alexandros_del7 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ξερει κανεις γιατι εχω τοσο μεγαλη κατανaλωση απο το συστημα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Είναι φυσιολογικό να είναι ψηλά το Android. Αν πατήσεις πάνω του θα δεις ότι εκεί φαίνονται πολλές από τις διεργασίες του τηλεφώνου. Η κατανάλωση από Mobile data πχ είναι ένα από αυτά. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να είναι ψηλά, αλλά όχι πρώτο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Πρώτη φορά μου έβγαλε με Nougat κάτι ειδοποιήσεις οτι αυτες οι εφαρμογές έχουν ασυνήθιστη δραστηριότητα κατι τετοιο και τα εβαλα σε εξοικονόμηση. Ειχαν ηδη φαει όμως κανα 15% Του αδερφου μου με ΜΜ το τερματισαν μέχρι να το καταλάβει 9% πήγε. Κρίμα πάντως το 2017 να υπάρχουν τοσο κακογραμμένες εφαρμογές και οχι τυχαιες εφαρμογές ίσως απο τις πιο συνηθισμένες. Δεν είναι κακογραμμένες απλά κάνουν και κάποια πράγματα παραπάνω που απαιτούν ενέργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δεν είναι κακογραμμένες απλά κάνουν και κάποια πράγματα παραπάνω που απαιτούν ενέργεια Φιλε μου αλλες εφαρμογές δεν κάνουν τέτοια πράγματα πχ συγχρονισμους, wakelocks κτλπ? Πως τα καταφέρνουν? Θεωρεις οτι ειναι μια χαρά δηλαδή οι συγκεκριμένες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Είναι φυσιολογικό να είναι ψηλά το Android. Αν πατήσεις πάνω του θα δεις ότι εκεί φαίνονται πολλές από τις διεργασίες του τηλεφώνου. Η κατανάλωση από Mobile data πχ είναι ένα από αυτά. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να είναι ψηλά, αλλά όχι πρώτο. Τι μπορω να κανω για να το κατεβασω? Μου ξεσκιζει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Φιλε μου αλλες εφαρμογές δεν κάνουν τέτοια πράγματα πχ συγχρονισμους, wakelocks κτλπ? Πως τα καταφέρνουν? Θεωρεις οτι ειναι μια χαρά δηλαδή οι συγκεκριμένες? το telemetry service της εφαρμογής κάθε τόσο μαζεύει άπειρες πληροφορίες..... δλδ που εισαι με ποιον μιλάς τι κλήσεις κάνεις κλπ και τα συλλέγει ανώνυμα (ετσι λένε έστω) (το λει και στο faq που πατάμε allow) ολα αυτα απαιτούν ενεργεία ουσιαστικά δημιουργεί ενα πληρες profile για σενα το τι κάνεις που πας κλπ κλπ κλπ οστε να σου σερβίρει διαφημίσεις που πρέπει (ολο αυτό απαιτεί να ει ναι συνεχώς ενεργή η εφαρμογη με απειρία wakelocks κλπ κλπ αν είσαι root υπάρχει τρόπος να την περιορίσεις τερμα την εφαρμογη (αλλά και πάλι κατι περναει προφανώς το 30% θα γίνει κάνα 5% αλλά λίγο δεν είναι και πάλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Τι μπορω να κανω για να το κατεβασω? Μου ξεσκιζει την μπαταρία πηγαινε ρυθμισεις εφαρμοφων,βρες που λεει υπηρεσιες google play και κανε εκκαθαριση δεδομενων ,κανε και ενα reboot και στην επομενη φορτιση το android system θα ειναι δευτερο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 το telemetry service της εφαρμογής κάθε τόσο μαζεύει άπειρες πληροφορίες..... δλδ που εισαι με ποιον μιλάς τι κλήσεις κάνεις κλπ και τα συλλέγει ανώνυμα (ετσι λένε έστω) (το λει και στο faq που πατάμε allow) ολα αυτα απαιτούν ενεργεία ουσιαστικά δημιουργεί ενα πληρες profile για σενα το τι κάνεις που πας κλπ κλπ κλπ οστε να σου σερβίρει διαφημίσεις που πρέπει (ολο αυτό απαιτεί να ει ναι συνεχώς ενεργή η εφαρμογη με απειρία wakelocks κλπ κλπ αν είσαι root υπάρχει τρόπος να την περιορίσεις τερμα την εφαρμογη (αλλά και πάλι κατι περναει προφανώς το 30% θα γίνει κάνα 5% αλλά λίγο δεν είναι και πάλι) Οκ με ολα αυτα ειτε με λεπτομέρειες ειτε οχι, απλα η ερώτηση μενει ακομα φιλε. Θεωρεις οτι τέτοιου ευρους εφαρμογές δουλεουν όπως πρέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Οι υπηρεσίες Google play είναι σε διαφορετικό tab από το Android system. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όταν λες σου "ξεσκίζει" την μπαταρία τι εννοείς? Είναι πρώτο σε κατανάλωση? Βάλε screenshot για να καταλάβουμε. Αναλόγως τη χρήση το Android system μπορεί να είναι από δεύτερο, τρίτο και πιο κάτω. Σίγουρα όχι πρώτο. Αυτά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Οκ με ολα αυτα ειτε με λεπτομέρειες ειτε οχι, απλα η ερώτηση μενει ακομα φιλε. Θεωρεις οτι τέτοιου ευρους εφαρμογές δουλεουν όπως πρέπει? βάση της φύσης λειτουργίας της ναι ακούγετε λογικό (αλλο αν ειναι οκ η δεν ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 βάση της φύσης λειτουργίας της ναι ακούγετε λογικό (αλλο αν ειναι οκ η δεν ειναι) Οκ άποψη σου, εγω πιστεύω οτι αυτού του ευρους οι εφαρμογές θα μπορούσαν να είναι λιγο πιο ελαφριες και να μην είναι τοσο ενεργοβόρες. Δεν ζηταω κατι παραλογο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δεν είναι κακογραμμένες απλά κάνουν και κάποια πράγματα παραπάνω που απαιτούν ενέργεια Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτή την άποψη.. Και το έγραψα παραπάνω.. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια εφαρμογή που βηχεις και σου λέει πρόσεχε την γρίπη με άλλες πιο απλές. Υπάρχουν και άλλες που τρώνε περισσότερο, πχ sports tracker αλλά αυτές κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά.. Αν τις θέλαμε κάθε μέρα και ώρα τέτοιες εφαρμογές πάλι θα λέγαμε ότι είναι κακογραμμένες ? Οι πληροφορίες που μεταφέρουν εφαρμογές τύπου FB είναι άπειρες και φαίνεται από την κατανάλωση δεδομένων.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτή την άποψη.. Και το έγραψα παραπάνω.. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια εφαρμογή που βηχεις και σου λέει πρόσεχε την γρίπη με άλλες πιο απλές. Υπάρχουν και άλλες που τρώνε περισσότερο, πχ sports tracker αλλά αυτές κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά.. Αν τις θέλαμε κάθε μέρα και ώρα τέτοιες εφαρμογές πάλι θα λέγαμε ότι είναι κακογραμμένες ? Οι πληροφορίες που μεταφέρουν εφαρμογές τύπου FB είναι άπειρες και φαίνεται από την κατανάλωση δεδομένων.. +1000 πέρα από τα κλασσικά μεταφέρει και τεράστιο όγκο από τα δεδομένα που συλλέγει και αυτό φαίνεται στην κατανάλωση data όσο η εφαρμογή δεν είναι σε χρήση Η το δεχόμαστε και κάνουμε χρήση αυτές της υπηρεσίες η Ωχι... Τώρα αν κάποιος είναι rooted κλπ και ασχοληθεί με molding της app και κάνει disable το telemetry καλός αλλιώς τα μασάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Παιδιά δηλαδή θεωρείτε ότι οι 2 εφαρμογές αυτες δεν θα μπορουσαν να ήταν καλύτερες, είστε ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά δηλαδή θεωρείτε ότι οι 2 εφαρμογές αυτες δεν θα μπορουσαν να ήταν καλύτερες, είστε ευχαριστημενοι? κοιτα να δεις, αν ημουν προγραμματιστης και ειχα δουλεψει πανω σε αυτες τις εφαρμογες θα ειχα αντικειμενικη αποψη. Τωρα μιλαμε τελειως θεωρητικα με βαση την απλη λογικη. Εχω στο κινητο το viber, whatsapp, instagram, fb, shazam, dropbox, sportstracker, strava, εφαρμογες τραπεζων, evernote, emails και αρκετες ακομα. Απο ολες αυτες, οι μονες που ειναι συνεχως σε αλληλεπιδραση ειναι του FB. Εχουν απειρες παραμετρους μεσα και συνεχη πληροφορηση για χιλια δυο πραγματα. Οι αλλες που αναφερω παραπανω εχουν πολυ λιγοτερη πληροφορια, παρολα αυτα αν μιλας ολη μερα viber, αν χαζευεις ολη μερα instagram, αν συγχρονιζεις ολη μερα dropbox, αν τρεχεις μιση μερα sportstracker τοτε θα δεις αυτες να καταλανωνουν παραπανω απο FB.. Απο την αλλη οι FB εφαρμογες ειναι σε μονιμη λειτουργια. Εμενα ειναι πολυ χαμηλα σε καταναλωση αλλα εχω κλεισει ο,τι μπορω να κλεισω απο ρυθμισεις μιας και το μονο που θελω ειναι να δεχομαι τα μηνυματα και οταν εγω ανοιγω το FB να βλεπω ειδοποιησεις. Ολα τα εχω κλειστα. Απλα τις προαλλες και μενα ηταν ψηλα σε καταναλωση οπως σε ολους και θεωρω οτι κατι εκαναν εκεινες τις ωρες, επαιρναν δεδομενα? μας ακουγαν? δεν ξερει κανεις. Τελος, περιθωρια για βελτιωση σιγουρα θα υπαρχουν αλλα αν θυμηθουμε ποσο απλη ηταν η εφαρμογη πριν 5 χρονια και πως ειναι τωρα, ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις τη διαφορα στην καταναλωση. Ειναι σα να εχεις ενα αμαξι 1.6 με διπλα τουρμπο κτλ και να πηγαινεις τερμα γιατι εχεις τη δυνατοτητα. Θα καψει. Αν το πας τερμα ρελαντι, θα πεσει μεχρι ενα σημειο, αλλα θαυματα δε θα γινουν, γιατι θα συναντησεις ανηφορες, κοντρα αερα κτλ. Τωρα αν βαλεις το FB και εχει 3 φιλους και κλειστα τα παντα παιζει να μην σου καψει τιποτα αφου δε θα εχει με τιποτα να αλληλεπιδρα. Για μενα οποιον τον ενοχλει ας βαλει το Lite. Εγω γιαυτο πηρα s7 edge, για να το εχω και να μην σκεφτομαι αν θα μεινω απο μπαταρια και να ψαχνω μπακαλιστικες λυσεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 κοιτα να δεις, αν ημουν προγραμματιστης και ειχα δουλεψει πανω σε αυτες τις εφαρμογες θα ειχα αντικειμενικη αποψη. Τωρα μιλαμε τελειως θεωρητικα με βαση την απλη λογικη. Εχω στο κινητο το viber, whatsapp, instagram, fb, shazam, dropbox, sportstracker, strava, εφαρμογες τραπεζων, evernote, emails και αρκετες ακομα. Απο ολες αυτες, οι μονες που ειναι συνεχως σε αλληλεπιδραση ειναι του FB. Εχουν απειρες παραμετρους μεσα και συνεχη πληροφορηση για χιλια δυο πραγματα. Οι αλλες που αναφερω παραπανω εχουν πολυ λιγοτερη πληροφορια, παρολα αυτα αν μιλας ολη μερα viber, αν χαζευεις ολη μερα instagram, αν συγχρονιζεις ολη μερα dropbox, αν τρεχεις μιση μερα sportstracker τοτε θα δεις αυτες να καταλανωνουν παραπανω απο FB.. Απο την αλλη οι FB εφαρμογες ειναι σε μονιμη λειτουργια. Εμενα ειναι πολυ χαμηλα σε καταναλωση αλλα εχω κλεισει ο,τι μπορω να κλεισω απο ρυθμισεις μιας και το μονο που θελω ειναι να δεχομαι τα μηνυματα και οταν εγω ανοιγω το FB να βλεπω ειδοποιησεις. Ολα τα εχω κλειστα. Απλα τις προαλλες και μενα ηταν ψηλα σε καταναλωση οπως σε ολους και θεωρω οτι κατι εκαναν εκεινες τις ωρες, επαιρναν δεδομενα? μας ακουγαν? δεν ξερει κανεις. Τελος, περιθωρια για βελτιωση σιγουρα θα υπαρχουν αλλα αν θυμηθουμε ποσο απλη ηταν η εφαρμογη πριν 5 χρονια και πως ειναι τωρα, ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις τη διαφορα στην καταναλωση. Ειναι σα να εχεις ενα αμαξι 1.6 με διπλα τουρμπο κτλ και να πηγαινεις τερμα γιατι εχεις τη δυνατοτητα. Θα καψει. Αν το πας τερμα ρελαντι, θα πεσει μεχρι ενα σημειο, αλλα θαυματα δε θα γινουν, γιατι θα συναντησεις ανηφορες, κοντρα αερα κτλ. Τωρα αν βαλεις το FB και εχει 3 φιλους και κλειστα τα παντα παιζει να μην σου καψει τιποτα αφου δε θα εχει με τιποτα να αλληλεπιδρα. Για μενα οποιον τον ενοχλει ας βαλει το Lite. Εγω γιαυτο πηρα s7 edge, για να το εχω και να μην σκεφτομαι αν θα μεινω απο μπαταρια και να ψαχνω μπακαλιστικες λυσεις.. Και άδειο να έχεις το fb με ένα άτομο πάλι ξεσκιζει την μπαταρία η μεγαλύτερη δραστηριότητα δεν αυτή που αφορά ενημερώσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Όταν το messenger είναι ένα swipe down μακριά από το ανοίγει τη κάμερα (άρα η κάμερα υπολειτουργεί συνέχεια για να είναι σε ετοιμότητα) και η δουλειά του messenger δεν είναι αυτή, δλδ να κρατάει τη κάμερα διαρκώς σε μία κατάσταση μεταξύ ύπνου-ξύπνιου, μάλλον στη τελική αυτές οι δύο εφαρμογές καίνε πολύ. Γιατί αυτό το κάνουν με 1002 πράγματα, συνέχεια. Όχι τόσο πολύ για τη smooth εμπειρία χρήσης, αλλά για άλλους λόγους. Οπότε ναι, είναι "κακογραμμένες" εφαρμογές αλλά όχι καταλάθος, αλλά επίτηδες. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δηλαδή viber/whats app είναι το ίδιο ενεργοβόρες με το messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δηλαδή viber/whats app είναι το ίδιο ενεργοβόρες με το messenger? Ούτε καν? :cool: Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Και άδειο να έχεις το fb με ένα άτομο πάλι ξεσκιζει την μπαταρία η μεγαλύτερη δραστηριότητα δεν αυτή που αφορά ενημερώσεις κλπ σιγουρα, εγω το θετω ως προς τις ειδοποιησεις κτλ, που σιγουρα οταν ειναι πολυ λιγοτερες, θα το χρησιμοποιεις και πιο λιγο κ.ο.κ. Αντιστοιχα αν μιλας ολη μερα με μηνυματα στο viber, θα ειναι ψηλα στην καταναλωση σου. Απλα οι εφαρμογες FB, μπεις δε μπεις αυτες δουλευουν πολυ παραπανω. Αν αυτο ειναι το εκουσιο κακο γραψιμο που λενε οι φιλοι το δεχομαι, ομως αυτος ειναι ο στοχος τους "η εμπειρια χρησης" και αδιαφορουν για την καταναλωση. Εξαλλου ολοκληρη apple και δεν συγκινειται να ανεβασει κανα Mah στο μικρο αι φον, γιατι να συγκινηθουν αυτοι να κανουν οικονομια? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 σιγουρα, εγω το θετω ως προς τις ειδοποιησεις κτλ, που σιγουρα οταν ειναι πολυ λιγοτερες, θα το χρησιμοποιεις και πιο λιγο κ.ο.κ. Αντιστοιχα αν μιλας ολη μερα με μηνυματα στο viber, θα ειναι ψηλα στην καταναλωση σου. Απλα οι εφαρμογες FB, μπεις δε μπεις αυτες δουλευουν πολυ παραπανω. Αν αυτο ειναι το εκουσιο κακο γραψιμο που λενε οι φιλοι το δεχομαι, ομως αυτος ειναι ο στοχος τους "η εμπειρια χρησης" και αδιαφορουν για την καταναλωση. Εξαλλου ολοκληρη apple και δεν συγκινειται να ανεβασει κανα Mah στο μικρο αι φον, γιατι να συγκινηθουν αυτοι να κανουν οικονομια? Βασικά ο κύριος λόγος που είναι έτσι δεν είναι ειδοποίησης Btw που είναι και push αλλά η υπηρεσία συλλογής δεδομένων τους (μαζεύει δεδομένα για τα πάντα και τα στέλνει από τοποθεσία μέχρι και που πήρες τηλ ποτέ έβγαλες φώτο και που κλπ αυτά τρώνε την μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Βασικά ο κύριος λόγος που είναι έτσι δεν είναι ειδοποίησης Btw που είναι και push αλλά η υπηρεσία συλλογής δεδομένων τους (μαζεύει δεδομένα για τα πάντα και τα στέλνει από τοποθεσία μέχρι και που πήρες τηλ ποτέ έβγαλες φώτο και που κλπ αυτά τρώνε την μπαταρία) ναι δε διαφωνω, αυτο εννοω και εγω. Φτερνιζεσαι και σου λεει εκει ειναι ο γιατρος.. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι κακογραμμενες οπως το εννοουμε κλασσικα. Σημαινει απλα οτι ειναι γραμμενες ετσι ωστε να δουλευουν συνεχως και να συλλεγουν δεδομενα, που σημαινει κοστος σε μπαταρια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλά η μπαταρία δεν υπάρχει. Φτου φτου μη το ματιάσω. Ίσως και καλύτερα από εποχές apc8 δεδομένα ασύρματο 60 40. Και ακόμα δεν το έχω βάλει φόρτιση. Συνεχίζω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Προφανώς είσαι με Nougat prioxxx? Χρησιμοποιείς Facebook/Messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλά η μπαταρία δεν υπάρχει. Φτου φτου μη το ματιάσω. Ίσως και καλύτερα από εποχές apc8 δεδομένα ασύρματο 60 40. Και ακόμα δεν το έχω βάλει φόρτιση. Συνεχίζω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο θεμα χρησιμοποιεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts