Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παιδες επεστρεψα σε APC8 Ελληνικη και ολα καλα.Αμα καποια στικμη αποφασισει να το διορθωσει η Sammy ολα καλως. Εγω ξανα το πειραματοζωο δε το κανω. Θα περιμενω αλλους να δωσουν feedback και αναλογως προχωραω ή οχι.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παιδες επεστρεψα σε APC8 Ελληνικη και ολα καλα.Αμα καποια στικμη αποφασισει να το διορθωσει η Sammy ολα καλως. Εγω ξανα το πειραματοζωο δε το κανω. Θα περιμενω αλλους να δωσουν feedback και αναλογως προχωραω ή οχι.

Καλά έκανες.

Και εγώ αυτο θα έκανα στη θέση σου από την στιγμή που του Μαρτίου η έκδοση ηταν βράχος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μόνο hard reset βλέπω δυστυχώς ως την πιο ενδεδειγμένη λύση για πιθανη εξαλείψει του θέματος.

Αν δεν βοηθήσει ούτε και αυτο άρα μόνο με επόμενο update όποτε βγει να βελτιωθεί το πραγμα.

Εγώ πάντως έχοντας αλλάξει καμία 20αρια τηλέφωνα τελευταία 5ετια ουδέποτε είχα θέματα με μοναδική εξαίρεση το 920 οπου αγανάκτησα και το έδωσα μετά ένα τρίμηνο που άντεξα μαζί του με επανεκκινήσεις αποσυνδέσεις Bluetooth,κολλήματα στο software και σε καθημερινές απλές λειτουργίες.

Δεν βάζω τα DOA που εχω επιστρέψει κατα καιρούς λόγω ελλατωματων(καμένα pixel η επανεκκινήσεις στα καλά καθουμενα η που δεν ανταποκρινόταν στην προδιαγραφές πχ ένα z3 μου έκανε συνεχόμενα battery drain τη νύχτα.

Υπόψιαστικα προβληματική μπαταρία και γενικά αστοχία υλικού με software το γύρισα και ο αντικαταστάτης δεν είχε τέτοιο θεμα.

Reset μέσα από τις ρυθμίσεις έτσι, δεν χρειάζεται να μπώ recovery σωστά;

Reset μέσα από τις ρυθμίσεις έτσι, δεν χρειάζεται να μπώ recovery σωστά;

Από ρυθμίσεις πάντα κάνω εγώ σε όλα τα κινητά.

Factory date reset που λέει και επιλέγεις reset device.

Και στήσιμο από την αρχή τα πάντα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Hard reset μόνο. Τίποτα άλλο δεν βοηθάει συνήθως. Και στο m7 που είχε σκαλώσει με το πέρασμα από την 4.4 στην 5 με ένα Hard reset και μετά από κάτι updates έστρωσε πλήρως. Το σπαστικό στην περίπτωση μας είναι ότι έγινε σε ολοκαίνουρια συσκευή και οσο να' ναι το τρως το ξενερωμα. Τεσπα 2 μέρες μετά το reset ένα έχω να πω: είναι όντως η κορυφαία συσκευή του 2016 so far. Η μπαταρία δεν κουνιεται σε stand by στην διάρκεια της ημέρας, όπως δεν κουνιεται και σε fly. Έκλεισα σήμερα με 5 ώρες οθόνη σε 3g με ελάχιστο wifi σε 36 ώρες. Απλά respect.
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ελληνικό S7 edge, πολύ ικανοποιητική αυτονομία με ολα ανοικτά και android smart watch συδεδεμένο.

Τις επόμενες μέρες που θα το έχω στήσει οπως το θέλω θα ξέρω περισσότερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδες, τοσες σελιδες βλεπω αναλυετε το drain του edge λογω του android system.

Απο εσας που εχετε προβλημα, εχει δοκιμασει κανεις να φλασαρει μια αλλη ρομ?

Αν δεν εχετε κανει μια επαναφορα εργοστασιακων τουλαχιστον και το συζηταμε τοτε δεν υπαρχει λογος να μιλαμε καν.

Αν παλι κανατε αναφορα και στησατε το κινητο οχι απο επαναφορα back up (μιλαω για εφαρμογες και ρυθμισεις) αλλα μια μια, ολα και σας το κανει, τοτε αλλαξτε μια ρομ.

Απο τη στιγμη που ειμαστε τοσοι εδω μεσα που λεμε οτι η μπαταρια του ειναι ατελειωτη, σημαινει οτι κατι φταιει στο s/w, ειτε σε λαθος στησιμο ή εστω η ρομ.

Προσωπικα δεν εχω δει ποτε s/w προβλημα μονο σε μενα και να μην το εχει αλλος. Αν ποτε ειχα και δεν εστρωσε με επαναφορα, εκανα και επανεγκατασταση ή αλλαζα ρομ. Και ποτε επαναφορα back up ρυθμισεων και εφαρμογων, δεν εχει νοημα το ρεσετ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως μετά από επαναφορά λύθηκε το πρόβλημα. Μόνο αυτό το Skype το πιάνει η - μην πω - και λιώνει την μπαταρία όταν ανοίξω το κινητό ή μετά από επανεκκίνηση. Πρέπει πάντα να θυμάμαι να κάνω force stop.

Πάντως μετά από επαναφορά λύθηκε το πρόβλημα. Μόνο αυτό το Skype το πιάνει η - μην πω - και λιώνει την μπαταρία όταν ανοίξω το κινητό ή μετά από επανεκκίνηση. Πρέπει πάντα να θυμάμαι να κάνω force stop.

Δοκίμασε με το greenify να το κάνει αυτόματα

Άλλο το ότι είναι βράχος η μπαταρία Και άλλο το ότι το Android system έχει υψηλά ποσοστά στη κατανάλωση μπαταρίας (στους περισσότερους θα έλεγα) απ'όσο θα έπρεπε. Είναι γνωστό θέμα συζήτησης στο xda.

Με το Samsung disabled pro και απενεργοποιωντας πολλές εφαρμογές και εργασίες συστήματος το έχω μειώσει στο ελάχιστο, αλλά και αυτό δεν είναι σωστή λύση.

Εν κατακλείδι, ναι, είναι βράχος η μπαταρία, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Και θα πάει θεωρώ στις επόμενες αναβαθμίσεις.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ρε παιδες, τοσες σελιδες βλεπω αναλυετε το drain του edge λογω του android system.

Απο εσας που εχετε προβλημα, εχει δοκιμασει κανεις να φλασαρει μια αλλη ρομ?

Αν δεν εχετε κανει μια επαναφορα εργοστασιακων τουλαχιστον και το συζηταμε τοτε δεν υπαρχει λογος να μιλαμε καν.

Αν παλι κανατε αναφορα και στησατε το κινητο οχι απο επαναφορα back up (μιλαω για εφαρμογες και ρυθμισεις) αλλα μια μια, ολα και σας το κανει, τοτε αλλαξτε μια ρομ.

Απο τη στιγμη που ειμαστε τοσοι εδω μεσα που λεμε οτι η μπαταρια του ειναι ατελειωτη, σημαινει οτι κατι φταιει στο s/w, ειτε σε λαθος στησιμο ή εστω η ρομ.

Προσωπικα δεν εχω δει ποτε s/w προβλημα μονο σε μενα και να μην το εχει αλλος. Αν ποτε ειχα και δεν εστρωσε με επαναφορα, εκανα και επανεγκατασταση ή αλλαζα ρομ. Και ποτε επαναφορα back up ρυθμισεων και εφαρμογων, δεν εχει νοημα το ρεσετ.

Μα το έχουμε πει ότι ειδικά στα ελληνικά η Apd1 περισσότερο ζημιά έκανε παρά καλό ειδικά στην αυτονομία. Εγώ προσωπικά έκανα factory reset και ξανά έστησα την συσκευή από την αρχή χωρίς επαναφορά Backup σε κάποια εφαρμογή. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε η συσκευή. Κοιτώντας και στο Xda όπου πάντα βλέπεις και πιο ενημερωμένους χρήστες και μεγαλύτερο δείγμα αφού είναι global το Site δεν υπήρχε λόγος να περάσω άλλης χώρας αφού σε όλες τα ίδια γίνονται. Ξανά πέρασα την APC8 την ελληνική και ησύχασα.

Δοκίμασε με το greenify να το κάνει αυτόματα

Πως γίνεται; Κατέβασα το greenify αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.

Πως γίνεται; Κατέβασα το greenify αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.

Αν θυμάμαι καλα ειχε ενα κουμπάκι + .το πατας και επιλέγεις απο την λίστα τις εφαρμογες που θελεις να κανεις greenify

Θοδωρης

Αν θυμάμαι καλα ειχε ενα κουμπάκι + .το πατας και επιλέγεις απο την λίστα τις εφαρμογες που θελεις να κανεις greenify

Ευχαριστώ. Το δοκιμάζω.

Ευχαριστώ. Το δοκιμάζω.

Τιποτα. Δες και στα settings εχει επιλογες για έξτρα δυνατότητες

Θοδωρης

Μα το έχουμε πει ότι ειδικά στα ελληνικά η Apd1 περισσότερο ζημιά έκανε παρά καλό ειδικά στην αυτονομία. Εγώ προσωπικά έκανα factory reset και ξανά έστησα την συσκευή από την αρχή χωρίς επαναφορά Backup σε κάποια εφαρμογή. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε η συσκευή. Κοιτώντας και στο Xda όπου πάντα βλέπεις και πιο ενημερωμένους χρήστες και μεγαλύτερο δείγμα αφού είναι global το Site δεν υπήρχε λόγος να περάσω άλλης χώρας αφού σε όλες τα ίδια γίνονται. Ξανά πέρασα την APC8 την ελληνική και ησύχασα.

Εγώ πάντως με γερμανική και Ελληνική ου δοκίμασα δεν είχα θέμα .

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλο το ότι είναι βράχος η μπαταρία Και άλλο το ότι το Android system έχει υψηλά ποσοστά στη κατανάλωση μπαταρίας (στους περισσότερους θα έλεγα) απ'όσο θα έπρεπε. Είναι γνωστό θέμα συζήτησης στο xda.

Με το Samsung disabled pro και απενεργοποιωντας πολλές εφαρμογές και εργασίες συστήματος το έχω μειώσει στο ελάχιστο, αλλά και αυτό δεν είναι σωστή λύση.

Εν κατακλείδι, ναι, είναι βράχος η μπαταρία, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Και θα πάει θεωρώ στις επόμενες αναβαθμίσεις.

Εννοείται ότι είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο.Αλλά αφού άλλες ρομ παίζουν σωστά απλά φλασαρεις...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τιποτα. Δες και στα settings εχει επιλογες για έξτρα δυνατότητες

To Skype είναι προεγκατεστημένο και δεν το βλέπει το greenify ( μάλλον αυτός είναι ο λόγος εκτός και αν κάνω κάτι λάθος)....

To Skype είναι προεγκατεστημένο και δεν το βλέπει το greenify ( μάλλον αυτός είναι ο λόγος εκτός και αν κάνω κάτι λάθος)....

Θελει root αν θυμάμαι καλα για τις εφαρμογες συστήματος

Θοδωρης

Θελει root αν θυμάμαι καλα για τις εφαρμογες συστήματος

Disable και τέλος. Και ησύχασα. Μου έφαγε 10 % μπαταρία σε 2 ώρες ταξίδι. Από 100-88 με 90% το Skype. Αντιμετωπίζει αλλος την ίδια κατασταση;

Disable και τέλος. Και ησύχασα. Μου έφαγε 10 % μπαταρία σε 2 ώρες ταξίδι. Από 100-88 με 90% το Skype. Αντιμετωπίζει αλλος την ίδια κατασταση;

10% σε δύο ώρες είναι πολύ . Στην αρχή βέβαια η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται .Το skype και όλες οι άλλες οι χαζομάρες φάγανε disable με την μία .Πάντως στο g2 που το είχα δεν είχα κάποιο θέμα με την κατανάλωση της εφαρμογής .

Καλή εφαρμογή είναι και το package disable pro για να ξεφορτωθείς σαβούρα .

Θοδωρης

Μετά απο 1 μήνα κ μια εβδομάδα που έχω στην κατοχή μ το κιν εχθές είχα απίστευτο drain.Από 55% στις 11 το βράδυ πήγε 9% το πρωι στις 9.Νομίζω και ευχομαι οτι ήταν απο την τοποθεσια η βελτιωση ακριβειας τα οποία ηταν τικαρισμενα μαλλον απο την τελευταια αναβαθμιση.

Εντωμεταξυ ακύρωσα την παραγγελεια για 64 pro plus και πηρα το πακετακι της vodafone που νομιζω οτι συμφερει τελικά με 49,90.

Το Skype εδω και 2 χρόνια είναι για κλάματα. Προσωπικά είδα ότι μόνο με log out σταματάει να δουλεύει. Και μάλιστα πας να κάνεις log in για να διαγράψει τα προηγούμενα στοιχεία και να σταματήσει να παίζει.

Λοιπόν εγώ μετά το πέρασμα του update όπως είχα γράψει, είχα << πρόβλημα >> με τη μπαταρία , όπως και αρκετοί άλλοι, έπεφτε πολύ πιο γρήγορα από ότι πριν αναβαθμίσω.

Τελικά πήρα την απόφαση και το έκανα Hard reset και ξανά στήσιμο από την αρχή ένα - ένα όλα.

Κουράστηκα , αλλά τώρα είμαι πάλι οκ, μπαταρία βράχος όπως πριν και τολμώ να πω , ίσως και λίγο καλύτερα, ίσως γιατί δε πέρασα όλες τις προηγούμενες εφαρμογές, μερικές τις άφησα αφού δε τις χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου.

Χαλάλι λοιπόν ο κόπος, το μόνο που εύχομαι είναι στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση, όποτε είναι αυτή, μην έχουμε πάλι τα ίδια, γιατί είναι << πακέτο >> όπως και να το κάνουμε το << ράβε - ξήλωνε >> όλα από την αρχή.

Λοιπόν εγώ μετά το πέρασμα του update όπως είχα γράψει, είχα << πρόβλημα >> με τη μπαταρία , όπως και αρκετοί άλλοι, έπεφτε πολύ πιο γρήγορα από ότι πριν αναβαθμίσω.

Τελικά πήρα την απόφαση και το έκανα Hard reset και ξανά στήσιμο από την αρχή ένα - ένα όλα.

Κουράστηκα , αλλά τώρα είμαι πάλι οκ, μπαταρία βράχος όπως πριν και τολμώ να πω , ίσως και λίγο καλύτερα, ίσως γιατί δε πέρασα όλες τις προηγούμενες εφαρμογές, μερικές τις άφησα αφού δε τις χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου.

Χαλάλι λοιπόν ο κόπος, το μόνο που εύχομαι είναι στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση, όποτε είναι αυτή, μην έχουμε πάλι τα ίδια, γιατί είναι << πακέτο >> όπως και να το κάνουμε το << ράβε - ξήλωνε >> όλα από την αρχή.

Μια ερώτηση, το σύστημα android πόσο τοις εκατό κατανάλωση έχει σε εσένα μετά το φορματ;; γιατί εμένα μετά το update είναι στο 17 με 19.

Μια ερώτηση, το σύστημα android πόσο τοις εκατό κατανάλωση έχει σε εσένα μετά το φορματ;; γιατί εμένα μετά το update είναι στο 17 με 19.

Αυτή τη στιγμή είναι στο 13%, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τη συνολική χρήση που έχεις κάνει τη δεδομένη στιγμή. Πάντως εκεί γύρω στο 15% λίγο πάνω, λίγο κάτω, νομίζω είναι το φυσιολογικό. Πριν το φορμάτ μου έπαιζε μεταξύ 25% έως 35%.

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία