις μου για να καταλάβετε ότι έτυχε να την πατήσω. Δηλαδη όταν λέω ότι είχα 40% το βράδυ και ότι λόγω GPS και ταξιδιού κοντεψα να ξεμεινω το γράφω γιατι αν ήξερα τι θα περάσω θα το είχα βάλει να φορτισει. Όμως στο αμάξι δεν έχω φορτιστη ούτε έχω power bank καθώς είχα ένα και 2 χρόνια με Ζ1-Ζ3 δεν χρειάστηκε ποτέ και το χάρισα.. Τωρα αυτό έτυχε μια φορά. Άλλες φορές έχει τύχει να βγω ποδήλατο και να βάλω 4 ώρες sports tracker ενώ ήταν 50%.. Κάποτε έβαζα εξοικονόμηση αλλά αυτή από το android 6 και μετά κόβει GPS.. Αν λοιπόν το δούλευα με χαμηλή ανάλυση εκείνες τις φορές μιας και θεωρώ ότι την ανάλυση δεν τη θέλω σε καθημερινή χρήση και εξήγησα το γιατί.. Πάλι θα είχα μεγαλύτερο ποσοστό ξεκινώντας τη βόλτα. Όσο για το αν φθειρεται η μπαταρία, σίγουρα μπορεί με 5 φορτισεις όχι αλλά επειδή είμαι επαρχία, επειδή το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς δε θέλω να το στείλω για μπαταρία σε σέρβις ξεμενοντας 3 μέρες τουλάχιστον και πληρώνοντας 30 ευρώ κουριερ συν μπαταρία.. Το έπαθε η αδερφή μου, το έπαθε ο πατέρας μου, η γυναίκα μου. Όσοι φορτιζαν με ότι φορτιστη έβρισκαν μπροστά τους και με ότι νάναι πρόγραμμα είδα ότι σε 1 με 1.5 χρόνο είχαν από μέτρια έως μεγάλη πτώση στην απόδοση της μπαταριας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Nikos_Mpl για σενα. Φωτεινοτητα στο αυτοματο,συνεχεια συνδεδεμενο την μιση μερα σε 4g και την αλλη μιση σε wifi,τοποθεσια κλειστη,συγχρονισμοι google και samsung κλειστοι,AOD απενεργοποιημενο,αναλυση οθονης HD και μπολικο viber που στα στατι5στικα δεν το δειχνει. https://cloud.tapatalk.com/s/582dfa925d884/Screenshot_20161117-203609.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfaa39f77d/Screenshot_20161117-203614.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfab04f3e8/Screenshot_20161117-203621.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfab6d2b22/Screenshot_20161117-203629.png? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Nikos_Mpl για σενα. Φωτεινοτητα στο αυτοματο,συνεχεια συνδεδεμενο την μιση μερα σε 4g και την αλλη μιση σε wifi,τοποθεσια κλειστη,συγχρονισμοι google και samsung κλειστοι,AOD απενεργοποιημενο,αναλυση οθονης HD και μπολικο viber που στα στατι5στικα δεν το δειχνει. https://cloud.tapatalk.com/s/582dfa925d884/Screenshot_20161117-203609.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfaa39f77d/Screenshot_20161117-203614.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfab04f3e8/Screenshot_20161117-203621.png? https://cloud.tapatalk.com/s/582dfab6d2b22/Screenshot_20161117-203629.png? μαλιστα. Καλα νουμερα φαινονται αλλα ειναι σχετικο, η μονη συγκριση που μπορει να γινει ειναι στο ιδιο τηλεφωνο με την ιδια χρηση, οποτε μονο εσυ μπορεις να πεις ποσο παραπανω παει σε σχεση με πριν. Εγω πχ μιλαω 2-3 ωρες και μπορει να μην δω τρομερα αποτελεσματα. Οπως και να εχει, τα νουμερα μοιαζουν πολυ καλα.. Α! και επειδη ειπατε σε προηγουμενα μηνυματα οτι αφου αλλαζω τα κινητα συχνα, γιατι αγχωνομαι να συντηρω την μπαταρια με τον τροπο που το κανω, ξεχασα να απαντησω οτι μου αρεσει να προσεχω τη συσκευη ακομα και μεχρι την τελευταια στιγμη που ξερω οτι θα τη δωσω σε αλλον... Edited November 18, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Η καταναλωση μου φανηκε ιδια με την αναλυση σε FHD αλλα να σημειωσω οτι το adguard το εβαλα χτες κι ειδα οτι ρουφηξε πολυ και το ξηλωσα.Ισως να ειχα λιγο καλυτερους χρονους. Τα screenshots ειναι με την αναλυση στο HD κι οπως βλεπεις μια χαρα μπορεις να κανεις δουλεια με αυτη την αναλυση αν χρειαστει να το αφησεις ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Η καταναλωση μου φανηκε ιδια με την αναλυση σε FHD αλλα να σημειωσω οτι το adguard το εβαλα χτες κι ειδα οτι ρουφηξε πολυ και το ξηλωσα.Ισως να ειχα λιγο καλυτερους χρονους. Τα screenshots ειναι με την αναλυση στο HD κι οπως βλεπεις μια χαρα μπορεις να κανεις δουλεια με αυτη την αναλυση αν χρειαστει να το αφησεις ετσι. ακριβως αυτο, γιατι η αναλυση προσωπικα αν και δεν ξερω πως ειναι με HD το κινητο, θεωρω οτι δε θα με ενοχλει σε απλη χρηση... Αντιθετα, η εξοικονομηση ενεργειας, περα απο το οτι σου κοβει GPS, κανει το κινητο πιο αργο, και αν δεν ησαστε εσεις εδω, να με πεισετε οτι αξιζει να το εχεις χωρις εξοικονομηση, δε θα το ειχα διαπιστωσει καθως συνηθιζα να την εχω ανοιχτη. Την εξοικονομηση λοιπον την εχω καταργησει και να πω την αληθεια το εχω ευχαριστηθει το κινητο, οποτε η μειωση της αναλυσης σε FHD, αν δινει μερικες ωρες αυτονομιας, θεωρω οτι ειναι μια χαρα λυση για μενα, και την χρηση που κανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Bug ; Το παρατηρήσε κανένας άλλος; Κλειστό το βράδυ το κινητό χάνει 15% μόνο του... Ανοικτό χάνει 3% Τί να φταίει στην nougat ; με την προηγούμενη δεν έχανε καθόλου όταν το έκλεινα το βράδυ... SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Bug ; Το παρατηρήσε κανένας άλλος; Κλειστό το βράδυ το κινητό χάνει 15% μόνο του... Ανοικτό χάνει 3% Τί να φταίει στην nougat ; με την προηγούμενη δεν έχανε καθόλου όταν το έκλεινα το βράδυ... SM-G935F Βάλτο σε πτηση. Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εν έτη 2016 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 https://postimg.org/image/94pud3dvn/ https://postimg.org/image/6oheu2err/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το print spooler τι μ@λ@κι@ είναι πάλι? Σήμερα το είχα πάνω κ από την οθόνη σε κατανάλωση. Σπάει μπάλες η Google τελευταία. Αφόρητη έχει γίνει με τις αηδίες της. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Το έχω ξαναπεί...η μπαταρία απο το 20% δεν πέφτει με τίποτα! http://s22.postimg.org/cftn1d2lt/Screenshot_20161130_185648.png screengrab Edited November 30, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το έχω ξαναπεί...η μπαταρία απο το 20% δεν πέφτει με τίποτα! http://s3.postimg.org/3rilahrsf/Screenshot_20161130_185648.jpg Δεν βλέπουμε δυστυχώς την εικόνα. Εμενα πάντως σε γενικές γραμμές πέφτει ομοιομορφα. Απο 10 και κατω νομίζω λιγο πιο γρήγορα αν και το αφήνω σπάνια τοσο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δώσε πόνο ernesto.... :) με χαμηλή φωτεινότητα και WiFi ως επί το πλείστον η συσκευή το χει άνετα το εννιαωρο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ πάνω από 6μιση ώρες οθόνης δεν έχω δει ποτέ μου σε χρήση. Πάντα μόνο με wifi και πολύ ελάχιστο 3G σπάνια. Λίγο viber/messenger/instagram,φωτογραφίες και κανα παιχνίδι. Η τραγική κατανάλωση το βράδυ σε λειτουργία πτήσης ( 4-5% ) συνεχίζει επίσης. O μέσος όρος μου είναι 5μιση ώρες οθόνης σε 1μιση ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ πάνω από 6μιση ώρες οθόνης δεν έχω δει ποτέ μου σε χρήση. Πάντα μόνο με wifi και πολύ ελάχιστο 3G σπάνια. Λίγο viber/messenger/instagram,φωτογραφίες και κανα παιχνίδι. Η τραγική κατανάλωση το βράδυ σε λειτουργία πτήσης ( 4-5% ) συνεχίζει επίσης. O μέσος όρος μου είναι 5μιση ώρες οθόνης σε 1μιση ημέρα. Έχω καταφέρει και της δύο μεριές 9 ώρες με τέρμα κάτω το φως wifi (και χωρίς fb) με black skin όλα και τα πάντα Έχω κάνει και 2.5 ώρες με τέρμα το φως (100%) όλα ανοιχτά 4g και χαμηλό σήμα παντού κυριαρχεί άσπρο Έτσι είμαι καθαρά θέμα χρήσης αλλά από ότι κατάλαβα το λιγότερο είναι 2.5 ώρες και το max 9 Έχει ένα κακό βέβαια το βράδυ ακόμη και κλειστό τρώει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Φωτεινοτητα περιπου στο 35%,ανοιχτοι συγχρονισμοι,ανοιχτο συνεχεια wifi,και μουσικη 1 ωρα περιπου,και συνεχεια facebook,messenger! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ πάνω από 6μιση ώρες οθόνης δεν έχω δει ποτέ μου σε χρήση. Πάντα μόνο με wifi και πολύ ελάχιστο 3G σπάνια. Λίγο viber/messenger/instagram,φωτογραφίες και κανα παιχνίδι. Η τραγική κατανάλωση το βράδυ σε λειτουργία πτήσης ( 4-5% ) συνεχίζει επίσης. O μέσος όρος μου είναι 5μιση ώρες οθόνης σε 1μιση ημέρα. εγω εχω 1% και σπανια 2%, ενω εχει τυχει να μεινει και στο ιδιο ποσοστο. το 2% το εχω αν δεν βαλω λειτουργια πτησης. Θεωρω οτι φταιει κατι στις εφαρμογες σου ή στο set up.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Έχω καταφέρει και της δύο μεριές 9 ώρες με τέρμα κάτω το φως wifi (και χωρίς fb) με black skin όλα και τα πάντα Έχω κάνει και 2.5 ώρες με τέρμα το φως (100%) όλα ανοιχτά 4g και χαμηλό σήμα παντού κυριαρχεί άσπρο Έτσι είμαι καθαρά θέμα χρήσης αλλά από ότι κατάλαβα το λιγότερο είναι 2.5 ώρες και το max 9 Έχει ένα κακό βέβαια το βράδυ ακόμη και κλειστό τρώει την μπαταρία Mε μαύρο/σκούρο background είμαι, φωτεινότητα 80% πάντα, wifi πάντα ( εκτος από τον ύπνο ) και πολύ αραιά δεδομένα μιας και είμαι τις περισσότερες ώρες με το wifi ( δουλειά-σπίτι ) Απλά τσεκάρω τα social media, καμιά κλήση απ'το viber, 2-3 κανονικές του 3λεπτου, 2-3 σημειωσούλες, λίγες φωτογραφίες με το παιδί περισσότερο και ένα παιχνίδι. Την μόνη φορά που είδα 6.5 ώρες ήταν σε συνεχή χρήση που ήμουν σε ταξίδι και το πήγα σερί με λειτουργία πτήσης :D εγω εχω 1% και σπανια 2%, ενω εχει τυχει να μεινει και στο ιδιο ποσοστο. το 2% το εχω αν δεν βαλω λειτουργια πτησης. Θεωρω οτι φταιει κατι στις εφαρμογες σου ή στο set up.. Xθες ειδικά ρε Νίκο, είχα βάλει ξυπνητήρι και από το 100% που το άφησα το βρήκα με 89. Ξαναδοκίμασα πέρασμα της ρομ και πέρασμα των εφαρμογών μια μια ανα μέρα αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Mε μαύρο/σκούρο background είμαι, φωτεινότητα 80% πάντα, wifi πάντα ( εκτος από τον ύπνο ) και πολύ αραιά δεδομένα μιας και είμαι τις περισσότερες ώρες με το wifi ( δουλειά-σπίτι ) Απλά τσεκάρω τα social media, καμιά κλήση απ'το viber, 2-3 κανονικές του 3λεπτου, 2-3 σημειωσούλες, λίγες φωτογραφίες με το παιδί περισσότερο και ένα παιχνίδι. Την μόνη φορά που είδα 6.5 ώρες ήταν σε συνεχή χρήση που ήμουν σε ταξίδι και το πήγα σερί με λειτουργία πτήσης :D Xθες ειδικά ρε Νίκο, είχα βάλει ξυπνητήρι και από το 100% που το άφησα το βρήκα με 89. Ξαναδοκίμασα πέρασμα της ρομ και πέρασμα των εφαρμογών μια μια ανα μέρα αλλά τζίφος. πραγματικα μου κανει εντυπωση. Εγω το αφηνω τελειως ανοιχτο καποια βραδυ, ουτε εφαρμογες να κλεισω, ουτε ιντερνετ ουτε κλησεις, τιποτα, ολα τεντα και δεν χανω πανω απο 2-3% αναλογα το σημα..και αυτο σε ολες τις συσκευες που αλλαξα, οχι μονο στην τελευταια που εχω. Ουτε σε εξοικονομηση το βαζω να πεις οτι αυτο βοηθαει. Επισης εχω κλεισει ολες τις αυτοματες ενημερωσεις καθως δε θελω καθε τρεις και λιγο να ψαχνει, και ειδικα στο FB, instagram τις εχω κλεισει και μεσα απο την εφαρμογη, οχι μονο απο το Playstore, Καθως τις κανω ολες μαζεμενες πριν φορτισω. Πιο πολυ το εκανα γιατι θελω να βλεπω τι αλλαγες φερνει καθε εκδοση. Τελος, τα mail τα εχω βαλει να συγχρονιζουν μεχρι τις 7-8 το βραδυ περιπου, πιο μετα δε θελω να ξερω τιποτα.. Μηπως ολα αυτα εσενα σου τραβανε? γιατι θεωρητικα κατι θα τραβανε αν ειναι ανοιχτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 πραγματικα μου κανει εντυπωση. Εγω το αφηνω τελειως ανοιχτο καποια βραδυ, ουτε εφαρμογες να κλεισω, ουτε ιντερνετ ουτε κλησεις, τιποτα, ολα τεντα και δεν χανω πανω απο 2-3% αναλογα το σημα..και αυτο σε ολες τις συσκευες που αλλαξα, οχι μονο στην τελευταια που εχω. Ουτε σε εξοικονομηση το βαζω να πεις οτι αυτο βοηθαει. Επισης εχω κλεισει ολες τις αυτοματες ενημερωσεις καθως δε θελω καθε τρεις και λιγο να ψαχνει, και ειδικα στο FB, instagram τις εχω κλεισει και μεσα απο την εφαρμογη, οχι μονο απο το Playstore, Καθως τις κανω ολες μαζεμενες πριν φορτισω. Πιο πολυ το εκανα γιατι θελω να βλεπω τι αλλαγες φερνει καθε εκδοση. Τελος, τα mail τα εχω βαλει να συγχρονιζουν μεχρι τις 7-8 το βραδυ περιπου, πιο μετα δε θελω να ξερω τιποτα.. Μηπως ολα αυτα εσενα σου τραβανε? γιατι θεωρητικα κατι θα τραβανε αν ειναι ανοιχτα. Καλημέρα και καλό μήνα, που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση για της ώρες συγχρονισμού των email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Στις ρυθμίσεις του εκάστοτε λογαριασμού είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα, που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση για της ώρες συγχρονισμού των email? Στις ρυθμίσεις του εκάστοτε λογαριασμού είναι. ακριβως, εφοσον χρησιμοποιεις την εφαρμογη Mail.. εγω την gmail την εχω σουταρει, δε μου αρεσει. Στη Mail εχω στησει 3 Mail με ωραριο ανα μερα και του βαζω ειτε πιο συχνα ειτε πιο αραια να κανει συγχρονισμο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ακριβως, εφοσον χρησιμοποιεις την εφαρμογη Mail.. εγω την gmail την εχω σουταρει, δε μου αρεσει. Στη Mail εχω στησει 3 Mail με ωραριο ανα μερα και του βαζω ειτε πιο συχνα ειτε πιο αραια να κανει συγχρονισμο. Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts