bolek7 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πάντως η μπαταρία του τριτη μέρα σήμερα που το έχω ειναι σούπερ ντουπερ ουαου! Προέρχομαι απο iPhone 6 Plus Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι το συρταρακι για τη σιμ, ειναι πλαστικό και λεπτό και οι δακτυλιες στο μαύρο. Δεν πρόλαβα χθες να πάρω θήκη και ειναι σαν να κρατώ αυγό στα χέρια μου, όλα τα άλλα είναι σουπερ!!! Η μπαταρία ατελείωτη, μετά το χάλι τουΣ6 επιτέλους έχω μπαταρία!!! Πάντως η μπαταρία του τριτη μέρα σήμερα που το έχω ειναι σούπερ ντουπερ ουαου! Προέρχομαι απο iPhone 6 Plus Για ποσες ωρες οθόνη μιλαμε παιδιά; Στην αναμονη πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Για ποσες ωρες οθόνη μιλαμε παιδιά; Στην αναμονη πως παει; Ουτε 24 ωρες δεν το εχω το φόρτισα το πρωί βιαστικά και ξέχασα να δω πόσες ώρες ήταν όμως σου λεω με σιγουριά σχεδόν διπλό χρόνο απο το Σ6 βγάζει. Ηταν 40% μετα τη πρωτη φόρτιση με πολύ ψάξιμο και πολύ παίξιμο με τη καμερα, 3ωρο οθονη θα ειχε σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πάντως η μπαταρία του τριτη μέρα σήμερα που το έχω ειναι σούπερ ντουπερ ουαου! Προέρχομαι απο iPhone 6 Plus Πολύ θετικό αν η αυτονομία του ειναι εφάμιλλη του 6 plus. Για πες πως βλέπεις γενικά τις λειτουργίες του σε σχέση με το iPhone? Για hardware δεν το συζητάμε το S7 ειναι κορυφαίο όσον αφορά οθόνη και καμερα. Εννοώ πως το βλέπεις απο άποψη ομαλότητας στην χρήση στην διάρκεια όλης της μέρας. Παράδειγμα το Note 5 που είχα ( με lollipop), μετά απο ώρες χρήσης έχανε ενα μέρος της εκρηκτικότητας του. Μετά δε απο 2-3 μέρες αν του έκανα διαγραφή cache μεσω των ρυθμίσεων, αποκτούσε ξανά την ομαλότητα του στο 100%. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 4η μέρα που το έχω στα χέρια μου και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά.Bluetooth,4G+,και με κλείσιμο της συσκευης το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 4η μέρα που το έχω στα χέρια μου και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά.Bluetooth,4G+,και με κλείσιμο της συσκευης το βραδυ. Σημαντικό το ότι η μπαταρία του είναι σε ακόμα καλύτερα επίπεδα παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160313/e002690e931cf70167d44734ca524c53.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160313/b35f62b04b974bd09db54a3036faedbf.jpg Λοιπον η χρηση απο γνωστό φίλο που εχει το s7 edge εδω και μια εβδομάδα. 5 ώρες sot και 15 λεπτά στο 15% και 1 ημέρα και 1 ώρα απο την τελευταία φορτιση. Χρηση μονο 3G(H+) συνεχως εκτός απο το βράδυ οπου έκλεισε τα data. Φωτεινοτητα τέρμα auto. Πολυ σερφάρισμα και messaging. Επίσης η φορτιση της συσκευής είχε γίνει με τον φορτιστή του z3 δηλαδη 1.5Α έξοδο. Νομίζω εξαιρετικα τα παει σε χρόνους ακόμα και 3G αποκλειστικά. Edited March 13, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ωραία πράγματα διαβάζω, μεγεια σε όλους γνωστούς και αγνώστους!!! Μπορεί να μου πει κάποια γιατί η καταναλωση android είναι πάντα στην κορυφή αν η χρήση είναι πάνω από μια μέρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ωραία πράγματα διαβάζω, μεγεια σε όλους γνωστούς και αγνώστους!!! Μπορεί να μου πει κάποια γιατί η καταναλωση android είναι πάντα στην κορυφή αν η χρήση είναι πάνω από μια μέρα;; Προφανως μπηκες να τρολαρεις, φιλε μου.Οι απαντησεις για την καταναλωση εχουν γραφτει σε προηγουμενα ποσταρισματα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4η μέρα που το έχω στα χέρια μου και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά.Bluetooth,4G+,και με κλείσιμο της συσκευης το βραδυ. Φορτιση με φορτιση θα βλεπεις καλυτερες επιδοσεις.Η σαμμυ εβγαλε την καλυτερη συσκευη φετος.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ωραία πράγματα διαβάζω, μεγεια σε όλους γνωστούς και αγνώστους!!! Μπορεί να μου πει κάποια γιατί η καταναλωση android είναι πάντα στην κορυφή αν η χρήση είναι πάνω από μια μέρα;; Eυθύμη η εικόνα που βλέπεις παραπάνω είναι χωρίς την κατανάλωση οθόνης όπου αναφερεται ξεχωριστά στην εφαρμογή...;) Προφανως μπηκες να τρολαρεις, φιλε μου.Οι απαντησεις για την καταναλωση εχουν γραφτει σε προηγουμενα ποσταρισματα. Δε τρολάρει ο Ευθύμης και δεν είναι το στυλ του. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Eυθύμη η εικόνα που βλέπεις παραπάνω είναι χωρίς την κατανάλωση οθόνης όπου αναφερεται ξεχωριστά στην εφαρμογή...;) Δε τρολάρει ο Ευθύμης και δεν είναι το στυλ του. Το δεχομαι φιλε, αλλα με το τροπο που εγραψε ειναι σαν να να μας χαλαει τη γιορτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Και γω θελω να μαθω για την καταναλωση. Μπορει να απαντησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Eυθύμη η εικόνα που βλέπεις παραπάνω είναι χωρίς την κατανάλωση οθόνης όπου αναφερεται ξεχωριστά στην εφαρμογή...;) Δε τρολάρει ο Ευθύμης και δεν είναι το στυλ του. Ηλία ευχαριστώ για την διευκρίνιση, είδα βιαστικά το screenshot, φυσικά καμία πρόθεση για trolling Το δεχομαι φιλε, αλλα με το τροπο που εγραψε ειναι σαν να να μας χαλαει τη γιορτη. Ποια γιορτή μια ερώτηση έκανα έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν ειναι κατανάλωση απο τις υπηρεσίες του android όπως νομίζετε. Ειναι συνολικά η κατανάλωση του λειτουργικού για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεισατε. Δηλαδή ξεχωρίζει την κατανάλωση που οφείλεται στις διεργασίες της κάθε εφαρμογής και την παρουσιάζει ξεχωριστά για κάθε μια, ενώ την ενέργεια που καταναλώνει το σύστημα για λειτουργήσουν όλες αυτές οι εφαρμογές την εμφανίζει συγκεντρωτικά και την ονομάζει android. Αυτός ο τρόπος εμφανίστηκε πρώτη φορα με την lollipop Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Εμένα μάλλον είναι στοιχειωμένο το s7 edge 12-13 ώρες μόνο και 3 ώρες Sot μέχρι το 15% Με 50% φωτεινότητα WiFi kai 4g on, Bluetooth μόνο για λίγο ανοιχτό Γενικη χρήση ,λίγο ομιλία αρκετο βιντεο οχι παιχνιδια https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160313/07d39f294d416a9962d400f0677c525f.jpg Edited March 13, 2016 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κατι σου τρωει την μπαταρια..για κανε μια εκκαθαριση στατιστικων *#0228# Battery Status Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πως το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Φιλε μου το 4g φταίει.το ίδιο διαπίστωσα και εγώ με 4g...γυρισε το σε 3g και θα δεις μεγάλη διαφορά.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160313/7171e9324cb8049bf1d3118389611bdf.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το συγκρίνω άνετα με το 6plus όλα ανοιχτά και δεδομένα και WiFi Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 me to battery status τι κανω ? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι σωστο ν ακολουθησω αυτες τις συμβουλες? http://trendblog.net/increase-samsung-galaxy-s6-battery-life/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Φιλε μου το 4g φταίει.το ίδιο διαπίστωσα και εγώ με 4g...γυρισε το σε 3g και θα δεις μεγάλη διαφορά.. Δύσκολα να φταίει μόνο το 4G . Εγώ στο G2 με 4G με CM13 πιάνω 5 ώρες οθόνη και είναι και 2 χρονών η μπαταρία..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 toxotis κάτι παίζει 3 ώρες και 20 εγώ έχω με μπαταρία 60 και πάνω ότι και να κάνω και συνέχεια με 4G... Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 2η φόρτιση από τη Παρασκευή που το πήρα... Οθόνη auto 40% (αν και σε έντονο φως τερματίζει μόνο του) WiFi μόνιμα ανοιχτό...λίγο 4g Πολύ σερφαρισμα πολύ messenger fb Αρκετές φώτο χτες και σήμερα... http://i.imgbox.com/1dVq4YM9.png http://i.imgbox.com/sCnSO9lZ.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 2η φόρτιση από τη Παρασκευή που το πήρα... Οθόνη auto 40% (αν και σε έντονο φως τερματίζει μόνο του) WiFi μόνιμα ανοιχτό...λίγο 4g Πολύ σερφαρισμα πολύ messenger fb Αρκετές φώτο χτες και σήμερα... http://i.imgbox.com/1dVq4YM9.png http://i.imgbox.com/sCnSO9lZ.png Παρα πολύ καλά. Έχεις μήπως Google Now? Δουλεύεις καθόλου location reporting? Γιατί αν ναι και βγαίνουν αυτά τα νούμερα είμαστε κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παρα πολύ καλά. Έχεις μήπως Google Now? Δουλεύεις καθόλου location reporting? Γιατί αν ναι και βγαίνουν αυτά τα νούμερα είμαστε κομπλέ. google now οχι location reporting off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts