zak81 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) [ATTACH]65730[/ATTACH] [ATTACH]65731[/ATTACH] [ATTACH]65732[/ATTACH] [ATTACH]65733[/ATTACH] καλησπερα στην παρεα.πηρα το κινητο εχθες .ενα s7 edge silver που ειναι πανεμορφο. εχω παθει πλακα με την διαχειρηση ενεργειας που κανει.φοραει APF2 εκδοση.ειναι η πρωτη φορτιση και πρωτη φορα εχω σε κινητο τοσο καλη μπαταρια.χρηση ειναι 90% με wifi και 10% με 4G. youtube ,playstore,καμερα,βαιμπερ και γενικο σκαλισμα του κινητου.να πω οτι εχω απενεργοποιηση διαφορες εφαρμογες απο μεσα.φωτεινοτητα αυτοματη στη μεση περιπου.τρομερο τηλεφωνο παιδια σε ολα του .τις φωτο πως τις ανεβαζω?το βρηκα Edited July 17, 2016 by zak81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 τις φωτο πως τις ανεβαζω? Απο εδω και κάνεις αντιγραφή το 6 λινκ που θα βγάλει https://postimage.org/?lang=greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Απο εδω και κάνεις αντιγραφή το 6 λινκ που θα βγάλει https://postimage.org/?lang=greek σε ευχαριστω φιλε αλλα εφαγε σκαλωμα το μυαλο.να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Με ρισταρτ καμια φορα ξεκολλανε τα στατιστικά. Δεν μιλαω για το bug εγω δεν το ειχα ποτέ. Κανα wipe cache δοκιμασες? μα αυτο λεω μονο με restart ξεκολλαει... θα δοκιμάσω και κανα wipe Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 μα αυτο λεω μονο με restart ξεκολλαει... θα δοκιμάσω και κανα wipe Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α κατσε να απαντήσει και κανας αλλος γιατι εγω κανω παντα ρισταρτ απο συνήθεια, μήπως ετσι είναι και στηνεις τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Α κατσε να απαντήσει και κανας αλλος γιατι εγω κανω παντα ρισταρτ απο συνήθεια, μήπως ετσι είναι και στηνεις τζαμπα. οχι αυτο δεν είναι φυσιολογικό να κανεις restart κάθε φορά είπαμε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 οχι αυτο δεν είναι φυσιολογικό να κανεις restart κάθε φορά είπαμε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα συμφωνήσω και εγώ ότι δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά να κάνουμε ρισταρτ!!η μπαταρία είναι πραγματικά τούμπανο και εγώ που είχα και το s7 μικρό θα πω ότι είδα διαφορά στην μπαταρία αρκετά μεγάλη!!δεν το κράτησα και πολύ το μικρό αλλά ούτε και το edge έχω πολύ 6 η 7 μέρες μόνο και είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία πάνω από ώρα τουλάχιστον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Πάντως επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα Google Play Services και την κατανάλωση που έχουν να σημειώσω ότι με την τελευταία ελληνική unbranded και την τελευταία διαθέσιμη έκδοση των Google Play Services, δεν έχω κανένα πρόβλημα (3-4% max), ούτε drain και σε αναμονή σε fly είναι βράχος (1% το 8ωρο). Επίσης stand by με 4g είναι επίσης πολύ καλό (εξαρτάται και από το σήμα φυσικά). Δεν κάνω κανένα restart, παρά μόνο 1 φορά στις 15 μέρες όπως συνηθίζω με όλες τις συσκευές μου τα τελευταία χρόνια. (εντάξει, μπορεί να τύχει και κανένα πιο νωρίς για άλλους λόγους). Επίσης σχετικά με τυχόν drain από τα Google Play Services να πω ότι σε HTC Οne m7 έχουν φτάσει το 25% σε μία φόρτιση, ενώ κυμαίνεται στο 10-15% σε καθημερινή χρήση (με την τελευταία έκδοση). Οπότε δεν είναι θέμα του s7 ούτε κανενός τηλεφώνου, αλλά μάλλον του συγκεκριμένου app, όπως και φυσικά και του πόσο μεγάλη χρήση κάνει ο χρήστης στις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο των Google Play Services. Just my 2 cents. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Το τηλέφωνο το έχω 5 μέρες και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εξηγεί έξω!!!(για μένα μιλάω ;))τα συνδυάζει σχεδόν όλα μόνο αν είχε και ραδιόφωνο θα ήταν τοπ!!όσο για την μπαταρία θα πω ότι είναι από της καλύτερες μπαταριες !!! https://m.flickr.com/photos/134779184@N04/28268929361/ https://m.flickr.com/photos/134779184@N04/27731510973/ https://m.flickr.com/photos/134779184@N04/28313447586/ Ποια ρομ εχεις? Την φωτεινότητα που την εχεις; Πόσο χάνεις στην αναμονη; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Ποια ρομ εχεις? Την φωτεινότητα που την εχεις; Πόσο χάνεις στην αναμονη; Έχω την APF2 η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο!!το βράδυ χάνω 2-3%!! Τώρα είμαι έτσι!! Edited July 18, 2016 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχω την APF2 η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο!!το βράδυ χάνω 2-3%!! Τώρα είμαι έτσι!! Να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς data αλλά μόνο wifi ? Είσαι σε 4G η 3G? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχω την APF2 η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο!!το βράδυ χάνω 2-3%!! Τώρα είμαι έτσι!! Να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς data αλλά μόνο wifi ? Είσαι σε 4G η 3G? το βραδυ αφησα το κινητο με ολα ανοιχτα, οπως ακριβως το χειριζομουν, εβαλα ξυπνητηρι και τα αφησα ολα τεντα, με κακο σημα στο σπιτι (τουλαχιστον απο γραμμες εδειχνε μια, γιατι προβλημα δεν εχω στην επικοινωνια). εχασα 1% ολη νυχτα, απο τις 11.30 μεχρι τις 8. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 το βραδυ αφησα το κινητο με ολα ανοιχτα, οπως ακριβως το χειριζομουν, εβαλα ξυπνητηρι και τα αφησα ολα τεντα, με κακο σημα στο σπιτι (τουλαχιστον απο γραμμες εδειχνε μια, γιατι προβλημα δεν εχω στην επικοινωνια). εχασα 1% ολη νυχτα, απο τις 11.30 μεχρι τις 8. Εσύ ποια ρομ εχεις ? Γιατι εγω το βραδυ κλειστα wifi 4g χάνω στην αναμονή 4% στο 8ωρο περίπου Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Εσύ ποια ρομ εχεις ? Γιατι εγω το βραδυ κλειστα wifi 4g χάνω στην αναμονή 4% στο 8ωρο περίπου Και το 4% στα όρια του φυσιολογικού ειναι. Πάνω απο 5% να σε βάζει σε σκέψεις οτι κατι σου τρώει μπαταρία. Εγώ χάνω απο 1-3%. Μην περιμένουμε όλοι να έχουμε τα ίδια ποσοστά. Άλλες εφαρμογες,αλλο στήσιμο,άλλη rom,διαφορετικο δίκτυο κινητής κλπ δεκαδες άλλες παραμετρους επηρεάζουν. Η μόνη ασφαλή σύγκριση ειναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με τις προηγούμενες συσκευες σου. Sent from my iPad Air 2 Edited July 19, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς data αλλά μόνο wifi ? Είσαι σε 4G η 3G? Φίλε μου εδώ που είμαι τώρα με Vodafone το σήμα είναι άθλιο της τελευταίες 3 μέρες με το ζόρι μιλάω με άλλους!!αλλά γενικά χρησιμοποιώ μόνο 3g για 4g δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στο χωριό μου:lol::lol: Το βράδυ έχασα 3% Κάνω την ίδια χρήση σε όλα μου τα τηλέφωνα πάντως!!(ιντερνετ. Viber αρκετές φωτογραφίες και Skype πιο λίγο από όλα!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Και το 4% στα όρια του φυσιολογικού ειναι. Πάνω απο 5% να σε βάζει σε σκέψεις οτι κατι σου τρώει μπαταρία. Εγώ χάνω απο 1-3%. Μην περιμένουμε όλοι να έχουμε τα ίδια ποσοστά. Άλλες εφαρμογες,αλλο στήσιμο,άλλη rom,διαφορετικο δίκτυο κινητής κλπ δεκαδες άλλες παραμετρους επηρεάζουν. Η μόνη ασφαλή σύγκριση ειναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με τις προηγούμενες συσκευες σου. Sent from my iPad Air 2 Και γω σύγκριση κάνω με τις προηγούμενες συσκευες μου. Και καμιά ως τώρα (εννοώ από τις τελευταίες) δεν έχανε τόσο πολύ σε αναμονή. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το δίκτυο κινητής παίζει τεράστιο ρόλο στην κατανάλωση. Η Cosmote που εχει τις πιό πολλές κεραίες ανα περιοχή τουλάχιστον εδω στη Λαμία,οδηγει τη συσκευή σε συνεχείς αλλαγές κεραιών (καναλιών για να το πώ σωστά) και η συσκευή δεν ησυχάζει ποτέ. Π.χ. βλέπω απο τη δικιά μου συσκευή.,τη μια συδέεται σε 4G band 3,την άλλη σε 4G band7,λίγο αργότερα σε Band20,άλλοτε σε 4G και άλλοτε σε 4G+...και είμαι μεσα στο σπιτι μου στο ίδιο σημείο.Τι οικονομία μπαταρίας να κάνει η συσκευή? Η μόνη λύση ειναι να το γυρίσει κανεις στο 2G και να κλείσει και τα δεδομένα...μπας και κλειδώσει σε ενα κανάλι και να ησυχάσει... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 έκλεισα τα αντίγραφα ασφαλείας της Google κ έφτιαξε το android system κατευθείαν....το Samsung account το είχα ήδη κλειστό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το δίκτυο κινητής παίζει τεράστιο ρόλο στην κατανάλωση. Η Cosmote που εχει τις πιό πολλές κεραίες ανα περιοχή τουλάχιστον εδω στη Λαμία,οδηγει τη συσκευή σε συνεχείς αλλαγές κεραιών (καναλιών για να το πώ σωστά) και η συσκευή δεν ησυχάζει ποτέ. Π.χ. βλέπω απο τη δικιά μου συσκευή.,τη μια συδέεται σε 4G band 3,την άλλη σε 4G band7,λίγο αργότερα σε Band20,άλλοτε σε 4G και άλλοτε σε 4G+...και είμαι μεσα στο σπιτι μου στο ίδιο σημείο.Τι οικονομία μπαταρίας να κάνει η συσκευή? Η μόνη λύση ειναι να το γυρίσει κανεις στο 2G και να κλείσει και τα δεδομένα...μπας και κλειδώσει σε ενα κανάλι και να ησυχάσει... υπαρχει τροπος να το κλειδωσεις σε οποια bands θελεις lte..παλια το εκανα στο s5 g906s prime το κορεατικο.δεν το υποστηριζουν ολες οι ρομς ομως..ειδικα η ελληνικη..καποιες ευρωπαικες σιγουρα ομως.εδω ειναι πατησε στο dialer *#0011# Tap the menu button and tap Back Tap the menu button again and select "Key Input" and enter an upper case Q and press OK Tap the menu button again and select "Key Input" and enter 4 zeroes (0000) and press OK Wait from 5 to 15 seconds. You'll see the Main Menu Choose option [2]: UE SETTING & INFO Choose option [1]: SETTING Choose option [1]: PROTOCOL Choose option [2]: NAS Choose option [1]: NETWORK CONTROL Choose option [4]: BAND SELECTION Choose option [4]: LTE Band Preference Choose option [7]: LTE ALL Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εξαιρετική μπαταρία έχω πάθει την πλάκα μου!!!!μόνο με WiFi εδώ από αύριο θα έχω και 3g θα δω πως θα τα πάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 υπαρχει τροπος να το κλειδωσεις σε οποια bands θελεις lte..παλια το εκανα στο s5 g906s prime το κορεατικο.δεν το υποστηριζουν ολες οι ρομς ομως..ειδικα η ελληνικη..καποιες ευρωπαικες σιγουρα ομως.εδω ειναι πατησε στο dialer *#0011# Tap the menu button and tap Back Tap the menu button again and select "Key Input" and enter an upper case Q and press OK Tap the menu button again and select "Key Input" and enter 4 zeroes (0000) and press OK Wait from 5 to 15 seconds. You'll see the Main Menu Choose option [2]: UE SETTING & INFO Choose option [1]: SETTING Choose option [1]: PROTOCOL Choose option [2]: NAS Choose option [1]: NETWORK CONTROL Choose option [4]: BAND SELECTION Choose option [4]: LTE Band Preference Choose option [7]: LTE ALL Στο s7 edge με ελληνική Ρόμ δεν δουλεύει το κόλπο αυτο,τουλαχιστον στο δικό μου. Αντίθετα στο S5 μου που ειναι root δουλεύει κανονικά και μάλιστα μεσω της εφαρμογής "phone info". Thanks anyway. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εξαιρετική μπαταρία έχω πάθει την πλάκα μου!!!!μόνο με WiFi εδώ από αύριο θα έχω και 3g θα δω πως θα τα πάει :) Εξαιρετικοι χρονοι φιλε μου !!! -Να σε ρωτησω, απο messenger, viber, skype, gmail, κλπ δουλευεις κατι ? -Επισης, το βαζεις ποτε σε Power saving ? -και τελος, τι συνδιασμο rom - google play services χρησιμοποιεις ? Ευχαριστω !! Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εξαιρετικοι χρονοι φιλε μου !!! -Να σε ρωτησω, απο messenger, viber, skype, gmail, κλπ δουλευεις κατι ? -Επισης, το βαζεις ποτε σε Power saving ? -και τελος, τι συνδιασμο rom - google play services χρησιμοποιεις ? Ευχαριστω !! viber,gmail,κανονικα τα δουλευω ! skype το δουλευω αλλα αρκετα λιγο(messengerκαι facebook καθολου!!)!!!δεν το βαζω ποτε σε power saveving!!rom apf2 ειναι. τα google play services τα πιο καινουργια εχω φιλε μου!!θα δω πως θα τα παει στην συνεχεια μην το ματιαξω!!!:lol: φυσικα εχει 4 μερες μονο με wifi ειμαι μιας και το σημα ηταν για κλαματα με το ζορι μιλουσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Εχω την συσκευη εδω και μια εβδομαδα περιπου, και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ικανοποιιημενος απο την μπαταρια του, την περιμενα καλυτερη. Η προηγουμενη συσγκευη μου ητανε το galaxy s6( το οποιο δεν εχει και την καλυτερη αυτονομια ως γνωστο) και αυτο τωρα μου φαινεται ελαχιστα καλυτερο, ενω εχοντςα 1000Mah μεγαλυτερη μπαταρια, το περιμενα αισθητα καλυτερο. Κατι που με προβληματιζει ομως ειναι μηπως κατι/καποια εφαρμογη μου τρωει συνεχως μπαταρια. Εχθες το βραδυ για παραδειγμα την ωρα που επεσα για υπνο ειχε 78% μπαταρια, και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε παει στο 68%, για ενα 8ωρακι αδρανειας σαν πολυ δεν ειναι το 10% που μου εφαγε? Να τονισω οτι το αφησα με το gps κλεστο και τα δεδομενα κλειστα, μονο το wifi ειχα ανοιχτο, το οποιο wifi το εχω παντα μονιμα ανοιχτο σε ολς τις συσκευες που ειχα. Επισης το always display on το ειχα/εχω ενεργο, μπας και τραβαει μπαταρια αυτο? Edited July 21, 2016 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εχω την συσκευη εδω και μια εβδομαδα περιπου, και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ικανοποιιημενος απο την μπαταρια του, την περιμενα καλυτερη. Η προηγουμενη συσγκευη μου ητανε το galaxy s6( το οποιο δεν εχει και την καλυτερη αυτονομια ως γνωστο) και αυτο τωρα μου φαινεται ελαχιστα καλυτερο, ενω εχοντςα 1000Mah μεγαλυτερη μπαταρια, το περιμενα αισθητα καλυτερο. Κατι που με προβληματιζει ομως ειναι μηπως κατι/καποια εφαρμογη μου τρωει συνεχως μπαταρια. Εχθες το βραδυ για παραδειγμα την ωρα που επεσα για υπνο ειχε 78% μπαταρια, και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε παει στο 68%, για ενα 8ωρακι αδρανειας σαν πολυ δεν ειναι το 10% που μου εφαγε? Να τονισω οτι το αφησα με το gps κλεστο και τα δεδομενα κλειστα, μονο το wifi ειχα ανοιχτο, το οποιο wifi το εχω παντα μονιμα ανοιχτο σε ολς τις συσκευες που ειχα. Επισης το always display on το ειχα/εχω ενεργο, μπας και τραβαει μπαταρια αυτο? Λογικό να χάσεις τόσο αφού το always on τρώει 1% την ώρα. Σκέψου σε 15 ώρες μέσα στη μέρα πόσο χάνεις. Εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί μου αρέσει να βγάζω 2 μέρες αυτονομία. Επίσης από s6 είναι σχεδόν διπλάσια η αυτονομία.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts