Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/fc347785f6ea982e6e6f8763ba75d8f9.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/e129f76c4e51659db17a809f940bddc1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/31a75937b248256996290bd399798238.jpg

Η χρήση ήταν WiFi 80% και 20% 3G only(όχι 4G)

Φωτεινότητα 25% manual νύχτα και λίγο φως και την ημέρα 40% και στο αυτόματο.

Πολύ messaging,καμία 1 ώρα ομιλία,κανά μισάωρο χρήση κάμερας και φωτογραφίες,WiFi,BT,Location on,συγχρονισμό push 2 email,always on screen στο on μόνο 3-4 ώρες τη νύχτα-αλλιώς την ημέρα στο off.

Και μπόλικη κατανάλωση περιεχομένου,λίγο μουσική και λίγο browsing.

Αυτά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό πάνω δεξιά στην εικόνα όπου θα σου κάνει μαύρο φόντο ρυθμίσεις-πληκτρολόγιο και το συγκεκριμένο φόντο στην lock screen.

Βέβαια για home screen φόντο χρησιμοποιώ εναλλάξιμες hd φωτό με το 500 firepaper ανα 1 ώρα και διαφορετική με αυτόματη ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=el

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/914e0b676bcbf3f11d704ad96b95e6fc.jpg

Mετά απο 5 μέρες μπορώ να πω οτι έχει αρκετή διαφορά με το S6 Edge.

Με ίδια χρήση απο της 09:00 το πρωί το απόγευμα το S6 Edge ήταν στο 20%.

Mε το S7 Edge είμαι στο 40%.Οπότε η βελτίωση είναι αρκετά μεγάλη.

Αύριο πρωί παραλαμβάνω και εγώ. Είναι κάποιος που δουλεύει location reporting και Google Now κανονικά να μου πει στο περίπου αυτονομία? Είδα δεν το έχει αναφέρει κανείς και είναι ίσως από τις top ενεργοβόρες ρυθμίσεις εάν είναι στο On. Επίσης με Moto 360 το δουλεύει κανείς ή με άλλο smartwatch να έχουμε καμιά ιδέα?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/fc347785f6ea982e6e6f8763ba75d8f9.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/e129f76c4e51659db17a809f940bddc1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/31a75937b248256996290bd399798238.jpg

Η χρήση ήταν WiFi 80% και 20% 3G only(όχι 4G)

Φωτεινότητα 25% manual νύχτα και λίγο φως και την ημέρα 40% και στο αυτόματο.

Πολύ messaging,καμία 1 ώρα ομιλία,κανά μισάωρο χρήση κάμερας και φωτογραφίες,WiFi,BT,Location on,συγχρονισμό push 2 email,always on screen στο on μόνο 3-4 ώρες τη νύχτα-αλλιώς την ημέρα στο off.

Και μπόλικη κατανάλωση περιεχομένου,λίγο μουσική και λίγο browsing.

Αυτά.

Αλεξ fb χρησιμοποιεις? Εννοώ την εφαρμογή και όχι από το browser.

Από τότε που το έβγαλα από το τηλέφωνο έχω χρόνους απιστευτους...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ο alex χρησιμοποιεί 2-3 tablets παράλληλα όποτε το χρησιμοποιεί πιο νορμαλ.

Εγώ έχω καταφέρει να μην φτάνει ούτε το i6s plus χωρίς να το βάλω λίγο στην πρίζα εντός της μερας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι Νίκο σε κανένα κινητό.

Όχι Νίκο σε κανένα κινητό.

Το FB είναι βασικός παράγοντας για την αυτονομία. :)

Και δεν είναι μόνο για σαχλες.

Παρακολουθώ ειδήσεις και σχόλια από πολλά sites και blogs συν ότι το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/d4e683638e8ae0f2203e0f294ec6af86.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το FB είναι βασικός παράγοντας για την αυτονομία. :)

Και δεν είναι μόνο για σαχλες.

Παρακολουθώ ειδήσεις και σχόλια από πολλά sites και blogs συν ότι το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους.

Δεν το χρησιμοποιώ Κώστα.

Παίζει να είναι η χειρότερη εφαρμογή διαχρονικά.

Σιγά μην την βάλω να μου τρώει μπαταρία.

Και δεν την χρειάζομαι δηλαδή μιας και λογαριασμό δεν έχω.

Αυτό δεν αναιρεί όμως την πολύ καλή αυτονομία του s7 edge.

Ίδια χρήση με όλα τα κινητά κάνω άρα μπορώ να κρίνω ποια υπερτερεί και ποια εχει.

Και το Facebook ότι επίπτωση εχει σε ένα εχει και σε όλα τα αλλα.

Άρα το ίδιο και το αυτό.

Ούτε επειδή χρησιμοποιώ και tablet.

Πάντα 2-3 ώρες οθόνη βγάζω ημέρα.

Αλλα στο τέλος αυτές οι 2-3 ώρες έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στο υπολειπόμενο ποσοστό μπαταρίας.

Σε κάποιες συσκευές με αυτές τις ώρες οθόνη έφτανα 40% σε άλλες στο 60-70%.

Edited by alextrela

Αύριο πρωί παραλαμβάνω και εγώ. Είναι κάποιος που δουλεύει location reporting και Google Now κανονικά να μου πει στο περίπου αυτονομία? Είδα δεν το έχει αναφέρει κανείς και είναι ίσως από τις top ενεργοβόρες ρυθμίσεις εάν είναι στο On. Επίσης με Moto 360 το δουλεύει κανείς ή με άλλο smartwatch να έχουμε καμιά ιδέα?

Χρησιμοποιώ Google Now μαζί με ένα android wear (LG Urbane) και έχω και το fb app & messenger και όλα τα sync ανοιχτά όλη την ημέρα (emails, social media). Το βγάζω από το φορτιστή το πρωί κατά τις 8 και με τη χρήση που του κάνω εγώ, κατά τις 10 το βράδυ έχω ακόμη περίπου 35% μπαταρία! Τους ίδιους περίπου χρόνους είχα και με το iphone 6s plus καθώς και με το Sony Z3.

* Η οθόνη είναι στο auto brightness, χρήση στην ημέρα περίπου 3-4 ώρες srcreen time, 2 ώρες μουσική Google Play, 15min κλήσεις, με LTE+ κάλυψη σχεδόν σε όλες τις περιοχές (και wifi στο γραφείο).

:)

Edited by unitrax

Χρησιμοποιώ Google Now μαζί με ένα android wear (LG Urbane) και έχω και το fb app & messenger και όλα τα sync ανοιχτά όλη την ημέρα (emails, social media). Το βγάζω από το φορτιστή το πρωί κατά τις 8 και με τη χρήση που του κάνω εγώ, κατά τις 10 το βράδυ έχω ακόμη περίπου 35% μπαταρία! Τους ίδιους περίπου χρόνους είχα και με το iphone 6s plus καθώς και με το Sony Z3.

* Η οθόνη είναι στο auto brightness, χρήση στην ημέρα περίπου 3-4 ώρες srcreen time, 2 ώρες μουσική Google Play, 15min κλήσεις, με LTE+ κάλυψη σχεδόν σε όλες τις περιοχές (και wifi στο γραφείο).

:)

Είσαι τεράστιος. Πάνω κάτω τα ίδια κάνουμε. Σε ευχαριστώ!

Η μπαταρία είναι πολλά παραπάνω από ότι περίμενα..

Στις δέκα μέρες που το έχω δεν με έχει αφήσει ποτέ, δηλαδή το βγάζω 8-9 το πρωί από την βάση, και μέχρι 1-2 το βράδυ αντέχει και έχω και υπόλοιπο.

Είμαι στο 30% αυτή την στιγμή και έχει 5 ώρες οθόνη.

Το s6 μου με την ίδια χρήση ήθελε ρεύμα το απόγευμα οπωσδήποτε και το μαξιμουμ που έβγαζε σε οθόνη ήταν 4 ώρες.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με την μπαταρία του!

kountouraN

μετα απο 2 φορτισεις να πω και εγω την εμπειρια μου! Η χρηση μου ειναι η εξης: Ανοιχτα 3G, wifi μονιμως, με χρηση οθονης 4 ωρες και ομιλια 1,5-2 ωρες, φωτεινοτητα χοντρικα στη μεση και αυτοματο, αν και καμια φορα την ανεβαζω πιο ψηλα ή πιο χαμηλα αναλογα τις συνθηκες, και με FB, viber, whatsapp πανω να λειτουργουν συχνα, βγαζω 2 ημερες με εξοικονομηση ενεργειας.

Εφοσον με εξοικονομηση δε λαγκαρει οπως παλια, και εφοσον δε χανω σε λειτουργικοτητα (πχ με εξαιρεσεις λειτουργουν σωστα τα viber,whatsapp Κτλ), τοτε θα την χρησιμοποιω γιατι μαρεσει να βγαζω 2 ημερες.. Βλεπω λοιπον οτι οι 2 μερες για μενα ειναι ευκολες, με αρκετη ομιλια και social, συν μερικες φωτο και βιντεο (10-20 φωτο να εβγαλα στις μερες τουλαχιστον και 2-3 βιντεο time-lapse..).

Επισης το γεγονος οτι ειναι αδιαβροχο και με την οθοναρα που εχει, σε τοσο μαζεμενο μεγεθος για 5,5" με κανουν να μην εχω καμια διαθεση να ξανα αλλαξω κινητο αν δεν βγει κατι τρομερο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/ad074e522ec66e2df38e2afdbc6f21e8.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/dc1e85b96483004cd4b8a329ddc27c48.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/aa650d85dcabfd6fe417422acdb3fcc1.jpg

Αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη που ανέβασα περιλάμβανε 50-50 WiFi-3G μπόλικο messaging,κατανάλωση περιεχομένου,κανά 3ωρο μουσική,καμία 1 ώρα ομιλία,BT,Location στο on φωτεινότητα στο 30% manual τη νύχτα και 40% αυτόματο την ημέρα με always on screen κανά 4ωρο την νύχτα.

Συγχρονισμό push 2 email λογαριασμούς σε όλες τις περιπτώσεις.

Εγώ σήμερα κάνω 3g only test. Φωτεινότητα στο αυτόματο στη μέση gps on Bluetooth on και συνδεδεμένο με Moto 360 και Headset. Μέχρι στιγμής είμαι εδώ με 1 ώρα να είναι με πλοήγηση Sygic και το άλλο 3ωρο στο υπόγειο του Θεαγενείου όπου δεν είχε καθόλου σήμα. Με το Note 4 F που είχα πριν θα ήμουνα στο 30%. Και είναι η δεύτερη φόρτιση! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/9ca7e63676aab04eeb63c443c81911e5.jpg

WiFi συνδέθηκα μόνο για να ανεβάσω το post.

Σχετικά με το επίπεδο φωτεινότητας επειδή είχα μπερδευτεί και εγώ στην αρχή. Στο αυτόματο το επίπεδο φωτεινότητας είναι πλέον ένα. Δεν υπάρχει δηλαδή auto 100% ή auto 80%. Όταν μετακινειται δηλαδή την μπάρα στο 100% και ας είναι επιλεγμένο το auto, η οθόνη σας δουλεύει ι σε πλήρη φωτεινότητα. Όταν έχετε επιλεγμένο το auto και δεν έχετε μετακίνηση χειροκίνητα τον slider. Αυτός σε δείχνει το επίπεδο φωτεινότητας που δουλεύει αυτή την στιγμή η οθόνη.

Σχετικά με το επίπεδο φωτεινότητας επειδή είχα μπερδευτεί και εγώ στην αρχή. Στο αυτόματο το επίπεδο φωτεινότητας είναι πλέον ένα. Δεν υπάρχει δηλαδή auto 100% ή auto 80%. Όταν μετακινειται δηλαδή την μπάρα στο 100% και ας είναι επιλεγμένο το auto, η οθόνη σας δουλεύει ι σε πλήρη φωτεινότητα. Όταν έχετε επιλεγμένο το auto και δεν έχετε μετακίνηση χειροκίνητα τον slider. Αυτός σε δείχνει το επίπεδο φωτεινότητας που δουλεύει αυτή την στιγμή η οθόνη.

Ναι έτσι είναι.

Εγώ το έχω πάντα αυτόματο και δεν πειράζω την μπάρα. Είμαι ευχαριστημένος είτε στο σπίτι είτε έξω στον ήλιο.

Σήμερα μέχρι στιγμής είμαι μόνο wifi από της 9 το πρωί περίπου και έχω 3 ώρες και 20 λεπτά οθόνη στο 60% μπαταρία.

Απίστευτα καλή μπαταρία.

kountouraN

Παιδιά μια ερώτηση, έχω κάνει στο κινητό πάνω από 10 φορτίσεις, λέτε να υπάρξει θέμα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας άμα ξεκινήσω να το φορτίζω ανοιχτό;;;

Παιδιά μια ερώτηση, έχω κάνει στο κινητό πάνω από 10 φορτίσεις, λέτε να υπάρξει θέμα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας άμα ξεκινήσω να το φορτίζω ανοιχτό;;;

Όχι φυσικά !!γιατί τόσο καιρό κλειστό το φορτίζες

Όχι φυσικά !!γιατί τόσο καιρό κλειστό το φορτίζες
Το φορτίζω κλειστό για να στρώσει η μπαταρία, όμως λέω από εδώ και πέρα να ξεκινήσω τις φορτίσεις με ανοιχτό.

Προσωπικά προτιμώ του 6 edge την λειτουργία σε 40-60-80 auto.

Για κάποιο λόγο με χαλάει έτσι όπως το εχει ρυθμίσει η Samsung.

Είτε χαμηλώνει πολύ είτε σηκώνει υπερβολικά όταν το έχω αυτόματο.

Το φορτίζω κλειστό για να στρώσει η μπαταρία, όμως λέω από εδώ και πέρα να ξεκινήσω τις φορτίσεις με ανοιχτό.

Εγώ πάντα φορτίζω σε αναμονή,όχι κλειστό εντελώς,ούτε με ανοιχτή οθόνη και να δουλεύω.

Μόνο κλήσεις δέχομαι η μηνύματα σημαντικά που πρέπει να απαντήσω όχι άλλες λειτουργίες.

Έτσι κάνω σε όλα τα κινητά μου.

και μην ξεχναμε,ποτε χρηση του τηλεφωνου ενω φορτιζει,ο θανατος της μπαταριας αλλα και για την συσκευη επικινδυνο,πολλες οθονες την πατησαν σε αλλες συσκευες,απο την απερισκεψια αλλα και αμαθεια των χρηστων,οποτε προσοχη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα.Ισχυει η αποψη των ειδικων οτι πρεπει να φορτιζουμε το κινητο μεταξυ 40 και 80% για να εχουμε μεγαλυτερη μακρωζωια της μπαταριας;Επισης συστηνουν μια φορα ανα διμηνο να το αφηνουμε να αδειασει εντελως η μπαταρια. Εσεις κανετε τετοιες φορτισεις;
george cc

Καλησπέρα.Ισχυει η αποψη των ειδικων οτι πρεπει να φορτιζουμε το κινητο μεταξυ 40 και 80% για να εχουμε μεγαλυτερη μακρωζωια της μπαταριας;Επισης συστηνουν μια φορα ανα διμηνο να το αφηνουμε να αδειασει εντελως η μπαταρια. Εσεις κανετε τετοιες φορτισεις;

Χωρίς να είμαι ειδικός θα σου πω πως φορτιζω τα κινητά μου.

Όποτε θέλω. Είτε είναι στο 70% είτε είναι στο 50 είτε στο 30 είτε στο 10%.

Το s4 που το κράτησα ένα χρόνο εγώ από την στιγμή που βγήκε στην αγορά, μερικούς μήνες η σύζυγος και αυτή την στιγμή το έχει ένας φίλος,

Άλλαξε μπαταρία πριν ένα μήνα. Όχι άλλαξε, πήρε μια δεύτερη.

Το s5 μου φορτηζοταν με τον παραπάνω τρόπο. Και όλο το βράδυ στο ρεύμα ξέχασα να σημειώσω για όλα τα κινητά.

Το s6 που ακόμα είναι "δικό μου" το έχει η σύζυγος το φορτιζα μια φορά μέσα στην μέρα όποτε με βόλευε ανεξάρτητα τι ποσοστό είχε και όλο το βράδυ κάθε βράδυ.

Τώρα που η σύζυγος κάνει ελαφριά χρήση λίγο Facebook, λίγο ίντερνετ και κάνα τηλέφωνο της κρατάει σχεδόν δύο μέρες.

Το s7 edge που έχω εδώ και 3 βδομάδες περίπου δεν θα ταλαιπωριθει τόσο πολύ.

Γιατί το βγάζω από την βάση 8-9-10 το πρωί και μέχρι της 2 την νύχτα έχει μπαταρία. 10 έως 25%.

Το βάζω στην βάση όση ώρα κοιμάμαι και αν ξυπνήσω μέσα στην νύχτα και δω ότι φορτισε το βγάζω.

Θέλω να πω με το παραπάνω μήνυμα πως πιστεύω ότι οι μπαταρίες πλέον δεν έχουν προβλήματα.

Όποτε σε βολεύει φορτισε το είναι η γνώμη μου.

kountouraN

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία